New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
első indulatból csak annyit, hogy a védelemben (elsősorban a secondary) és a támadósorban is voltak biztató jelek, ugyanakkor rengeteg a hiányosság is. hat turnoverrel persze csoda, hogy ennyi ideig meccsben voltunk. előzetesen sokkal többet vártam a cowboystól, bár a várható 0-2-es kezdés nem könnyíti meg a diven belüli helyzetünket sajnos 😕
több mint 12 éve
ez a nemmindegy. három másodperces interception. van valami stat, hogy ezzel rekordot állítottunk-e fel?
több mint 12 éve
Moore, Ojomo, Nassib, Hankins, Baas, Diehl, Robinson inaktív, JPP játszik!
több mint 12 éve
Nagyon nagy üdvözlet minden Big Blue fannak! A szokásos fél év hallgatás után visszajöttem, most hogy kezdődik a szezon. Nagyon drukkolok, hogy megmaradjon a veretlenségünk Dallasban!
több mint 12 éve
OFF lesz egy kicsit, bocs 😊Pár barátommal csináltunk egy 10 csapatos fantasy ligát, de sajnos nem tudtuk betölteni, így csak 9-en vagyunk. Ha valakinek lenne kedve csatlakozni nagyon szívesen látnánk. A draft még nem ment le a 2. héttől kezdjük megmérettetést 😀
Akit érdekel valamilyen formában jelezzen legyen szíves 😀
több mint 12 éve
gondolom nem ígértél azért " telt házat"! tavaly sem voltunk soha 6-7 embernél többen !persze, persze, csak nekem kicsit kellemetlen, hogy befoglalom egy barátom cirka 150 férőhelyes bárját, aztán odamegyünk 10-en. ezért mondtam, hogy a jövőre tekintve értelmesebb lenne egy kisebb hely, ami amúgy is nyitva van hajnali hatig. ha meg is jelenünk mondjuk 20-30 fővel (utópia), a dani csak azt látja a facebookon, hogy 5 résztvevő van. persze ne legyen igazam...noelsrácok, ha ekkora 'sikere' lesz a közös meccsnézésnek a jövőben is a grundon, javaslom, hogy költözzünk beljebb a városba egy kisebb helyre. a lost in budapestben is lehet nézni mindent nagyban, központi helyen van és meglehetősen olcsó. plusz, olyan sültkrumplit csinál az angol tulaj, hogy csak néztek majd, mint a bagoly.noelVasárnap most még lesz egy meccsünk, most még arra koncentrál egyelőre mindenki szvszAsbee
több mint 12 éve
Tippjáték 1. fordulóAsbeevéletlenül kétszer küldtem el a kommentem, az egyiket töröld már pls
a hetedik kérdésnél nincs -1 opció
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 12 éve
ez a jövőheti Broncos@Giants meccsre vonatkozikén egyelőre talánra tettem magam, de 90%, hogy tudok menni 😊kristofA bowl.hu-s műsor után mehetünk akár oda is meccset nézni mi is, nem?jjncaa
több mint 12 éve
Tippjáték 1. forduló
több mint 12 éve
én egyelőre talánra tettem magam, de 90%, hogy tudok menni 😊kristofA bowl.hu-s műsor után mehetünk akár oda is meccset nézni mi is, nem?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
én egyelőre talánra tettem magam, de 90%, hogy tudok menni 😊
több mint 12 éve
persze, persze, csak nekem kicsit kellemetlen, hogy befoglalom egy barátom cirka 150 férőhelyes bárját, aztán odamegyünk 10-en. ezért mondtam, hogy a jövőre tekintve értelmesebb lenne egy kisebb hely, ami amúgy is nyitva van hajnali hatig. ha meg is jelenünk mondjuk 20-30 fővel (utópia), a dani csak azt látja a facebookon, hogy 5 résztvevő van. persze ne legyen igazam...srácok, ha ekkora 'sikere' lesz a közös meccsnézésnek a jövőben is a grundon, javaslom, hogy költözzünk beljebb a városba egy kisebb helyre. a lost in budapestben is lehet nézni mindent nagyban, központi helyen van és meglehetősen olcsó. plusz, olyan sültkrumplit csinál az angol tulaj, hogy csak néztek majd, mint a bagoly.noelVasárnap most még lesz egy meccsünk, most még arra koncentrál egyelőre mindenki szvszAsbee
több mint 12 éve
srácok, ha ekkora 'sikere' lesz a közös meccsnézésnek a jövőben is a grundon, javaslom, hogy költözzünk beljebb a városba egy kisebb helyre. a lost in budapestben is lehet nézni mindent nagyban, központi helyen van és meglehetősen olcsó. plusz, olyan sültkrumplit csinál az angol tulaj, hogy csak néztek majd, mint a bagoly.noelVasárnap most még lesz egy meccsünk, most még arra koncentrál egyelőre mindenki szvsz
több mint 12 éve
nagy köszi,nagy köszisziasztok! figyu ,ha hétfőn napközben akarom megnézni a dallas meccset, tudtok ajánlani oldalt,ahol le tudom tölteni,vagy online megnézni? lehetőleg úgy,hogy közben nem tudom meg az eredményt😀 kösz előre is'trelbowl.hu/hol_es_hogyan_nezzunk_meccseketjjncaa
több mint 12 éve
sziasztok! figyu ,ha hétfőn napközben akarom megnézni a dallas meccset, tudtok ajánlani oldalt,ahol le tudom tölteni,vagy online megnézni? lehetőleg úgy,hogy közben nem tudom meg az eredményt😀 kösz előre is'trel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
sziasztok! figyu ,ha hétfőn napközben akarom megnézni a dallas meccset, tudtok ajánlani oldalt,ahol le tudom tölteni,vagy online megnézni? lehetőleg úgy,hogy közben nem tudom meg az eredményt😀 kösz előre is
több mint 12 éve
eddig 5-en 6-an vagyunk ! ott megbeszéljük majd mi legyen,de szívesen kipróbálom ezt helyet is!srácok, ha ekkora 'sikere' lesz a közös meccsnézésnek a jövőben is a grundon, javaslom, hogy költözzünk beljebb a városba egy kisebb helyre. a lost in budapestben is lehet nézni mindent nagyban, központi helyen van és meglehetősen olcsó. plusz, olyan sültkrumplit csinál az angol tulaj, hogy csak néztek majd, mint a bagoly.noelmér, én megyek jövő vasárnap.
ilyen lanyha az érdeklődés?
(amúgy nekem jobb a belváros...)G-men
több mint 12 éve
srácok, ha ekkora 'sikere' lesz a közös meccsnézésnek a jövőben is a grundon, javaslom, hogy költözzünk beljebb a városba egy kisebb helyre. a lost in budapestben is lehet nézni mindent nagyban, központi helyen van és meglehetősen olcsó. plusz, olyan sültkrumplit csinál az angol tulaj, hogy csak néztek majd, mint a bagoly.noelmér, én megyek jövő vasárnap.
ilyen lanyha az érdeklődés?
(amúgy nekem jobb a belváros...)
több mint 12 éve
hát relatíve simán kellene vernünk a Dallast ahhoz hogy reális esélytnyugi, a ravens ellen bemutatták az összes létező passzjátékukat, így a sec kellően fel tud készülni. Én sokkal jobban félek a futós csapatoktól meg a mobilos irányítóktól. És különben is ezeket a zéró sanszos meccseket szoktuk nyerni... A kóvbojok ellen nem bízom ilyesmiben.
lehessen adni majd ez ellen a Broncos ellen!yooker
több mint 12 éve
srácok, ha ekkora 'sikere' lesz a közös meccsnézésnek a jövőben is a grundon, javaslom, hogy költözzünk beljebb a városba egy kisebb helyre. a lost in budapestben is lehet nézni mindent nagyban, központi helyen van és meglehetősen olcsó. plusz, olyan sültkrumplit csinál az angol tulaj, hogy csak néztek majd, mint a bagoly.
több mint 12 éve
hát relatíve simán kellene vernünk a Dallast ahhoz hogy reális esélyt lehessen adni majd ez ellen a Broncos ellen!
több mint 12 éve
most 25x odds a nyg @sb: w
több mint 12 éve
0-2 jó ómen (2007,sb)vittoremár rögtön meg is nyugodtam
több mint 12 éve
0-2 jó ómen (2007,sb)
több mint 12 éve
Ahogy most nézem simán kinéz egy 0-2-es szezonkezdet...