NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Nem véletlenül hagytam ki 😊 . Nekem a Te még mindig amolyan kakukktojás poszt. Egyrészt azért, mert mindig előkaparunk vkit a semmiből, aki stabil kezdő szintet hoz, másrészt nem használjuk annyit a Te-inket mint mondjuk a Pats. Szóval ez nekem olyan poszt, amire nem szívesen áldoznék sem korai picket, sem sok pénzt. Nem érzem olyan súlyos problémának. (Meg azt olvasni, h így a free agency közeledtével eléggé ráerősítettünk a tárgyalásokra Bennettel, és megpróbálunk vele keddig megállapodni-aztán lehet h nem sikerül.)
Amúgy ha úgy nézzük mindenhol lehetne erősíteni, de a wr-t azért nem írtam, mert el se tudtam képzelni eddig h menni hagyjuk Cruzt, bár kicsit már kezdek elbizonytalanodni. Nicks és Randle, azért nem kutya páros, de nagyon remélem h marad Cruz is.
Rb fronton nem állunk rosszul-bár eddig úgy számoltam h marad Brown (sztem fog is, sehol nem találta meg a számítását, mi adtunk neki újra lehetőséget, és jól illik a csapatba-fura lenne tőle ha ésszerűtlen lóvéért alkudozna velünk, de sose lehet tudni). Ha menne, a kezdő akkor is adott, rotálni pedig csak találunk vkit.
A qb azért nem need, sztem ez nem kérdés. Bármilyen backuppal minimálisra csökkennének az esélyeink a további meccsekre, vki csak lesz, az sem kizárt szvsz, h késői körös draft pick.
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Szerintem kéne:
Szsziszka
A TE-et kihagytad 😊 Mert oda sem nagyon van kezdőnk. Cap hely sincs és ha Cruz is megy, akkor a WR is need. Gyakorlatilag a FB-et leszámítva mindenhol van need (RB-knél is jelenleg csak Wilson és Scott van, oda is kéne még valaki darabosabb és QB-nak is kéne egy minőségi csere).

több mint 12 éve
A Jacksonville kitette Rosst. Szerintem hozzuk vissza...na jó csak vicceltem 😀
Amúgy kifejezetten sok hiányposztunk van (a D-ben gyakorlatilag az összesre jöhetne erősítés-na jó, olb nem fontos).
Szerintem kéne:
OL (Rt és G se ártana, pláne ha Boothe-megy. Diehl pedig nem hiszem h ér annyit, amennyi a fizuja)
DT (Joseph mellett nincs kezdőnk)
LB (Reese ki is emelte h itt előrelépés szükséges)
CB (CW elkaristol még 1 évet 4 misiért, de nem hiszem h utána újra kéne igazolni. Amu jó és kifújt-kell az erősítés.)
S (Ha se Kenny se Brown, akkor a kezdő ss-nk nincs meg. Sztem vmelyik marad. Kennyvel nyugodtabb lennék, de rá kevesebb az esély.)
DE (a végére hagytam, mert Osi lelépésével is nagyjából megvagyunk - Kiwi sanszos h többet fog itt játszani. Passrusherből nálunk soha nem lehet túl sok, és Tuck az elmúlt 2 szezonban csak a playoffban játszott tőle elfogadható szinten. Ha idén sem domborít, akkor őt se biztos h érdemes lesz újraigazolni jövőre, arra az esetre pedig kellene vmi terv JPP mellé kezdőnek.)
Kíváncsi leszek mit alkotunk FA-n meg drafton, van mit megoldani.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Van egy két kisebb-nagyobb kérdőjelünk így free-agency előtt:
Egyre aggasztóbb Cruz helyzete. Ha 1. körös tendert kap, akkor is tuti lesz aki elviszi, aztán akkor nézhetünk.
A 2 Brown is RFA, egyikkel sincs még szerződésünk.
Carr is teszteli a piacot (mondjuk ez az előzőekhez képest eltörpülő gond) - lehet új backup után kell néznünk?
És Bennett-et meg Kenny-t nem említettem, akikről jó eséllyel lemondunk. Boothe helyén talán jobban örülnék egy fiatalabb playának, tekintve h Baas és Snee is korosodik-bár jó áron maradhat Boothe, csak attól tartok, h azért lesz kérője, ami felnyomhatja az értékét.Szsziszka
Annyi kiegészítés, hogy úgy tudom Andre Brown UFA. Meg is lepődtem, hogy eddig mennyire a háttérben volt és nem említette őt senki...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Van egy két kisebb-nagyobb kérdőjelünk így free-agency előtt:
Egyre aggasztóbb Cruz helyzete. Ha 1. körös tendert kap, akkor is tuti lesz aki elviszi, aztán akkor nézhetünk.
A 2 Brown is RFA, egyikkel sincs még szerződésünk.
Carr is teszteli a piacot (mondjuk ez az előzőekhez képest eltörpülő gond) - lehet új backup után kell néznünk?
És Bennett-et meg Kenny-t nem említettem, akikről jó eséllyel lemondunk. Boothe helyén talán jobban örülnék egy fiatalabb playának, tekintve h Baas és Snee is korosodik-bár jó áron maradhat Boothe, csak attól tartok, h azért lesz kérője, ami felnyomhatja az értékét.
több mint 12 éve
ne akarjuk se Teot, se Poyert a második körben 😛
1.-ben akkor már inkább Ogletree vagy ha bentmarad Cooper/Warmack
2.-ban meg Banks, ha lecsúszik odáigkristof
Ha bent lesz valamelyik Top OL (a 3 OT és a 2 OG közül), akkor én is őket választanám.
Nekem Olgetreeben az nem tetszik, hogy még nem kész 4-3 MLB. Kell rá izmot pakolni, ami időt igényel, mert WLB-k már van. Akkor inkább 2. körben Minter.
Nyilván ha Banks 2. körben bent lesz (szerintem nem), akkor jobb opció, mint Poyer, de nekem mindkettő nagyon szimpatikus, Poyer talán jobban is.

több mint 12 éve
Te'o-t én se szeretném. Tuti kikezdik az öltözőben páran, és kérdés h sikerül-e neki az eddig legnagyobb erényének tartott vezér szerepet valaha is betölteni. És ez azért az NFL átlagnál is hülyébb/naívabb: képzelt barátnő...pff!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ne akarjuk se Teot, se Poyert a második körben 😛
1.-ben akkor már inkább Ogletree vagy ha bentmarad Cooper/Warmack
2.-ban meg Banks, ha lecsúszik odáig
több mint 12 éve
Baas szerződését átsrukturáltuk, Websterét pedig csökkentettük 4 millióraAsbee
Nah végre néhány jóhír 😊
Mondjuk ettől függetlenül need a CB poszt, mert Webster tavaly ritka szar volt és utolsó éves a szerződése. Ha TT megy Safetybe, akkor mondjuk 2. körben egy Jordan Poyer picknek nagyon örülnék. Főleg ezek a dolgok tetszenek: "Még fürgébbnek is tűnik mint amilyen, hiszen remekül olvassa mind a quarterback, mind a receiver szándékait. Tudja mi a dolga, és abban igen ritkán hibázik. Nagy játékokat nem enged, és elkapás is kevés volt mellette."balu10
Poyer esetleg harmadikban. Második körben bőven lesznek jobb alternatívák.

több mint 12 éve
amúgy itt milyen MLB-re gondolsz név szerint mert nem találtam senkit megemlítve!
én még mindig Teo párti vagyok!!!csebi
Szerintem abból, hogy hülye és a combineon lassú volt kiderül, hogy én is Teora gondoltam! 2-3 hónapja még mindenhol Top10-es játékosként szerepelt. Az, hogy volt egy kamu csaja engem baromira nem érdekel és az sem, hogy annyira hülye, hogy lenyilatkozik ilyet, hogy a nagy nyomás miatt volt lassú a combineon. Bár úgy gondolom, hogy főleg egy ilyen játékosnak, aki ha fingik egyet is bulvárhír és csúszik 10 helyet tényleg nagy nyomás nehezedhetett rá a combine alatt, nagyobb is, mint fog a pályán...Azt nem értem, hogy nincs menedzsere, aki vele lenne a nyilatkozatoknál, vagy a menedzser is hülye?

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 503 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tom Coughlin tegnap éjjel a Daily Showban vendégeskedett.
 www.thedailyshow.com/watch/thu-march-7-2013/tom-coughlin
Több meccs személyes megtekintésére buzdította Jon Stewartot, mert mikor a műsorvezető 1× kint volt, 52 pontot szerzett aznap a Giants. 😊
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 940 — Lucas Scott
Gondolkoztam ezen az 1. körös picken és hogy mi lehet a legnagyobb needünk. Arra jutottam, hogy igazából ebből a védelemből egy igazi jó vezér MLB hiányzik! Így lehet akármennyire is hülye és a combineon lassú is volt, akkor is ő jelentené a legnagyobb erősítést nekünk szerintem.

Illetve ugye BPA alapon Warmack, Werner (néhány mock szerint akár elérhető is lehet nálunk is) vagy Cooper. Én az Ansah picktől nem félek, mert ez a JPP összehasonlítás nagyon sántít vele szemben. JPP-nek azért volt football tapasztalata, illetve gyakorlatilag mindenhol top10-nek írták, ellenben Ansah reális értéke 2-3. kör maximum. balu10
sztem JPP-t épp, hogy nem írták top 10-nek, hanem első kör vége hatalmas potenciállal, az más kérdés, hogy ha mi nem vittük volna, akkor a Titans mögöttünk egyből lecsap rá...

amúgy itt milyen MLB-re gondolsz név szerint mert nem találtam senkit megemlítve!

én még mindig Teo párti vagyok!!!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Gondolkoztam ezen az 1. körös picken és hogy mi lehet a legnagyobb needünk. Arra jutottam, hogy igazából ebből a védelemből egy igazi jó vezér MLB hiányzik! Így lehet akármennyire is hülye és a combineon lassú is volt, akkor is ő jelentené a legnagyobb erősítést nekünk szerintem.

Illetve ugye BPA alapon Warmack, Werner (néhány mock szerint akár elérhető is lehet nálunk is) vagy Cooper. Én az Ansah picktől nem félek, mert ez a JPP összehasonlítás nagyon sántít vele szemben. JPP-nek azért volt football tapasztalata, illetve gyakorlatilag mindenhol top10-nek írták, ellenben Ansah reális értéke 2-3. kör maximum.

több mint 12 éve
Baas szerződését átsrukturáltuk, Websterét pedig csökkentettük 4 millióraAsbee
Nah végre néhány jóhír 😊
Mondjuk ettől függetlenül need a CB poszt, mert Webster tavaly ritka szar volt és utolsó éves a szerződése. Ha TT megy Safetybe, akkor mondjuk 2. körben egy Jordan Poyer picknek nagyon örülnék. Főleg ezek a dolgok tetszenek: "Még fürgébbnek is tűnik mint amilyen, hiszen remekül olvassa mind a quarterback, mind a receiver szándékait. Tudja mi a dolga, és abban igen ritkán hibázik. Nagy játékokat nem enged, és elkapás is kevés volt mellette."

több mint 12 éve
Baas szerződését átsrukturáltuk, Websterét pedig csökkentettük 4 millióra

több mint 12 éve
Mondjuk Nicks szerződését is lehet jó lenne szeptemberig összehozni. Legutóbbi szezonja nem a legjobb lett és talán kissé csökkent is az ázsiója Cruz miatt.1-2 milliót ez jelenthet.Asbee
A sérülékenysége miatt egyébként is csökkent szerintem (ok, hogy játszik, de nem edz, szinte a szezon alatt). Olyan 5-6 milla/év körül szerintem megelégedne. balu10
Mondjuk kigazdálkodható is lenne, 2-3 milliót kéne hozzárakni mostani szerződéséhez

több mint 12 éve
Azért egy ilyen picket nagyon nem bánnék:  walterfootball.com/draft2013_1.php

több mint 12 éve
Nem tudjuk megtartani...Asbee
Nagy kár érte, azért egy 2-3 milláért maradhatna. balu10
eddigi fos teljesítménye után kapott annyit, szerinted jópofizásból maradna ezután is? 😀Asbee
Az ő döntése, hogy SB-t akar nyerni és marad itt 😊, vagy megy az ilyen Raiders/Jaguars/Bills féle csapatokba a nagy lóvéért. Tavaly Ross és MM döntött úgy, hogy inkább a nagy pénz (bár MM, inkább a kezdő helyért ment), idén meg ugye Osi és Bennett megy inkább pénzt keresni, ők tudják...sok sikert eddig egyik lelépő sem tudott sokat felmutatni máshol!

több mint 12 éve
Nagy kár érte, azért egy 2-3 milláért maradhatna. balu10
eddigi fos teljesítménye után kapott annyit, szerinted jópofizásból maradna ezután is? 😀

több mint 12 éve
Nagy kár érte, azért egy 2-3 milláért maradhatna.

több mint 12 éve
Eifert-nek nagyon örülnék akik booo-znak én őket boooz-nám😀csebi
2. körben - talán - én is örülnék neki. 😀
Nagyobb needek vannak itt, amiket persze nem old meg egy db 1. körös pick, de a te-ink eddig is jól muzsikáltak túl korai körös pick, meg drága fa-k nélkül is. Inkább tartsuk meg Bennettet - persze ha ésszerű áron megy a dolog.Szsziszka
Nem tudjuk megtartani...

több mint 12 éve
2. körben - talán - én is örülnék neki. 😀
Nagyobb needek vannak itt, amiket persze nem old meg egy db 1. körös pick, de a te-ink eddig is jól muzsikáltak túl korai körös pick, meg drága fa-k nélkül is. Inkább tartsuk meg Bennettet - persze ha ésszerű áron megy a dolog.
több mint 12 éve
Mondjuk Nicks szerződését is lehet jó lenne szeptemberig összehozni. Legutóbbi szezonja nem a legjobb lett és talán kissé csökkent is az ázsiója Cruz miatt.1-2 milliót ez jelenthet.Asbee
A sérülékenysége miatt egyébként is csökkent szerintem (ok, hogy játszik, de nem edz, szinte a szezon alatt). Olyan 5-6 milla/év körül szerintem megelégedne.

több mint 12 éve
Mondjuk Nicks szerződését is lehet jó lenne szeptemberig összehozni. Legutóbbi szezonja nem a legjobb lett és talán kissé csökkent is az ázsiója Cruz miatt.1-2 milliót ez jelenthet.

több mint 12 éve
Jöhet, ha bent lesz, mondjuk szerintem vannak nagyobb needek is (S, CB LB, DT, OG), de tényleg jó lenne végre egy állandó TE, mert Shockey óta már a 4. jönne.