New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Ennyi labdaeladással nem lehet meccset nyerni. Eli-ra a pickek ellenére sem lehet panasz, a 3-ból kb másfél volt az övé (az elsőnél lehet Beatty-nek blokkolnia kellett volna Ware-t). Wilson elég nagy pofával vágott neki idei évnek is, ez nagyon visszaütött. Punt returnnél pedig nem szabad olyan hülyeséget csinálni, amit McBride csinált. Igaz ott Randle-nek kellett volna jeleznie, hogy mindenki takarodjon el a labda közeléből. Azt jó volt látni, hogy a passzjáték ennyire működött és hogy Nicks vissza tudott térni régi formájába. Az O line átlagos volt (bár a futójátékot nem nagyon segítették) és néha kicsit nagy volt a nyomás Manningen, de egy felforgatott sortól ennyi belefér. Külön piros pont Pugh-nak, újoncként teljesen rendben volt. Egy futót tuti igazolni fogunk, mert Wilson most jó időre elvesztette a bizalmát, Scott pedig egyedül kevés lesz. Próbajátékon járt nálunk Jonathan Dwyer, Beanie Wells és Leon Washington (igaz őt visszavitte a Patriots), lehet választani, hogy előbbi kettőből ki lenne a szimpatikusabb. Jacobs szvsz nem tér vissza, tavaly alig játszott és most kihagyta training campet is. Nem lenne őt értelme visszahozni. Michael Turner nem kellett senkinek, ő sem NFL szint már.
több mint 12 éve
na nézzük: tetszettek1: Pough játéka, ezzel tutira kiszorította Diehl-t egy életre
2: futás elleni védelem, 100 alatt tartottuk őket, úgy hogy menet közben 2 LB is kidőlt egy rövid ideig, a fánkok jók voltak középen
3: sec, 244 yardot passzolt Romo, bár 2. félidőben már nem erőltette a sérülés miatt, de Thomas, Mundy, Rolle és Ross játéka tetszett, meg a herceg is jó volt a sérüléséig
4: Eli alapvetően jó volt, az első play övé volt, 2.nál is vigyázhatott volna jobban, de kb 0 futással a háta mögött 3 szép drive-t vezetett a 2. félidőben, meg az elsőben
5: alapvetően a védelem, soknak tűnik a 36 pont de ebből vvolt egy 3andout a saját 15-n, 2 védő TD
amik nem:
na ez sok lesz
1: Wilson...
2: az LB sérülések...
3: Hynoski sem volt ma elemében
4: JPP még nagyon nem egészséges
5: Kiwi kb egyáltalán játszott? mondjuk vszeg ő törte el Romo bordáit, de azt leszámítva nem jutott a közelébe
6: Baas nagyon kell, mert Brewer nem az igazi LG-ben...
7: McBride... ezért felesleges volt őt megtartani Bosworth helyett... bőven elég lenne 5 cb a rosteren
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
első indulatból csak annyit, hogy a védelemben (elsősorban a secondary) és a támadósorban is voltak biztató jelek, ugyanakkor rengeteg a hiányosság is. hat turnoverrel persze csoda, hogy ennyi ideig meccsben voltunk. előzetesen sokkal többet vártam a cowboystól, bár a várható 0-2-es kezdés nem könnyíti meg a diven belüli helyzetünket sajnos 😕
több mint 12 éve
ez a nemmindegy. három másodperces interception. van valami stat, hogy ezzel rekordot állítottunk-e fel?
több mint 12 éve
Moore, Ojomo, Nassib, Hankins, Baas, Diehl, Robinson inaktív, JPP játszik!
több mint 12 éve
Nagyon nagy üdvözlet minden Big Blue fannak! A szokásos fél év hallgatás után visszajöttem, most hogy kezdődik a szezon. Nagyon drukkolok, hogy megmaradjon a veretlenségünk Dallasban!
több mint 12 éve
OFF lesz egy kicsit, bocs 😊Pár barátommal csináltunk egy 10 csapatos fantasy ligát, de sajnos nem tudtuk betölteni, így csak 9-en vagyunk. Ha valakinek lenne kedve csatlakozni nagyon szívesen látnánk. A draft még nem ment le a 2. héttől kezdjük megmérettetést 😀
Akit érdekel valamilyen formában jelezzen legyen szíves 😀
több mint 12 éve
gondolom nem ígértél azért " telt házat"! tavaly sem voltunk soha 6-7 embernél többen !persze, persze, csak nekem kicsit kellemetlen, hogy befoglalom egy barátom cirka 150 férőhelyes bárját, aztán odamegyünk 10-en. ezért mondtam, hogy a jövőre tekintve értelmesebb lenne egy kisebb hely, ami amúgy is nyitva van hajnali hatig. ha meg is jelenünk mondjuk 20-30 fővel (utópia), a dani csak azt látja a facebookon, hogy 5 résztvevő van. persze ne legyen igazam...noelsrácok, ha ekkora 'sikere' lesz a közös meccsnézésnek a jövőben is a grundon, javaslom, hogy költözzünk beljebb a városba egy kisebb helyre. a lost in budapestben is lehet nézni mindent nagyban, központi helyen van és meglehetősen olcsó. plusz, olyan sültkrumplit csinál az angol tulaj, hogy csak néztek majd, mint a bagoly.noelVasárnap most még lesz egy meccsünk, most még arra koncentrál egyelőre mindenki szvszAsbee
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tippjáték 1. fordulóAsbeevéletlenül kétszer küldtem el a kommentem, az egyiket töröld már pls
a hetedik kérdésnél nincs -1 opció
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez a jövőheti Broncos@Giants meccsre vonatkozikén egyelőre talánra tettem magam, de 90%, hogy tudok menni 😊kristofA bowl.hu-s műsor után mehetünk akár oda is meccset nézni mi is, nem?jjncaa
több mint 12 éve
Tippjáték 1. forduló
több mint 12 éve
én egyelőre talánra tettem magam, de 90%, hogy tudok menni 😊kristofA bowl.hu-s műsor után mehetünk akár oda is meccset nézni mi is, nem?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én egyelőre talánra tettem magam, de 90%, hogy tudok menni 😊
több mint 12 éve
persze, persze, csak nekem kicsit kellemetlen, hogy befoglalom egy barátom cirka 150 férőhelyes bárját, aztán odamegyünk 10-en. ezért mondtam, hogy a jövőre tekintve értelmesebb lenne egy kisebb hely, ami amúgy is nyitva van hajnali hatig. ha meg is jelenünk mondjuk 20-30 fővel (utópia), a dani csak azt látja a facebookon, hogy 5 résztvevő van. persze ne legyen igazam...srácok, ha ekkora 'sikere' lesz a közös meccsnézésnek a jövőben is a grundon, javaslom, hogy költözzünk beljebb a városba egy kisebb helyre. a lost in budapestben is lehet nézni mindent nagyban, központi helyen van és meglehetősen olcsó. plusz, olyan sültkrumplit csinál az angol tulaj, hogy csak néztek majd, mint a bagoly.noelVasárnap most még lesz egy meccsünk, most még arra koncentrál egyelőre mindenki szvszAsbee
több mint 12 éve
srácok, ha ekkora 'sikere' lesz a közös meccsnézésnek a jövőben is a grundon, javaslom, hogy költözzünk beljebb a városba egy kisebb helyre. a lost in budapestben is lehet nézni mindent nagyban, központi helyen van és meglehetősen olcsó. plusz, olyan sültkrumplit csinál az angol tulaj, hogy csak néztek majd, mint a bagoly.noelVasárnap most még lesz egy meccsünk, most még arra koncentrál egyelőre mindenki szvsz
több mint 12 éve
nagy köszi,nagy köszisziasztok! figyu ,ha hétfőn napközben akarom megnézni a dallas meccset, tudtok ajánlani oldalt,ahol le tudom tölteni,vagy online megnézni? lehetőleg úgy,hogy közben nem tudom meg az eredményt😀 kösz előre is'trelbowl.hu/hol_es_hogyan_nezzunk_meccseketjjncaa
több mint 12 éve
sziasztok! figyu ,ha hétfőn napközben akarom megnézni a dallas meccset, tudtok ajánlani oldalt,ahol le tudom tölteni,vagy online megnézni? lehetőleg úgy,hogy közben nem tudom meg az eredményt😀 kösz előre is'trel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
sziasztok! figyu ,ha hétfőn napközben akarom megnézni a dallas meccset, tudtok ajánlani oldalt,ahol le tudom tölteni,vagy online megnézni? lehetőleg úgy,hogy közben nem tudom meg az eredményt😀 kösz előre is
több mint 12 éve
eddig 5-en 6-an vagyunk ! ott megbeszéljük majd mi legyen,de szívesen kipróbálom ezt helyet is!srácok, ha ekkora 'sikere' lesz a közös meccsnézésnek a jövőben is a grundon, javaslom, hogy költözzünk beljebb a városba egy kisebb helyre. a lost in budapestben is lehet nézni mindent nagyban, központi helyen van és meglehetősen olcsó. plusz, olyan sültkrumplit csinál az angol tulaj, hogy csak néztek majd, mint a bagoly.noelmér, én megyek jövő vasárnap.
ilyen lanyha az érdeklődés?
(amúgy nekem jobb a belváros...)G-men
több mint 12 éve
srácok, ha ekkora 'sikere' lesz a közös meccsnézésnek a jövőben is a grundon, javaslom, hogy költözzünk beljebb a városba egy kisebb helyre. a lost in budapestben is lehet nézni mindent nagyban, központi helyen van és meglehetősen olcsó. plusz, olyan sültkrumplit csinál az angol tulaj, hogy csak néztek majd, mint a bagoly.noelmér, én megyek jövő vasárnap.
ilyen lanyha az érdeklődés?
(amúgy nekem jobb a belváros...)
több mint 12 éve
hát relatíve simán kellene vernünk a Dallast ahhoz hogy reális esélytnyugi, a ravens ellen bemutatták az összes létező passzjátékukat, így a sec kellően fel tud készülni. Én sokkal jobban félek a futós csapatoktól meg a mobilos irányítóktól. És különben is ezeket a zéró sanszos meccseket szoktuk nyerni... A kóvbojok ellen nem bízom ilyesmiben.
lehessen adni majd ez ellen a Broncos ellen!yooker
több mint 12 éve
srácok, ha ekkora 'sikere' lesz a közös meccsnézésnek a jövőben is a grundon, javaslom, hogy költözzünk beljebb a városba egy kisebb helyre. a lost in budapestben is lehet nézni mindent nagyban, központi helyen van és meglehetősen olcsó. plusz, olyan sültkrumplit csinál az angol tulaj, hogy csak néztek majd, mint a bagoly.
több mint 12 éve
hát relatíve simán kellene vernünk a Dallast ahhoz hogy reális esélyt lehessen adni majd ez ellen a Broncos ellen!
több mint 12 éve
most 25x odds a nyg @sb: w
több mint 12 éve
0-2 jó ómen (2007,sb)vittoremár rögtön meg is nyugodtam