NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
New York Giants - Minnesota Vikings
15
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
12
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Kicsit parázok, hogy a Rams bejelentkezik érte, mert 2 db 1. körük van idén és need náluk a WR... Tökéletes lehet a számukra!ironroyOtt kb annyi is lenne Cruz karrierjének, ha ilyen fos helyre kerülne...
több mint 12 éve
Kicsit parázok, hogy a Rams bejelentkezik érte, mert 2 db 1. körük van idén és need náluk a WR... Tökéletes lehet a számukra!ironroyKicsit off, de ilyenkor melyik 1. köröst kell adniuk? (Amúgy remélem egyiket sem.)
több mint 12 éve
Kicsit parázok, hogy a Rams bejelentkezik érte, mert 2 db 1. körük van idén és need náluk a WR... Tökéletes lehet a számukra!
több mint 12 éve
Sztem évi két milla sokat jelent. Ezen a szinten is. Amúgy meg mindegy h szélről, v slotból hozza az 1.000+ yardokat meg a rakat td-t, nem hiszem h azért ajánlunk neki kevesebbet mert slotban játszik. Valahol értem Maráékat is amúgy...Igazából mondanak már mindent...Állítólag elég fasza kis szerződést toltunk az orra alá, csak ügynöke gecizett. De azt hiszem most ügynököt vált/váltott vagy mi. Azt nem értem, hogy helyi játékos, stadiontól nem messze nőtt fel, vajon mi motiválhatná őt a távozásban. 1-2 millió dollár ennyit jelentene?AsbeeDiehlt kapásból kiraknám, de az az igazság, hogy azzal nem lennénk sokkal beljebb. Mellé mennie kéne Rolle-nak vagy Snee-nek is, akkor érne csak valamit az egész...AsbeeAzt nem értem, hogy úgy tűnik pont most az egyik legegyszerűbb a hosszútávú szerződéseket megkötni, mert a cap emelkedni fog a tévés pénzek miatt a következő években. Így adni kéne Cruznak egy 25-30 milla körüli aláírási bónuszt és egy 6 éves szerződést! Az első 1-2 évi alacsony 1-2 milla körüli fizetéssel az évre könyvelt rész "csak" 5-7 milla lenne! ÉS majd a szerződése végén kellene kifizetni a nagy garantált lóvét, de akkor már egyrészt lesz cap hely, másrészt meg meg lehet fejelni további 3-4 évvel. Szerintem boldogan belemenne egy ilyen szerződésbe!balu10
több mint 12 éve
Igazából mondanak már mindent...Állítólag elég fasza kis szerződést toltunk az orra alá, csak ügynöke gecizett. De azt hiszem most ügynököt vált/váltott vagy mi. Azt nem értem, hogy helyi játékos, stadiontól nem messze nőtt fel, vajon mi motiválhatná őt a távozásban. 1-2 millió dollár ennyit jelentene?Diehlt kapásból kiraknám, de az az igazság, hogy azzal nem lennénk sokkal beljebb. Mellé mennie kéne Rolle-nak vagy Snee-nek is, akkor érne csak valamit az egész...AsbeeAzt nem értem, hogy úgy tűnik pont most az egyik legegyszerűbb a hosszútávú szerződéseket megkötni, mert a cap emelkedni fog a tévés pénzek miatt a következő években. Így adni kéne Cruznak egy 25-30 milla körüli aláírási bónuszt és egy 6 éves szerződést! Az első 1-2 évi alacsony 1-2 milla körüli fizetéssel az évre könyvelt rész "csak" 5-7 milla lenne! ÉS majd a szerződése végén kellene kifizetni a nagy garantált lóvét, de akkor már egyrészt lesz cap hely, másrészt meg meg lehet fejelni további 3-4 évvel. Szerintem boldogan belemenne egy ilyen szerződésbe!balu10
több mint 12 éve
Azt mondják az a probléma, hogy No. 1receiver pénzt akar mi meg csak slotként akarjuk megfizetni. Érdekes, szerintem nem rajta kéne garasoskodni, de bízom Reeseékben nem szoktak ők nagy faszságot csinálni. Mondjuk az is bekavarhat ha most Harvin most nagy pénzt kap a Hawkstól.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Diehlt kapásból kiraknám, de az az igazság, hogy azzal nem lennénk sokkal beljebb. Mellé mennie kéne Rolle-nak vagy Snee-nek is, akkor érne csak valamit az egész...AsbeeAzt nem értem, hogy úgy tűnik pont most az egyik legegyszerűbb a hosszútávú szerződéseket megkötni, mert a cap emelkedni fog a tévés pénzek miatt a következő években. Így adni kéne Cruznak egy 25-30 milla körüli aláírási bónuszt és egy 6 éves szerződést! Az első 1-2 évi alacsony 1-2 milla körüli fizetéssel az évre könyvelt rész "csak" 5-7 milla lenne! ÉS majd a szerződése végén kellene kifizetni a nagy garantált lóvét, de akkor már egyrészt lesz cap hely, másrészt meg meg lehet fejelni további 3-4 évvel. Szerintem boldogan belemenne egy ilyen szerződésbe!
több mint 12 éve
A Hawks most adott egy idei 1. és 7. meg egy jövő évi "mid. round" picket Harvinért azok után h köztudottan évi 10 misis fizura pályázik. Ennek tudatában elképzelhetetlen szvsz., h ne jelentkezzenek be jónéhányan Cruzért egy 1. körössel. Nagyon kell az a szerződés, mert különben bottal üthetjük a nyomát.Diehlt kapásból kiraknám, de az az igazság, hogy azzal nem lennénk sokkal beljebb. Mellé mennie kéne Rolle-nak vagy Snee-nek is, akkor érne csak valamit az egész...
Diehlt ki kell tenni, és máris szabadul fel lóvé Cruzra. Aztán körül lehet még nézni a fizetések táján, de ez már legyen Reese gondja.
Kit fogunk megfizetni ha nem Cruzt??Szsziszka
több mint 12 éve
A Hawks most adott egy idei 1. és 7. meg egy jövő évi "mid. round" picket Harvinért azok után h köztudottan évi 10 misis fizura pályázik. Ennek tudatában elképzelhetetlen szvsz., h ne jelentkezzenek be jónéhányan Cruzért egy 1. körössel. Nagyon kell az a szerződés, mert különben bottal üthetjük a nyomát.Diehlt ki kell tenni, és máris szabadul fel lóvé Cruzra. Aztán körül lehet még nézni a fizetések táján, de ez már legyen Reese gondja.
Kit fogunk megfizetni ha nem Cruzt??
több mint 12 éve
Reméljük sok! Nagy kedvenc távozna! Akármit is ajánlanak neki machelni kell!Cruz 1. körös tendert kap, a két Brown 2. köröset és Toraint is szeretnénk megtartani, remélem nem basszuk el.kristofCruz!? "Csak" 2 csapat van a ligában, akiknek égető szükségük van 1. számú WR-re és e mellé rendelkeznek 2 db. első körös pickkel! Vajon mi az esély arra, hogy maradjon? 😊leeon83
több mint 12 éve
Cruz 1. körös tendert kap, a két Brown 2. köröset és Toraint is szeretnénk megtartani, remélem nem basszuk el.kristofCruz!? "Csak" 2 csapat van a ligában, akiknek égető szükségük van 1. számú WR-re és e mellé rendelkeznek 2 db. első körös pickkel! Vajon mi az esély arra, hogy maradjon? 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Cruz 1. körös tendert kap, a két Brown 2. köröset és Toraint is szeretnénk megtartani, remélem nem basszuk el.
több mint 12 éve
Az az igazság, hogy amíg itt van Diehl ilyen fizetéssel, addig kizártnak tartom hogy mást hozzunk a helyére...
több mint 12 éve
Üdv mindenkinek, eddig nagyrészt csak fantasy miatt írtam a fórumba, ide csak olvasgatni jártam, mostantól talán írok is néha.mi lenne, ha az RT posztot betöltenénk Winston-nal. így, hogy a chiefs is kivágta sztem lazán el tudnánk hozni 4 misi körül / év kb 3 éves szerződéssel!Szerintem Winston nem igazán illik a blokkolási sémánkba, bár nem értek ehhez annyira.
Én sokkal jobban örülnék egy Philip Wheeler igazolásnak, bár rá nem lesz pénzünk gondolom, de egy Nick Barnett vagy Daryl Smith sem jönne rosszul szerintem egy-két évre, persze ha egészségesek és nem kérnek túl sokat.
Mondjuk a legfontosabb Cruz hosszútávú szerződése kellene hogy legyen meg szerintem Nicks-szel sem lenne hülyeség most hosszabítani egy gyengébb év után és talán még a capből spórolhatnánk vele.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
mi lenne, ha az RT posztot betöltenénk Winston-nal. így, hogy a chiefs is kivágta sztem lazán el tudnánk hozni 4 misi körül / év kb 3 éves szerződéssel!csebiÚgy gondolom házon (és/vagy drafton) akarjuk megoldani a támadó fal kérdéseket. De jó lenne, ha több cap helyünk lenne...
több mint 12 éve
mi lenne, ha az RT posztot betöltenénk Winston-nal. így, hogy a chiefs is kivágta sztem lazán el tudnánk hozni 4 misi körül / év kb 3 éves szerződéssel!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
ínséges idők járnak , így elégedett vagyok ezzel az igazolással!Végülis tavaly Locklearral például nagyon jól működött, míg meg nem sérült...
várható volt hogy így próbálunk majd foltozgatni! falba is várok még ilyesmi húzást...yooker
több mint 12 éve
ínséges idők járnak , így elégedett vagyok ezzel az igazolással!várható volt hogy így próbálunk majd foltozgatni! falba is várok még ilyesmi húzást...
több mint 12 éve
Nem mondom h nem örültem volna jobban egy korai (akár 1.) körös dt-nek. Persze ő nem nagyon kezdett volna, és még így sem kizárt h érkezik. Mindenesetre a Canty-Jenkins váltással spóroltunk. Hogy minőségben uott vunk-e, az kiderül. A 3 év kicsit sok (lehet hamarabb cut lesz belőle), de erre az időre a 8 milla, amiből 3 garantált, az elfogadható ár.
több mint 12 éve
Egyébként ti mit szólnátok egy 5. vagy 6. körös K pickhez? Amit írnak a prospect ismertetőben Dustin Hopkinsról az alapján én örülnék neki. Azért nem lenne hátrány, ha lenne egy olyan rugónk, aki 40+ felett is ellát a kapuig...
több mint 12 éve
Giants signed DT Cullen Jenkins to a three-year, $8 million contract.The deal includes $3 million in guarantees. GreengoDT gond megoldva! Fiatal cserék eddig is voltak, most jött egy kezdő is...
több mint 12 éve
Azért Cruzt annyira még ne temessük. Olyan nagyon nem szoktak kapkodni RFA játékosokért, első körös tendert pedig tuti megkapja. Ha pedig kap valami szerződést, úgy érzem matchelni fogjuk. AsbeeHa valaki ad érte 1. köröst, akkor a pénzel sem fog fukarkodni valószínűleg. A WR piac egyébként is nagyon túlfizetett és az idei drafton nem sok WR-t tartanak 1. körös tehetségnek...remélem lesz 36 órán belül szerződés.
több mint 12 éve
Giants signed DT Cullen Jenkins to a three-year, $8 million contract.The deal includes $3 million in guarantees. Although Jenkins is wearing down at age 32, he still recorded 30 quarterback pressures and four sacks for the Eagles a year ago. In New York, he'll slide right in as a projected starter at defensive tackle next to Linval Joseph, filling the shoes of free agent Chris Canty. Jenkins' arrival is a boost to a Giants' pass-rush that already has ends Jason Pierre-Paul and Justin Tuck in place.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Azért Cruzt annyira még ne temessük. Olyan nagyon nem szoktak kapkodni RFA játékosokért, első körös tendert pedig tuti megkapja. Ha pedig kap valami szerződést, úgy érzem matchelni fogjuk. Persze nagyon úgy látom abban bízunk, hogy senki nem tesz ajánlatot és akkor képességeihez képest aprópénzért itt tudjuk tartani...Mondjuk ha felajánlanánk neki egy olyan szerződést, mint pl Beatty-nek, azt szvsz nyugodt szívvel elfogadhatná.AsbeeNem temetem, de attól tartok, h lenne - nem is 1 - csapat aki az 1. körös pick mellé bevállalná a - viszonylag - zsíros szerződést Cruz esetében. Fiatal és NFL-en belül is párját ritkító játékos. Akkor lehetnénk igazán nyugodtak, ha keddig sikerülne összehozni azt a szerződést. (Nem lepődnék meg ha vagy őt, vagy Bennett-et bebiztosítanánk még fa előtt.)
több mint 12 éve
Azért Cruzt annyira még ne temessük. Olyan nagyon nem szoktak kapkodni RFA játékosokért, első körös tendert pedig tuti megkapja. Ha pedig kap valami szerződést, úgy érzem matchelni fogjuk. Persze nagyon úgy látom abban bízunk, hogy senki nem tesz ajánlatot és akkor képességeihez képest aprópénzért itt tudjuk tartani...Mondjuk ha felajánlanánk neki egy olyan szerződést, mint pl Beatty-nek, azt szvsz nyugodt szívvel elfogadhatná.