NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
115
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
43
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
7
4
22:25
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000152751/article/david-diehl-ill-restructure-to-help-resign-victor-cruzsztem komolyan gondolja és jó kis ötlet ez tőle!várhatóan úgy is faragnának a fizujából , így meg pozitív megmentő lehet, ha ő ajánlja fel a dolgot!
Remélem nem csak marketingduma és Eli-jal összehozzák Cruz szerződését.gyurczi
több mint 12 éve
Remélem nem csak marketingduma és Eli-jal összehozzák Cruz szerződését.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Cruz nem tight end... 😀gopecc?Janekszerintem Maradni fog Cruz, ebben 99%-ban biztos vagyok. hova menne?kristofÉn is ezen gondolkoztam! Ahol WR need van, ott nincs lóvé, ahol meg van lóvé van WR is...balu10
több mint 12 éve
Mi van akkor, ha valaki a draft után jelentkezik érte? Jövő évi picket ajáln fel?
több mint 12 éve
gopecc?JanekNekik meg slot Wrük van, illetve 3 jó TE-jük. Illetve kevés draftjoguk.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
alig van pickjük, azt az egyetlen árva első köröst nem fogják nekünk adni, inkább majd tradelnek lefelé.gopecc?Janekszerintem Maradni fog Cruz, ebben 99%-ban biztos vagyok. hova menne?kristofÉn is ezen gondolkoztam! Ahol WR need van, ott nincs lóvé, ahol meg van lóvé van WR is...balu10
több mint 12 éve
gopecc?szerintem Maradni fog Cruz, ebben 99%-ban biztos vagyok. hova menne?kristofÉn is ezen gondolkoztam! Ahol WR need van, ott nincs lóvé, ahol meg van lóvé van WR is...balu10
több mint 12 éve
Cruz maradni akar ez tuti. Most váltott ügynököt is, ugyanaz az ügynöke, mint pl Manningnek és Kiwanukának. Ez azt hiszem nem lehet véletlen...Mondjuk azt eddig is tudtuk, hogy maradni akar. A vezetőség stratégiája egyértelmű: idén első körös tenderrel megtartani, majd jövőre megadni a nagy pénzt. Ha mégis jön az ajánlat, akkor jöhet a mérlegelés: vagy megadni a pénzt Cruznak és elküldeni néhány embert, vagy nekivágni a sérülékeny Nicks-szel (aki még így is annak a class-nak a legjobb elkapója szvsz...), a hullámzó Randle-el és...más nincs. Azt mondom inkább engedjünk el egy-egy nagyobb nevet, akik egy része már sajnos tényleg csak név, mert teljesítmény nem nagyon volt náluk mostanában és vágjunk neki egy papíron gyengébb csapattal, esetleg 1 vagy 2 rookie-val a kezdőben (főleg a guard class nekem idén nagyon tetszik és Coopert csont nélkül behúznám 1/19-re ha már nem lesz benn Warmack).AsbeeAz a baj,h ha vki ajánlatot tesz akkor könnyen lehet, h nem nagyon lesz miről gondolkodni.. Na mind1, reménykedjünk h mákunk lesz és nem jelentkezik be érte senki.
több mint 12 éve
szerintem Maradni fog Cruz, ebben 99%-ban biztos vagyok. hova menne?kristofÉn is ezen gondolkoztam! Ahol WR need van, ott nincs lóvé, ahol meg van lóvé van WR is...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szerintem Maradni fog Cruz, ebben 99%-ban biztos vagyok. hova menne?
több mint 12 éve
Cruz maradni akar ez tuti. Most váltott ügynököt is, ugyanaz az ügynöke, mint pl Manningnek és Kiwanukának. Ez azt hiszem nem lehet véletlen...Mondjuk azt eddig is tudtuk, hogy maradni akar. A vezetőség stratégiája egyértelmű: idén első körös tenderrel megtartani, majd jövőre megadni a nagy pénzt. Ha mégis jön az ajánlat, akkor jöhet a mérlegelés: vagy megadni a pénzt Cruznak és elküldeni néhány embert, vagy nekivágni a sérülékeny Nicks-szel (aki még így is annak a class-nak a legjobb elkapója szvsz...), a hullámzó Randle-el és...más nincs. Azt mondom inkább engedjünk el egy-egy nagyobb nevet, akik egy része már sajnos tényleg csak név, mert teljesítmény nem nagyon volt náluk mostanában és vágjunk neki egy papíron gyengébb csapattal, esetleg 1 vagy 2 rookie-val a kezdőben (főleg a guard class nekem idén nagyon tetszik és Coopert csont nélkül behúznám 1/19-re ha már nem lesz benn Warmack).
több mint 12 éve
Hát igen. Az utóbbi években minden évben elment egy fontos elkapó S.S., M.M. Lehet, hogy Cruz azért marad, mert nem alliterál a a neve 😊 Viccet félretéve, minden évben komoly veszteségek értek minket, amik komolynak tűntek, de nem éreztük meg őket. Eddig szerintem AB és Canty nem volt akkora tragédia, Cruz viszont az lenne, azt Eli megérezné yardokban. Cruz sokat hoz elkapás után. Bár ha azt nézzük, hogy SS és MM mit műveltek miután elmentek tőlünk, nem biztos, hogy Cruz menni akar.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Hogyan nyerhetnénk helyet a fizetési sapka alatt?Cruzt sztem el fogják vinni idén sajnos.
Nem leszek népszerű... 😀Asbee
több mint 12 éve
David Wilson recently underwent minor hand surgery to remove a bone chip in his palm."I didn't want to do it, like, before the season," said Wilson. "But it was already chipped. So (they) just take it out so it won't be floating around." Wilson is still stitched up, but he has been training at the Giants' facility for the past several weeks and isn't expected to miss any time.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Egyen múlt, hogy idén nem mi húzzuk Mr. Irrelevant-ot
több mint 12 éve
Eli szerződés átstruktúráláson gondolkozik Cruz megtartásának érdekében: pro32.ap.org/article/qb-manning-considers-reworking-contract-cruzempty taxiEnnek a cikknek számomra inkább az volt a lényege, hogy Eli és Victor ügynöke most már egy és ugyanaz a személy, tehát sztem ez a kijelentés Eli-tól sokkal inkább az ügynökük részéről lehetett a tárgyalási taktika része, értsd: feljebb srófolni Cruz árát azzal, hogy növeli a Giants FO-n a nyomást: mit pöcsöltök azzal a pár millióval, még Eli is hajlandó lenne átstrukturálni ez a fickó egy ennyire fontos játékos...
Érdekes lenne belelátni, hogy mi megy ilyenkor a kulisszák mögött - a Broncos és Dumervil esete pl. számomra azt igazolta, hogy a teljesen profi világban is mennyit számít aze emberi tényező!
több mint 12 éve
azt olvastam, hogy lehetne még rajta strukturálni bőven, és márc 10 óta (talán) van is rá lehetőség...Eli szerződés átstruktúráláson gondolkozik Cruz megtartásának érdekében: pro32.ap.org/article/qb-manning-considers-reworking-contract-cruzempty taxiNagyon átstrukturálni nem nagyon tudjuk, mert az már megvolt az elmúlt években. Max hosszabbítani tud, mint mondjuk ahogy Brady tette a Patsnél. Az mondjuk fasza lenne 😊balu10
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Eli szerződés átstruktúráláson gondolkozik Cruz megtartásának érdekében: pro32.ap.org/article/qb-manning-considers-reworking-contract-cruzempty taxiNagyon átstrukturálni nem nagyon tudjuk, mert az már megvolt az elmúlt években. Max hosszabbítani tud, mint mondjuk ahogy Brady tette a Patsnél. Az mondjuk fasza lenne 😊
több mint 12 éve
Eli szerződés átstruktúráláson gondolkozik Cruz megtartásának érdekében: pro32.ap.org/article/qb-manning-considers-reworking-contract-cruz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Attól, hogy valakivel dumáltunk még nem jelenti azt, hogy legfőképp ők érdekelnek minket 😊
több mint 12 éve
akkor vagy később jönnek a nagyobb nevek , vagy első 2 kör BPA!?yookerSzerintem ez inkább azt jelzi, hogy egyenlőre nincsen kialakult draft stratégiánk. Megvárjuk, hogy mit hoz a FA, mert pl. ha Cruzért valaki ad egy 1. kört, akkor egyből esélyes, hogy azon a picken hozunk is egy WR-rt. Ugye egyenlőre nincs LG, RT (vagyis az majd Diehl cut után) és MLB. És ezekre a posztokra ritkán húzunk 1 és 2. körben is...talán Sintim volt az utolsó, aki első két körből jött és LB volt....
több mint 12 éve
Eddig ők jártak nálunk privát workouton:akkor vagy később jönnek a nagyobb nevek , vagy első 2 kör BPA!?
Luke Batton, LB, Kent State (INT)
DeWayne Cherrington, DL, Mississippi State (PRO)
Lamar Mady, OL, Youngstown State (INT)
Brendan Melanophy, DB, Fordham (PRO)
Trent Steelman, WR, Army (EW)
Brian Winters, OL, Kent State (SR).
Winters a legnagyobb név közülük és őt is csak 3-4. körös prospectnek tartják, de a leírások alapján a ha a két Top OG kimegy előttünk, akkor a 3.,de inkább a 4. körben örülnék neki bár ő nem egyből mélyvízbe dobható.balu10
több mint 12 éve
Eddig ők jártak nálunk privát workouton: Luke Batton, LB, Kent State (INT)
DeWayne Cherrington, DL, Mississippi State (PRO)
Lamar Mady, OL, Youngstown State (INT)
Brendan Melanophy, DB, Fordham (PRO)
Trent Steelman, WR, Army (EW)
Brian Winters, OL, Kent State (SR).
Winters a legnagyobb név közülük és őt is csak 3-4. körös prospectnek tartják, de a leírások alapján a ha a két Top OG kimegy előttünk, akkor a 3.,de inkább a 4. körben örülnék neki bár ő nem egyből mélyvízbe dobható.
több mint 12 éve
Ő megy Dolphins-ba vagy Lions-baCarr visszajött mégisAsbeeBiztos meglepődött, hogy nem kapkodnak utána...a végén még Osi is visszajön egy marék szotyiértbalu10