NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mayock 1/19-re Pugh(!) picket jósol, be is szarnék, ordas reach, attól függetlenül, hogy sztem jó játékos lesz az NFL-ben is.
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Szesze, miért nem örülnél Arthur Brownnak?kristof
Nem szeretnék LB-t húzni első körben, igazából senkit se. Ráadásul nála sérülés is volt, így eleve kockázatos, de eleve úgy gondolom h nem éri meg LB-t húzni első körben. Mondjuk az is igaz, h a mock alapján már egy olyan ember se volt bent akit egyértelműen szívesen látnék, de én mindenképp falembert választanék elsőre. Egy második körös Minter picknek viszont nagyon tudnék örülni. (Egyébként ha 19re még bent lenne Tavon Austin akkor luxuspick ide v oda én nagyon örülnék neki is..)
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 619 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Eli Jimmy Fallonnál járt.
 www.latenightwithjimmyfallon.com/blogs/2013/04/eli-manning/

Extraként nyomott egy football skeetet - ez rohadt jó lett!
 www.latenightwithjimmyfallon.com/blogs/2013/04/football-skeet-with-eli-manning/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szesze, miért nem örülnél Arthur Brownnak?
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Szerintetek miért nem érkezett ajánlat Cruzert? Sokat kér? Mi az ok? Meg pletyka szinten sem merült fel hogy valaki vinné.Blevi
11 millió/év körül kér, azt nem sok csapat tudná kifizetni. Illetve a WR needes csapatoknak nincs pénze. Azért az első körös terderes játékosokért ritkán jelentkeznek...

több mint 12 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Szerintetek miért nem érkezett ajánlat Cruzert? Sokat kér? Mi az ok? Meg pletyka szinten sem merült fel hogy valaki vinné.
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Az első körösökről már volt szó, de nem tudok nem megemlíteni néhány játékost, akinek örülnék 2. körben. Egyik másik álom kategória lenne 2/19-re, de hátha...
Menelik Watson, Terron Armsted, Dallas Thomas, Larry Warford, Tank Carradine, Kawann Short, Jesse Williams, Jonathan Hankins, Arthur Brown, Kevin Minter, Kasheem Green, D.J. Swearinger, meg jópár cbSzsziszka
Van olyan akit második körben nem látnál szívesen? 😀Asbee
Te'o-t! 😀
(Na jó, akad rajta kívül is.)
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Az első körösökről már volt szó, de nem tudok nem megemlíteni néhány játékost, akinek örülnék 2. körben. Egyik másik álom kategória lenne 2/19-re, de hátha...
Menelik Watson, Terron Armsted, Dallas Thomas, Larry Warford, Tank Carradine, Kawann Short, Jesse Williams, Jonathan Hankins, Arthur Brown, Kevin Minter, Kasheem Green, D.J. Swearinger, meg jópár cbSzsziszka
Van olyan akit második körben nem látnál szívesen? 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Andre Brown aláírta a tendertAsbee
Cruz is megtehetné...egyébként mi van akkor, ha a draft után jelentkezik be valaki érte? Akkor a jövő évi 1. körösüket kapnánk?balu10
Nem, ez az időszak most járt le pénteken, már nem tehetnek érte ajánlatot.Asbee
Fasza, csak ebben nem voltam biztos, mert konkrét infót nem találtam róla. De itt lenne az ideje, hogy aláírjon. Azt nem értem benne, ha eddig apróért eljátszott, akkor most a 3x-osáért miért nem tud még 1 évet? Majd utána (ha lesz cap hely), akkor kap egy nagyobb szerződést...

több mint 12 éve
Cruz is megtehetné...egyébként mi van akkor, ha a draft után jelentkezik be valaki érte? Akkor a jövő évi 1. körösüket kapnánk?balu10
Nem, ez az időszak most járt le pénteken, már nem tehetnek érte ajánlatot.

több mint 12 éve
Cruz is megtehetné...egyébként mi van akkor, ha a draft után jelentkezik be valaki érte? Akkor a jövő évi 1. körösüket kapnánk?

több mint 12 éve
Andre Brown aláírta a tendert

több mint 12 éve
Az első körösökről már volt szó, de nem tudok nem megemlíteni néhány játékost, akinek örülnék 2. körben. Egyik másik álom kategória lenne 2/19-re, de hátha... Szsziszka
Nekik én is nagyon örülnék: Arthur Brown, Kevin Minter, Kasheem Green. Szerintem fontos lenne, hogy végre első két körben hozzunk OL-be és LB-be embert! A skill pozíciókba húztunk már eleget az elmúlt években az első körökben.

több mint 12 éve
Nem is tudom, hogy itt felmerült-e már, de én jó esélyt látok egy Jarvis Jones pickre az első körben.balu10
Inkább 3-4 olb. Még a végén úgy járunk mint Sintimmel. Másrészt a strapabírása kicsit kérdéses. Sztem ez túl sok kérdőjel.Szsziszka
Pedig általában 4-3 SLB-ként emlegetik. Igazából ez ilyen megérzés féle volt nálam, de én örülnék neki, új színt vinne a játékunkba. Sintimmel tényleg szarul jártunk annó, lehet ez miatt ha bent lesz, akkor sem választjuk ki.

több mint 12 éve
Menelik Watson, Terron Armsted, Dallas Thomas, Larry Warford, Tank Carradine, Kawann Short, Jesse Williams, Jonathan Hankins, Arthur Brown, Kevin Minter, Kasheem Green, D.J. Swearinger, meg jópár cb
több mint 12 éve
Nem is tudom, hogy itt felmerült-e már, de én jó esélyt látok egy Jarvis Jones pickre az első körben.balu10
Inkább 3-4 olb. Még a végén úgy járunk mint Sintimmel. Másrészt a strapabírása kicsit kérdéses. Sztem ez túl sok kérdőjel.
több mint 12 éve
Nem is tudom, hogy itt felmerült-e már, de én jó esélyt látok egy Jarvis Jones pickre az első körben.

több mint 12 éve
Fluker nekem nem kéne, de én max rá látok esélyt 😕kristof
Én simán kiegyeznék vele, RT-nek tök jó lenne, de G-ben is el tudna játszani. Én akkor lennék csalódott, ha nem falember jönne első két körben (lehetőleg elsőben O, másodikban D). Mondjuk, ha másodikban behúzzuk mondjuk Mintert akkor sem fogok sírva fakadni, főleg ha úgy fog játszani, mint a Florida ellen tette..Szesze
Minternek én is nagyon örülnék, ha elérhető lenne a 2. kör közepén...viszont DT-t nem hoznék a második körben, sőt egyáltalán nem is draftolnék a DL-ba.

több mint 12 éve
Első körbe RT-t szerintem biztosan nem fogunk draftolni. Bár én személy szerint nem bánnám, ha Fluker jönne, Beatty után a túloldalon is megoldódna a helyzet. A két guard közül szvsz max Warmack jönne első körben, Coopert nem hiszem.
A másik ami miatt úgy érzem ismét nem húzunk falba, hogy Reese szeret olyan játékosokat húzni első körben, akik tipikusan a szurkolók kedvencei lehetnek. JPP, Nicks, Wilson...Mind olyanok, akik csinálják a nagy játékokat és akire odafigyel mindenki. De ott van pl a csapatban pl Snee, aki hiába a liga egyik legjobb guardja mégsem kap akkora figyelmet posztja miatt. Szerintem ez a tendencia megmarad most is.Asbee
Tény, h nem szoktunk OL-be húzni első körben, de sztem idén megszakad ez a sorozat, persze ha lesz értelmes falember még bent.
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
ja és ha most nincs PO (24th legerősebb schedule), akkor kb sosem lesz... ráadásul seahawks, chargers, lions trió a végén van, amikorra sztem ők már el kezdenek tartalékolni, mert nincs PO esélyük (3ból legalább 2 ilyen lesz)csebi
Azért az a sorsolás eléggé csalóka. A Philly, Lions sokkal erősebb csapatok annál, mint amit tavaly elértek. A KC, szerintem harcban lesz a PO-ért, a Bolts meg szerintem mindig is sötét ló. Ezek a csapatok húzzák le a 24th helyre a csapat schedule-jét. A többi meg szerintem erős csapatnak mondható. Ez alapján nem lesz sétagalopp az ősz ráadásul úgy, hogy nincs egy olyan sorozat a menetrendben, ahol azt lehetne mondani, hogy mondjuk tuti 3-4 győzelem lesz zsinórban. Az meg nekünk mindig kell a hullámzó teljesítményünk mellett a PO-hoz

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Dallasban James Brewer lesz a kezdő RT-nk...OG nem fog leesni hozzánik, legkésőbb Dallas az orrunk elől elviszi a guardot...

olyan BPA lesz, hogy kb mki meg fog lepődni, még a Reese is, hogy az az ember leesett hozzánk...

ja és ha most nincs PO (24th legerősebb schedule), akkor kb sosem lesz... ráadásul seahawks, chargers, lions trió a végén van, amikorra sztem ők már el kezdenek tartalékolni, mert nincs PO esélyük (3ból legalább 2 ilyen lesz)

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Első körbe RT-t szerintem biztosan nem fogunk draftolni. Bár én személy szerint nem bánnám, ha Fluker jönne, Beatty után a túloldalon is megoldódna a helyzet. A két guard közül szvsz max Warmack jönne első körben, Coopert nem hiszem.
A másik ami miatt úgy érzem ismét nem húzunk falba, hogy Reese szeret olyan játékosokat húzni első körben, akik tipikusan a szurkolók kedvencei lehetnek. JPP, Nicks, Wilson...Mind olyanok, akik csinálják a nagy játékokat és akire odafigyel mindenki. De ott van pl a csapatban pl Snee, aki hiába a liga egyik legjobb guardja mégsem kap akkora figyelmet posztja miatt. Szerintem ez a tendencia megmarad most is.

több mint 12 éve
Fluker nekem nem kéne, de én max rá látok esélyt 😕kristof
Én simán kiegyeznék vele, RT-nek tök jó lenne, de G-ben is el tudna játszani. Én akkor lennék csalódott, ha nem falember jönne első két körben (lehetőleg elsőben O, másodikban D). Mondjuk, ha másodikban behúzzuk mondjuk Mintert akkor sem fogok sírva fakadni, főleg ha úgy fog játszani, mint a Florida ellen tette..
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Fluker nekem nem kéne, de én max rá látok esélyt 😕
több mint 12 éve
Na kicsit én is képbe hoztam magam a drafttal kapcsolatban az utóbbi napokban. Ezek alapján én nem hiszem, h a Top3 OT-re bármi esélyünk lenne.. ha mégis akkor egyértelmű a választás, de reálisan a két OG-ről lehet álmodozni, illetve Fluker az aki nagy vszínűséggel még ott lehet. A 3 közül tőlem bmelyik jöhet, mindnek örülnék. Ha nem tudunk v akarunk OL-be húzni első körben az nekem eléggé csalódás lenne.