NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Semmi négerkedés nincs ebben, Cruz eddig ligaelit játékkal lófaszt se keresett, nyilván szeretne szakítani. Ha itt marad id+ én akkor már nagy mákunk van, de az tuti h jövőre Nicks és Cruz közül csak az egyikkel fogunk hosszabbítani, két elit WR fizetés tuti, h nem fog beleférni.Szesze
ha belegondolunk hogy a Cruz giga szerződéséből maradó milliókat az évek során hány, összességében hasznosabb játékosra költhetnénk , akkor még örülhetnénk is ha menne... 😊yooker
Örülni nyilván nem fogunk, de én nagy hibának tartanék 2 WR-re ellőni ennyi pénzt, hiába nagyon jó játékos mindkettő. A két falat kell rendbe tenni, lehetőleg hosszú távra, azokhoz képest mellékes szempont a WR kérdés.Szesze
na az örömöt azért én sem gondoltam komolyan, de tudnánk kire/mire költeni bőven tényleg..
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Joseph jó kis DT, de azért nem egy klasszis. Jelen állás szerint meglepődnék, ha 3-4 milliónál többet kapna. Mellette Cullen Jenkins el tud játszani. Tuck mondjuk érdekes kérdés. Kegyetlenül oda kell tennie magát, mert lejár a szerződése. Most 6 millió körül keres, további fizetése idei szezonjától függ. JPP-vel nagy szerencsénk van, mert hiába voltak gyengébb számai tavaly, de brutál run stopper volt. Kiwi évi 4-5 sackre jó kb ennyi. DE-k közül jöhet Ojomo...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Nekm Nicks nagy kedvencem, anno őt szerettem volna a draftról is, szóval nagyon sajnálnám ha lépne. Persze nem a szimpátia az első számú szempont.
A falak rendbetétele tényleg időszerű, ezzel mindenképp egyetértek. Főleg az O-line: 4 kezdőnk van per pillanat 30 fölött, most már nem odázhatjuk el az erősítést.
A D-lineban Josephnek ez lesz az utolsó éve ha jól tudom. Nagyon hasznos játékos, stabil kezdő, fontos lenne hosszú távra szerződtetni. Hogy a másik kezdő dt-t hogy lehetne olcsón megoldani hosszabb távra, az kérdés. Az nem vszínű h 2 dt-nek adunk nagy fizut. Az end kérdés is egyre érdekesebb: Osi hiányozni fog, sztem még mindig ő volt az egyik legjobb passrusherünk. Nem emelkednek ki a statjai, de ha annak tudatában nézzük a h nem kezdett, sztem jól nyomta. Tuck az elmúlt 2 évben kb 3-4 meccsen játszott tőle elvárható szinten. Kérdés h ha idén csinál egy bounce-back szezont, akkor érdemes-e nagy szerződéssel itt tartani. Kiwit nehéz értékelni, a többiek semmit nem mutattak még.
Szóval mindkét fal átalakulás előtt áll. Az ol-be már idén kéne embert hozni szvsz.
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Semmi négerkedés nincs ebben, Cruz eddig ligaelit játékkal lófaszt se keresett, nyilván szeretne szakítani. Ha itt marad idén akkor már nagy mákunk van, de az tuti h jövőre Nicks és Cruz közül csak az egyikkel fogunk hosszabbítani, két elit WR fizetés tuti, h nem fog beleférni.Szesze
ha belegondolunk hogy a Cruz giga szerződéséből maradó milliókat az évek során hány, összességében hasznosabb játékosra költhetnénk , akkor még örülhetnénk is ha menne... 😊yooker
Örülni nyilván nem fogunk, de én nagy hibának tartanék 2 WR-re ellőni ennyi pénzt, hiába nagyon jó játékos mindkettő. A két falat kell rendbe tenni, lehetőleg hosszú távra, azokhoz képest mellékes szempont a WR kérdés.
több mint 12 éve
Semmi négerkedés nincs ebben, Cruz eddig ligaelit játékkal lófaszt se keresett, nyilván szeretne szakítani. Ha itt marad idén akkor már nagy mákunk van, de az tuti h jövőre Nicks és Cruz közül csak az egyikkel fogunk hosszabbítani, két elit WR fizetés tuti, h nem fog beleférni.Szesze
ha belegondolunk hogy a Cruz giga szerződéséből maradó milliókat az évek során hány, összességében hasznosabb játékosra költhetnénk , akkor még örülhetnénk is ha menne... 😊
több mint 12 éve
Csináltam még egy draft játékot, hasonló mint a tavalyi, remélem erre már több vállalkozó is lesz 😀 Draft game 2.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
harmadik körben pl. kifejezetten örülnék egy Terrance Williams vagy Da'Rick Rogers picknek
több mint 12 éve
Sok fog múlni azon is hogy draftolunk, illetve hogy a tavalyi és azelőtti class játékosai mit fognak alkotni. Ha lesz jó pár olyan játékos, aki kezdőként is tud megbízható teljesítményt nyújtani, akkor szvsz megtartható lenne Cruz és Nicks is. Aztán a probléma ott meg akkor lenne, mikor meg kell majd adni a nagy pénzt a szárnyait bontogató játékosoknak.Asbee
Fordítva is igaz, ha draftolunk WR-t viszonylag korán akkor az is jelzésértékű lesz/lehet. (bár Randle tavalyi 2. körös draftja se véletlenül történt)Szesze
Csúszott rendesen...Sokan egy körrel előrébb várták. Ott volt még Dwayne Allen is, inkább Randle-t választotta Reese. Mondjuk kimondott top WR most nincs, mint anno AJ Green vagy Julio Jones, de a 2. körtől kezdve nagyon sűrű lesz a mezőny elkapóknál. Reese meg szinte mindig hoz ide egy játékost.Asbee
Ha idén is húzunk ide korai körben akkor onnantól sztem már tényleg csak az lesz a kérdés, h Nicks vagy Cruz.
több mint 12 éve
Sok fog múlni azon is hogy draftolunk, illetve hogy a tavalyi és azelőtti class játékosai mit fognak alkotni. Ha lesz jó pár olyan játékos, aki kezdőként is tud megbízható teljesítményt nyújtani, akkor szvsz megtartható lenne Cruz és Nicks is. Aztán a probléma ott meg akkor lenne, mikor meg kell majd adni a nagy pénzt a szárnyait bontogató játékosoknak.Asbee
Fordítva is igaz, ha draftolunk WR-t viszonylag korán akkor az is jelzésértékű lesz/lehet. (bár Randle tavalyi 2. körös draftja se véletlenül történt)Szesze
Csúszott rendesen...Sokan egy körrel előrébb várták. Ott volt még Dwayne Allen is, inkább Randle-t választotta Reese. Mondjuk kimondott top WR most nincs, mint anno AJ Green vagy Julio Jones, de a 2. körtől kezdve nagyon sűrű lesz a mezőny elkapóknál. Reese meg szinte mindig hoz ide egy játékost.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én Szeszével értek egyet, nem fognak mindketten maradni és bármennyire is bírom Nickset, én inkább őt engedném el.
több mint 12 éve
Fordítva is igaz, ha draftolunk WR-t viszonylag korán akkor az is jelzésértékű lesz/lehet. (bár Randle tavalyi 2. körös draftja se véletlenül történt)
több mint 12 éve
Sok fog múlni azon is hogy draftolunk, illetve hogy a tavalyi és azelőtti class játékosai mit fognak alkotni. Ha lesz jó pár olyan játékos, aki kezdőként is tud megbízható teljesítményt nyújtani, akkor szvsz megtartható lenne Cruz és Nicks is. Aztán a probléma ott meg akkor lenne, mikor meg kell majd adni a nagy pénzt a szárnyait bontogató játékosoknak.

több mint 12 éve
Nem akarok utólag okoskodni, de a tavalyi szezon első felében lett volna jó Cruznak új szerződést adni. 3-4 milliót spórolhattunk volna. Persze lehet voltak próbálkozások, de az ügynök inkább megvárta az idény végét...Abban reménykedek, hogy azért esze van és az első héttől fogva tényleg ott lesz a pályán. Ezzel a 3 millióval is jóval többet kereshetne, mint eddig. Az mondjuk tuti, hogyha nem sikerült megállapodni vele, jövőre kap egy franchise taget. Ahogy Lotus-szal is beszéltük podcastben, el kell felejteni a slot WR kifejezést Cruzzal kapcsolatban, a tavalyi évvel egyértelműen első számú elkapóvá nőtte ki magát. Nicks megtartása szvsz attól függ, hogy elfogadja-e majd a 2. WR szerepet. Ha igen és kb. 6-7 milliós fizetéssel megelégszik, akkor kurva boldogok lehetünk. Igaz átalakulna kicsit a csapat struktúrája, max. 2 klasszis DE maradhatna, illetve egy futó sem kapna nagy pénzt (ugyebár Andre Brown is Cruzzal hasonló cipőben jár...). Kicsit lehet átalakulna a csapat szerkezete, de úgy gondolom Nicks és Cruz is olyan képességekkel rendelkezik, amiért érdemes lenne ezt bevállalni.Asbee
Sztem pedig nem fogunk ilyen jellegű szerkezetátalakítást bevállalni.. én nem is örülnék neki megmondom őszintén. Nagyon bírom mind Nickset, mind Cruzt, de összességében véve luxus lenne mindkettőt megtartani nagy szerrződéssel. Persze ez az én véleményem és teljesen érthető a te álláspontod is, de én mernék rá fogadni, h csak egyikük marad jövőre.
több mint 12 éve
Nem akarok utólag okoskodni, de a tavalyi szezon első felében lett volna jó Cruznak új szerződést adni. 3-4 milliót spórolhattunk volna. Persze lehet voltak próbálkozások, de az ügynök inkább megvárta az idény végét...Abban reménykedek, hogy azért esze van és az első héttől fogva tényleg ott lesz a pályán. Ezzel a 3 millióval is jóval többet kereshetne, mint eddig. Az mondjuk tuti, hogyha nem sikerült megállapodni vele, jövőre kap egy franchise taget. Ahogy Lotus-szal is beszéltük podcastben, el kell felejteni a slot WR kifejezést Cruzzal kapcsolatban, a tavalyi évvel egyértelműen első számú elkapóvá nőtte ki magát. Nicks megtartása szvsz attól függ, hogy elfogadja-e majd a 2. WR szerepet. Ha igen és kb. 6-7 milliós fizetéssel megelégszik, akkor kurva boldogok lehetünk. Igaz átalakulna kicsit a csapat struktúrája, max. 2 klasszis DE maradhatna, illetve egy futó sem kapna nagy pénzt (ugyebár Andre Brown is Cruzzal hasonló cipőben jár...). Kicsit lehet átalakulna a csapat szerkezete, de úgy gondolom Nicks és Cruz is olyan képességekkel rendelkezik, amiért érdemes lenne ezt bevállalni.

több mint 12 éve
Semmi négerkedés nincs ebben, Cruz eddig ligaelit játékkal lófaszt se keresett, nyilván szeretne szakítani. Ha itt marad idén akkor már nagy mákunk van, de az tuti h jövőre Nicks és Cruz közül csak az egyikkel fogunk hosszabbítani, két elit WR fizetés tuti, h nem fog beleférni.
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Cruzzal kapcsolatban ez a slot wr-nem slot wr kérdés érdekes. Merthogy soakn rásütik h slot wr és Welker/Amendola féle 6m/év fizut szánnak neki, de legalábbis ezt tekintik irányadónak. Cruz szélen is kiválóan teljesít, a csapatok jó része örülne, ha a szélen ilyen teljesítményt nyújtana egy wr-e. Ha innen nézzük, akkor pedig ott vannak az ún. #1 wr-eknek az évi 10+ miilás szerződései. Harvin pl felépítésben és játékstílusban is hasonlít vmelyest Cruzhoz szvsz. Valahol érthetőek Cruz igényei, nem tudok rajta csodálkozni.
A csapat szempontjából viszont szerintem nem érdemes évi 10 misit adni neki, pláne ha Nickset is meg akarjuk tartani. Meg egyébként a cap szitu miatt sem.
Hajrá Reese! 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
miért ajánlottunk neki ilyet? ha igen, akkor is inkább az ügynöke lehetett a fasz
több mint 12 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
számomra akkor sem szimpatikus ez a mentalitás. az már az egyéni véleményem, h annál az év 7-8 milliónál, amit ajánlottunk neki, nem is ér többet, hiába vergődik
több mint 12 éve
Edzeni ugyanúgy eljár, csak külön

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez miért lenne négerkedés? lehet vki jófej, mint Brady, de ő könnyen teszi mivel már egy csomó lóvét leakasztott, Cruz meg Pro Bowler szinten játszott vet.min.-ért, én is minél hamarabb szeretnék egy hosszútávút a helyében.
több mint 12 éve
 www.usatoday.com/story/sports/nfl/giants/2013/04/18/giants-eli-manning-wont-pressure-wide-receiver-restricted-free-agent-victor-cruz/2094041/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

egyre jobb lesz ez a cruz sztorijusssipekka
Most sztem ebben semmi rendkívüli nincs. Az, hogy Eli nem szól bele, teljesen normális az amerikai profi ligák világában. Itt mindenkinek megvan a dolga, amit tennie kell, és csak azt kell tennie. Nem Eli dolga, hogy összehozza a szerződést.G-men
engem speciel csak az basz fel ebben, h cruz kezdi a négerkedést. nem edzek, stb.
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
 www.usatoday.com/story/sports/nfl/giants/2013/04/18/giants-eli-manning-wont-pressure-wide-receiver-restricted-free-agent-victor-cruz/2094041/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Most sztem ebben semmi rendkívüli nincs. Az, hogy Eli nem szól bele, teljesen normális az amerikai profi ligák világában. Itt mindenkinek megvan a dolga, amit tennie kell, és csak azt kell tennie. Nem Eli dolga, hogy összehozza a szerződést.
több mint 12 éve

még ha maradna is Cruz, az ilyen herce-hurca sosem tesz jót a teljesítménynek meg a csapat és játékos viszonyának!könnyebben jönnek elő problémák egy akadozóbb szezonban esetleg!

+ lehet lehurrogni de a csapat jó vagy rossz szereplése az elkövetkező szezonban nem Cruz maradásától vagy távozásától fog igazán függeni...
több mint 12 éve

egyre jobb lesz ez a cruz sztori
több mint 12 éve
éjszakai meccsre set top boxos előfizetést tudok ajánlani ESPN-vel!
igaz hogy így nincs kézilabda meg fél BL amiért kicsit szívom a fogam, de szezonban meg rohadt jól jön!
hogy ez milyen sorsolás az baromira a végén derül majd ki ugye, de
papíron sztem jóval könnyebb mint a tavalyi!
fontos lenne hogy most csoporton belül ne 0:2-vel rajtoljunk...
azt nehezen tudom elképzelni hogy ne legyünk versenyben a végéig a PO-ért nyilván megint hajszálon múlik majd a nyertes!
bármilyen elképesztő, de idén a Dallast tartom a legesélyesebbnek magunk mellett!
Eaglesnél túl sok a változás, esetleg jövőre, Skinsnél meg vagy nem fogja bírni RGIII , vagy ha bírja akkor az már nem az igazi RGIII lesz...