NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Dan Connor érkezett.

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
h örültem anno drafton Kennynek erre nemzeti ünnepen elárulta a hazát... szép... még egy ok, hogy utáljam az eaglest...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Brown ha marad is, helyettesíteni nem tudja majd!
korai körös S draft nagyon kinéz!yooker
Azért gyakorlatilag Brown lehozta az egész előző szezont Kenny pótlásaként és passz ellen pl. szerintem még jobb is volt, mint Kenny, a rengeteg INT magáért beszél. A Fewell féle labdaszerzős védelembe jobban illeszkedik, mint Kenny. Ettől függetlenül azért Kenny a jobb játékos és kár érte...balu10
kétségtelenül jobb labdaszerző volt, de Kennyvel stabilabbak voltunk, jóval sokoldalúbb játékos!
és f@sza dolog a labdaszerzés, egyik legélvezetesebb része a játéknak, de remélem ebben a szezonban már
nem ezekért kell majd imádkozni a meccsek alatt ha támad az ellen... 😊
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Giants free agent tracker

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Louis Murphy próbálkozik, remélem ez nem Hixon távozását vetíti előre...
több mint 12 éve
Sajna Kenny-t anno a súlyos térdsérülése vetette kicsit vissza, mikor voltak olyan hírek is, hogy abba kell hagynia. Ugyanakkor ahogy hallani lehetett (bár pontos összeget még nem hallottam) az Eagles sem adott valami nagy szerződést neki, szóval szvsz simán maradhatott volna annyiért itt is. Persze ha mégis, akkor visszaszívom...Inkább őt veszítsük el így, mint ahogy a Pats veszítette el Welkert.
Brown pedig vagy kegyetlen jó játékossá érik idén vagy teljesen megbukik. Ha folytatja a ladbaszerzéseket (amiből szvsz csoda lesz ha fele ennyit összegyűjt), akkor jövőre úgyis távozni fog egy nagyobb fizetésért, ha pedig nem, akkor 1 éves csodaként fogják emlegetni és ennyi. Én nem lepődnék be ha utóbbi következne be...

több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
korai körös S draft nagyon kinéz!yooker
Azért gyakorlatilag Brown lehozta az egész előző szezont Kenny pótlásaként és passz ellen pl. szerintem még jobb is volt, mint Kenny, a rengeteg INT magáért beszél. A Fewell féle labdaszerzős védelembe jobban illeszkedik, mint Kenny. Ettől függetlenül azért Kenny a jobb játékos és kár érte...

több mint 12 éve
Mondjuk az valószínűsíthető, hogy CB-t nem draftolunk első körben...

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Kenny egy évre az Eagleshöz szerződött... vicces lesz ha tényleg Mundyval akarjuk pótolnikristof
És akor most mindenki egyszerre, mint focimeccseken: Ke-nny Phi-llips a legnagyobb cigány, a legnagyobb cigány, a legnagyobb cigány, a legnagyobb cigány.

Nagyon kedveltem, biztos voltam benne, hogy megy....de hogy Mordorba!? Remélem Steve Smith számára emlékszik, neki nagyon összejött az Eagles kirándulás.lotus86
Ezen még mindig szakadok. 😂 Érdekes párhuzam.
Phillipsnek mi volt a sérülése tavaly és 2009-ben?. Vmi térdsérülés rémlik , de már nem emlékszem.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
S posztunk sem olyan stabil. Egyelőre 2 nem rossz kezdőnk van.
Fs: Rolle sokoldalú, elég jó játékosnak tartom, bitos kezdő. Sztem mögé jött Mundy backupnak v ps tölteléknek, meglátjuk hogy muzsikál.
Ss: Brown bíztató volt, elsősorban coverage-ban. Futás ellen viszont van hova fejlődni bőven. Nem kifejezetten az a hard hitting safety, de remélem a tavalyihoz hasonló szintet tud hozni, vagy tovább fejlődni. Itt van még Will Hill, meg Sash, akik 3 safety-s felállásokban meg st-ben kaptak némi szerepet.
Végülis ennél rosszabb kezdő párosunk ne legyen, de jöhetne azért upgrade.
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
sejthető volt ez a távozás is!
hogy pont ez Eagles, az tényleg övön aluli, de el kell fogadni és legalább lotust idehozta ismét a fórumra.. 😊
korai körös S draft nagyon kinéz!
több mint 12 éve
Kenny egy évre az Eagleshöz szerződött... vicces lesz ha tényleg Mundyval akarjuk pótolnikristof
És akor most mindenki egyszerre, mint focimeccseken: Ke-nny Phi-llips a legnagyobb cigány, a legnagyobb cigány, a legnagyobb cigány, a legnagyobb cigány.

Nagyon kedveltem, biztos voltam benne, hogy megy....de hogy Mordorba!? Remélem Steve Smith számára emlékszik, neki nagyon összejött az Eagles kirándulás.lotus86
Egyetértek. Nálam is elvágta magát. Sztem Mundyt backupnak hoztuk, semmi köze Phillips eligazolásához, pláne h előbbi elvileg fs. Legalábbis remélem. Akkor már inkább Brown fog helyette játszani, ahogy eddig is.
több mint 12 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley

tőlük meg Cullen Jenkins ide. Idáig 1-1. Azért sokan szeretnek divízión belül maradni, nem kell teljesen új csapatok ellen próbálkozni.

Persze én is kívánom neki, hogy legalább olyan sikeres szezonja legyen, mint Smithnek anno. Ebben mondjuk benne van, hogy egész szezonban 1 int-et szerez, de az ellenünk 😉

Ja, és akkor így S Brown kell!!!G-men
Jenkinst nem ők draftolták, míg Kennyt mi. Nekem nagy kedvencem volt, imádtam az ütközéseit, hülyegyökér Rolle-ból nem nézem ki, hogy fizikálisan pótolni tudná, Brown meg tényleg más tészta. Máig emlékszem hogy izgultam, mikor draftoltuk, hogy Eagles ki ne vigye előlünk, mennyire örültem, hogy a sok hurka után végre lett egy fizikális ütőgép safety. Tényleg nem is az a baj, hogy elment, mert azt tudni lehetett, hanem, hogy az Eaglesbe. Mondjuk másik kérője a Cowboys volt, de akkoris, inkább oda.

Mindegy, In Reese We Trust, mindenkit lehet helyettesíteni, különben sem volt All-Pro kaliber. Fewell majd megoldja a pótlását, hisz remek szakember. 😀

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat

tőlük meg Cullen Jenkins ide. Idáig 1-1. Azért sokan szeretnek divízión belül maradni, nem kell teljesen új csapatok ellen próbálkozni.

Persze én is kívánom neki, hogy legalább olyan sikeres szezonja legyen, mint Smithnek anno. Ebben mondjuk benne van, hogy egész szezonban 1 int-et szerez, de az ellenünk 😉

Ja, és akkor így S Brown kell!!!
több mint 12 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley

Nagyon kedveltem, biztos voltam benne, hogy megy....de hogy Mordorba!? Remélem Steve Smith számára emlékszik, neki nagyon összejött az Eagles kirándulás.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Hát ez a FA eddig a szokás szerint nem éppen öröm é bódottá...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kenny egy évre az Eagleshöz szerződött... vicces lesz ha tényleg Mundyval akarjuk pótolni
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
RT @JennyVrentas: Keith Rivers is re-signing with the Giants, source says. #nygempty taxi
Nagyon jó hír! Amikor egészséges volt jól játszott nagyon! Reméljük idén már nem lesz porcelán!

több mint 12 éve
Minimum körüli összegért okés

több mint 12 éve
RT @JennyVrentas: Keith Rivers is re-signing with the Giants, source says. #nygempty taxi
Ez nagyon f@sza lenne akkor, ha egészséges tudna maradni.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
RT @JennyVrentas: Keith Rivers is re-signing with the Giants, source says. #nyg

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Friss infók meg itt. Próbálom tartani a lépést 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Teo nem is volt soha elsőkörös tehetség, csak a hype sodorta oda, én nem örülnék neki, Ogletreenek vagy Arthur Brownnak viszont eléggé (utóbbi állítólag brutál prodayen van túl, szal első kör végén sem elképzelhetetlen)
több mint 12 éve
LB-t első körben kb. 30 éve húztunk utoljára és bőven lesznek náluk ígéretesebb játékosok, akik közül biztos be fog húzni valakit Reese...

több mint 12 éve
kövezzetek meg, de én örülnék Teo-nak.
volt a kamucsaj történet, ettől rosszabb játékos lett?
gyengén futott 40 yardon combine-n. én ezt is leszarom... játékban sztem meg van neki a sebesség...csebi
Rosszabb lett, de legalábbis sok a kérdőjel vele kapcsolatban. Elsősorban az h ki fogja így komolyan venni? Értsd: pont az említett vezéregyénisége nem biztos h fog tudni érvényesülni. Hangsúlyozom: nem biztos. Szóval sztem nagy kockázat.
Ellenben az Ogletree, Brown, Minter trióból örülnék vkinek.