New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Garbage time TD sikerült csak a Falconsnak. Nem nagy teljesítmény. Ez a meccs nem hazai pálya és nem a bírók elatlantázása volt. Freeman fumble is hazai pálya volt? Matty Ice megint berogyott. Vele soha nem nyer gyűrűt a Falcons. Ennyi kiderült.
több mint 6 éve
azigenha ez teged megnyugtat... 😊 az idei Falcons nem jo csapat, ma is ez derult ki. persze lehet keresni a kifogasokat, de a jobb csapat ma es az egesz szezonban a Saints volt. remelem lesz meg lehetoseg bizonyitani ezt a playoffban is 😊nyert a jobb csapat 😊*hazai
mate93
shawnka
boldog karacsonyt mindenkinek!
mate93
több mint 6 éve
mate93
351
Majd a PO ban elválik 😉legyen igy 😊 de oda be is kell am jutni 😛
Midnight
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Majd a PO ban elválik 😉ha ez teged megnyugtat... 😊 az idei Falcons nem jo csapat, ma is ez derult ki. persze lehet keresni a kifogasokat, de a jobb csapat ma es az egesz szezonban a Saints volt. remelem lesz meg lehetoseg bizonyitani ezt a playoffban is 😊nyert a jobb csapat 😊*hazai
mate93
shawnka
mate93
több mint 6 éve
mate93
351
ha ez teged megnyugtat... 😊 az idei Falcons nem jo csapat, ma is ez derult ki. persze lehet keresni a kifogasokat, de a jobb csapat ma es az egesz szezonban a Saints volt. remelem lesz meg lehetoseg bizonyitani ezt a playoffban is 😊nyert a jobb csapat 😊*hazai
mate93
shawnka
több mint 6 éve
mate93
351
nyert a jobb csapat 😊
több mint 6 éve
És ott van! Boldog Karit mindenkinek. A Védelem nagyot pusztított ma. WHO DAT!
több mint 6 éve
Boldog karácsonyt mindenkinek!Who Dat!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Ugyesek voltatok,de tenyleg. De a szezon utolso matchupjat mi nyerjuk 😊
több mint 6 éve
ahogy múltkor is mondtam, még mindig ez a legkirályabb matchup ebben a fantasztikus ligában, ahol nem csak azt nem tudjuk már, hogy mi az az elkapás, de már a TD se egyértelmű.konferenciadöntőben tali!
Boldog Karácsonyt mindenkinek és egyétek ki rendesen!
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Inaktív:Hendrickson, Homanawaui, Griffin, J. Williams, C. Tom, Carr, Muha.
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Boldog karácsony, zebra mentes estét és egy jó meccset este győzzön a jobbik 🤗👍Na mondjuk azt megnêzném/így is/, hogy ha zebràk nélkül jàtszanàk le a meccset 😋😋! Biztos karàcsonyi hangulatban, vérontäs nélkül, kéz a kézben zajlana a rangadó!
Midnight
több mint 6 éve
amúgy leszarnám, hogyha ki is kapunk most nélküle, de a PO-ra legyen kész a második legjobb O fegyverünk.Azert ne kapjunk ki...meg nincs meg a PO.
nfl_lover
Es persze boldog karacsonyt
több mint 6 éve
Már megint az a frànya politika 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Boldog karácsony, zebra mentes estét és egy jó meccset este győzzön a jobbik 🤗👍
több mint 6 éve
nfl_lover
912
nem nem nem és nem. amekkora szerencsénk volt a szezon első felében a sérülésekkel, annyira nincs most, a fontosabbik részben. remélem, ha játszik, rá is sérül legalább, úgy lenne a tuti.amúgy leszarnám, hogyha ki is kapunk most nélküle, de a PO-ra legyen kész a második legjobb O fegyverünk.
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
M.Thomas játéka kérdéses holnap hamstring injury miatt. Elvileg egész héten fullon edzett és nem szerepelt egyetlen injury reporton sem, és péntek óta elvileg nem volt edzés. Kíváncsi leszek ki tudná őt pótolni ha nem játszhat, mert szerintem nagyon senki.Én pislogtam mikor olvastam, nem értettem...
kapitnono
több mint 6 éve
M.Thomas játéka kérdéses holnap hamstring injury miatt. Elvileg egész héten fullon edzett és nem szerepelt egyetlen injury reporton sem, és péntek óta elvileg nem volt edzés. Kíváncsi leszek ki tudná őt pótolni ha nem játszhat, mert szerintem nagyon senki.
több mint 6 éve
Warford,Peat és Ginn is fullon edzettek ma így ők ott lehetnek a Falcons ellen vasárnap. Az egyedüli hiányzók Hooman, G.Griffin és T.Hendrickson lesznek.
több mint 6 éve
Elvileg a 9.hét óta törött csonttal játszott és eddig bírta. Sajna azóta néha meglátszott a teljesítményén is.Szerencse, hogy ott van még Bell nekünk, aki hasonlóan jó futás ellen, és picit gyengébb passz ellen.
Reméljük valahogy ebből is sikerül kikerülni, reméljük a további kulcssérülések elkerülnek minket, mert több már nem hiszem, hogy beleférne a PO-ra.