NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
30
7
2:20, ARENA4
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez teljesen világos. Ha továbbra is csak a Sporttv közvetít, akkor ez így is marad. Csak azért írtam a Digis dolgot, hogy az növelné a magyar nyelvű közvetítések számát. Igaz, a többségnek ezek nem annyira jönnek be...G-menNekem nincs Digim, szóval ha jó lenne a kommentátor (pl. Höri), akkor csak jobban idegesítene az egész, hogy nem tudom nézni. De a sport népszerűségének jót tenne, ha emberi időben is lenne közvetítés!
több mint 12 éve
Ez teljesen világos. Ha továbbra is csak a Sporttv közvetít, akkor ez így is marad. Csak azért írtam a Digis dolgot, hogy az növelné a magyar nyelvű közvetítések számát. Igaz, a többségnek ezek nem annyira jönnek be...Erről nem hallottam. A 7 meccs alatt az 5 Vasárnap 4:25, illetve 4:05-öst és a Csütörtök és Hétfő estit értem.balu10A következő szezon menetrendje:Írod, hogy a menetrend alapján 7 meccs közvetítésére van esély.
giantsfootball.blog.hu/2013/04/19/menetrend_409balu10
Tavaly decemberi infóm szerint a Digi is tervezte, hogy szerződik NFL-re. A vasárnap 7-órás meccssávot szerették volna. A Sporttv-nek nem exkluzív a szerződése Magyarországra, így ettől akár még lehetne is. Azóta persze nem hallottam, hogy hol tart a dolog.G-men
Mi úgyis megyünk a Grundra 😉
több mint 12 éve
Kivételesen nem érzek akkora különbséget a szezon első fele és a második fele között, mint az előző években. Papíron persze a második 8-asban erősebbek vannak (két Redskins-meccs, Packers, Seahawks), de itt viszont 5-ször játszunk hazai pályán és csak 3-szor idegenben. meg az előző években is kiderült, hogy a papír szezon közben nem mindig számít. Én pl. erősen hajlok arra, hogy idén a Seahawks lesz a meglepetés-szar csapat, így jó, hogy velük csak a 15. körben csapunk össze. Külön kíváncsi leszek a bye-week utáni novemberre, amikor mindhárom meccsünket otthon játsszuk, és hagyományosan ilyenkor szoktuk elb@szni a PO-ot. ha abból nem nyerünk legalább 2-t (Cowboys és vmi), akkor ez idén is így lesz.Szerintem könnyebb egy hajszállal, mint az előző szezoni sorsorlás, de még azért a draft és a játékosmozgások befolyásolják a csapatok erősségét. Pl. egy jó draftal szeritnem simán ott lehetünk a PO-ban. Nincs olyan meccs, amire azt mondanám, hogy biztos bukó lenne számunkra!
Tippem még nincs a mérlegre.G-men
több mint 12 éve
Erről nem hallottam. A 7 meccs alatt az 5 Vasárnap 4:25, illetve 4:05-öst és a Csütörtök és Hétfő estit értem.A következő szezon menetrendje:Írod, hogy a menetrend alapján 7 meccs közvetítésére van esély.
Tavaly decemberi infóm szerint a Digi is tervezte, hogy szerződik NFL-re. A vasárnap 7-órás meccssávot szerették volna. A Sporttv-nek nem exkluzív a szerződése Magyarországra, így ettől akár még lehetne is. Azóta persze nem hallottam, hogy hol tart a dolog.G-men
több mint 12 éve
A következő szezon menetrendje:Írod, hogy a menetrend alapján 7 meccs közvetítésére van esély.
Tavaly decemberi infóm szerint a Digi is tervezte, hogy szerződik NFL-re. A vasárnap 7-órás meccssávot szerették volna. A Sporttv-nek nem exkluzív a szerződése Magyarországra, így ettől akár még lehetne is. Azóta persze nem hallottam, hogy hol tart a dolog.
több mint 12 éve
Nem egy egyszerű menetrend az biztos.. Az 5 éjszakai meccsnek annyira nem örülök.SzeszeNa, annak én sem. Már tervezhetem a szabikat...
több mint 12 éve
Nem egy egyszerű menetrend az biztos.. Az 5 éjszakai meccsnek annyira nem örülök.
több mint 12 éve
itt a menetrend:1 Sep 8 8:30PM @Cowboys
2 Sep 15 4:25PM Broncos
3 Sep 22 1:00PM @Panthers
4 Sep 29 1:00PM @Chiefs
5 Oct 6 1:00PM Eagles
6 Oct 10 8:25PM @Bears
7 Oct 21 8:40PM Vikings
8 Oct 27 1:00PM @Eagles
9 BYE
10 Nov 10 1:00PM Raiders
11 Nov 17 8:30PM Packers
12 Nov 24 4:25PM Cowboys
13 Dec 1 8:30PM @Redskins
14 Dec 8 4:25PM @Chargers
15 Dec 15 1:00PM Seahawks
16 Dec 22 4:05PM @Lions
17 Dec 29 1:00PM Redskins
Kivételesen nem érzek akkora különbséget a szezon első fele és a második fele között, mint az előző években. Papíron persze a második 8-asban erősebbek vannak (két Redskins-meccs, Packers, Seahawks), de itt viszont 5-ször játszunk hazai pályán és csak 3-szor idegenben. meg az előző években is kiderült, hogy a papír szezon közben nem mindig számít. Én pl. erősen hajlok arra, hogy idén a Seahawks lesz a meglepetés-szar csapat, így jó, hogy velük csak a 15. körben csapunk össze. Külön kíváncsi leszek a bye-week utáni novemberre, amikor mindhárom meccsünket otthon játsszuk, és hagyományosan ilyenkor szoktuk elb@szni a PO-ot. ha abból nem nyerünk legalább 2-t (Cowboys és vmi), akkor ez idén is így lesz.
Tippem még nincs a mérlegre.
több mint 12 éve
Elkezdtük a felkészülést a következő szezonra!www.giants.com/media-vault/photo-gallery/Giants-start-Offseason-Program/0f432fed-980a-45d9-97a5-a2a782774538#23419cdd-5bf8-468c-af48-493ef5ad557fitt
több mint 12 éve
pro32.ap.org/article/former-nfl-player-charged-insurance-fraudAz egykori LB-teket Marcus Buckleyt biztosítási csalással és pénzmosással vádolják.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Igen, podcast után jutott eszembe a Thorpe award. 😀 Valamint Marvin Austin a Shrine game-en villogott, nem a Senior Bowlon és nem Dan Morgan hanem Derrick Morgan. Köszönjük a javítást/segítséget.Csináltunk tegnap egy podcastet Lotus-szal, remélhetőleg viccesre és érdekesre sikeredett 😀 Fejlődni biztos fogunk majd, talán kezdésnek jó lesz 😊AsbeeRoss - Jim Thorpe Award, Carradine - Florida State
Szerencse, hogy a Von Miller - Ogletree párhuzamba nem mentetek bele jobban. 😀 Amúgy grat., jó lett.vassadi
több mint 12 éve
Csináltunk tegnap egy podcastet Lotus-szal, remélhetőleg viccesre és érdekesre sikeredett 😀 Fejlődni biztos fogunk majd, talán kezdésnek jó lesz 😊AsbeeRoss - Jim Thorpe Award, Carradine - Florida State
Szerencse, hogy a Von Miller - Ogletree párhuzamba nem mentetek bele jobban. 😀 Amúgy grat., jó lett.
több mint 12 éve
Csináltunk tegnap egy podcastet Lotus-szal, remélhetőleg viccesre és érdekesre sikeredett 😀 Fejlődni biztos fogunk majd, talán kezdésnek jó lesz 😊
több mint 12 éve
Tuti, hogy nem fogjuk kihúzni 1/19-cel, egyre jobban úgy gondolom, hogy a két guard közül egyik le fog esni közénk (vagy esetleg becserélünk a Dallas elé egy harmadik körrel)Sok helyen azt írják, hogy 2/19-re is elérhető lenne akár. Egyre kevésbé akarom én is 1. körben, mert szerintem a 3 top OT, vagy a 2 top guard közül valaki elérhető lesz, mikor jövünk. De Wernert sem hagynànk bent szvsz...
az már más kérdés lenne, ha esetleg még 2/5 körül benn van Te'o és oda is cserélnénk...csebi
több mint 12 éve
Faszverésre felkészülni, Te'o összefut Reese-ékkel 😀AsbeeTuti, hogy nem fogjuk kihúzni 1/19-cel, egyre jobban úgy gondolom, hogy a két guard közül egyik le fog esni közénk (vagy esetleg becserélünk a Dallas elé egy harmadik körrel)
az már más kérdés lenne, ha esetleg még 2/5 körül benn van Te'o és oda is cserélnénk...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Faszverésre felkészülni, Te'o összefut Reese-ékkel 😀AsbeeAz csak annak látszik, valójában Ms. Kekua foglalkozik velük 😀

Madden hates me.
több mint 12 éve
Faszverésre felkészülni, Te'o összefut Reese-ékkel 😀
több mint 12 éve
The 26-year-old is said to be seeking $10-11 million annually.empty taxiTőlünk idén biztos hogy nem fog kapni 10-11 millát. Max jövőre, ha emelkedik a cap is, de akkor majd Nickset is meg kell fizetni és az durva lenne, ha 2 WR + QB elvinne a capből 40 millát...
több mint 12 éve
Yahoo Sports reports restricted free agent Victor Cruz has told "at least two people" that he plans to stay with the Giants long term.Cruz reportedly wants to take advantage of business opportunities in New York that he envisions with his new representation, CAA and Jay-Z's Roc Nation. "[Cruz] told his agents not to sign him with another team because he wants to work with Jay-Z," a source said. "There might have been a couple of teams interested, but he didn't want to go anywhere." Cruz made zero attempts to sign an offer sheet. The 26-year-old is said to be seeking $10-11 million annually.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Nekem mindegy mennyire hülye, csak hozzunk LB-t, ha többet hozunk, a nagy számok törvénye alapján csak találunk valami használható játékost. 😊 Nekem tényleg nincs addig bajom egy játékos draftolásával, amíg 1-2 idény után ki nem derül, hogy kuka. Én még kicsit hinnék Jerniganben is, és Scottnak mindenképpen adnék esélyt. Ha idén nem csinálnak semmit, akkor tényleg kuka. Ezek alapján nem lesz azzal problémám, ha ide hozzuk Te'o-t és megpróbáljuk vele megoldani a LB kérdést. Annyira nem lehet szar, hogy ne próbálkozzunk meg vele feljavítani az amúgy közepesen szar LB sort.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Te'o jön hozzánk vizitrecsebiAkkor csak érik az a Te'o draft... 😊 Máskor is húztunk már 2. körben hülyét, pl. MM és ő bevált.
több mint 12 éve
Te'o jön hozzánk vizitre, a múltból kiindulva őt biztosan nem fogjuk draftolni!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
actommy
17
Úgy néz ki Ravens lesz a befutó McCLain-nél, 1 év, 700 000$, tehát valószínűleg nem a pénzen múlt