NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
65
10
2:20, ARENA4
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Ezzel tisztában vagyok, nem kell hozzá sok ész. Reese azt nyilatkozta, h nem akartunk túl hátra tradelni, nehogy kivigyék. Ergo lehet h lett volna partner, ezt nem fogjuk megtudni.De ha már Pugh, akkor mi a francért nem tudunk visszatradelni? 28-nál is bent lett volna. Az meg h 2. körben nem találtunk volna kezdő kalibert...TC úgyis többnyire csak vizet hordat az újoncokkal. Megnézem h Pugh mennyit lesz pályán. Kristóffal értek egyet: a még bent levő ol játékosok közül is párat előbb vittem volna mint Pugh-ot. A karja nem fog megnőni, egy 2. körös tehetségnek az esetleges technikai hiányosságait viszont lehet pótolni. Mondom ezt azért, mert 1. körösként sem vszínű h kezdeni fog. Aszongyák az okosok h ot-nél nagyon fontos a karhossz. Vagy akkor tényleg og-nek hoztuk? Kicsit korai.SzsziszkaEz nem csak neked szól, hanem bennem felgyülemlett ingerület szól.
A letrade az nem OPCIÓ hanem BÓNUSZ!!!!!! Minden topicban fröcsögnek letraderől, de senki nem gondol bele, hogy oda partner is kell!!! Reese kijelentette, hogy nyitottak vagyunk, nem jött ajánlat. Ha senki nem akar a helyedre jönni, akkor nincsen letrade, hiába sír mindenki, mert nem lehet ráparancsolni valakire, hogy akkor te most ugrasz a helyemre, mert senki nem jön be plusz még adsz egy draftjogot is, mert én azt mondtam.lotus86
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a Patriots pl megkereste a Vikesot és így jöttek fel Pattersonért 😊persze egyet értek, nem tudom kit kellett volna keresnünk, hogy vigye el pl. Floydot
több mint 12 éve
De ha már Pugh, akkor mi a francért nem tudunk visszatradelni? 28-nál is bent lett volna. Az meg h 2. körben nem találtunk volna kezdő kalibert...TC úgyis többnyire csak vizet hordat az újoncokkal. Megnézem h Pugh mennyit lesz pályán. Kristóffal értek egyet: a még bent levő ol játékosok közül is párat előbb vittem volna mint Pugh-ot. A karja nem fog megnőni, egy 2. körös tehetségnek az esetleges technikai hiányosságait viszont lehet pótolni. Mondom ezt azért, mert 1. körösként sem vszínű h kezdeni fog. Aszongyák az okosok h ot-nél nagyon fontos a karhossz. Vagy akkor tényleg og-nek hoztuk? Kicsit korai.SzsziszkaEz nem csak neked szól, hanem bennem felgyülemlett ingerület szól.
A letrade az nem OPCIÓ hanem BÓNUSZ!!!!!! Minden topicban fröcsögnek letraderől, de senki nem gondol bele, hogy oda partner is kell!!! Reese kijelentette, hogy nyitottak vagyunk, nem jött ajánlat. Ha senki nem akar a helyedre jönni, akkor nincsen letrade, hiába sír mindenki, mert nem lehet ráparancsolni valakire, hogy akkor te most ugrasz a helyemre, mert senki nem jön be plusz még adsz egy draftjogot is, mert én azt mondtam.
több mint 12 éve
Szsziszka: Pugh private workouton volt a Bearsnel par napja...salanderIgen, én is ezt néztem. Ezek szerint nem lett volna bent ha letradelünk, mondjuk így ordas nagy reach és kb. mindenki röhög, de még mindig jobb, mint egy baseball játékost húzni, aki a neve miatt kerül a top prospectek közé, Matthewséknál is kiderült, hogy a név és a gének még kevesek...
több mint 12 éve
Szsziszka: Pugh private workouton volt a Bearsnel par napja...
több mint 12 éve
De ha már Pugh, akkor mi a francért nem tudunk visszatradelni? 28-nál is bent lett volna. Az meg h 2. körben nem találtunk volna kezdő kalibert...TC úgyis többnyire csak vizet hordat az újoncokkal. Megnézem h Pugh mennyit lesz pályán. Kristóffal értek egyet: a még bent levő ol játékosok közül is párat előbb vittem volna mint Pugh-ot. A karja nem fog megnőni, egy 2. körös tehetségnek az esetleges technikai hiányosságait viszont lehet pótolni. Mondom ezt azért, mert 1. körösként sem vszínű h kezdeni fog. Aszongyák az okosok h ot-nél nagyon fontos a karhossz. Vagy akkor tényleg og-nek hoztuk? Kicsit korai.
több mint 12 éve
elnézve a needeket vmi LB biztos marad nekünk második körre is Minterrel vagy Brownnal pl nagyon boldog lennék.kristofHát velük én is! Tényleg egy pár helyes felmozgás szerintem kellene, bár így is 17.-ként húzunk a 2. körben. Mondjuk most jöjjön Minter, a következőben meg Sio Moore 😀 Az nálam A+ draft lenne 😊
Egyébként tavaly is úgy húztunk, hogy az első körben a 2. körösnek tartott Wilsont, majd a 2. körben a sokak által 1. körbe várt Randlet 😊
több mint 12 éve
hát azért Armstead, vagy inkább Warford sztem jobbak mint Pugh, de talán Menelik Watsonban is nagyobb az upside.Naaaaaa, azért Armstead esetében tényleg nagyon pipa lettem volna. Hiába OT, azért vannak fontosabb dolgok is,mint a 40 yard - pl. technika, képzettség. Plusz szép dolog az upside, de azt sem árt megnézni, hogy honnan indul valaki. Madden nyelven lehet, hogy valaki 56-os overall ratinggel rendelkezik, de 5 éven belül 90 lesz, viszont ha neked most kell a segítség, és nincs 5 éved, akkor a 70-es overall és max. 82-es potenciál is megteszi. Pugh jó lessz, meglátjátok!
mondjuk már nem bánkódom a videó után és elnézve a needeket vmi LB biztos marad nekünk második körre is Minterrel vagy Brownnal pl nagyon boldog lennék.kristof
Warford majd jön 2. körben, meg Brown...meg T'eo meg mindenki. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hát azért Armstead, vagy inkább Warford sztem jobbak mint Pugh, de talán Menelik Watsonban is nagyobb az upside.mondjuk már nem bánkódom a videó után és elnézve a needeket vmi LB biztos marad nekünk második körre is Minterrel vagy Brownnal pl nagyon boldog lennék.
több mint 12 éve
Latva a Bears es a 'boys pickjet azaz erzesem hogy egyszeruen nem talaltunk volna mar a 2-3. korben sem olyan OL jatekost akinek eselye lenne arra hogy TC a palyara vagy cserenek engedje iden.Van meg benn par elso korvegi tehetseg es ha a kor elejen elkezdik elvinni a QB kat, esetleg nem csak egy RB t akkor meg le is csoroghat hozzank egy komolyabb CB v LB mint Randle tavaly.
több mint 12 éve
Valaki nagyon örül, hogy Giant lehet! 😀 😀www.youtube.com/watch?v=F-9lhgBXPEk
A SBNation értékelése, Pugh részét külön kimásolom:
New York Giants
Justin Pugh, OT, Syracuse
The thing most forget about Pugh is that he was projected to be a first-round pick entering the season. The questionable aspect of this pick is Pugh's fit on the Giants. The Giants are set at guard, so Pugh is out of the question there. The concern if he plays right tackle is arm length. But he's a good blocker across the board. He's maybe not spectacular in any area, but he wasn't beat often at Syracuse.
www.sbnation.com/nfl-mock-draft/2013/4/26/4269002/2013-nfl-draft-1st-round-grades
több mint 12 éve
Pugh egyébként kinek a helyére jön? Diehl? Snee?Én leginkább belső falemberként látok benne jövőt. Szvsz 1. évében biztosan nem lesz kezdő, max sérülés esetén. Valószínű átveszi majd Boothe korábbi szerepét és rookie évében franchise backup lesz, aki megsérül a falban annak a helyére jöhet. Aztán majd aki először távozik annak az "utódja" lesz.
ha már ennyira hamar húztuk remélem legalább day1 starter lesz és nem padoztatjuk annyit, mint pl tavaly a Lions Reiffet...kristof
több mint 12 éve
főleg, hogy 100ból 99 Syracuse játékos Jim Brownt mondana...Pat szerint a center posztjot is meg tudja oldani...Couglin Syracuse gyökereit elnézve bölcs válasz volt. Igen, azóta én is néztem, állítólag centerben is boldogul, lehet így Baas megy vissza guardnak, ahol anno kezdte is pályafutását. A sokoldalúsága még jól jöhet.
Mikor Mayockot olvastam, hogy hozzánk írja, akkor sejtettem, hogy ebben van vmi... bár igazából Brandt-et tartottam mérvadónak (ő asszem Flukert írta a mockban)
az az igazság, hogy Jerry "sexy" pickjei eddig nem váltak be (Sintim, Beckum), szóval ez meg lehet be fog.
Mikor megkérdezték a srácot, hogy ki a példakép (alum) az egyetemről, akkor Coughlin-t mondta kapásból 😀 állítólag ekkor már tudtuk, hogy ő kell nekünk...
amúgy a srác eagles szurkolóként nőtt fel...csebi
Ha megnézzük, az első 4pickből 3 OT volt, 2 guard a TOP 10-ben, 6 OL a TOP 10-ben. Fluker volt a 10.pick, Ilyen még nem volt, az biztos. Mivel a QB class hígfos,máshol pedig sok volt a kérdőjel ezért a csapatok mindennél többre értékelték a támadófalat és a pass rushereket. Utána meg lehetett válogatni a maradékból.
Mivel a bent lévő emberek ellenére Pugh jött, ezért úgy néz ki, hogy idén nem a BPA elvet követtük, hanem a "támadófal vagy senki" szisztémát. Viszont utánunk a Bears Kyle Longot választotta, ez azért sokat elmond arról, hogy mit is gondolnak a csapatok a többi falemberről. A Giants és a Bears is úgy gondolta, hogy a következő körökben már nem tudna kezdő szintű OL embert találni, míg cornert, DL-t, LB-t, tököm tudja mit igen. Volt olyan scout, aki azt mondta, hogy az elmúlt 12 évben nem találkozott még ilyen okos játékossal és azért az nem rossz ám, ha egy falember nem segg hülye.
Igen, a szexi pickek eddig nem nagyon jöttek be, ő remélem be fog, ráadásul még egy percet nem játszott, szóval ne temessük ideje korán.lotus86
az a bajom ezzel az O-line és D-line esővel, hogy így nekünk úgy mond csak az alja jutott...
majd meglátjuk a gyereket, így már mégsem Brewer lesz a kezdő RT-nk, ami azért megnyugvással tölt el...pénzügyön végzett a srác, az nem tipikus college football játékos szak...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Pat szerint a center posztjot is meg tudja oldani...Couglin Syracuse gyökereit elnézve bölcs válasz volt. Igen, azóta én is néztem, állítólag centerben is boldogul, lehet így Baas megy vissza guardnak, ahol anno kezdte is pályafutását. A sokoldalúsága még jól jöhet.
Mikor Mayockot olvastam, hogy hozzánk írja, akkor sejtettem, hogy ebben van vmi... bár igazából Brandt-et tartottam mérvadónak (ő asszem Flukert írta a mockban)
az az igazság, hogy Jerry "sexy" pickjei eddig nem váltak be (Sintim, Beckum), szóval ez meg lehet be fog.
Mikor megkérdezték a srácot, hogy ki a példakép (alum) az egyetemről, akkor Coughlin-t mondta kapásból 😀 állítólag ekkor már tudtuk, hogy ő kell nekünk...
amúgy a srác eagles szurkolóként nőtt fel...csebi
Ha megnézzük, az első 4pickből 3 OT volt, 2 guard a TOP 10-ben, 6 OL a TOP 10-ben. Fluker volt a 10.pick, Ilyen még nem volt, az biztos. Mivel a QB class hígfos,máshol pedig sok volt a kérdőjel ezért a csapatok mindennél többre értékelték a támadófalat és a pass rushereket. Utána meg lehetett válogatni a maradékból.
Mivel a bent lévő emberek ellenére Pugh jött, ezért úgy néz ki, hogy idén nem a BPA elvet követtük, hanem a "támadófal vagy senki" szisztémát. Viszont utánunk a Bears Kyle Longot választotta, ez azért sokat elmond arról, hogy mit is gondolnak a csapatok a többi falemberről. A Giants és a Bears is úgy gondolta, hogy a következő körökben már nem tudna kezdő szintű OL embert találni, míg cornert, DL-t, LB-t, tököm tudja mit igen. Volt olyan scout, aki azt mondta, hogy az elmúlt 12 évben nem találkozott még ilyen okos játékossal és azért az nem rossz ám, ha egy falember nem segg hülye.
Igen, a szexi pickek eddig nem nagyon jöttek be, ő remélem be fog, ráadásul még egy percet nem játszott, szóval ne temessük ideje korán.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pugh egyébként kinek a helyére jön? Diehl? Snee?ha már ennyira hamar húztuk remélem legalább day1 starter lesz és nem padoztatjuk annyit, mint pl tavaly a Lions Reiffet...
több mint 12 éve
Egyébként mikor volt utoljára, hogy nem olyan embert választottunk, aki a helyszínen volt?balu10Tavaly Wilsont
több mint 12 éve
Pat szerint a center posztjot is meg tudja oldani...Mikor Mayockot olvastam, hogy hozzánk írja, akkor sejtettem, hogy ebben van vmi... bár igazából Brandt-et tartottam mérvadónak (ő asszem Flukert írta a mockban)
amúgy a srác eagles szurkolóként nőtt fel...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Azt pedig neki se álljanak megmagyarázni h ez bpa pick volt. Needre reacheltünk. 2. körben még van néhány jó lb, cb, dl, és s is. Remélem javítunk!SzsziszkaSrácok, nyugalom. Felesleges a picken idegeskedni, úgysem tudunk rajta változtatni. Én i sjobban örültem volna pár másik embernek de inkább legyünk pozitívak, és nézzük a dolgok jó oldalát. Jött egy a csapat álltal jónak vélt OL ember, aki centeren kívük állítólag elvan mindenhol, kellett is ember a falba. Most tényleg reachnek tűnik, da ha bejön, akkor megint Reese lesz a zseni. Tényleg nem egy szexi pick, de lehetett volna rosszabb is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
akinek jobban örültem volna, csak az első körből:Trufant, Floyd, Werner, Rhodes, Patterson, Ogletree
nagyon csalódott vagyok, még ha már írtam mayock mockja után, hogy szerintem be fog vállni
több mint 12 éve
Azt pedig neki se álljanak megmagyarázni h ez bpa pick volt. Needre reacheltünk. 2. körben még van néhány jó lb, cb, dl, és s is. Remélem javítunk!SzsziszkaIgazán egy jó feltrade kellene valamelyik top LB-ért, mondjuk a 4.köröst feláldozva. Ott úgyis szart húzunk mostanában.
És bízunk meg a FO-ban, annó még jobban röhögtek a Williams drafton, mint most ezen. Illetve amilyen OL rush van most 2. kör végén nem találnánk jó OL-t.
több mint 12 éve
mivel nem nagyon ismertem a prospecteket ezért nekem nem akkora csalódás 😊 inkább mondjuk izgalmasnak!a falba akartunk embert mindenképpen ezen a drafton sokan , hát tessék itt van!sokoldalú , nem hülye gyerek , jó morál stb. bőven vannak pozitívumok is! lehet hogy a körülmények miatt már idén kap majd komolyabb lehetőségeket így nemsokára kiderül mit is tud!
több mint 12 éve
Mayock megmondta előre, biztos azért csináltuk, mert nagy guru a faszi és elhittük neki hogy pugh kell nekünk 😊 . Mindegy Emlékezzetek JPP-re. Az is egy furcsa pick volt elsőre. Ott meg volt a fizikalitás, itt meg meg van a játéktudás (már amit róla a szagértők mondanak). Várjuk meg a következő két napot, merd majd összességében lehet valamennyire értékelni a draftot. Igazán meg csak 2-3 év múlva.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Azt pedig neki se álljanak megmagyarázni h ez bpa pick volt. Needre reacheltünk. 2. körben még van néhány jó lb, cb, dl, és s is. Remélem javítunk!
több mint 12 éve
Na nneeeeee!!!Én ezt semmivel sem tudom magyarázni. Iszonyat reach, ráértünk volna 2. körben ol-t húzni, ha már minden nagy nevet kivittek előttünk. Floyd, meg Ogletree, meg kell a fasznak, mi?? Inkább Pugh...
2. körben akkor tradeljünk fel Brownért, ha menteni akarjuk az, 1. napot!
több mint 12 éve
Annyira felhevulten a picktol hogy be is lazasodtam. 😊