Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 012 — zászló zászló szív
JJ
elaludtam, de már megkaptam az amcsi rokonoktól 😀 még kis meló van, aztán gogogo 😊

szerk: hehe, benéztem, csodálkoztam is, hogy lassan jött le...

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 092 — no es importante
ma is lesz meccs
http://www.youtube.com/watch?v=M-EhdsEBT50JJ
Köszi! Épp akartam keresni egy kis futballt! 😀Gyurma Pappa
ha valaki lemaradt a tegnapi New Orleans Bowlról, akkor sürgősen pótolja be lemaradását

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 506 — #neverpunt
Én ezzel úgy vagyok, hogy nagy valószínűséggel, ha nem lesz miénk a #2, akkor itthon kezdjük a PO-t, és innentől kezdve meg bármi lehet. A div. roundban, egy győzelemtől felpörögve, azért meg tudjuk verni a SF-t, és valahol nem is lenne baj, mert a legvalószínűbb forgatókönyv szerint, az idei konferencia döntő Green Bay-ban lesz, és nem árt előtte egy ki szabadtéri levegő...
Gyurma Pappa
Azért Kalifornia és Wisconsin szabadtéri levegője télen éles különbségeket képes felmutatni 😊
Nem ábrándozom, ezt a GB-t mínusz tízben esélytelen megvernie egy déli dómcsapatnak, de azt mindenképpen szeretném, hogy az NFC-döntőig eljussunk. Erre pedig a legnagyobb garancia az, hogy ha csak egy meccset kell a PO-ban nyernünk, azt is hazai pályán.atapapa
Tényleg képes ilyenekre? 😀 😀 😀
Azért az esélytelen erős, Sharper is adott 20%-ot 😛Gyurma Pappa
😊 jólvanna, próbáltam arra célozni (OK, egy atomtöltettel), hogy egy kaliforniai meccsel semmivel se lennénk beljebb egy GB-s akklimatizációra.
Ha én is a Szentekkel nyertem volna gyűrűt, 20%-t én is adnék magunknak 😊 Talán az javítaná az esélyünket a tundrán, hogy futójátékban a GB felett vagyunk magasan.
Csak jussunk el oda.

több mint 14 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Én ezzel úgy vagyok, hogy nagy valószínűséggel, ha nem lesz miénk a #2, akkor itthon kezdjük a PO-t, és innentől kezdve meg bármi lehet. A div. roundban, egy győzelemtől felpörögve, azért meg tudjuk verni a SF-t, és valahol nem is lenne baj, mert a legvalószínűbb forgatókönyv szerint, az idei konferencia döntő Green Bay-ban lesz, és nem árt előtte egy ki szabadtéri levegő...
Gyurma Pappa
Azért Kalifornia és Wisconsin szabadtéri levegője télen éles különbségeket képes felmutatni 😊
Nem ábrándozom, ezt a GB-t mínusz tízben esélytelen megvernie egy déli dómcsapatnak, de azt mindenképpen szeretném, hogy az NFC-döntőig eljussunk. Erre pedig a legnagyobb garancia az, hogy ha csak egy meccset kell a PO-ban nyernünk, azt is hazai pályán.atapapa
Azért az esélytelen erős, Sharper is adott 20%-ot 😛Gyurma Pappa
Ha oda eljutunk, megnyerjük, akár GB-ben is. Uff.
több mint 14 éve
Én is fel tudnám fogni így, ha nem lenne esélyünk az NFC 2. helyére és nem lenne teljesen egyértelmű, hogy idegenben nem megy annyira nekünk. Ha a Frisco bukja az MNF-t (és mi nyerünk ma), akkor az utolsó 2 hetünk élet-halál harc lesz, mivel a SF maradék 2 ellenfelének összesen van 8 győzelme.atapapa
Gyurma Pappa
Azért az esélytelen erős, Sharper is adott 20%-ot 😛

több mint 14 éve
Én is fel tudnám fogni így, ha nem lenne esélyünk az NFC 2. helyére és nem lenne teljesen egyértelmű, hogy idegenben nem megy annyira nekünk. Ha a Frisco bukja az MNF-t (és mi nyerünk ma), akkor az utolsó 2 hetünk élet-halál harc lesz, mivel a SF maradék 2 ellenfelének összesen van 8 győzelme.atapapa
Gyurma Pappa
Nem ábrándozom, ezt a GB-t mínusz tízben esélytelen megvernie egy déli dómcsapatnak, de azt mindenképpen szeretném, hogy az NFC-döntőig eljussunk. Erre pedig a legnagyobb garancia az, hogy ha csak egy meccset kell a PO-ban nyernünk, azt is hazai pályán.

több mint 14 éve

De ez annyira theory, hogy hagyjuk is, még nagyon messze van minden: még a mai és a holnapi meccs is hátra van, nem beszélve az MNF-ről...

több mint 14 éve
ja, egyáltalán nem menő már csütörtökön letudni a meccset 😀shawnka
Egyébként ja! Mondjuk jó szót választottál: "letudni". Hát erre kevés jobban kifejező szó van 😀

Még mielőtt le leszek savazva, papírforma (hivatkozva a Falcons topikra):
- idén nem vesztettünk meccset a Dome-ban
- Brees a prime time meccseken a szokásosnál is jobb (volt egy statisztika, hogy 120 körüli ratinget csinált ezeken)
- a Superdome közönsége előtt a Falcons-féle audible játék nehezebben fog működni (konkrétan alig hallani valami 😀)
- a minden O kategóriában jobbak vagyunk (meglepődve tapasztaltam, hogy futásban is)
- a védelem összeállt futás ellen
- felhoztuk a TO margint -2-re, és 5 meccs óta nem volt eladott labdánk (bazz, a GB +20-on áll 😮)
- a passz védekezésünk jelenleg elég ratyinak tűnik, de azért azt hozzá kell tenni, hogy a nagy yardokat junk time-ban kapjuk, a védelem elleni QB rating nem "annyira tragikus" 87-es

Na ez a papírforma, ami egy rivaly meccsen elég keveset ér. 😊

Igazából úgy vagyok ezzel a meccsel (már a maival), ha nyerünk, szuper, ha nem akkor sincs túl nagy baj, a jövő heti meccs felér egy Super Bowllal a szemembenGyurma Pappa
Én is fel tudnám fogni így, ha nem lenne esélyünk az NFC 2. helyére és nem lenne teljesen egyértelmű, hogy idegenben nem megy annyira nekünk. Ha a Frisco bukja az MNF-t (és mi nyerünk ma), akkor az utolsó 2 hetünk élet-halál harc lesz, mivel a SF maradék 2 ellenfelének összesen van 8 győzelme.

több mint 14 éve
ja, egyáltalán nem menő már csütörtökön letudni a meccset 😀shawnka
Egyébként ja! Mondjuk jó szót választottál: "letudni". Hát erre kevés jobban kifejező szó van 😀

Még mielőtt le leszek savazva, papírforma (hivatkozva a Falcons topikra):
- idén nem vesztettünk meccset a Dome-ban
- Brees a prime time meccseken a szokásosnál is jobb (volt egy statisztika, hogy 120 körüli ratinget csinált ezeken)
- a Superdome közönsége előtt a Falcons-féle audible játék nehezebben fog működni (konkrétan alig hallani valami 😀)
- a minden O kategóriában jobbak vagyunk (meglepődve tapasztaltam, hogy futásban is)
- a védelem összeállt futás ellen
- felhoztuk a TO margint -2-re, és 5 meccs óta nem volt eladott labdánk (bazz, a GB +20-on áll 😮)
- a passz védekezésünk jelenleg elég ratyinak tűnik, de azért azt hozzá kell tenni, hogy a nagy yardokat junk time-ban kapjuk, a védelem elleni QB rating nem "annyira tragikus" 87-es

Na ez a papírforma, ami egy rivaly meccsen elég keveset ér. 😊

Igazából úgy vagyok ezzel a meccsel (már a maival), ha nyerünk, szuper, ha nem akkor sincs túl nagy baj, a jövő heti meccs felér egy Super Bowllal a szememben

több mint 14 éve
http://prod.static.saints.clubs.nfl.com/assets/images/fan-zone/wallpaper/Holiday1920x1080.jpgatapapa
beállítva! 😊

több mint 14 éve

Le kellett cserélnem a "tapétámat" erre

ez segített rájönni arra, hogy a sisakunk tökéletes lenne karácsonyfadísznek

itt van egyéb méretekben, ha nagyon véletlenül másnak is megtetszene
http://prod.static.saints.clubs.nfl.com/assets/images/fan-zone/wallpaper/holiday_1024_768.jpg
http://prod.static.saints.clubs.nfl.com/assets/images/fan-zone/wallpaper/Holiday1920x1080.jpg

több mint 14 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 702 — Tyrone Creek
MNF-et utoljára 2008-ban vesztettünk a Vikings ellen, a Payton era alatt 8-2-vel állunk... ezt most csak úgy megkerestem...Gyurma Pappa
Akkor az most rossz előjel, hogy vasárnap este hétórás lesz a meccs?hajdu
😀

Nem, csak már egyel tovább gondolkodtam, olvasgatva a Falcons fórumot.Gyurma Pappa
ja, egyáltalán nem menő már csütörtökön letudni a meccset 😀
több mint 14 éve
MNF-et utoljára 2008-ban vesztettünk a Vikings ellen, a Payton era alatt 8-2-vel állunk... ezt most csak úgy megkerestem...Gyurma Pappa
Akkor az most rossz előjel, hogy vasárnap este hétórás lesz a meccs?hajdu
😀

Nem, csak már egyel tovább gondolkodtam, olvasgatva a Falcons fórumot.

több mint 14 éve
ma is lesz meccs
http://www.youtube.com/watch?v=M-EhdsEBT50JJ
Köszi! Épp akartam keresni egy kis futballt! 😀

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 092 — no es importante
ma is lesz meccs
http://www.youtube.com/watch?v=M-EhdsEBT50

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 871
lol
Mr Drew, aki lemérte, hogy Elmo két focilabda magas.
több mint 14 éve
eloel 3 230 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 14 éve
Ha véletlenül nyerünk az MNF-en, akkor Paytonnak edzőként ugyanannyi MNF-es győzelme lesz, mint amennyi a Falconsnak van 😀 Csak a Falconsnak van még húszonvalahány veresége is 😛

több mint 14 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Akkor az most rossz előjel, hogy vasárnap este hétórás lesz a meccs?
több mint 14 éve
MNF-et utoljára 2008-ban vesztettünk a Vikings ellen, a Payton era alatt 8-2-vel állunk... ezt most csak úgy megkerestem...

több mint 14 éve
Grahamet vki követi twitteren? Ma ilyet szól: az adidas küldött nekem egy kisebb cipőt, tisztán a vonalon belül akarok maradni 😂

A hétvégére Ingram és Casillas out, Vilma Q

Harper két pénzbüntetést is kapott a héten, ha egy másik arany-fekete csapatnak drukkolnék, akkor most azonnali hatállyal követelném Goodell eltávolítását és gyűjtést szerveznék Harper kisegítésére.
De innen csak azt mondhatom, hogy mindkettő jogos volt.

Robinson a TV-kommentátorok nagy bánatára levágatta a haját. 9. osztály óta növesztette....

több mint 14 éve
A rekordéve int-ben a tavalyi volt, és abban a legnagyobb felelőssége Brees-nek volt. Hiába hozza a fal kiszolgáltatott helyzetbe, attól még nem kötelező eldobnia a labdát. Sokszor volt meggondolatlan 2010-ben.
A fal legrosszabbul 2007-ben működött szerintem (futást is beleszámolva), és Nicks beépítésével stabilizálódott.atapapa
Ezért nem nézek utána semminek 😀 Bedobom, te meg mondod a választ 😛

több mint 14 éve
A rekordéve int-ben a tavalyi volt, és abban a legnagyobb felelőssége Brees-nek volt. Hiába hozza a fal kiszolgáltatott helyzetbe, attól még nem kötelező eldobnia a labdát. Sokszor volt meggondolatlan 2010-ben.
A fal legrosszabbul 2007-ben működött szerintem (futást is beleszámolva), és Nicks beépítésével stabilizálódott.

több mint 14 éve
Nyilván Brees hihetetlen pocket presence-szel rendelkezik, de nem mindegy, hogy ki mögött csinálja ezt, a 2008-as fal pl. teljesen gyatra volt, és Brees rekord INT-et is dobott. Vagy 2007 volt? Nem tudom, és lusta vagyok megnézni 😊

több mint 14 éve
Tőlem mehet Rodgers nyugodtan a Pro Bowlra.
Szilgyo
Mondasz valamit 😊
Bushrodot nem mertem dicsérni, de ha te megtetted, akkor már én is merem 😊 A OL (a Rams meccset kivéve) összekapta magát, és tényleg úgy játszik, ahogy a liga egyik legjobb falának kell. Gyurma Pappa
pár perce kikerült elemzés, pass protectionben top20-ban a két tackle-ünk
http://www.profootballfocus.com/blog/2011/12/15/signature-stats-snapshot-offensive-tackle-pass-blocking-efficiency/atapapa
hmmm... ez sokkal jobb, mint amit vártam év elején... szerintem a C is végre az a szint, ami nekünk kell, az év eleji kilengésünket Tudjuk Kivel, már el is felejtettem 😉Gyurma Pappa
azért két kiegészítést érdemel a táblázat. Egyrészt azt, hogy a PFF a végső számításnál ugyanakkora jelentőséget biztosít a sacknek, mint a hitnek vagy a siettetésnek, ami fals képet ad szerintem. Az engedett sacket nagyobb súllyal kéne figyelembe venniük, minimum azért, mert az yardveszteséget is hoz. Ez alapján Bushrod két engedett zsákja ragyogó, különösen annak fényében hogy a listán szereplő összes T közül ő blokkolt a legtöbb passzplayhez.
A másik kiegészítés pedig a már unalomig ismételt Brees-faktor, talán csak Manning engedi el olyan gyorsan a labdát, mint ő, és ez sokat emel a fal teljesítményén. Hogy a listánál maradjunk, Jammal Brown all pro volt Brees mellett 2006-ban, Rexyre meg 9 sacket engedett idén (Brees-re 3 év alatt tízet....)