New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 13 éve
lehet keresni a különbségeket, de számomra ő egy emblematikus Szent, akinek mégis a stadionotok előtt van a szobra.Azért más ez, mert amikor ő kezdett, még nem volt Panthers, pláne nem voltunk csoportriválisok.Basszátok megJakehomerugyan már, hol van ez Millshez képest? 😉atapapa
Persze a Panthersre vagyok mérges, az utolsó eredeti játékost kirúgni, ráadásul a balfasz Mare miatt, hihetetlen.Jakehomer
(bár pletykálnak arról, hogy a Superdome előtt állítanak majd egy Dome Patrol-szobrot)
Továbbá Kasay nem fog nálunk éveket lehúzni, nem fog érdemben hatni a csapatra, ahogyan azt Sam tette nálatok.
szerk: a végleges lista a mai keretszűkítésről
G Roger Allen, LB Ezra Butler, WR Jarred Fayson, RB Chris Taylor, WR John Chiles, T Dan Gay, FB Kolby Hurt, S DeAndre McDaniel, CB Mark Parson, C Ryan Taylor, DE Alex Brown.
több mint 13 éve
Azért más ez, mert amikor ő kezdett, még nem volt Panthers, pláne nem voltunk csoportriválisok.Basszátok megJakehomerugyan már, hol van ez Millshez képest? 😉atapapa
Persze a Panthersre vagyok mérges, az utolsó eredeti játékost kirúgni, ráadásul a balfasz Mare miatt, hihetetlen.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Basszátok megJakehomerugyan már, hol van ez Millshez képest? 😉
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Kasayt látni sem akarom!!!!!!!!Végülis Beckhamnek a csapat szerelése sem lenne új 😀
Se Olindo Mare-t.
Se Connor Barth-ot.
Beckhemet akarom vagy Roby Carlost!!!!!!!!Kájzerszóze
több mint 13 éve
Kasayt látni sem akarom!!!!!!!!akkor a TEN ellenni meccset ne nézd, elvileg hivatalos
Kájzerszóze
Nem rossz kis játékos amúgy, főleg ahhoz képest, hogy nincs csapata.
Azért aggaszt csak, mert Hartley állapotáról rosszat sugall. Ha tényleg enyhe a sérülése, akkor Morstead rúghatna a földről is egy előszezoni meccsen.
Érdekes lista: Harper, Moore, Hartley. Mi a közös bennük? Mind sérült és mind most kapott új, több éves szerződést :/ Pierre mindjárt felkéredzkedik a listára 😊
Brownon kívül a 80-as keretszűkítés áldozata lett Fayson és a nagy ígéret McDaniel is.
Ahogy céloztam rá, Brown kirúgását vártam tél óta, de ahogy a rotoworld írja, furcsa, hogy az eddigi 3 előszezoni meccsen kezdő volt, és így vágtuk ki
több mint 13 éve
Kasayt látni sem akarom!!!!!!!!Se Olindo Mare-t.
Se Connor Barth-ot.
Beckhemet akarom vagy Roby Carlost!!!!!!!!
több mint 13 éve
Ez érdekes lesz: vasárnap azért mentünk kétszer is kétpontosra, mert Hartley lesérült. Payton szabadkozott hogy nem vészes (persze azt tudjuk hogy ez semmit se jelent), de azt pletykálják, hogy a minket korábban többször is kivégző expanther Kasay (akiről azt hittem, hogy visszavonult) közel áll ahhoz, hogy a játékosunk legyen.Szerk: közben a cutlistám újabb találattal bővült
Saints released DE Alex Brown.
több mint 13 éve
ez deacont biztos érdekli (meg talán mást is)http://www.nationalfootballpost.com/Inside-the-playbook-Cover-7-breakdown.html
több mint 13 éve
Már írtam, hogy szerintem LB-ben is nehéz lesz az 53...csabi19Nehéz lesz, de itt azért, mert Vilmán kívül sok a középsze(a)r.
Simán elképzelhetőnek tartom, nincs már Shockey, a 4 TE + 1 FB kombó helyett 3 + 2 fölállásban kezdődik majd a szezon... Szerintem belefér... Lorenzen nekem nem nagyon hiányozna.csabi19Két FB luxus, amikor bizonyos csapatoknál talán egy sincs, főleg hogy nálunk Thomas is el tudja látni vész esetén a posztot.
A 4. TE helyét vihetné WR, RB, vagy DL-ember.
Nem értem, Brown miért a 2. csapat RT posztján játszik... Mármint van benne fantázia, hogy Strief gyenge szereplése esetén beugrik, de... Játszhatna Foster helyett LT-t. csabi19Mert a versenyt Payton Stinch helyére hirdette meg kettejük között. Strief jónak tűnik RT-ben, szvsz Brown a csapat 3. T-je lesz, bármelyik kezdő kiesése/bénázása esetén. Így nem baj ha szokja azt az oldalt is.
több mint 13 éve
Shanle vicc. Amikor blitzelünk vele, olyan mintha a gyerekeket ijesztgetnénk a zsákos bácsival, akinek van egy kis esze, az tudja, hogy nem kell tőle tartani. De nem csak sebessége nincs, múlt hét óta sem tanult meg szerelni. Vicces volt, amikor blitzre ment, a LOS mögött jött rá, hogy ez futás, az RB csinált egy laza testcselt, mire Shanle lábai ellenféltől érintetlenül összegabalyodtak és seggre ült. Nem értem, hogy GW minek tesztelgeti még a kezdőkkel? Mert megbízhatóan hozza az átlagalattit? Wilsonban és Casillas-ban legalább mindig ott a nagy play lehetősége, még ha néha hibáznak is.atapapaTavaly 'csak' coverageben volt teljesen verhető (bár miss tackleje volt bőven...), ebben a preseasonben maga ellen játszik... Ha nem úgy és olyan szerződéssel tért volna vissza, mint ahogy és amilyennel... Simán kimaradhatna a rosterről... Már írtam, hogy szerintem LB-ben is nehéz lesz az 53... Továbbra is tartom, amíg Shanlenek biztos helye van.
Plusz ugye Collinsworth a meccs végén mondta, hogy előző este beszélgetett Paytonnal, aki azt mondta, hogy mind a két FB-kel nagyon elégedett, és nem fél két FB-t a végső rosteren tartani. Hiszem ha látom.atapapaSimán elképzelhetőnek tartom, nincs már Shockey, a 4 TE + 1 FB kombó helyett 3 + 2 fölállásban kezdődik majd a szezon... Szerintem belefér... Lorenzen nekem nem nagyon hiányozna.
Nem értem, Brown miért a 2. csapat RT posztján játszik... Mármint van benne fantázia, hogy Strief gyenge szereplése esetén beugrik, de... Játszhatna Foster helyett LT-t. Hasonlóan kérdéses nekem de la Puente kezdetése Tennant helyett, bár ez még érthetőbb... Sokkal.
Rogers nagyon tetszett, végre... Mikor odaért Bollerhez, bár nem lett sack, de kellett... 😀
Daniel játéka meg nagyon-nagyon tetszik... Nyilván nem kezdő szint, és Brees nélkül nem valószínű, hogy sokra menne a csapat, de Daniel miatt sokat nem aggódnék.
több mint 13 éve
Nehéz megítélni a tegnapi meccset csapatszinten, blitzet alig kaptunk, Brees ficánkolhatott, a run D viszont megint sehol se volt, bár a Raiders jól futó csapatPM ment!
A Hagan-TD szvsz soha nem született volna meg, ha Oaklandben a pálya nem akciós kettő az egyben lenne, füvön Porter megcsinálta volna a szerelést és nem csúszik el a "homokon". De Hagan tényleg jó volt odaát.
A Colstonra a gólvonal környékén fellőtt labdák sajnos nem igazán működtek, viszont ha Jimmy egészséges marad, az első szent lehet aki TE-ként az 1000 yard közelébe kerül. Ráadásul rengeteget keressük a red zone-ban is.
Az előszezon tanulsága hogy e két játékoson kívül nem keresünk nagyon mást a RZ-ban, inkább futunk.
Shanle vicc. Amikor blitzelünk vele, olyan mintha a gyerekeket ijesztgetnénk a zsákos bácsival, akinek van egy kis esze, az tudja, hogy nem kell tőle tartani. De nem csak sebessége nincs, múlt hét óta sem tanult meg szerelni. Vicces volt, amikor blitzre ment, a LOS mögött jött rá, hogy ez futás, az RB csinált egy laza testcselt, mire Shanle lábai ellenféltől érintetlenül összegabalyodtak és seggre ült.
Nem értem, hogy GW minek tesztelgeti még a kezdőkkel? Mert megbízhatóan hozza az átlagalattit? Wilsonban és Casillas-ban legalább mindig ott a nagy play lehetősége, még ha néha hibáznak is.
Kreutz egyszer nagyon rosszkor adta fel a labdát, Brees-t szabályosan hasba lőtte, szerencsére DB jól kijött belőle.
A futók és a DL környékén nem történt változás, nagyon nehéz lesz keretet szűkíteni, Cobbs és Bell is feliratkozott a 4. RB-nek, szvsz Ivory megy PUP-ra, ahogy a DL-ben Romeus is.
Plusz ugye Collinsworth a meccs végén mondta, hogy előző este beszélgetett Paytonnal, aki azt mondta, hogy mind a két FB-kel nagyon elégedett, és nem fél két FB-t a végső rosteren tartani. Hiszem ha látom.atapapa
több mint 13 éve
Nehéz megítélni a tegnapi meccset csapatszinten, blitzet alig kaptunk, Brees ficánkolhatott, a run D viszont megint sehol se volt, bár a Raiders jól futó csapatA Hagan-TD szvsz soha nem született volna meg, ha Oaklandben a pálya nem akciós kettő az egyben lenne, füvön Porter megcsinálta volna a szerelést és nem csúszik el a "homokon". De Hagan tényleg jó volt odaát.
A Colstonra a gólvonal környékén fellőtt labdák sajnos nem igazán működtek, viszont ha Jimmy egészséges marad, az első szent lehet aki TE-ként az 1000 yard közelébe kerül. Ráadásul rengeteget keressük a red zone-ban is.
Az előszezon tanulsága hogy e két játékoson kívül nem keresünk nagyon mást a RZ-ban, inkább futunk.
Shanle vicc. Amikor blitzelünk vele, olyan mintha a gyerekeket ijesztgetnénk a zsákos bácsival, akinek van egy kis esze, az tudja, hogy nem kell tőle tartani. De nem csak sebessége nincs, múlt hét óta sem tanult meg szerelni. Vicces volt, amikor blitzre ment, a LOS mögött jött rá, hogy ez futás, az RB csinált egy laza testcselt, mire Shanle lábai ellenféltől érintetlenül összegabalyodtak és seggre ült.
Nem értem, hogy GW minek tesztelgeti még a kezdőkkel? Mert megbízhatóan hozza az átlagalattit? Wilsonban és Casillas-ban legalább mindig ott a nagy play lehetősége, még ha néha hibáznak is.
Kreutz egyszer nagyon rosszkor adta fel a labdát, Brees-t szabályosan hasba lőtte, szerencsére DB jól kijött belőle.
A futók és a DL környékén nem történt változás, nagyon nehéz lesz keretet szűkíteni, Cobbs és Bell is feliratkozott a 4. RB-nek, szvsz Ivory megy PUP-ra, ahogy a DL-ben Romeus is.
Plusz ugye Collinsworth a meccs végén mondta, hogy előző este beszélgetett Paytonnal, aki azt mondta, hogy mind a két FB-kel nagyon elégedett, és nem fél két FB-t a végső rosteren tartani. Hiszem ha látom.
több mint 13 éve
Na akkor... az Offense : Nincs gond... 😀 azért csak 40-et szereztünk... Defense: háát itt az első félidőben voltak gondok... ( A Jones és Hagan párossal nehezen bírkóztunk meg.) A CB-k sem mindig csinálták jól a dolgukat én úgy vettem észre. Aztán egész jól feljavult az egész Def. a második félidőre! 😀
Hihetetlen de hogy tud örülni Chase Daniel egy jó passznak, bár megértem... 😊
Akik jók voltak és különösen tetszettek azok: -Bell : picit nehézkesnek tűnik de nagyon jól futott!!!!
-Graham : Eddig is tudtuk a képességeit és megmutatta újfent!jól játszott nagyon!
-Daniel : Jól osztogatott...
-Cobbs : 4 futása volt 48 yard-ért!!! 😀
Én így láttam és értékelem! 😀 Várom a véleményeket! 😀
Go Saints Go
több mint 13 éve
a kórház a város szélén rovat lassan csak el fog indulni idén is.......KájzerszózeMorgan 2-4 hét, Moore min. 1 hét, Harper ujjtörés
A foxcímlapról
Ha már Brees focin kívüli elfoglaltságáról volt szó, "csatlakozott" egy kinti gyorséttermi franchise-hoz ( http://www.jimmyjohns.com ), már az utolsókat simítják a New Orleans-i egységen, pont a GB-meccs előtt egy nappal fogják megnyitni...
több mint 13 éve
a kórház a város szélén rovat lassan csak el fog indulni idén is.......
több mint 13 éve
Jó hírek: [én itt még nem láttam (más topikban is lehetett róla szó, mert az új CBA szabályozása)]Will Smith büntetése a) 4 meccsről 2 meccsre csökken az új CBA hatálya alatt, b) a szezonnyitóig nem valószínű, hogy kiszabják a büntetést... Nem mondom, kell majd a Packers ellen.
Ingram is kiesett 1-2 napra, de komoly baja nincs.
több mint 13 éve
Ma volt először annyi időm, hogy értelme legyen tüzetesebben belenézni a meccsbe, ennek örömére őrült módba váltottam (nem röhögni) és a kezdők játékai alatt stopperrel mértem hogy a QB-k mennyi idő alatt engedték el a labdát, és hozzávetőlegesen számoltam a blitzeket is.Kezdjük azzal, hogy számításaim szerint Schaub passzjátékai alatt összesen kétszer blitzeltünk (16 passzkísérlete volt), poén, hogy mind a két alkalommal screent játszott a Houston. Ha a screeneket és a PA bootleg playeket kiveszem, akkor átlagban kb. 2,8 mp alatt dobta el a labdát Schaub, legtöbbször nyomás nélkül. Négyszer passzolt 3 másodpercen túl, ebből egyszer meg is lett a sack.
Brees ennél jóval nagyobb nyomást kapott, ha nem voltam figyelmetlen, akkor a passzjátékaink kétharmadánál hívott blitzet Philips. Az egyetlen hazai sack Brees-en 2,7 mp labdatartás után született, a playnél Bushrood nagyon meg lett verve.
Brees összesen kétszer vált meg a labdától 3 mp felett, a screeneket leszámítva 2,6 mp alatt dobta el a labdát, sokszor nyomás alatt.
Ez alapján nem lennék annyira szigorú a srácokkal, senki se fog a playek kétharmadában blitzelni, viszont olyan is ritkán van, hogy Williams csak a passzjátékok bő tizedénél tegye ugyanezt.
Ettől függetlenül szomorú, hogy a DL blitz nélkül talán kétszer tudta siettetni a QB-t.
több mint 13 éve
Hát én már nagyon kíváncsian várom a szezont. Nem tudom, de van egy érzésem, hogy SuperBowl-ig jutunk. 😀 Elég furcsa most így az elején de GO SAINTS GO 😀
több mint 13 éve
Megnéztem tegnap a meccset (élőben nem tudtam), hát, érdekes volt...- Brees még mindig nem hajlandó sacket nyelni.
- A safety depth konvergál a nullához.
- Strief nem rossz, mint RT.
- Arrington idén is egy 13-as számmal játszó, puntot TD-re visszahordó WR miatt marad ki a csapatból... Azt nem tudom pontosan, hogy idén még PS eligible-e, de szerintem már nem...
- A Sproles-Brees connectiont lehetne csiszolni.
Volt szó arról, hol lesz nehéz a keretszűkítés... Én azért az OLB-t is mondanám... Azon kívül, hogy nincs meg a 3 kezdő szintű játékos, egyébként vannak bőven... Vilma, Casillas (aki coverageben azért verhető, látni lehetett ezen a héten), Shanle alap, Herring gondolom, Busseyról csak jókat hallani, Wilson nyilván, Dunbar is gondolom, mint backup MLB... És akkor még vannak ott néhányan, pl. Ingram, akiben még lehetne fantázia. (Én nagyon sajnálnám, ha a PS-ből nyúlnák le Busseyt.)
Ja, és mai hír: Carl Nicks sérült, helyette Tennant a kezdő falban... Csodás. 😐
több mint 13 éve
lehangoló egy félidő volt- a screenek, checkdown játékok nagyon pontatlanok voltak
- a védelem nagyon szoft volt, mintha GW kísérletezgetett volna, blitz alig, sok zónázás, ami nem állt jól a sec-nek, volt amikor Rodgerst léptette vissza a falból zónázni, vicces volt.
- Jenkins nem játszott, a cseréje meg (Oliver)... Jason Davidet idézte
- értékelhetetlen szerelések sora, futásban átjáróház volt a DL
- Greer folytatja a tavaly megkezdett formahanyatlását
+ Daniel nagy önbizalommal játszott, Morgannek érik az 53
+ Strief a múltheti Stinch-produkcióhoz képest ragyogó
+ SP hajlandó volt majdnem annyi futást hívni, mint passzt
+ Sporles jól feledteti Reggie-t
Arra jó a meccs, hogy a sec végre tesztelve legyen, mert egy hete alig jutott el értékelhető passzkísérletig az ellenfél
több mint 13 éve
Barron---->IRNewmanneki és nekünk is jobb ez így 😛
Casillas nem csak az előszezoni meccsen volt jó, az edzéseken mindenki el van tőle ájulva, Vilmától Paytonig. Ragyogó lenne ha kibírna végre komolyabb sérülés nélkül egy teljes szezont.
Az edzésekről jövő hírek szerint a védelem rendszeresen leradírozza az O-t, különösen a két fal csatájában kerekednek felül Ellis-ék. Brees-nek alig van ideje a zsebben 😐
A kezdők közül Porter biztosan kihagyja a holnapi meccset, Jenkins és Evans térde rosszalkodik, de ők várhatóan pályára lépnek.