NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
341
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
172
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Nincs az az isten, hogy idén kickert draftoljunk. Rosteren van Josh Brown, David Buehler, Jake Rogers. Végén még több lenne a kicker mint a RB 😀Úgyis Te'o-t várjátok nem...? 😀AsbeeÍgy akkor nem lenne szükség rá 😊
De én elégedett lennék egy 1. kör: Warmack/Cooper/Lane Johnson, 2. kör Kevin Minter/Arthur Brown/Te'o, 3. kör: Khaseem Greene draftal is 😀
ui. Jah és 6. kör Dustin Hopkins :pbalu10
Edelman meg közben visszament Pats-hez
több mint 12 éve
Úgyis Te'o-t várjátok nem...? 😀AsbeeÍgy akkor nem lenne szükség rá 😊
De én elégedett lennék egy 1. kör: Warmack/Cooper/Lane Johnson, 2. kör Kevin Minter/Arthur Brown/Te'o, 3. kör: Khaseem Greene draftal is 😀
ui. Jah és 6. kör Dustin Hopkins :p
több mint 12 éve
Úgyis Te'o-t várjátok nem...? 😀Itt a blog egyik draft játéka: 1. körös mock draft játék. Lesz majd még egy, a tavalyihoz hasonló. Viszont ha már játékok, jó lenne ha valaki továbbvinné majd szeptembertől fantasy-t és tippjátékot, mert szerintem nálam nem fér majd bele.
több mint 12 éve
actommy
17
Távolodik, pedig én is szeretném@AdamSchefter: Former Raiders LB Rolando McClain is nearing deal with Ravens. Two sides scheduled to talk today to see if they iron out unresolved issues.
@RavensInsider: Ravens talking with Rolando McCLain about potential deal, sources say t.co/EQPtM4C9np
több mint 12 éve
a konkurencia pedig a Cincinatti, akinek még elég sok cap space-e van tudtommal...actommyHa sok pénzt kér, akkor alapból felejtős, mert nincs hely
több mint 12 éve
actommy
17
a konkurencia pedig a Cincinatti, akinek még elég sok cap space-e van tudtommal...
több mint 12 éve
actommy
17
de! www.abc3340.com/story/21921244/three-teams-reportedly-interested-in-rolando-mcclain
több mint 12 éve
Rolando McClain után nem érdeklődünk véletlen? Én annó örültem volna, ha őt húzzuk a drafton. Ha valaki, akkor TC embert tudna belőle faragni és a képességei megvannak ahhoz, hogy javulást hozna az LB sorba...és valószínűleg olcsón is elérhető!
több mint 12 éve
Andre Brown meg leszerződött Rosenhaus-hoz
több mint 12 éve
2. SB évében jól mozgott linebackerként. Ha közelébe került valaki, a tackle-t megcsinálta. Tavaly igencsak hiányzott ez és elég keveset is játszott...Persze nem ezen múlott, de amíg ilyen szarok az LB-k, addig ő is upgrade.AsbeeAz a baj, h LB-ben kb én is upgrade vagyok jelenleg 😊
több mint 12 éve
2. SB évében jól mozgott linebackerként. Ha közelébe került valaki, a tackle-t megcsinálta. Tavaly igencsak hiányzott ez és elég keveset is játszott...Persze nem ezen múlott, de amíg ilyen szarok az LB-k, addig ő is upgrade.
több mint 12 éve
Eléggé egyértelmű döntésnek tűnik.. DE-ként még mindig nagyon jó teljesítményre képes, míg LB-ként legjobb időszakaiban is max átlagos volt, de inkább szar. FA-ról tuti nem kell DE-t hozni, draft más kérdés, kulcsposzt a DE nálunk, mindig elkel az utánpótlás. (Ettől függetlenül remélem az OL-t erősítjük idén elsősorban)minden giants közeli forrás DE-nek tartja számon...csebiKitudja Kiwanuka hol fog játszaniAsbeeJa amúgy Dwight Freeney-t be lehetne próbálni egy évre Osi "utódjaként"Asbeesztem felesleges... van 3 DE, meg 2 prospect, és még lehet húzunk is ide...csebi
több mint 12 éve
minden giants közeli forrás DE-nek tartja számon...Kitudja Kiwanuka hol fog játszaniAsbeeJa amúgy Dwight Freeney-t be lehetne próbálni egy évre Osi "utódjaként"Asbeesztem felesleges... van 3 DE, meg 2 prospect, és még lehet húzunk is ide...csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Kitudja Kiwanuka hol fog játszaniJa amúgy Dwight Freeney-t be lehetne próbálni egy évre Osi "utódjaként"Asbeesztem felesleges... van 3 DE, meg 2 prospect, és még lehet húzunk is ide...csebi
több mint 12 éve
Ja amúgy Dwight Freeney-t be lehetne próbálni egy évre Osi "utódjaként"Asbeesztem felesleges... van 3 DE, meg 2 prospect, és még lehet húzunk is ide...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Ja amúgy Dwight Freeney-t be lehetne próbálni egy évre Osi "utódjaként"
több mint 12 éve
Azt figyelem még h az idei S class nagyon tetszetős. 2. v 3. körben is lesznek jó játékosok, nagyon örülnék egynek. Főként Swearinger szimpi.Rolle-nál jövőre tuti az lesz, hogy szevasz vagy pedig egy Diehl féle paycut
(Rolle uccsó évét lehet nem kéne kifizetni már...na nem mintha rosszul játszana, de marha sokat keres. És így 1 évet edződhetne az újonc mögötte.)Szsziszka
több mint 12 éve
Azt figyelem még h az idei S class nagyon tetszetős. 2. v 3. körben is lesznek jó játékosok, nagyon örülnék egynek. Főként Swearinger szimpi.(Rolle uccsó évét lehet nem kéne kifizetni már...na nem mintha rosszul játszana, de marha sokat keres. És így 1 évet edződhetne az újonc mögötte.)
több mint 12 éve
JPP nagyon az utolsó pillanatban szállt be a képbe, ezért nem találták el a mockok, Prince-nél meg senki sem gondolta, hogy eddig fog csúszni, de pl előtte Kennyt is telibe lőtték, meg asszem Nickset is többen írták hozzánk...csebiTudom, ezért is írtam, hogy az elmúlt 3 évben volt kiszámíthatatlan. Tavaly mondjuk mockoltak nekünk RB-t, csak nem Wilsont. Nickset tuti, hogy írták és én is őt szerettem volna 😊
több mint 12 éve
JPP nagyon az utolsó pillanatban szállt be a képbe, ezért nem találták el a mockok, Prince-nél meg senki sem gondolta, hogy eddig fog csúszni, de pl előtte Kennyt is telibe lőtték, meg asszem Nickset is többen írták hozzánk...nálam simán mehetne letrade (mondjuk cincy vagy friso egyik második körösért cserébe), és a plusz picket okosan felhasználni, mert az az igazság, hogy ráférne a csapatra egy kis prospect hullám... csebiNem vagyunk az a tradeelős csapat, illetve a minőségi játékosra mindig van igény!
De belegondolva az elmúlt 3 évi választásunkba annyira kiszámíthatatlan az első (és második) körös választásunk (a BPA miatt), hogy kb. soha nem találják el egyetlen mockban sem.balu10
több mint 12 éve
nálam simán mehetne letrade (mondjuk cincy vagy friso egyik második körösért cserébe), és a plusz picket okosan felhasználni, mert az az igazság, hogy ráférne a csapatra egy kis prospect hullám... csebiNem vagyunk az a tradeelős csapat, illetve a minőségi játékosra mindig van igény!
De belegondolva az elmúlt 3 évi választásunkba annyira kiszámíthatatlan az első (és második) körös választásunk (a BPA miatt), hogy kb. soha nem találják el egyetlen mockban sem.
több mint 12 éve
Teo témához annyi, hogy egy ilyen vezér kellene nekünk középre, de nem fogok belemenni, mert úgyis csak lehurrogás lesz a vége, sztem egy letrade esetén nagyot dobna rajtunk...DE-k nem tetszenek (werner sem) , főleg hogy JPP, Tuck, Kiwi trió van, és mögötte még van 2 fiatal prospect is...
OT nem lesz benn nálunk sztem, aki jó alapanyag
nálam simán mehetne letrade (mondjuk cincy vagy friso egyik második körösért cserébe), és a plusz picket okosan felhasználni, mert az az igazság, hogy ráférne a csapatra egy kis prospect hullám... Off falban Beatty a legfiatalabb, MLB-nk nincs (Connor who?), és sztem Ogletree sem lenne jó 19-nél (bár abban igaza van Lotusnak, hogy egy igazi tahó vidéki paraszt gyerek már jöhetne a védelembe... Prince hiába próbált arcoskodni, még őt büntették meg, a többiek meg felvették Jonas Brothers polót a meccsekre...)
ja és a TC úgyis úgy fog indulni, hogy a CB-k közül legalább 2-nek térdszalag szakadása lesz, szóval arra is kell előre gondolni...
több mint 12 éve
Remélem a draft előtti utolsó sárdobálási hullámban majd kiderül az egyik top LT/DT-ről, hogy szabadidejében gyerekeket riogat, nutellás kenyeret eszik szalonnával és csúszik 1/19-ig. 😀lotus86Én pl tök simán alkalmaznám, ha késői választottként (20. hely és fölötte) meg akarnék szerezni egy top10-be várt játékost, hogy megbíznék egy PR-ügynökséget, kezdjenek el terjeszteni az illetőről ilyen nutellás-szalonnás híreket.
(attól tartok mondjuk, ezzel sem én találtam fel a spanyol viaszt, és nyilván vmilyen szinten működtetik is ezt - legalábbis az ún. mentalitásbeli, hozzáállásbeli hiányosságok kapcsán sokszor ez ugrik be)
több mint 12 éve
Mondjuk azt se feledjük, hogy Te'o 4-3-ban OLB lenne, azért pedig tök felesleges kidobni egy 1/19-t ilyen potenciállal. Én speciel azért hoztam fel a Bama elleni meccset, mert ott aztán tényleg sok olyan játékossal találkozott, akik NFL színvonalat képviselnek. Szerintem lenne sok biztosabb pick Te'o-nál, 2. körben pedig nem lesz ott. Én most nagyon bízom Wernerben, hogy esetleg lejjebb csúszik. Ha lesz egy ilyen nagy csúszó, akkor úgyis BPA lesz, ezt pedig Reese nem hagyná ki. Ogletree jobb lehetne nála. Bár én a legjobban Arthur Brownnak örülnék. Simán örülnék egy letrade-nek kör végére és behúzni őt vagy Flukert.AsbeePont ez az, amit írni akartam, csak elfelejtettem: a nagy csúszó játékost. Werner jelenleg talán nem is jelentene csúszót a 19. helyen, de nagyon örülnék neki. Őszintén remélem, hogy pár csapatnak elszáll az agya előttünk, és kivisznek 2 irányítót minimum. Minél több megy ki, annál jobb nekünk.
A Te'o 4-3-ban OLB-vel azért nem teljesen értek egyet, OLB-hez nem elég atletikus, de hagyjuk, remélem nem nálunk derül ki.
Letrade isteni lenne, a kérdés csak az, hogy ki akarna feljönni a helyünkre.
Akit még nagyon szeretek az Carradine, videókon nagyon jó, viszont befonnám a hajam, ha 1. körben olyan embert húznánk, aki még fel sem épült a keresztszalag szakadásából. Túl nagy rizikó.
Remélem a draft előtti utolsó sárdobálási hullámban majd kiderül az egyik top LT/DT-ről, hogy szabadidejében gyerekeket riogat, nutellás kenyeret eszik szalonnával és csúszik 1/19-ig. 😀
több mint 12 éve
Mondjuk azt se feledjük, hogy Te'o 4-3-ban OLB lenne, azért pedig tök felesleges kidobni egy 1/19-t ilyen potenciállal. Én speciel azért hoztam fel a Bama elleni meccset, mert ott aztán tényleg sok olyan játékossal találkozott, akik NFL színvonalat képviselnek. Szerintem lenne sok biztosabb pick Te'o-nál, 2. körben pedig nem lesz ott. Én most nagyon bízom Wernerben, hogy esetleg lejjebb csúszik. Ha lesz egy ilyen nagy csúszó, akkor úgyis BPA lesz, ezt pedig Reese nem hagyná ki. Ogletree jobb lehetne nála. Bár én a legjobban Arthur Brownnak örülnék. Simán örülnék egy letrade-nek kör végére és behúzni őt vagy Flukert.