NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 435
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 14 éve
Előszöris Harper szerintem a liga egyik legjobb "rover"-je, talán csak polamalu jobb nála. Leszarom ezt a meccset, a véleményem nem változik, egy kurvajó játékos, egyébként most is csinált 6 tacklet és fél sacket, plusz állandoan a labda körül volt.deacon75Ez OK, csak kaptatok róla kb. 2 TD-t, és ha coverben kell lennie akár zónában, akár a TE ellen, az kb. tuti complete. Nyilván ki kell használni a benne rejlő lehetőségeket, de van egy csomó szitu, amikor egyszerűen nem engedném pályára.
több mint 14 éve
Előszöris Harper szerintem a liga egyik legjobb "rover"-je, talán csak polamalu jobb nála. Leszarom ezt a meccset, a véleményem nem változik, egy kurvajó játékos, egyébként most is csinált 6 tacklet és fél sacket, plusz állandoan a labda körül volt..deacon75Tök igazad van. EZT a meccset én is leszarnám, de a SEA ellen is ez volt, és most is ráadásul sok ment el rajta. Ő az egyik kedvencem, már elég régen a csapatból, és nagyon sajnáltam volna, ha elmegy. Biztos vagyok benne, hogy "megjavul".
Engem az zavar, hogy sok a mistackle. Amit Te mondasz, az tény, GW is benézte kicsit a meccset, fogjuk a lámpalázra, de a sok mistackle megbocsáthatatlan. Biztos kapnak ezért hideget-meleget.

több mint 14 éve
Lehet a védelmet bántani, de azért volt egyszer hogy redzonban 5 yardnál 2 kísérletből majd goal lineon 1 kísérletből nem sikerült 1 illetve fél yardot megtennetek ráadásul idióta hívásokkal. Amit a túloldalt rendre megcsináltak ebben meg talán tackleben nőtt főlétek a GB mert az a miss-tackle gyár borzasztó volt néha (mintha magunkat látnánk 😊)Sproles meg Brees nagyon játszott
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Előszöris Harper szerintem a liga egyik legjobb "rover"-je, talán csak polamalu jobb nála. Leszarom ezt a meccset, a véleményem nem változik, egy kurvajó játékos, egyébként most is csinált 6 tacklet és fél sacket, plusz állandoan a labda körül volt.A probléma nem itt van. Williams egy zseni szerintem, a fiatalabb generáció JJ-je, de most nem azt játszotta amit kellene. Egy védelem fő hibája, ha nem erőlteti rá az ellenfélre a játékát. Ebből az következik, hogy az offense fogja a stílusát ráerőltetni. Plusz ezt tetézi, hogy ez a Packers volt akik ellen nyomás nélkül NEM lehet cover kettőben játszani, még akkor sem, ha nyolc ember van coverageben.
A saját stílust kell játszani és nem lesz baj.
Ja és sproles a rookie kora óta az egyik nagy kedvencem, SD talán a legjobb RB gyár az utóbbi 15 évben.
több mint 14 éve
hát ha ilyen, amikor szarul játszotok, az nagyon kemény lesz. nekem csak a PRob-Harper páros tűnt konstans gyengének, a többi sztem nagyon rendben van. jó meccs volt, csak majdnem szívrohamot kaptam 😀
több mint 14 éve
Kreutz csak szerintem volt nagyon tré? Vagy már csak megszokásból mondom?tüsi91Azt én is néztem, hogy iszonyatosan nem olvasta a LB-blitzeket.
több mint 14 éve
Kreutz csak szerintem volt nagyon tré? Vagy már csak megszokásból mondom?
több mint 14 éve
Robinson -> cutHarper -> inkább blitzeljen... szörnyű coverageben, de ezt tudtuk...

több mint 14 éve
Azért ez a Harper - PatRob páros a secondary-ben gyilkos volt...somoskovigNe is mondd. Kishíján gutaütést kaptunk tőlük. Hátha jobb lesz egyszercsak...😊
több mint 14 éve
Azért ez a Harper - PatRob páros a secondary-ben gyilkos volt...
több mint 14 éve
Igazából nem volt semmi meglepő. Mondjuk a secondarynk megtanulhatna tackle-t adni, meg Ellisnek is kellene egy kis továbbképzés. Alapvetően úgy éreztem, még az előszezonban ragadt a játékosok.A támadókra nem haragszom, Colston hagyományosan szarul játszik az első meccseken, de így is csinált 81 yardot. Ami látszik: ha kiegyensúlyozottabb meccs lesz, megint tudunk majd futni, ami nagyon jó. Kicsit az OL-ben csalódtam.
Az a helyzet, hogy ebből a meccsből nem fogok következtetéseket levonni, a jövő heti otthoni meccs után mondhatunk már ítéletet egy-két emberről.

több mint 14 éve
jeeeeeeeeeeeeee!kemények vótunk! most meg álmosak 😀 😀 😀

több mint 14 éve
A védelmünk nem sokat javult tavaly óta, bár a GB azért komolyabb falat támadásban a SEA-nél. De legalább a társaság jó volt, sárospataki körkapcsolással.
több mint 14 éve
Egypontos kérdések1. Bejut-e a csapat a rájátszásba? Igen
2. Lesz-e legalább 4 győzelmünk a csoportellenfelek ellen? Igen
3. Az NFC North és az AFC South csapatai ellen vívott 8 meccsből nyerünk-e legalább ötöt? Igen
4. A szerzett/eladott labdák tekintetében pozitív tartományban végzünk (tavaly ez a szám mínusz 6 volt)? Nem
5. Futásonként elérjük-e legalább 4,1 yardot? Nem
6. Az alapszakasz végével lesz-e hatnál több kezdőjátékosunk IR-en (ha olyan játékos kerül IR-re, aki egy másik kezdő IR-re kerülése miatt lett kezdő, akkor ő is ide lesz számolva)? Nem
7. Az alapszakasz utáni jelentősebb díjak közül legalább egyet megszavaznak-e Saints-játékosnak vagy edzőnek? Nem
8. Lesz-e háromnál több játékosunk pro bowlos (csak a "saját jogon" szerzett behívó, azaz, a december végi eredményhirdetés számít)? Nem
Két pontos kérdések
9. Ki szerzi a legtöbb sacket? Smith
10. Ki szerzi a legtöbb interceptiont? Jenkins
11. Colstonon kívül ki kapja el a legtöbb yardot a csapatban? Graham
12. Összességében ki szerzi a legtöbb (nem passzolt) TD-t? Ingram
Hárompontos kérdés
13. Brees szerez-e legalább
- 4555 yardot
- 30 TD-t
- 16 interceptiont?
Nem
Nem
Nem
A plusz egy kérdés, holtverseny esetére
Mennyi lesz Brees passer ratingje?
99,9
U.I.: Pesten találkozunk! :cool:
több mint 14 éve
Egypontos kérdések1. Bejut-e a csapat a rájátszásba?
igen
2. Lesz-e legalább 4 győzelmünk a csoportellenfelek ellen?
igen
3. Az NFC North és az AFC South csapatai ellen vívott 8 meccsből nyerünk-e legalább ötöt?
igen
4. A szerzett/eladott labdák tekintetében pozitív tartományban végzünk (tavaly ez a szám mínusz 6 volt)?
nem
5. Futásonként elérjük-e legalább 4,1 yardot?
igen
6. Az alapszakasz végével lesz-e hatnál több kezdőjátékosunk IR-en (ha olyan játékos kerül IR-re, aki egy másik kezdő IR-re kerülése miatt lett kezdő, akkor ő is ide lesz számolva)?
nem
7. Az alapszakasz utáni jelentősebb díjak közül legalább egyet megszavaznak-e Saints-játékosnak vagy edzőnek?
nem
8. Lesz-e háromnál több játékosunk pro bowlos (csak a "saját jogon" szerzett behívó, azaz, a december végi eredményhirdetés számít)?
igen
Két pontos kérdések
9. Ki szerzi a legtöbb sacket?
S. Ellis
10. Ki szerzi a legtöbb interceptiont?
T. Porter
11. Colstonon kívül ki kapja el a legtöbb yardot a csapatban?
J. Graham
12. Összességében ki szerzi a legtöbb (nem passzolt) TD-t?
M. Ingram
Hárompontos kérdés
- 4555 yardot
Nem
- 30 TD-t
Igen
- 16 interceptiont?
Nem
102
több mint 14 éve
én így látom:Egypontos kérdések
1. Bejut-e a csapat a rájátszásba?
Igen.
2. Lesz-e legalább 4 győzelmünk a csoportellenfelek ellen?
Igen.
3. Az NFC North és az AFC South csapatai ellen vívott 8 meccsből nyerünk-e legalább ötöt?
Nem.
4. A szerzett/eladott labdák tekintetében pozitív tartományban végzünk (tavaly ez a szám mínusz 6 volt)?
Igen.
5. Futásonként elérjük-e legalább 4,1 yardot?
Nem.
6. Az alapszakasz végével lesz-e hatnál több kezdőjátékosunk IR-en (ha olyan játékos kerül IR-re, aki egy másik kezdő IR-re kerülése miatt lett kezdő, akkor ő is ide lesz számolva)?
Nem.
7. Az alapszakasz utáni jelentősebb díjak közül legalább egyet megszavaznak-e Saints-játékosnak vagy edzőnek?
Nem.
8. Lesz-e háromnál több játékosunk pro bowlos (csak a "saját jogon" szerzett behívó, azaz, a december végi eredményhirdetés számít)?
Igen.
Két pontos kérdések
9. Ki szerzi a legtöbb sacket?
Smith.
10. Ki szerzi a legtöbb interceptiont?
Jenkins.
11. Colstonon kívül ki kapja el a legtöbb yardot a csapatban?
Meachem.
12. Összességében ki szerzi a legtöbb (nem passzolt) TD-t?
Ingram.
Hárompontos kérdés
- 4555 yardot
Nem.
- 30 TD-t
Nem.
- 16 interceptiont?
Nem.
99.3
jó szurkolást estére mindenkinek!
több mint 14 éve
Íme az én tippjeim a szezonra, néhol erős meglepetéseket jósolvaEgypontos kérdések
1. Bejut-e a csapat a rájátszásba? Igen
2. Lesz-e legalább 4 győzelmünk a csoportellenfelek ellen? Igen
3. Az NFC North és az AFC South csapatai ellen vívott 8 meccsből nyerünk-e legalább ötöt? Nem
4. A szerzett/eladott labdák tekintetében pozitív tartományban végzünk (tavaly ez a szám mínusz 6 volt)? Nem
5. Futásonként elérjük-e legalább 4,1 yardot? Nem
6. Az alapszakasz végével lesz-e hatnál több kezdőjátékosunk IR-en (ha olyan játékos kerül IR-re, aki egy másik kezdő IR-re kerülése miatt lett kezdő, akkor ő is ide lesz számolva)? Igen
7. Az alapszakasz utáni jelentősebb díjak közül legalább egyet megszavaznak-e Saints-játékosnak vagy edzőnek? Nem
8. Lesz-e háromnál több játékosunk pro bowlos (csak a "saját jogon" szerzett behívó, azaz, a december végi eredményhirdetés számít)? Nem
Két pontos kérdések
9. Ki szerzi a legtöbb sacket? Wilson
10. Ki szerzi a legtöbb interceptiont? Greer
11. Colstonon kívül ki kapja el a legtöbb yardot a csapatban? Meachem
12. Összességében ki szerzi a legtöbb (nem passzolt) TD-t? Thomas
Hárompontos kérdés
- 4555 yardot
- 30 TD-t
- 16 interceptiont?
Igen
Nem
Igen
97,8
több mint 14 éve
Moore OUT :mad:az :/
hayden
Mikor és hol gyűlünk?haydenPM-t nyomom
több mint 14 éve
fröccs??? az mindig jó 😀 😀 😀 😀 😀nyerünk, de a meccset nem fogom látni élőben......
nem féleg a GB-től, bár tudjuk hogy sokat fogják a TE-det foglalkoztatni, az ellen meg nekünk nem megy a védekezés.
de nyilván erre készül a DEF pontosan, futás ellen megvannak a védők, szóval nem reménytelen ez.
WHO DAT!!!!!!!!
és természetesen GO SAINTS!

több mint 14 éve
Fogadóirodáknál elég biztosak holnap a hazai győzelemben, ilyen 2,5-2,6 körülre adnak minket. Ergo most lehetne jót nyerni. Szerintetek érdemes lenne kicsit nagyobb összeggel megrakni magunkat?Dubne hallgass rám, mert én mindig magunk ellen fogadok, de nem véletlen a magas odds. Amióta a nyitómeccsen a címvédő lép pályára, még egyszer sem kapott ki, pedig jellemzően nem pofozógépeket adnak ilyenkor a bajnok markába. Ha véletlenül nyernénk akkor nagyobb hype-fröccsöt kapnánk a következő héten, mint az SB óta bármikor.
több mint 14 éve
Fogadóirodáknál elég biztosak holnap a hazai győzelemben, ilyen 2,5-2,6 körülre adnak minket. Ergo most lehetne jót nyerni. Szerintetek érdemes lenne kicsit nagyobb összeggel megrakni magunkat?
több mint 14 éve
pénteken reggel jönnöm kell dolgozni.Kájzerszózemint mindenki másnak...