New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 10 éve
ez nagyon szar....hol lehet megnézni a meccs utáni nyilatkozatot?

több mint 10 éve
Ja igen: 2008 szelleme lebeg az arcomba, de tavaly is ezt írtam, és idén nem jött 2009. Talán tényleg a totális rebuild lenne a jó, de erre a Kapitány meg jól játszik... :sad:

több mint 10 éve
Az a baj, hogy a tackling hiányát nem oldja meg Ryan kirúgása sem. Vicc, hogy agyon fizetett játékosaink nem tudnak megcsinálni egy openfield tackle-t.Lehet, hogy nem oldja meg, de lehet, hogy nem kapnánk meccsenként 40 pontot. Én azért megjátszanám, egy próbát megér. 😉
Továbbra sem érdekel a szezon végkifejlete, de sajnos 0 fejlődés látok. Nem reális, hogy egy kiégett, másodvonalas LB Ellerbe akkorát dobott a védelmen, hogy meglátszott. Akkor sem volt, de legalább nem volt ennyire szar.
Gyurma Pappa
Brees meg tényleg régi fényében, nagyon örülök neki, ha már a szezonnak nem lehet.
több mint 10 éve
sikerült 2 olyan TD-t is kapni a red zone-ban, amikor az elkapót 10 yardos rádiuszban csak a saját árnyéka zavarta Sajna ez a D így nem PO-anyag, bármennyire is a régi Brees
több mint 10 éve
Az a baj, hogy a tackling hiányát nem oldja meg Ryan kirúgása sem. Vicc, hogy agyon fizetett játékosaink nem tudnak megcsinálni egy openfield tackle-t. Továbbra sem érdekel a szezon végkifejlete, de sajnos 0 fejlődés látok. Nem reális, hogy egy kiégett, másodvonalas LB Ellerbe akkorát dobott a védelmen, hogy meglátszott. Akkor sem volt, de legalább nem volt ennyire szar.

több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Sean Payton's contract has a "change of control" clause, per 3 sources. If Tom Benson is not in charge, he could be free
több mint 10 éve
Ma nyerünk, fogadok a tippmixen 😀 Jól teszem?Tuti... 😀
Kájzerszóze
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Emlékszem a fiatalemberre, aki annyira hires volt, hogy szobát neveztek el róla a stadionban. Locker-room néven 😀Akkor egyébként úgy tűnt, hogy jó, stabil irányító is lehet belőle, de a sérülések nem tettek jót neki. Sajnálom.
Kájzerszóze
több mint 10 éve
Emlékszem a fiatalemberre, aki annyira hires volt, hogy szobát neveztek el róla a stadionban. Locker-room néven 😀

több mint 10 éve
...mégpedig azért, mert ha kell, a titánoknak remélhetőleg még könnyebben osztunk ki 30-40 pontot, mint a Giants-nek. Rutin😊
nem tudom láttál-e idén Titans meccset, de LeBeau azért az alapanyaghoz képest eléggé össze tudta rakni a védelmet, sajnos a secondary emberanyaga nem ideális, így Brees ellen tényleg benne van, hogy sok pontot szereztek, de azt is garantálhatom, hogy nem lesz könnyű dolgotok. jó meccset estére!
több mint 10 éve
Volt egy meccsünk Locker újonc évében, most nem akarok ilyen izgit. Szegény Nate Washington,.. 😊 Na olyan meg elő sem fordulhat, mint 2007-ben......mégpedig azért, mert ha kell, a titánoknak remélhetőleg még könnyebben osztunk ki 30-40 pontot, mint a Giants-nek.Did Not Practice Sunday's StatusMinden rendben lesz.
LB Dannell Ellerbe (Hip) - OUT
CB Damian Swann (Concussion) – OUT
LB Ramon Humber (Hamstring) - OUT
LB Hau'oli Kikaha (Ankle) – OUT
QB Luke McCown (Back) - OUT
DB Delvin Breaux (Not Injury Related) - Probable
sok a sérült..remélem ez nem töri meg a csapatot és a defense is végre javulást mutat majd este
sLyNz
hajdu
Szóval, ha jó lesz a D, akkor 24-10-re nyerünk, ha meg nem, akkor 45-35-re...
Uff! 😀
Rutin
| www.youtube.com/watch?v=Qq8vb2DOBaQ |
Szerkesztette: hajdu
több mint 10 éve
...mégpedig azért, mert ha kell, a titánoknak remélhetőleg még könnyebben osztunk ki 30-40 pontot, mint a Giants-nek.Did Not Practice Sunday's StatusMinden rendben lesz.
sok a sérült..remélem ez nem töri meg a csapatot és a defense is végre javulást mutat majd este
sLyNz
hajdu
Szóval, ha jó lesz a D, akkor 24-10-re nyerünk, ha meg nem, akkor 45-35-re...
Uff! 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Azért ez így elég sok játékos, na mindegy szerintem rendben leszünk.Gondolom vaccaro többet jön a boxba meg az ilb pozícióba Humber és Ellerbe kiesésével. Browner meg foghatja D.Walkert.Did Not Practice Sunday's StatusMinden rendben lesz.
sLyNz
hajdu
Azért azt nem értem még mindig, hogy ha K.Lewis nem szerepel a sérültlistán akkor hogy lehet az hogy meccsenként játszik vagy 10 snapet, mikor elvileg fullon edzett egész héten.
Csóró swannt sajnálom, 3 hét alatt két agyrázkósás.... remélem nem lesz komoly baja.
Remélem valahogy így is behúzzuk.

több mint 10 éve
Did Not Practice Sunday's StatusMinden rendben lesz.
sLyNz
több mint 10 éve
Did Not Practice Sunday's StatusLB Dannell Ellerbe (Hip) - OUT
......
több mint 10 éve
Andrus Peat ismét fulllon edzett, így ha Strief gyengébben teljesítene vagy Armstead megsérülne megint hadra fogható az újonc.

több mint 10 éve
teljesen mindegy, ha valamit akarunk még a szezontól, akkor le kell győznünk a titanst itthon, mindegy, hogy ki az edző vagy a qb.Szerdán teljes értékű munkát végzett.erdekes lesz a Mariota nelkuli Titans az uj edzovel a heten - de varjuk meg az injury reportotHát igen, nagyon nem örülök ennek az edzőcserének én sem...
diceman
PEEtör
pakesz

több mint 10 éve
Szerdán teljes értékű munkát végzett.erdekes lesz a Mariota nelkuli Titans az uj edzovel a heten - de varjuk meg az injury reportotHát igen, nagyon nem örülök ennek az edzőcserének én sem...
diceman
PEEtör
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Azért remélem K.lewis hamar felépül a sérüléséből ls full time cb lehet Breaux mellett. Mert monjuk jobban örülnék ha browner maradna csak a TE fogásánál, és akkor lehet hogy 2db büntetésnél nem kapna többet egy meccsen.

több mint 10 éve
Értem én, hogy sokan nem akartok még a PO-val foglalkozni. Én viszont javíthatatlan optimista vagyok, úgyhogy már foglalkozom vele... 😀 😀| www.youtube.com/watch?v=v9qhEZEN_6s |
Személy szerint a washingtoni kirándulástól tartok legjobban a non-divisional meccsek közül.
Arrafelé csak kikapni jártunk az utóbbi években (Giants, Jets, Philly, Baltimore), kivéve, ha PO-ról van szó. 😀 😀
Rutin
több mint 10 éve
Pierre Thomas aláírt a 49ers-hez. Reggie Bush-t fogja helyettesíteni. 😀ez valami vicc?
Rutin
több mint 10 éve
erdekes lesz a Mariota nelkuli Titans az uj edzovel a heten - de varjuk meg az injury reportotHát igen, nagyon nem örülök ennek az edzőcserének én sem...
diceman