New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Jozefbá
15
Azért ezek megnyugtató válaszok. Szívesen megnézném újra élőben ezt az öregedő, undersized Saints irányítót 😊Van-e olyan, csapat, akinek van elég jó szerkezetű fala, hogy Brees ilyen vidám legyen, mint most 😊Nekem Brees szerződésével kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan csapat, ahol fel tudnának szabadítani 20-22 milliót a sapkából, hogy esetleg el tudják tőlünk vinni?Drew_BreesSzerintem fontosabb szempont, hogy van-e olyan csapat, amelyiknél nyitott a QB poszt. Szerintem már nincs.peterk2005
Nem azért nem viszi el senki, mert nincs rá elég pénze, hanem ahogy a kedves előttem szóló is mondta: nincs értelme elvinni, mert sehol nincs rá szükség. Egyébként is kinek kell egy undersized, öregedő irányító? 😊Gyurma Pappa
Who dat!
több mint 12 éve
Van-e olyan, csapat, akinek van elég jó szerkezetű fala, hogy Brees ilyen vidám legyen, mint most 😊Nekem Brees szerződésével kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan csapat, ahol fel tudnának szabadítani 20-22 milliót a sapkából, hogy esetleg el tudják tőlünk vinni?Drew_BreesSzerintem fontosabb szempont, hogy van-e olyan csapat, amelyiknél nyitott a QB poszt. Szerintem már nincs.peterk2005
Nem azért nem viszi el senki, mert nincs rá elég pénze, hanem ahogy a kedves előttem szóló is mondta: nincs értelme elvinni, mert sehol nincs rá szükség. Egyébként is kinek kell egy undersized, öregedő irányító? 😊
több mint 12 éve
Nekem Brees szerződésével kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan csapat, ahol fel tudnának szabadítani 20-22 milliót a sapkából, hogy esetleg el tudják tőlünk vinni?Drew_BreesSzerintem fontosabb szempont, hogy van-e olyan csapat, amelyiknél nyitott a QB poszt. Szerintem már nincs.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Srácok, Brees nem fog menni sehova. Benson szavát adta. Én nem azért, mert ő olyan szavatartó ember, hanem azért, mert tudja, hogy Brees mekkora üzlet neki.Majd jön Dansby: Legalábbis azt tervezi... 😊
Amúgy szerintetek ki lesz még kezdő LB Lofton és Hawthorne ( szerintem ők fixek Vilma eltiltása után... ) mellett? Illetve a DL-ban ki pótolhatja Franklint, Smith-t ( Galette? ) ?TocyFranklint Bunkley, Smith-t valszeg Galette, LB fogalmam sincs, csak reménykedem abban, hogy Shanle nem lesz ott.atapapa
Mondjuk, máshogyan, ahogy szeretném: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82961924/article/karlos-dansby-expects-dolphins-to-win-afc?module=HP11_headline_stack
De tőlem jöhet, ha mi is itt leszünk.
több mint 12 éve
Srácok, Brees nem fog menni sehova. Benson szavát adta. És nem azért, mert ő olyan szavatartó ember, hanem azért, mert tudja, hogy Brees mekkora üzlet neki. Amúgy szerintetek ki lesz még kezdő LB Lofton és Hawthorne ( szerintem ők fixek Vilma eltiltása után... ) mellett? Illetve a DL-ban ki pótolhatja Franklint, Smith-t ( Galette? ) ?TocyFranklint Bunkley, Smith-t valszeg Galette, LB fogalmam sincs, csak reménykedem abban, hogy Shanle nem lesz ott.
több mint 12 éve
http://espn.go.com/blog/nfcsouth/post/_/id/35341/the-nightmare-of-all-nightmaresErre a cikkre meg mi szükség volt azon túl, hogy a szerző úr kavarja, mint Piszok Alfréd...? Az mindenesetre látszik, hogy utálja a Saintset.
több mint 12 éve
Jozefbá
15
Ha nem lesz meg június közepéig az az aláírás Brees szerződésén, az egy baromi érthetetlen dolog lenne...nem tudom, mi lenne velünk, ha esetleg ő elhagyná a csapatot.
Amúgy szerintetek ki lesz még kezdő LB Lofton és Hawthorne ( szerintem ők fixek Vilma eltiltása után... ) mellett? Illetve a DL-ban ki pótolhatja Franklint, Smith-t ( Galette? ) ?Tocy
Sziasztok Srácok!
Nekem Brees szerződésével kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan csapat, ahol fel tudnának szabadítani 20-22 milliót a sapkából, hogy esetleg el tudják tőlünk vinni?
Who dat!
több mint 12 éve
Hamilkar
190
Na akkor ez marad. Már ki is nyomtattam 😊hajduÉn meg kiírom neked az : ICE ICE RYAN c. számot!! 😀 😀
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Ha nem lesz meg június közepéig az az aláírás Brees szerződésén, az egy baromi érthetetlen dolog lenne...nem tudom, mi lenne velünk, ha esetleg ő elhagyná a csapatot.Amúgy szerintetek ki lesz még kezdő LB Lofton és Hawthorne ( szerintem ők fixek Vilma eltiltása után... ) mellett? Illetve a DL-ban ki pótolhatja Franklint, Smith-t ( Galette? ) ?
több mint 12 éve
Na akkor ez marad. Már ki is nyomtattam 😊
több mint 12 éve
A darts-tábla közepéről a Matt Ryan képet lecserélted már Goodellére?atapapaKiegészítettem. 😊 Van ott hely.
több mint 12 éve
A darts-tábla közepéről a Matt Ryan képet lecserélted már Goodellére?
több mint 12 éve
2009. május (balra), 2012. május (jobbra). Jó kis kép szerintem. 😊
Itt a június. Hagyományosan ilyenkor szoktak jelentkezni az elvonási tünetek. Meg is néztem a 2009-es rájátszást (+ Washington, Miami),
Ja, most olvastam Lofton heti nyilatkozatát. Az Atlantával kapcsolatos mejegyzéseit olvasva nagyon szimpatikus fiatalember. 😊
"Being in Atlanta, I hated these guys. And that's the rivalry, you hate each other."
több mint 12 éve
Persze, mert a kopasz szebben énekel, mint te 😀Nem köll felháborodni, ez egy kódolt üzenet, csak az érti, aki a héten együtt drinkelt Kájzerral.atapapaFel kell.hajdu
több mint 12 éve
Nem köll felháborodni, ez egy kódolt üzenet, csak az érti, aki a héten együtt drinkelt Kájzerral.atapapaFel kell.
több mint 12 éve
Nem köll felháborodni, ez egy kódolt üzenet, csak az érti, aki a héten együtt drinkelt Kájzerral.atapapa😂
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Nem köll felháborodni, ez egy kódolt üzenet, csak az érti, aki a héten együtt drinkelt Kájzerral.
több mint 12 éve
Jézus isten mi ez a fos, már bocsánat.
több mint 12 éve
Ember, ez annyira off, hogy annyira már nem is lehet. Mi ez a fos, amivel a közízlést rombolod? :rolleyes:
több mint 12 éve
lassan csorognak a hírek sajnos.....off: ez nem is tudom mi,de beszaráááássss
http://www.youtube.com/watch?v=zSrRMjjbUPg
több mint 12 éve
Megy az OTA, Jenkins szerint sokkal többet fogunk zónázni mint eddig, kicsit kevesebb blitz leszEvans biztos abban, hogy nagyon hamar meglesz a szerződés a Kilencessel, állítólag ha Vilma eltiltása "jogerős" lesz, akkor közel 5 milliónk lesz a sapiban, annak nagy részét rá lehetne hegeszteni a 16 milliós tagre, és csókolom.
Vagyis már "csak" Goodell döntését kell kivárni.
Wilsont közben DE-ként teszteli SS.
több mint 12 éve
Véletlenül a CBS-n is lejött egy cikk a héten, ahol nem szerepelt velünk egy mondatban az arrogant jelző, fogalmam sincs ez miként fordulhatott elő, a munkatárs azóta talán már a WC-t pucolja büntetésként. Az nagyjából alulmúlhatatlan, amit ott műveltek a draft alkalmával, ugye csapatról csapatra elemezték a választott újoncot, de az esetünkben Prisco nem tudott a benne felgyülemlett utálatnak gátat szabni és azzal kezdte a tárgyilagos "elemzését", hogy a Saints a legarrogánsabb csapat az NFL-ben... 😂
http://www.cbssports.com/video/player/popout/Bzo4a6eoLW3d_zwf_wzKWK_fRzXyRuE8/120/480/393/300/60/43
Még itt, Magyarországon is nehéz elképzelnem, amint egy magyar soccerbajnokságról szóló műsorban éppen a nyári igazolásokat veszik górcső alá, amikor az egyik elemző kifakad, hogy a Fradi/Dózsa/akárki a legarrogánsabb klub az egész NB1-ben.
Persze csak mi vagyunk túlérzékenyek, az ilyen totálisan objektív sajtómunkások tevékenységén nem szabadna fennakadnunk és természetesen az ilyen hozzáállást nem is szabad belemagyarázni, amikor pl. ugyanez az ember azt mondja, hogy Brees (csak) a 6. legjobb játékos az NFL-ben.
több mint 12 éve
a lényeget nagyjából összefoglalja az utolsó mondat: Goodellnek ki kell lépni a saját irodájából, ott pedig nem csak az ő igaza létezik... izgalmas napokat élünk 😊
több mint 12 éve
Azt hiszem a fox velünk van 😀 http://msn.foxsports.com/nfl/story/Jonathan-Vilma-puts-heat-on-Roger-Goodell-league-with-lawsuit-052212