New Orleans Saints

43 feliratkozó

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 13 405 — Egyéb témák lakó
Én Ivoryban csak azt a pozitívumot látom hogy nagyon nehéz levinni. De nem keresi a lyukakat csak fut előre azt tökmindegy neki "hol ki merre mivan", meg hát a labdabiztosság...EasyGhost
Ivorytól azért nem lehet sokat várni hirtelen, mert eléggé tapasztalatlan. Az egyetemen negyedannyi futáskísérlete volt, mint például Thomas-nak. Az kétségtelen, hogy a falban nehezen találja a lyukat és ha meg is találja, elég körülményesen oldalaz. De nekem nagyon bejön a tömege és a hozzá társuló sebesség.

Ma se edzett Thomas és Smith.atapapa
Fizikális futó 😊 Egyébként tényleg nagyon jó lenne, de nem alldown backnek, és nem úgy, hogy amikor igazán kell, eldobálja a labdát. Az Atlanta elleni 4&1 kimondottan dühítő volt, a Carolina elleni fumble-t inkább megemésztem, ilyeneket AP is szokott csinálni 😛

Érdekes lesz Smith nélkül játszani, kíváncsi lennék, hogy mi lenne, ha most jobban teljesítene a fal, mint vele. Idén eléggé halovány eddig az 1 sackjével, miközben a legtöbb sacket elért DT jelenleg a ligában Ellis... Az is érdekes, hogy rajta kívül még 3 játékosunk ért el sacket, ami eléggé kiábrándító...

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 959 — #neverpunt
Én Ivoryban csak azt a pozitívumot látom hogy nagyon nehéz levinni. De nem keresi a lyukakat csak fut előre azt tökmindegy neki "hol ki merre mivan", meg hát a labdabiztosság...EasyGhost
Ivorytól azért nem lehet sokat várni hirtelen, mert eléggé tapasztalatlan. Az egyetemen negyedannyi futáskísérlete volt, mint például Thomas-nak. Az kétségtelen, hogy a falban nehezen találja a lyukat és ha meg is találja, elég körülményesen oldalaz. De nekem nagyon bejön a tömege és a hozzá társuló sebesség.

Ma se edzett Thomas és Smith.

több mint 13 éve
Félre ne érts, tudom, hogy évről-évre változik a csapat... de a Saints nem változott... Akik tavaly zseniálisak voltak, idén közepesek... mind1, elviekben találkozhatunk az NFC döntőben is 😉

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 014 — a new hope (again)
mondjuk ahhoz jobb ha hozzászoktok , h a tavalyi az a tavalyi , a 3 évvel ezelőtti az a 3 évvel ezelőtti , az idei meg az idei csapat.
szóval az ilyeneknek nem látom értelmét mint pl ha brees-henderson , ha a tavalyi drop mentes év stb... szóval az idei superdomebeli vereséget ezzel nem lehet magyarázni szvsz.

ezzel együtt jelenleg még mindig jobbak vagytok papíron , de h ez majd kijön e a szezon végéig és mi áll majd a csapatok mellett meglátjuk...

am. a védelmünk , főleg. a sec. ugyanolyan szar mint tavaly is volt , csak idén gyártjuk a turnovereket , ami eddig nem annyira volt jellemző... 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
.szerencsénk az volt persze , de ettől függetlenül inkább a turnoverek miatt kaptatok ki , és ezek mindenképpen a mi javunkra írandóak. 😀peach
az elejével egyetértek, a második felével nem.
1. INT: szerencse. ha tavalyi koncentrált Brees-Henderson páros van, sima elkapás, és "wow, how brilliant"
2. INT: szerencse. ha Grahamnek kicsi esze van, akkor előre lép, és nem INT
3. FUMBLE: rookie mistake, szerencsétek volt, ott kurvára nem a védő érdeme volt, ez az esetek 10%-ban kicsúszó labda, na bumm
Kihagyott FG...

Mind1, egy szó mint száz: tavaly sokkal jobb képet mutatott a védelmetek, mégis 2-0 lett Saints oldalra a mérleg, igaz kemény meccseken...

Elfogadom, hogy Atlantában épül egy superbowl győztes esélyes csapat, de egyelőre, papíron, jobb csapat a Saints... Ha a mutatott játék feljavul ehhez (és visszatérnek a fontosabb sérültek, beleértve Ingramot, Sharper is), tudunk nyerni a Georgia Dome-ban, és akkor helyreáll a világ rendje...

A fentiek személyes vélemények 😊

több mint 13 éve
Ata, ezt a képet az egyik super bowl game programban találtam. Gondoltam nem csak nekem tetszik.
deacon75
ez nagyon nyami, köszi, le is mentettem

több mint 13 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Én Ivoryban csak azt a pozitívumot látom hogy nagyon nehéz levinni. De nem keresi a lyukakat csak fut előre azt tökmindegy neki "hol ki merre mivan", meg hát a labdabiztosság...
több mint 13 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
igazán komoly ellenfelünk nem volt (nem, az Atlanta sem az, a tavalyi csapat, a tavalyi játékkal, ezt az Atlanta védelmet meg kellett volna, hogy zabálja, könnyed 3-4 TD előnnyel).
Gyurma Pappa
😂 😂 😂peach
😂
Konkrétan az év elején még 4., ill. 5. számú futónak számító játékosok játszottak most. Tehát őket nem volt nehéz megállítani, gyakorlatilag ami yardot hoztak, az az OL érdeme. Számíthattatok a sok passzra. Így azért nem nehéz jól védekezni ellene.
Továbbá sok volt a drop. Bár ez egész évre jellemző, de így van. És ha mondjuk a Vikings meccs után már jön Carney vagy akárki más, megint csak W.
Tehát nem értem mi volt a vicces Neked. A 3-4 TD? Hidd el, egy egészséges és dropmentes csapat lazán hozza. És a tavalyi Saints-re ez igaz.

több mint 13 éve
igazán komoly ellenfelünk nem volt (nem, az Atlanta sem az, a tavalyi csapat, a tavalyi játékkal, ezt az Atlanta védelmet meg kellett volna, hogy zabálja, könnyed 3-4 TD előnnyel).
Gyurma Pappa
😂 😂 😂peach
2010-09-26 19:25:16
védelem nélkül azért piszok nehéz lesz , brees azt csinál gyak. amit akar , jó lenne legalább valami kis minimális ellenálllást kifejteni...peach
Még a máktenger előtt írtad 😉Gyurma Pappa
éppen ezaz! brees így passzolt v. 370 yardot , azért ez elég szép nagy , beszédes szám , mégis kikaptatok... nemhiszem h a tavalyi brees passzolt volna ellenünk 500 yardot , kb. ennyi a 3-4! TD difi....szerencsénk az volt persze , de ettől függetlenül inkább a turnoverek miatt kaptatok ki , és ezek mindenképpen a mi javunkra írandóak. 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ata, ezt a képet az egyik super bowl game programban találtam. Gondoltam nem csak nekem tetszik.
több mint 13 éve
Gyurma Pappa
😂 😂 😂peach
2010-09-26 19:25:16
védelem nélkül azért piszok nehéz lesz , brees azt csinál gyak. amit akar , jó lenne legalább valami kis minimális ellenálllást kifejteni...peach
Még a máktenger előtt írtad 😉

több mint 13 éve
Gyurma Pappa
😂 😂 😂

több mint 13 éve
Payton üzent a 2 meccs alatt 2 fumble-t összehozó Ivorynak
"If a back continues to fumble, he becomes another team's back."atapapa
Ez ilyen... fumble backekre nincs szükségünk, köszi... Érdekes lesz, ha Thomas magához tér, akkor boldogság van.
Gyurma Pappa
én is padlót fogok a labdavesztéseitől, de azt meg kell hagyni, hogy van a srácban kakaó. ha sikerülne korrigálni a labdavesztéseit - mégiscsak egy újoncról van szó - akkor sokáig megragadhat nálunk.

több mint 13 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 289 — Do Your Job
Néhány éve McGrady az NBA-ben simán lelépett a meccs szünetében, amikor rászóltak hogy jön a gyerek 😊

😀 😀 😀 😀 😀

Bell is máshol kell, hogy rendben tartsa a cipellőit már.Kájzerszóze
Mit akarsz? A héten lehet h kezdeni fog a Philliben. 😊

Azért én bízom benne, hogy Thomas vállalja a játékot és menni is fog!
(fő az optimizmus!!!! 😉 )

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints 4 939 — playoffs???
Néhány éve McGrady az NBA-ben simán lelépett a meccs szünetében, amikor rászóltak hogy jön a gyerek 😊

😀 😀 😀 😀 😀

Bell is máshol kell, hogy rendben tartsa a cipellőit már.

több mint 13 éve
Ez ilyen... fumble backekre nincs szükségünk, köszi... Érdekes lesz, ha Thomas magához tér, akkor boldogság van.

Robinson kezdő pozijától a hideg futkos a hátamon, jelenleg 11.-ek vagyunk passz elleni védekezésben, ami igen jó, szerintem. Abban is biztos vagyok, hogy a kedves elsőkörösünk tenne, hogy ne így legyen 😊

A hétvégére a legjobban azért kell izgulnunk, hogy végre visszavegyünk a labdaeladásokból. Brees legrosszabb %-át dobta most hétvégén, de a legtöbb próbálkozásai is volt. Bízom benne, hogy a Cards ellen lesz a forduló pont, és végre elkezd a O igazán dübörögni, 300+ passzolt és 100+ futott yardot szeretnék, és meggyőző, önbizalom visszaadó győzelmet 😊

több mint 13 éve

"If a back continues to fumble, he becomes another team's back."

több mint 13 éve

Drew said that his wife Brittany has told them that the team comes first and she won't tell him if labor happens around game time.atapapa
Vicces lenne, ha snap közben lejönne: "Bocs! megyünk szülni!" 😂zemanla
Az se lenne csúnya, ahogy full felszerelésben befut a kórházba 😀

több mint 13 éve
kábé a roster fele rajta van a mai sérült-jelentésen
A legújabb egyáltalán nem edző ember Will Smith.
Harper, Prioleau és Shockey óvatoskodott, a többiek azért fullon nyomták, név szerint Colston, Stinchcomb, Strief, Ivory, Torrence, Young, Gay, Arnoux, Waters, Graham, Wilkerson

Talán akkor Gay visszatérhet most és nem kell Robinsonnak kezdenie.

Brees második gyereke bármikor megszülethet, de
Drew said that his wife Brittany has told them that the team comes first and she won't tell him if labor happens around game time.atapapa
Vicces lenne, ha snap közben lejönne: "Bocs! megyünk szülni!" 😂

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
kábé a roster fele rajta van a mai sérült-jelentésen
A legújabb egyáltalán nem edző ember Will Smith.
Harper, Prioleau és Shockey óvatoskodott, a többiek azért fullon nyomták, név szerint Colston, Stinchcomb, Strief, Ivory, Torrence, Young, Gay, Arnoux, Waters, Graham, Wilkerson

Talán akkor Gay visszatérhet most és nem kell Robinsonnak kezdenie.

Brees második gyereke bármikor megszülethet, de
Drew said that his wife Brittany has told them that the team comes first and she won't tell him if labor happens around game time.

több mint 13 éve
fokozzuk: Reis IRatapapa
Na, vazzzze! Mi lesz itt???? :/zemanla
Mindenki bukja a tippelést 😊hayden
Lesz is egy kis meglepim a 8. héten 😊

több mint 13 éve
hayden New Orleans Saints 124
csodásGyurma Pappa
Na, vazzzze! Mi lesz itt???? :/zemanla
Mindenki bukja a tippelést 😊
több mint 13 éve
Porter 4 hét...atapapa
csodásGyurma Pappa
csodásabb

több mint 13 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Faszomat abba hogy csak a 10. héten lesz bye week. :/
több mint 13 éve
Porter 4 hét...atapapa
csodásGyurma Pappa
Na, vazzzze! Mi lesz itt???? :/