New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Vaccaro -> IR
több mint 6 éve
Nem edzett: Hendrickson, Homanawaui, Warford, Griffin, Hardee.Warfordot nem hiszem hogy erőltetnék a visszatérésben. Pedig kellene ő nagyon főleg a futásblokkolásban. Peattel ketten ők elég jól tolták ott középen. Meg lehet nézni milyen futójátékunk volt amikor ők kiestek..
Limitàltan: Ginn, J.Hill, Kelemete, Peat.
Igazoltuk: John Phillips TE-et.
Pénteken okosabbak leszünk, mert szerintem az agyràzkódásos jàtékosok eléggé kérdésesnek lehetnek. Warford pl nagyon megviselték làtszott. TE és OL terén sok most a sérült...
Fattyu
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Nem edzett: Hendrickson, Homanawaui, Warford, Griffin, Hardee.Limitàltan: Ginn, J.Hill, Kelemete, Peat.
Igazoltuk: John Phillips TE-et.
Pénteken okosabbak leszünk, mert szerintem az agyràzkódásos jàtékosok eléggé kérdésesnek lehetnek. Warford pl nagyon megviselték làtszott. TE és OL terén sok most a sérült...
Szerkesztette: Fattyu
több mint 6 éve
Thomas80
261
Kis vidámság mára:
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Egyébként jól mondja, mert jelen àllàs szerint probowlerek!Tehát akkor Brees, Ingram, Kamara, M.Thomas, C.Jordan, M.Lattimore. lesz ott a pro bowlon tőlünk, szerintem mindannyian megérdemelték.Egyfolytában mantrázod itt, hogy ez meg ez lesz tőlünmk ott a Pro Bowlon. Inkább NE legyen ott senki tőlünk, vagyis ne érjenek rá! 😀
Nem tudom mikor adtunk utoljára hat embert a pro bowl-ra. Elég fura ez főleg az utóbbi évek után, hogy maximum csak Breest válogatták be, de néha őt is csak azután, hogy valaki megsérült vagy lemondta.
kapitnono
PEEtör
SB résztvevők csak januàr végétől lehetnek 😁
Minden ràjàtszàsra esélyes csapátnàl azt mantràzàk hogy csak ne legyenek ott! De így vagy úgy màr azok.
Remélem nem veszed kötekedésnek 😀¡
Szerkesztette: Fattyu
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Tehát akkor Brees, Ingram, Kamara, M.Thomas, C.Jordan, M.Lattimore. lesz ott a pro bowlon tőlünk, szerintem mindannyian megérdemelték.Egyfolytában mantrázod itt, hogy ez meg ez lesz tőlünmk ott a Pro Bowlon. Inkább NE legyen ott senki tőlünk, vagyis ne érjenek rá! 😀
Nem tudom mikor adtunk utoljára hat embert a pro bowl-ra. Elég fura ez főleg az utóbbi évek után, hogy maximum csak Breest válogatták be, de néha őt is csak azután, hogy valaki megsérült vagy lemondta.
kapitnono
több mint 6 éve
Tehát akkor Brees, Ingram, Kamara, M.Thomas, C.Jordan, M.Lattimore. lesz ott a pro bowlon tőlünk, szerintem mindannyian megérdemelték. Nem tudom mikor adtunk utoljára hat embert a pro bowl-ra. Elég fura ez főleg az utóbbi évek után, hogy maximum csak Breest válogatták be, de néha őt is csak azután, hogy valaki megsérült vagy lemondta.
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Két futónk a pro bowlon, ezt se hittem volna Payton királysága alatt.És ha jól olvastam ez lenne az első eset a pro bowlok történetében, mrmnt a két RB..., Ahogyan kint emlegetik őket Boom és Zoom...
És a Brees-korszakban először adunk wr-t a keretbe.
Isten áldja Colstont!
atapapa
több mint 6 éve
Két futónk a pro bowlon, ezt se hittem volna Payton királysága alatt.És a Brees-korszakban először adunk wr-t a keretbe.
Isten áldja Colstont!
több mint 6 éve
twitter.com/twitter/statuses/942838726639489025
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Klein IR-en landolt, a megüresedett helyre John Phillips TE-t hoztuk.Kár nagyon Kleinért, jól játszott nagyon a szezonban, igazi vezér volt, nagyon jó igazolás eddig.
Reméljük jövőre felépülve még jobb lesz.
Akkor a szezon további részében a Teo-Robertson kettős lesz a védelem közepe. Kicsit fura, hogy mindkét kezdő Lb-nk lesérül egész idényre ugyanazzal a sérüléssel.
Szerkesztette: kapitnono
több mint 6 éve
Brees,Ingram és Kamara biztosan pro bowl résztvevő a csapatból, miután szerepelnek a 20 legtöbb szavazatot kapó játékos listáján. A teljes keretet ma később hozzák nyilvánosságra.
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Csak néhány érdekes adat az idei D-vel kapcsolatban:Hehehe a következő pár év érdekes D# harc lesz a két csapat között. Kíváncsian várom melyik lesz az "erősebb" D# 😁😁😁
35 sack-et szereztek ami 13. legjobb a ligában
16 int-et szereztek ami a 4. legjobb a ligában
96 passzt védekeztek le ami a 2. legjobb a ligában
16 fumble-t erőszakoltak ki ami a 4. legjobb a ligában.
Tényleg nem várt fejlődésen ment keresztül a D idén, és ezt főként úgy, hogy nagyon fiatal az egész társaság. A secondary-ben főként első-másodéves játékosok játszanak. Én nagyon bizakodó vagyok velük kapcsolatba, ha együtt tudjuk őket tartani, akkor hosszú ideig nagyon jó egységet alkothatnak szerintem.
Eddig mindig arról volt szó, hogy tartsuk az ellenfelet 20 pont alatt, legyen egy top 15-20-as védelmünk, a többit az O megoldja. Hát idén van egy a statok alapján top 10-15-ös védelmünk meg egy top 3-as O-nk.
Reméljük sok örömöt fognak még okozni nekünk már idén is a playoff-ban./Mert azért remélem már csak bejutunk valahogy 😀/
kapitnono
több mint 6 éve
Csak néhány érdekes adat az idei D-vel kapcsolatban:35 sack-et szereztek ami 13. legjobb a ligában
16 int-et szereztek ami a 4. legjobb a ligában
96 passzt védekeztek le ami a 2. legjobb a ligában
16 fumble-t erőszakoltak ki ami a 4. legjobb a ligában.
Tényleg nem várt fejlődésen ment keresztül a D idén, és ezt főként úgy, hogy nagyon fiatal az egész társaság. A secondary-ben főként első-másodéves játékosok játszanak. Én nagyon bizakodó vagyok velük kapcsolatba, ha együtt tudjuk őket tartani, akkor hosszú ideig nagyon jó egységet alkothatnak szerintem.
Eddig mindig arról volt szó, hogy tartsuk az ellenfelet 20 pont alatt, legyen egy top 15-20-as védelmünk, a többit az O megoldja. Hát idén van egy a statok alapján top 10-15-ös védelmünk meg egy top 3-as O-nk.
Reméljük sok örömöt fognak még okozni nekünk már idén is a playoff-ban./Mert azért remélem már csak bejutunk valahogy 😀/
több mint 6 éve
ha így játszanak a következő két hétben, akkor inkább lesz 9-7, mint 11-5Ejj a bucs majdnem elkapta a solymokat. Nem lett volna rossz 😀Majd mi elkapjuk őket szenteste 😀
ackrisz17
Muszáj lesz nyerni, mivel ha az Atlanta hozza a hátralévő két meccsét akkor övék a csoport sajnos.
kapitnono
több mint 6 éve
Ejj a bucs majdnem elkapta a solymokat. Nem lett volna rossz 😀Majd mi elkapjuk őket szenteste 😀
ackrisz17
Muszáj lesz nyerni, mivel ha az Atlanta hozza a hátralévő két meccsét akkor övék a csoport sajnos.
több mint 6 éve
Ejj a bucs majdnem elkapta a solymokat. Nem lett volna rossz 😀
több mint 6 éve
Jovore visszajon Jimmy! 😀 nap vicce lenne.Hol kell aláírni?
de valami hasonlo termeto ember kellene mert latszik milyen ha van egy Olsen / Gronk tipusu jatekos.
nem kell itt szamolgatni megyunk a PO-ba, leverjuk a Parducokat majd az Eagles-t, aztan megbeszeljuk a Vikes-al hogy inkabb a vendeglatassal foglalkozzanak; vegul a Jags ellen nyerunk az SB-ben es a Kapitany 2 gyuruvel megy nyugdijba.
diceman
Meg azt is, hogy Jimmy visszajöjjön? Brees még mindig simán 1000+yard 10+Td-s szezont csináltatna vele.
Brees,Ingram, Kamara, Thomas,Graham..... Túl szép is lenne.
több mint 6 éve
Jovore visszajon Jimmy! 😀 nap vicce lenne.de valami hasonlo termeto ember kellene mert latszik milyen ha van egy Olsen / Gronk tipusu jatekos.
nem kell itt szamolgatni megyunk a PO-ba, leverjuk a Parducokat majd az Eagles-t, aztan megbeszeljuk a Vikes-al hogy inkabb a vendeglatassal foglalkozzanak; vegul a Jags ellen nyerunk az SB-ben es a Kapitany 2 gyuruvel megy nyugdijba.
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Még mindig azt mondom, hogy szűkített Playb.-kal jàtszunk..Csak akkor nem jutunk be a PO-ba, ha a Seattle mindkét meccsét megnyeri, mi pedig mindkettőt elveszítjük.Meccs alatt én is írtam többször, hogy nem értem ha passzolunk, miért csak az RB screen-eket vagy swing passzokat nyomatjuk. Még egyszer kétszer oké, de amikor többször is 0 vagy minusz yardon viszik földre a futót, és akkor 3rd downnál is ezt nyomatjuk... A hajamat kitépem néha ezektől a hívásoktól. Tény, hogy idén megbízható célpontunk wr-ek közül egyedül Thomas. Ginn-ek is vannak néha jó meccsei, de ő inkább mélységi célpont.Meg az sem segít szerintem, hogy TE passz játék sincs.
A mostani meccs viszont gyalázatos volt Ginn nélkül az O terén, 7 elkapott passzal rendelkező játékosból 3 RB, 36 passzkísérletből 15 RB, 11 pedig Thomas...
PEEtör
De attól még próbálhatnánk a wr-ek felé passzolni. Oké, hogy Coleman tegnap betlizett kétszer is, de ezek voltak karrierje első fumble-i/Oké összesen 79 elkapása volt eddig összesen/ Vagy Snead-et és T Lewist is többször játékba hozhatnánk..
kapitnono