New York Giants

50 feliratkozó

3 hónapja
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 204
Azért az nem baj,hogy Parsons nem jön szembe évente kétszer,a Packers pickjei,meg azért nem lesznek top 15 várhatóan,szóval ezzel a traddel az NFC east járt jól 😂
Vobox
Azért annyira szarul nem járt a Dallas se, a két első kör mellé jött Kenny Clark is, aki azért még mindig jó.
Szesze
Hát azért inkább Clark mint Parsons. Főleg, hogy a többi jó edge is kiöregedett vagy lelépett.
Na meg az a stat sem mutat túl jól, miszerint az elmúlt 4 évben EPA alapon a Dallasz D volt a második legrosszabb defense, amikor Parsons nem volt a pályán...

Szerkesztette: vanek úr
3 hónapja
Azért az nem baj,hogy Parsons nem jön szembe évente kétszer,a Packers pickjei,meg azért nem lesznek top 15 várhatóan,szóval ezzel a traddel az NFC east járt jól 😂
Vobox
A Dallasz pickje viszont simán lehet top10 😆
3 hónapja
Szesze New York Giants 21 835 — Giants fan
Vobox
Azért annyira szarul nem járt a Dallas se, a két első kör mellé jött Kenny Clark is, aki azért még mindig jó.
3 hónapja
Vobox New York Giants 654
3 hónapja
Haba New York Giants 898
Devito is the new Brady in New England. Good luck Tommy.
ozibozi
A TE Greg Dulcich is Náluk kötött ki ...
nagir
Valamit nagyon benéztél, Dolphins PS-ben van.
topin
... és tényleg benéztem egy sorral, mea culpa!
nagir
Az már jó jel, ha úgy érzi, ott több esélye van pályát látni
vanek úr
Csak ne azért legyen, mert úgy érzi, ott van esélye győztes meccsen pályára lépni

Szerkesztette: Haba
3 hónapja
ozibozi
nagir
topin
nagir
Az már jó jel, ha úgy érzi, ott több esélye van pályát látni
3 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 423 — Bla, bla, bla
ozibozi
nagir
topin

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
topin New England Patriots 2 195
ozibozi
nagir
3 hónapja
ozibozi

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 176
3 hónapja
mdr New York Giants 6
 www.si.com/nfl/giants/transactions/keeping-track-of-ny-giants-practice-squad-waiver-wire-additions
3 hónapja
GJohnny74 New York Giants 634
Érdekes, hogy Carter nem kezdő, ezek szerint van még mit fejlődnie az nfl-hez.
3 hónapja
Giants 53-man roster:

Quarterback (3)
Starter: Russell Wilson
Backups: Jameis Winston, Jaxson Dart
Wide receivers (6)
Starter: Malik Nabers, Darius Slayton, Wan'Dale Robinson
Backups: Jalin Hyatt, Beaux Collins, Gunner Olszewski
Running backs (3)
Starter: Tyrone Tracy Jr.
Backups: Devin Singletary, Cam Skattebo
Tight ends (4)
Starters: Theo Johnson
Backups: Chris Manhertz, Daniel Bellinger, Thomas Fidone II
Offensive line (10)
Starters: Andrew Thomas, Jon Runyan Jr., John Michael Schmitz, Greg Van Roten, Jermaine Eluemunor
Backups: Marcus Mbow, Evan Neal, Austin Schlottmann, James Hudson III, Aaron Stinnie
Cornerbacks (7)
Starters: Paulson Adebo, Deonte Banks, Dru Phillips
Backups: Cor'Dale Flott, Nic Jones, Art Green, Korie Black
Safeties (3)
Starters: Jevon Hollan, Tyler Nubin
Backups: Dan Belton
Outside linebackers (3)
Starters: Brian Burns, Kayvon Thibodeaux
Backups: Abdul Carter
Inside linebackers (5)
Starters: Bobby Okereke, Micah McFadden
Backups: Darius Muasau, Chris Board, Demetrius Flannigan-Fowles
Defensive line (6)
Starters: Dexter Lawrence, Rakeem Nunez-Roches, Roy Robertson-Harris
Backups: D.J. Davidson, Darius Alexander, Chauncey Golston
Kicker (1)
Starter: Graham Gano
Punter (1)
Starter: Jamie Gillan
Long snapper (1)
Starter: Casey Kreiter
3 hónapja
Remélem, hogy hagyják tanulni Dart-ot és nem lesz beállítva ebben a szezonban. Nagyon megy a hype.
GJohnny74
Természetesen az lenne az optimális, ha nem lennénk rákényszerítve a qb váltásra. De szvsz fogjuk látni pályán Dartot. Ha nem is teljes meccsen, de egy-két játékra felküldjük majd alkotni.
vanek úr
Papírforma szerint ez a szezon hamar el fog menni, így én legkésőbb a szezon felétől már Dart-ot várom kezdő QB-nak. Mivel szinte biztos, hogy jövőre is top pickünk lesz, így fontos lenne tudni, hogy mire képes élesben.
Szesze
Az evidens, hogy ha nem jönnek az eredmények, akkor gyorsan jön majd Dart. Ezért írtam, hogy remélhetőleg nem leszünk erre rákényszerítve. Amúgy én nem szarom magam össze ettől a "rémálom" sorsolástól. Évek óta az jellemzi a ligát, hogy van 4-5 kiemelkedő csapat, a többinél meg bármi lehet, apróságok döntenek csak köztük. Ilyen Chargers, Kommandó meg Broncos féle ellenfeleknek én nem adnám oda előre a győzelmet, de a Packerst meg a Ravenst is vertük mostanában, a Kansas is megszenvedett velünk, most meg valamiért azt érzem, hogy szintet léptünk. És nem a három előszezon win, hanem a csapat körüli hangulat miatt. Ha nem Bowen lenne a DC, még kimondottan optimista is lennék. Én nem a sorsolás, hanem miatta aggódom. (Az OL pl Thomas nélkül is tetszett)
vanek úr
Engem meglepne, ha nem a hátsó 5-ben zárnánk ezt az évet (is), de legyen igazad.
Szesze
Engem igazából nem is a mérleg, hanem a mutatott játék érdekel. Ha éles meccset játszunk mindenkivel, aztán mégis mínuszban leszünk a végén, az annyira nem bántana, mintha mondjuk valahogy PO-ba jutnánk, de az igazán komoly ellenfelek módszeresen feltörölnék velünk a padlót (ahogy az 3 éve történt).
vanek úr
én nem tudok olyan forgatókönyvet elképzelni, hogy PO-ba jussunk akárhogy is, de ha lenne ilyen akkor én azt választanám 😊
3 hónapja
Kivágtuk a TE Greg Dulcichot. Kár pedig, egész jó volt az előszezonban...
nagir
ehh, hát nemtom mit kellett volna nyújtani ahhoz, h rosteren maradjon.. ráadásul itt még szarok is vagyunk
3 hónapja
nagir
Ahogy Washington, Turbo meg De Vito is...
3 hónapja

3 hónapja
Remélem, hogy hagyják tanulni Dart-ot és nem lesz beállítva ebben a szezonban. Nagyon megy a hype.
GJohnny74
Természetesen az lenne az optimális, ha nem lennénk rákényszerítve a qb váltásra. De szvsz fogjuk látni pályán Dartot. Ha nem is teljes meccsen, de egy-két játékra felküldjük majd alkotni.
vanek úr
Papírforma szerint ez a szezon hamar el fog menni, így én legkésőbb a szezon felétől már Dart-ot várom kezdő QB-nak. Mivel szinte biztos, hogy jövőre is top pickünk lesz, így fontos lenne tudni, hogy mire képes élesben.
Szesze
Az evidens, hogy ha nem jönnek az eredmények, akkor gyorsan jön majd Dart. Ezért írtam, hogy remélhetőleg nem leszünk erre rákényszerítve. Amúgy én nem szarom magam össze ettől a "rémálom" sorsolástól. Évek óta az jellemzi a ligát, hogy van 4-5 kiemelkedő csapat, a többinél meg bármi lehet, apróságok döntenek csak köztük. Ilyen Chargers, Kommandó meg Broncos féle ellenfeleknek én nem adnám oda előre a győzelmet, de a Packerst meg a Ravenst is vertük mostanában, a Kansas is megszenvedett velünk, most meg valamiért azt érzem, hogy szintet léptünk. És nem a három előszezon win, hanem a csapat körüli hangulat miatt. Ha nem Bowen lenne a DC, még kimondottan optimista is lennék. Én nem a sorsolás, hanem miatta aggódom. (Az OL pl Thomas nélkül is tetszett)
vanek úr
Engem meglepne, ha nem a hátsó 5-ben zárnánk ezt az évet (is), de legyen igazad.
Szesze
Engem igazából nem is a mérleg, hanem a mutatott játék érdekel. Ha éles meccset játszunk mindenkivel, aztán mégis mínuszban leszünk a végén, az annyira nem bántana, mintha mondjuk valahogy PO-ba jutnánk, de az igazán komoly ellenfelek módszeresen feltörölnék velünk a padlót (ahogy az 3 éve történt).
3 hónapja
 giantswire-eu.usatoday.com/story/sports/nfl/giants/2025/08/25/new-york-giants-brian-daboll-jaxson-dart-qb2-well-see/85811710007/
Egyenlőre:
QB1 - Wilson
QB2 - Winston
QB3 - Dart

Szóval ha Wilson szar lesz, akkor előbb Winston bizonyíthat.
3 hónapja
BREAKING: Art Stapleton has confirmed the Giants have waived RB Dante "Turbo" Miller this morning.
3 hónapja
Giants have released QB Tommy DeVito, per source.
KeyG
Ha megsérül Vlk akkor visszaigazolják azonnal
—most remeghetünk nehogy Vlk lecsapjon Tommyboyra 😂😂
3 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 828
Giants have released QB Tommy DeVito, per source.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
3 hónapja
Haba New York Giants 898
Én most próbálok optimista lenni. Emlékeztem, h tavalyi power rankingben a kommandó és a broncos is jó hátul volt, hát megnéztem a BR-t. Giants 30, Broncos 29, Commanders 27. Nem mondom, h feltétlen mi leszünk a meglepetés csapat, de minden évben van ilyen, úh hátha...
Haba
Általában Minden meglepetést okozó csapat a várakozásokat felülmúló QB teljesítménnyel rukkolt elő.
Ezt tartsuk szem előtt
ozibozi
Russ megújul, mint Payton a Broncosban 😉
3 hónapja
Én most próbálok optimista lenni. Emlékeztem, h tavalyi power rankingben a kommandó és a broncos is jó hátul volt, hát megnéztem a BR-t. Giants 30, Broncos 29, Commanders 27. Nem mondom, h feltétlen mi leszünk a meglepetés csapat, de minden évben van ilyen, úh hátha...
Haba
Általában Minden meglepetést okozó csapat a várakozásokat felülmúló QB teljesítménnyel rukkolt elő.
Ezt tartsuk szem előtt

Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Haba
Az biztos, h eddig a preseason-ben is tragikusak voltunk, főleg az OL-en látszott mindig, hogy ugyanolyan lófasz, mint volt. Most ez máshogy tűnt, ebben kicsit én is bízom, mert igazából évek óta emiatt vagyunk mindig kutyák..