New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 13 éve
ha Gyurma se bánja, idén újra kézbe venném a tippjáték lebonyolítását, de lenne egy kósza ötletem hozzá (bár előre sejtem a választ 😐 ).Láttam olyan fantasy-ligákat, ahol a részvételért pár dollárt kellett fizetni, és a szezon végén az első három között felosztották a lovét. Mit szólnátok ahhoz, ha megállapodnánk abban, hogy minden tippelő a részvétel fejében mondjuk kemény 500 magyar tallért elkülönítene a célra, és a végén ebből az elsőnek vennénk valami olcsóbb Saints-es relikviát, pl. kulcstartót vagy valami hasonlót és vagy egy közös meccsnézésen (lehetőleg a PO-ban) átadnánk vagy elküldenénk az illetőnek?
Talán így mindenki még komolyabban venné, lenne valami csekély tétje a dolognak.
Tavaly kilencen tippeltünk, tehát legyen az, hogy ha legalább 6 ember beírja, hogy támogatja az ötletet, akkor idén így rendeznénk ezt meg. Ha nem jön össze ennyi igen, akkor csináljuk tovább hagyományosan.
------------------------------------
A tippjáték díjazását...
...támogatom:
(1) atapapa
...nem támogatom:
több mint 13 éve
Ivory IR-re kerültDenyfurcsa lett volna, mivel egy edzésen se vett részt, így ahogy pár napja jósoltam, mehetett PUP-ra, ahogy Romeus is.
Ami meglepetés, hogy kivágtunk 2 veterán safetyt is (Prioleau, Reis).
Repült még Jordan Black (T), Quincy Butler (S), George Foster (T), Tory Humphrey (TE), Trumaine McBride (CB), Chris Taylor (FB), Montez Billings (WR), Dexter Larimore (DT), Tyler Lorenzen (TE), Dwight Roberson (LB)
IR-en: Cobbs, Morgan, Oliver.
több mint 13 éve
Ivory IR-re került
több mint 13 éve
Ez is nyitva van egész éjjel, ráadásul az általad javasolttal szemben viszonylag központi helyen van.Én tudok egy helyet, ami tuti nyitva van (legalábbis tavaly még 0-24es volt):Szóval hirdessük ki!zemanla:dobpergés:
hölgyek, urak, a szezon első meccsét e helyen tekintjük meg http://hovamenjek.com/viii-kerulet/kakas-presszo.html
mivel marha későn kezdődik a lényeg, talán érdemes lenne előtte találkozni a környéken.
a számomat PM-ben minden érdeklődőnek elküldöm majd, és kifundáljuk, előtte mi legyen pontosan
aki BP-n kívülről jönne, segítség nélkül nem találna ide, az is jelezze PM-ben nekem és szívesen eligazítom vagy összefutunk előtte ott, ahol még ismerős.
a megjelenés a topic lakóinak kötelező 😉atapapa
http://www.arenabiliard.hu/index.php?elem=cikk&azon=6
A baj, hogy szerintem rajtam kívül nem hiszem h bárki másnak jó lenne. Mikor kezdődik pontosan? f3?hayden
Igen, fél háromkor kezdődik a meccs.
Nagyon úgy tűnik, hogy mégis kihagyja az első két meccset Will Smith... Pedig a Packers és a Bears fala pont olyan, ahol ő villoghatott volna... :/ Kíváncsi leszek, ki fog kezdeni... McBride és Jordan? Nem sajnálnám, ha visszajönne Brown egyébként, olcsón.Én sajnálnám, bár nem esélytelen. Nála kevésbé hatékonyabb DE szerintem kevés játszott már tavaly is a ligában. Jó arc, rutinos, több jót nem tudok róla elmondani.
csabi19
több mint 13 éve
Nagyon úgy tűnik, hogy mégis kihagyja az első két meccset Will Smith... Pedig a Packers és a Bears fala pont olyan, ahol ő villoghatott volna... :/ Kíváncsi leszek, ki fog kezdeni... McBride és Jordan? Nem sajnálnám, ha visszajönne Brown egyébként, olcsón.Mondjuk még nem biztos, de mivel Kevin Williams ezt kapta, gyanús, hogy Smith is követi majd... Legalább kettő, és nem négy meccset kell kihagynia.
több mint 13 éve
hayden
124
Én tudok egy helyet, ami tuti nyitva van (legalábbis tavaly még 0-24es volt):Szóval hirdessük ki!zemanla:dobpergés:
hölgyek, urak, a szezon első meccsét e helyen tekintjük meg http://hovamenjek.com/viii-kerulet/kakas-presszo.html
mivel marha későn kezdődik a lényeg, talán érdemes lenne előtte találkozni a környéken.
a számomat PM-ben minden érdeklődőnek elküldöm majd, és kifundáljuk, előtte mi legyen pontosan
aki BP-n kívülről jönne, segítség nélkül nem találna ide, az is jelezze PM-ben nekem és szívesen eligazítom vagy összefutunk előtte ott, ahol még ismerős.
http://www.arenabiliard.hu/index.php?elem=cikk&azon=6
A baj, hogy szerintem rajtam kívül nem hiszem h bárki másnak jó lenne. Mikor kezdődik pontosan? f3?
több mint 13 éve
Már kivettem a szabit...rám számíthattok. Egyetlen problémám, hogy már 0h15-kor pestre érek. csak le ne ittasodjam a mérkőzésig 😀clbassSemmi gond, már korábban is beérhetsz, legfeljebb kajálunk valamit a környéken.
Utálom az ilyet, de jólesik olvasni: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d821ce69b/article/season-predictions-our-experts-make-their-picks?module=HP11_content_streamhajduA sajtnak a szájból történő kiéneklésének minősített esete 😛
több mint 13 éve
Utálom az ilyet, de jólesik olvasni: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d821ce69b/article/season-predictions-our-experts-make-their-picks?module=HP11_content_stream
több mint 13 éve
Már kivettem a szabit...rám számíthattok. Egyetlen problémám, hogy már 0h15-kor pestre érek. csak le ne ittasodjam a mérkőzésig 😀
több mint 13 éve
Nagyon szívesen mennék én, higgyétek el, de mégsem megyek, mert késő van, korán kell indulni, másnap meg dolog van... 😕 Hát így megy ez, de a konferenciadöntős ajánlatom továbbra is áll, ráadásul ata szuperpanírját is bevetem majd. Megígérem. 😊 Remélem, sokan lesztek!Szóval hirdessük ki!zemanla:dobpergés:
több mint 13 éve
orvosi engedéllyel épp az Arizona-Oklahoma State meccset fogom nézniSzóval hirdessük ki!zemanla:dobpergés:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Szóval hirdessük ki!zemanla:dobpergés:
a megjelenés a topic lakóinak kötelező 😉
több mint 13 éve
Megoldjuk így! 😉ha ekkora a baj, akkor nyugodtan csörögj 😉Mert onnan ki lehet hagyni, de XP-t az utcáról beesve strandpapucsban is illene bevarrnia.atapapaAta!
ment PM.
Segíts! :/zemanla
válaszoltamatapapa
Akkor viszont marad a Kakas, akármilyen buli is lesz (azaz nem nagyon van időnk, lehetőségünk mást keresgélni).
Szóval hirdessük ki!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
ha ekkora a baj, akkor nyugodtan csörögj 😉Ata!Kasay elbaltázott FG-jét meg sem említetted........Mert onnan ki lehet hagyni, de XP-t az utcáról beesve strandpapucsban is illene bevarrnia.atapapa
Kájzerszóze
ment PM.
Segíts! :/zemanla
válaszoltam
több mint 13 éve
Ata!Kasay elbaltázott FG-jét meg sem említetted........Mert onnan ki lehet hagyni, de XP-t az utcáról beesve strandpapucsban is illene bevarrnia.atapapa
Kájzerszóze
ment PM.
Segíts! :/
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Kasay elbaltázott FG-jét meg sem említetted........Mert onnan ki lehet hagyni, de XP-t az utcáról beesve strandpapucsban is illene bevarrnia.
Kájzerszóze
több mint 13 éve
Kasay elbaltázott FG-jét meg sem említetted........összefoglalót megnéztem, hát a punt ret. TD sem tetszett, megjegyezte a pali is, hogy úgy vitte vissza, hogy HOZZÁ SEM ÉRTEK.
Gratulálok a ST-nek és a K-nek is. Meg úgy általában......
több mint 13 éve
Nálunk minden rúgó meghülyül? Kasay életében 500 XP-ból kihagyott vagy 10-t, éjjel az egyetlen XP-t el kellett baltáznia :/ Remélem lejön róla a rozsda egy hét alatt, Hartley ugyanis legalább 10 hetet lesz kénytelen kihagyni.
Borzalmas egy meccs lehetett amúgy. Az oké, hogy a kezdők nem nagyon léptek fűre, de mintha a rosterért küzdőknek elmondták volna a meccs előtt, hogy másnap mehetnek bútort cipelni, nem haltak meg a pályán.
több mint 13 éve
Mare jó helyen lesz a Cicáknál. Nálunk is bevált 😀 😀 😀 😀
több mint 13 éve
azért csak nem fekszik le emiatt mindenki éjfélkorJJtudjuk, egyetemi foci 😉
több mint 13 éve
azért csak nem fekszik le emiatt mindenki éjfélkor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ha valaki azt tervezte, hogy az éjjeli meccsre fennmarad, az ne tegye, nemhogy Brees nem lesz kezdő, de még Daniels is csak csereirányító lesz az amúgy 3. számú Canfield mögött.Most hogy már Manning (és Vick) is megkapta az új szerződését, Brees új kontraktusát illetően is beindultak a tárgyalások. Drága mulatság lesz.
több mint 13 éve
összeesküvés elmélet indul!!!!!!!!!!!Davidnek ez is menne. adnak neki egy hetet és kész.
ha órákat tudott edzés után gyakorolni mezítláb a mgolyóval, ez is menni fog: szorgalmas és alázatos. ritka az ilyen sportoló.
Akkor hát várjuk davidet!!!!!
Mekkora mezeladás lenne 😀 😀 😀 😀
több mint 13 éve
sőt, szombaton tényleg játszani fog Beckham egy louisianai csapatban, csak szólokKasayt látni sem akarom!!!!!!!!Végülis Beckhamnek a csapat szerelése sem lenne új 😀
Se Olindo Mare-t.
Se Connor Barth-ot.
Beckhemet akarom vagy Roby Carlost!!!!!!!!Kájzerszóze
Wyatt
http://www.nola.com/lsu/index.ssf/2011/08/lsu_tigers_beckham_could_be_in.html
---
több mint 13 éve
Schefter: With Garrett Hartley nursing a hip injury the team is concerned about, the Saints have agreed to terms with veteran PK John Kasay.