NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Én nem vagyok annyira szakértő, mint mások, szóval nem akarom megmondani a tutit, de szerintem Te'o legnagyobb baja nálunk az atletikusságának a hiánya lehet. Okos lassúnak ott van Herzlich, minek másik. A BCS döntőt hagyjuk, ott konkrétan az egész Irish deff szar volt, ráadásul 2 valószínű első valamint egy valószínű 2. körös falember is tagja volt a Bama falának. A döntő előtt pedig mindenki el volt ájulva tőle stb. Nálam egy meccs nem ér többet évek teljesítményénél. A kamu barátnő esete tényleg szánalmas, különösen a magyarázatok, de amilyen ördögűzést rendezett a sok gyökér firkász, kétlem, hogy Manti apó ezentúl bármi olyat tesz, ami erkölcstelen.

Én sem "örülnék" neki, mert ha LB, akkor inkább Ogletree. Konkrétan lesz@rom a karakter problémáit, Manningham sokkal nagyobb idióta volt, Coughlin belőle is embert faragott, ráadásul a sok aranyos LB után én szeretnék egy igazi mucsai parasztot a kezdőbe, aki képes nagy területet bejátszani és ütni is tud ha kell.

Én draft kívánságlistám (természetesen első körben, mielőtt valaki belém köt)

1. Chance Warmack OG
2. Jonathan Cooper OG
3. Sheldon Richardson DT
4. D.J. Fluker RT
5. Alec Ogletree LB
6. Bjoern Werner DE
7. Desmond Trufant CB

ui: Cruzra is ráférne egy medecébe vágás, remélem JPP őt is megfürdeti, mint Amut.lotus86
Fluker helyére én inkább Vaccaro-t írnám, és Rhodes-nak is örülnék, amúgy egyetértek. Meg néhány magasabban "rangsorolt" játékos is jöhetne, de a felsoroltakra talán van is némi esély.
Arthur Brown-nak örülnék még nagyon, de talán 1. körben kicsit reach lenne - de nem dőlnék a kardomba ha ő lenne az 1. körösünk.
több mint 12 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Én nem vagyok annyira szakértő, mint mások, szóval nem akarom megmondani a tutit, de szerintem Te'o legnagyobb baja nálunk az atletikusságának a hiánya lehet. Okos lassúnak ott van Herzlich, minek másik. A BCS döntőt hagyjuk, ott konkrétan az egész Irish deff szar volt, ráadásul 2 valószínű első valamint egy valószínű 2. körös falember is tagja volt a Bama falának. A döntő előtt pedig mindenki el volt ájulva tőle stb. Nálam egy meccs nem ér többet évek teljesítményénél. A kamu barátnő esete tényleg szánalmas, különösen a magyarázatok, de amilyen ördögűzést rendezett a sok gyökér firkász, kétlem, hogy Manti apó ezentúl bármi olyat tesz, ami erkölcstelen.

Én sem "örülnék" neki, mert ha LB, akkor inkább Ogletree. Konkrétan lesz@rom a karakter problémáit, Manningham sokkal nagyobb idióta volt, Coughlin belőle is embert faragott, ráadásul a sok aranyos LB után én szeretnék egy igazi mucsai parasztot a kezdőbe, aki képes nagy területet bejátszani és ütni is tud ha kell.

Én draft kívánságlistám (természetesen első körben, mielőtt valaki belém köt)

1. Chance Warmack OG
2. Jonathan Cooper OG
3. Sheldon Richardson DT
4. D.J. Fluker RT
5. Alec Ogletree LB
6. Bjoern Werner DE
7. Desmond Trufant CB

ui: Cruzra is ráférne egy medecébe vágás, remélem JPP őt is megfürdeti, mint Amut.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Közben itt a lista, akikkel már beszélgettünk személyesen:
Luke Batton, LB, Kent State (INT)
Steve Beauharnais, LB, Rutgers (PRO)
Mike Catapano, DL, Princeton (PRO)
DeWayne Cherrington, DL, Mississippi State (PRO)
Reid Fragel, OT, Ohio State (PRI)
A.J. Francis, DL, Maryland (PRI)
Matt Furstenburg, TE, Maryland (PRO)
Ray Graham, RB, Pittsburgh (PRO)
Khaseem Greene, LB, Rutgers (PRO)
Duron Harmon, DB, Rutgers (PRO)
Jawan Jamison, RB, Rutgers (PRO)
D.C. Jefferson, TE, Rutgers (PRO)
Brandon Jones, DB, Rutgers (PRO)
Nick Kasa, TE, Colorado (PRO)
Lamar Mady, OL, Youngstown State (INT)
Miguel Maysonet, RB, Stony Brook (PRO)
Brendan Melanophy, DB, Fordham (PRO)
Rontez Miles, DB, California-Pa (PRI)
Patrick Murray, WR, Fordham (PRO)
Patrick Omameh, OL, Michigan (PRI)
Vinston Painter, OL, Virginia Tech (PRI)
Chris Pantale, TE, Boston College (PRO)
Gilbert Pena, DL, Ole Miss (PRO)
Ryan Spadola, WR, Lehigh (PRO)
Trent Steelman, WR, Army (EW)
Chance Warmack, OL, Alabama (PRi) 😊
Nick Williams, WR, Connecticut (PRO)
Brian Winters, OL, Kent State (SR)

több mint 12 éve
Amit nem értek: lehet, hogy túlértékelt, de az ázsiója csak az egyetemi szezon végeztével kezdett zuhanni. És pont ezt nem értem. Amíg megy a bajnokság oké, jön egy fontos, de szar meccse, aztán történnek dolgok az uborkaszezonban, aztán egyszer csak egy posztján top prospect hirtelen hátsókörös lesz.
Ráadásul nekünk évek (AP) óta need egy ilyen playa. Nem tudom lehet, hogy a szkeptikusoknak van igaza.
Szvsz egy próbát megérne, kivéve ha valami jó kis OL bennmaradna. Különben is beígérték a LB sor erősítését, ami a FA-n még nem történt meg.gyurczi
Én is ezen az oldalon vagyok. Ha első körben nem lesz senki nagy csúszó, akkor szerintem megéri. De ha még 2.-ban is elérhető lenne (pl. bowl.hu draft), akkor ott már óriási reach lenne!

több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
volt agyműtét, igen:  bit.ly/10xkzT9
több mint 12 éve
A Te'o ügyben: én ellene vok. 1. körben hallani sem akarok róla - később meg már remélem nem lesz bent nálunk! 😛
Erről már írtam amúgy: vagy hibbant, vagy nagyon hülyének néz mindenki mást - és akkor még az atletikus képességekről nem is beszéltem, ami alapján nem egy 1. körös prospect - persze lehet ezt játéktudással kompenzálni, ezt láttuk már nem egy játékostól. Csak nehogy elkezdjen a képzelt barátaival társalogni az öltözőben! 😀
több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/inwfq1q8jwikrpscopir
Report: Victor Cruz wants up to $11M a year from Giants
It appears there's a big money gap in contract negotiations between Victor Cruz and the New York Giants. Could new representation find a way to keep him happy?

Cruz update:
Állítólag évi 11 millát szeretne. Remélem megy ez lejjebb. Ha tényleg annyira veszettül itt akar maradni, akkor enged. Évi 11misit viszont én személy szerint nem adnék neki, bármennyire is csípem. De azt hiszem akkor se repesnék az örömtől, ha évi 10-ért maradna. Komoly munka lesz ez a FO részéről, remélem sikerül ezt - jelentősen - lejjebb faragni.
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Teonál nem a combine v a nemlétező barátnő az elrettentő ok, hanem hogy még mindig iszonyatosan overrated. lassú és nfl-ben vezér sem lehet, így sztem 4. körnél előbb nem igazán érné meg behúzni, a játéka alapján. ott meg már a személyisége miatt nem 😛 egy fiatalabb Blackburn, akit bármennyire is szeretek, ilyen kalibert simán lehet találni a középső körökben is.kristof
Egy kicsit bennem ez a tavalyi Vontaze Burfict féle savazás érzést kelt ez az egész Te'o-s dolog. Ott is mindent elővettek, hogy miért is nem ér ő egyáltalán picket is a drafton, pedig a teljesítménye NCAA és most már NFL szinten is a (leg)jobbak közé tartozik. Most Te'o-nál is ezt érzem, hogy kb. még az is a baj vele, hogy a hajszálai balra állnak és nem jobbra...
És hogy az éremnek legyen egy másik oldala is:
balu10
Igen bennem is felmerült ez, meg hogy még a nagy mockosok se mondják mindig meg a frankót, lásd JPP is. A draft félig szerencsejáték, sokszor bejön a jóslatok ellenkezője mind pozitív, mind negatív esetben.
Amit nem értek: lehet, hogy túlértékelt, de az ázsiója csak az egyetemi szezon végeztével kezdett zuhanni. És pont ezt nem értem. Amíg megy a bajnokság oké, jön egy fontos, de szar meccse, aztán történnek dolgok az uborkaszezonban, aztán egyszer csak egy posztján top prospect hirtelen hátsókörös lesz. Lehet hülyeség amit mondok, mert ez a részét nem annyira ismerem a focinak, de a vele kapcsolatos történésekből valami ilyen jön le.
Ráadásul nekünk évek (AP) óta need egy ilyen playa. Nem tudom lehet, hogy a szkeptikusoknak van igaza.
Szvsz egy próbát megérne, kivéve ha valami jó kis OL bennmaradna. Különben is beígérték a LB sor erősítését, ami a FA-n még nem történt meg.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Teonál nem a combine v a nemlétező barátnő az elrettentő ok, hanem hogy még mindig iszonyatosan overrated. lassú és nfl-ben vezér sem lehet, így sztem 4. körnél előbb nem igazán érné meg behúzni, a játéka alapján. ott meg már a személyisége miatt nem 😛 egy fiatalabb Blackburn, akit bármennyire is szeretek, ilyen kalibert simán lehet találni a középső körökben is.kristof
Egy kicsit bennem ez a tavalyi Vontaze Burfict féle savazás érzést kelt ez az egész Te'o-s dolog. Ott is mindent elővettek, hogy miért is nem ér ő egyáltalán picket is a drafton, pedig a teljesítménye NCAA és most már NFL szinten is a (leg)jobbak közé tartozik. Most Te'o-nál is ezt érzem, hogy kb. még az is a baj vele, hogy a hajszálai balra állnak és nem jobbra...
És hogy az éremnek legyen egy másik oldala is:

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Teonál nem a combine v a nemlétező barátnő az elrettentő ok, hanem hogy még mindig iszonyatosan overrated. lassú és nfl-ben vezér sem lehet, így sztem 4. körnél előbb nem igazán érné meg behúzni, a játéka alapján. ott meg már a személyisége miatt nem 😛 egy fiatalabb Blackburn, akit bármennyire is szeretek, ilyen kalibert simán lehet találni a középső körökben is.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Te'o-t sztem felejtsük el egy életre 😀Asbee
kár, hogy nincs dislike gomba...csebi
Miért akkora gáz a csávó?

Én nem követem az egyetemi focit, (remélem JJ kihagyja ezt az oldalt 😊 ) de a combine nem akkora dolog, hogy emiatt meszelni kell valakit, a magánéleti problémák se biztos, hogy mérvadóak lesznek a teljesítményét illetően.

Biztos gáz lenne a segítségért kiáltó LB sorba?gyurczi

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
kár, hogy nincs dislike gomba...csebi
Miért akkora gáz a csávó?

Én nem követem az egyetemi focit, (remélem JJ kihagyja ezt az oldalt 😊 ) de a combine nem akkora dolog, hogy emiatt meszelni kell valakit, a magánéleti problémák se biztos, hogy mérvadóak lesznek a teljesítményét illetően.

Biztos gáz lenne a segítségért kiáltó LB sorba?

több mint 12 éve
Azért ha megnézzük Edelmant, elkapóként lófaszt nem csinált. Nemhogy Cruz nyomába se ér, de még Hixon is bőven jobb számokat hozott össze nála. Depth charton pedig a negyedik helyért küzdene max Murphy-vel. Amiben rohadt veszélyes lenne, az a punt return. Emiatt hoznánk el. Nem befolyásolná ez Cruz maradását...Asbee
az fix hogy a nyomába sem ér , de pont ez a lényeg, hogy egy ilyen kalibert lehet hogy nem tudunk megtartani bármennyire is szeretnénk...
nyilván ha lehet megtartanánk Cruzt,és akkor ő sem kell ! de ha nem , akkor egy olcsóbb megoldásnak jó lehet!sokoldalú játékos szerintem van benne még potenciál!
depth charton meg így a 3. helyért küzdene, ami azért viszonylag sok játéklehetőséget jelent...
de remélem Neked lesz igazad és mindkettő Giant lesz jövőre...yooker
Hát idénre úgy tűnik valahogy megtartjuk Cruzt is, jövőre meg jobb lesz a cap helyzet. Nicks-nek tuti nem lesz még egy ilyen balszerencsés idénye. És ott van Randle is, aki tutira harmadik számú lesz. Nem véletlenül áldoztunk rá második kört és azért újoncként is kapott már lehetőséget. Rajtuk kívül Murphy és Jernigan tuti, még egy ember elfér.

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
kár, hogy nincs dislike gomba...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Azért ha megnézzük Edelmant, elkapóként lófaszt nem csinált. Nemhogy Cruz nyomába se ér, de még Hixon is bőven jobb számokat hozott össze nála. Depth charton pedig a negyedik helyért küzdene max Murphy-vel. Amiben rohadt veszélyes lenne, az a punt return. Emiatt hoznánk el. Nem befolyásolná ez Cruz maradását...Asbee
az fix hogy a nyomába sem ér , de pont ez a lényeg, hogy egy ilyen kalibert lehet hogy nem tudunk megtartani bármennyire is szeretnénk...
nyilván ha lehet megtartanánk Cruzt,és akkor ő sem kell ! de ha nem , akkor egy olcsóbb megoldásnak jó lehet!sokoldalú játékos szerintem van benne még potenciál!
depth charton meg így a 3. helyért küzdene, ami azért viszonylag sok játéklehetőséget jelent...
de remélem Neked lesz igazad és mindkettő Giant lesz jövőre...
több mint 12 éve
Azért ha megnézzük Edelmant, elkapóként lófaszt nem csinált. Nemhogy Cruz nyomába se ér, de még Hixon is bőven jobb számokat hozott össze nála. Depth charton pedig a negyedik helyért küzdene max Murphy-vel. Amiben rohadt veszélyes lenne, az a punt return. Emiatt hoznánk el. Nem befolyásolná ez Cruz maradását...

több mint 12 éve
Az első körös választással kapcsolatban pedig egyre több helyen írják, hogy Björn Werner akár elérhető lenne 1/19-nél (van ahol csak 2. körbe írják). Nálam ő az egyetlen DE, akinek örülnék az 1. körben. BPA alapon szerintetek mennyi esély van rá (úgy hogy a DE azért nem need)?

több mint 12 éve
vagy Cruz vagy Edelman vagy egyik sem...
de együtt nem hinném!túl szép lenne... 😊yooker
Pedig szerintem az a terv, hogy mellé. Azért Edelman nem az a szint, ami tudná pótolni Cruzt...és a szerződés amit eléteszünk sem lesz többmillás.

több mint 12 éve
Free agent WR Julian Edelman is visiting the Giants.empty taxi
Hixon ugye aláírt a Panthershez, felőlem jöhet a helyére.kristof
adom én is , de
reális hogy olcsóbbért jönne , mint amit Hixonnak kellett volna letenni?
inkább Cruz pótlónak gondolnám...yooker
Cruz helyére jönne sztem is..Szesze
Valószínű hogy inkább visszahordó meg slot WR lenne nálatok! Meg mindenes! ( Mind az Off, ill Def. oldalon)! Cruzt nem fogjátok elengedni!GhostLead
vagy Cruz vagy Edelman vagy egyik sem...
de együtt nem hinném!túl szép lenne... 😊
több mint 12 éve
GhostLead New England Patriots 295
adom én is , de
Cruz helyére jönne sztem is..Szesze
Valószínű hogy inkább visszahordó meg slot WR lenne nálatok! Meg mindenes! ( Mind az Off, ill Def. oldalon)! Cruzt nem fogjátok elengedni!
több mint 12 éve
Na az ...szna be meg a heti vásár. Azért Cruzt mindenképpen meg kellene tartani, majdhogynem minden áron. Kicsit kockáztathatna érte a FO az esetleges későbbi nehézségek vonatkozásában. Lesz a következő években cap növelés szerintem, meg lehet még variálni a vadabb fizetéseket jövőre is.
Nálam a SB run mindenképpen JPP és Cruz teljesítményéhez köthető, főleg az alapszakaszt nézve, persze Eli mellett. Ami JPP volt a védelemnek a big playek tekintetében, az volt Cruz az offensenek.
Nekem nagy csalódás lesz, ha őt elengedik.

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
adom én is , de
Cruz helyére jönne sztem is..
több mint 12 éve
adom én is , de
inkább Cruz pótlónak gondolnám...
több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
Durva WR sor lenne. Amúgy nem lehet, hogy Cruz aláírását akarják ezzel gyorsítani? Anno Bradshawt is riogattuk Snellingel, gyorsan alá is írt.

Antoine Caldwell is vizitel, kéne is a depht az OLra.

Pattersonnak nem volt valami agyműtétje? Abból felépült?

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Mike Patterson érkezett DT posztra