NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Bennett valószínűleg megy Bears-beAsbee
Ők sem fogják túlfizetni, még kevesebb cap helyük van...ezek szerint nem érezte nálunk jól magát! 😕

több mint 12 éve
mint a drafton (max. annyi, hogy itt volt esélye aláírni aprópénzért előtte, de én se tettem volna)kristof
És ennek a tenderes szerződésnek mik a szabályai?
Gondolok itt olyanra, hogy mi ajánlhatunk Cruznak hosszútávú szerződést? És mennyi ideje lenne gondolkozni egy ajánlat után? Illetve ha érkezik más csapattól tenderes ajánlat, attól még Cruz elfogadhat egy általunk elötte felajánlott szerződést?
Gondolok itt arra, hogy mondjuk mi felajánlunk most egy 30 milla/5 év szerződést és mondjuk a Rams jelzi, hogy ő megadná érte az 1. kört és 40/5évet adna. Ekkor megkérdezzünk Cruzt, hogy ér-e 10 millát, hogy a Ramse játszál, vagy elfogadod a mi ajánlatunkat...

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Bennett valószínűleg megy Bears-be

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a jobbik 1. köröst kell adnia a Ramsnek, és ha megadják mi meg nem matcheljük Cruz nem mondhatja azt, hogy marad.
apró szerencse, hogy nincs sokkal több helyük a cap alatt, de sajnálom, hogy nem lett meg időre a megadeal :\kristof
Tehát Cruznak 0 beleszólása van abba, hogy hova kerül?balu10
mint a drafton (max. annyi, hogy itt volt esélye aláírni aprópénzért előtte, de én se tettem volna)
több mint 12 éve
poénkodtunk itt Ross vissza hozatalán, hát megtörtént. egy évre ír alá.
:\ 😀 😊kristof
Mondjuk inkább ő, mint Coe/Tryon 😀

több mint 12 éve
a jobbik 1. köröst kell adnia a Ramsnek, és ha megadják mi meg nem matcheljük Cruz nem mondhatja azt, hogy marad.
apró szerencse, hogy nincs sokkal több helyük a cap alatt, de sajnálom, hogy nem lett meg időre a megadeal :\kristof
Tehát Cruznak 0 beleszólása van abba, hogy hova kerül?

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
poénkodtunk itt Ross vissza hozatalán, hát megtörtént. egy évre ír alá.
:\ 😀 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
apró szerencse, hogy nincs sokkal több helyük a cap alatt, de sajnálom, hogy nem lett meg időre a megadeal :\
több mint 12 éve
Kicsit parázok, hogy a Rams bejelentkezik érte, mert 2 db 1. körük van idén és need náluk a WR... Tökéletes lehet a számukra!ironroy
Ott kb annyi is lenne Cruz karrierjének, ha ilyen fos helyre kerülne...Asbee
Azért gondolom ő is dönt ebben! Tehát ha nem akar a Ramshez menni, nem megy, ennyi! Ha itt akar maradni, akkor mindegyik ajánlatra nemet mond és nincs mit matchelni! Egyébként meddig ajánlhatnak fel neki szerződést? Lehet "megegyeztünk" vele, hogy idén marad 1. körös tenderes fizuval (és jövőre nagy szerződés), bár az baromi nagy áldozat lenne tőle! Remélem utóbbi van...

több mint 12 éve
Kicsit parázok, hogy a Rams bejelentkezik érte, mert 2 db 1. körük van idén és need náluk a WR... Tökéletes lehet a számukra!ironroy
Ott kb annyi is lenne Cruz karrierjének, ha ilyen fos helyre kerülne...

több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Kicsit off, de ilyenkor melyik 1. köröst kell adniuk? (Amúgy remélem egyiket sem.)
több mint 12 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Kicsit parázok, hogy a Rams bejelentkezik érte, mert 2 db 1. körük van idén és need náluk a WR... Tökéletes lehet a számukra!
több mint 12 éve
Diehlt kapásból kiraknám, de az az igazság, hogy azzal nem lennénk sokkal beljebb. Mellé mennie kéne Rolle-nak vagy Snee-nek is, akkor érne csak valamit az egész...Asbee
Azt nem értem, hogy úgy tűnik pont most az egyik legegyszerűbb a hosszútávú szerződéseket megkötni, mert a cap emelkedni fog a tévés pénzek miatt a következő években. Így adni kéne Cruznak egy 25-30 milla körüli aláírási bónuszt és egy 6 éves szerződést! Az első 1-2 évi alacsony 1-2 milla körüli fizetéssel az évre könyvelt rész "csak" 5-7 milla lenne! ÉS majd a szerződése végén kellene kifizetni a nagy garantált lóvét, de akkor már egyrészt lesz cap hely, másrészt meg meg lehet fejelni további 3-4 évvel. Szerintem boldogan belemenne egy ilyen szerződésbe!balu10
Igazából mondanak már mindent...Állítólag elég fasza kis szerződést toltunk az orra alá, csak ügynöke gecizett. De azt hiszem most ügynököt vált/váltott vagy mi. Azt nem értem, hogy helyi játékos, stadiontól nem messze nőtt fel, vajon mi motiválhatná őt a távozásban. 1-2 millió dollár ennyit jelentene?Asbee
Sztem évi két milla sokat jelent. Ezen a szinten is. Amúgy meg mindegy h szélről, v slotból hozza az 1.000+ yardokat meg a rakat td-t, nem hiszem h azért ajánlunk neki kevesebbet mert slotban játszik. Valahol értem Maráékat is amúgy...
több mint 12 éve
Diehlt kapásból kiraknám, de az az igazság, hogy azzal nem lennénk sokkal beljebb. Mellé mennie kéne Rolle-nak vagy Snee-nek is, akkor érne csak valamit az egész...Asbee
Azt nem értem, hogy úgy tűnik pont most az egyik legegyszerűbb a hosszútávú szerződéseket megkötni, mert a cap emelkedni fog a tévés pénzek miatt a következő években. Így adni kéne Cruznak egy 25-30 milla körüli aláírási bónuszt és egy 6 éves szerződést! Az első 1-2 évi alacsony 1-2 milla körüli fizetéssel az évre könyvelt rész "csak" 5-7 milla lenne! ÉS majd a szerződése végén kellene kifizetni a nagy garantált lóvét, de akkor már egyrészt lesz cap hely, másrészt meg meg lehet fejelni további 3-4 évvel. Szerintem boldogan belemenne egy ilyen szerződésbe!balu10
Igazából mondanak már mindent...Állítólag elég fasza kis szerződést toltunk az orra alá, csak ügynöke gecizett. De azt hiszem most ügynököt vált/váltott vagy mi. Azt nem értem, hogy helyi játékos, stadiontól nem messze nőtt fel, vajon mi motiválhatná őt a távozásban. 1-2 millió dollár ennyit jelentene?

több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
Azt mondják az a probléma, hogy No. 1receiver pénzt akar mi meg csak slotként akarjuk megfizetni. Érdekes, szerintem nem rajta kéne garasoskodni, de bízom Reeseékben nem szoktak ők nagy faszságot csinálni. Mondjuk az is bekavarhat ha most Harvin most nagy pénzt kap a Hawkstól.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Azt nem értem, hogy úgy tűnik pont most az egyik legegyszerűbb a hosszútávú szerződéseket megkötni, mert a cap emelkedni fog a tévés pénzek miatt a következő években. Így adni kéne Cruznak egy 25-30 milla körüli aláírási bónuszt és egy 6 éves szerződést! Az első 1-2 évi alacsony 1-2 milla körüli fizetéssel az évre könyvelt rész "csak" 5-7 milla lenne! ÉS majd a szerződése végén kellene kifizetni a nagy garantált lóvét, de akkor már egyrészt lesz cap hely, másrészt meg meg lehet fejelni további 3-4 évvel. Szerintem boldogan belemenne egy ilyen szerződésbe!

több mint 12 éve
A Hawks most adott egy idei 1. és 7. meg egy jövő évi "mid. round" picket Harvinért azok után h köztudottan évi 10 misis fizura pályázik. Ennek tudatában elképzelhetetlen szvsz., h ne jelentkezzenek be jónéhányan Cruzért egy 1. körössel. Nagyon kell az a szerződés, mert különben bottal üthetjük a nyomát.
Diehlt ki kell tenni, és máris szabadul fel lóvé Cruzra. Aztán körül lehet még nézni a fizetések táján, de ez már legyen Reese gondja.
Kit fogunk megfizetni ha nem Cruzt??Szsziszka
Diehlt kapásból kiraknám, de az az igazság, hogy azzal nem lennénk sokkal beljebb. Mellé mennie kéne Rolle-nak vagy Snee-nek is, akkor érne csak valamit az egész...

több mint 12 éve
A Hawks most adott egy idei 1. és 7. meg egy jövő évi "mid. round" picket Harvinért azok után h köztudottan évi 10 misis fizura pályázik. Ennek tudatában elképzelhetetlen szvsz., h ne jelentkezzenek be jónéhányan Cruzért egy 1. körössel. Nagyon kell az a szerződés, mert különben bottal üthetjük a nyomát.
Diehlt ki kell tenni, és máris szabadul fel lóvé Cruzra. Aztán körül lehet még nézni a fizetések táján, de ez már legyen Reese gondja.
Kit fogunk megfizetni ha nem Cruzt??
több mint 12 éve
Cruz 1. körös tendert kap, a két Brown 2. köröset és Toraint is szeretnénk megtartani, remélem nem basszuk el.kristof
Cruz!? "Csak" 2 csapat van a ligában, akiknek égető szükségük van 1. számú WR-re és e mellé rendelkeznek 2 db. első körös pickkel! Vajon mi az esély arra, hogy maradjon? 😊leeon83
Reméljük sok! Nagy kedvenc távozna! Akármit is ajánlanak neki machelni kell!

több mint 12 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
Cruz 1. körös tendert kap, a két Brown 2. köröset és Toraint is szeretnénk megtartani, remélem nem basszuk el.kristof
Cruz!? "Csak" 2 csapat van a ligában, akiknek égető szükségük van 1. számú WR-re és e mellé rendelkeznek 2 db. első körös pickkel! Vajon mi az esély arra, hogy maradjon? 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Cruz 1. körös tendert kap, a két Brown 2. köröset és Toraint is szeretnénk megtartani, remélem nem basszuk el.
több mint 12 éve
Az az igazság, hogy amíg itt van Diehl ilyen fizetéssel, addig kizártnak tartom hogy mást hozzunk a helyére...

több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
Üdv mindenkinek, eddig nagyrészt csak fantasy miatt írtam a fórumba, ide csak olvasgatni jártam, mostantól talán írok is néha.

mi lenne, ha az RT posztot betöltenénk Winston-nal. így, hogy a chiefs is kivágta sztem lazán el tudnánk hozni 4 misi körül / év kb 3 éves szerződéssel!
Szerintem Winston nem igazán illik a blokkolási sémánkba, bár nem értek ehhez annyira.
Én sokkal jobban örülnék egy Philip Wheeler igazolásnak, bár rá nem lesz pénzünk gondolom, de egy Nick Barnett vagy Daryl Smith sem jönne rosszul szerintem egy-két évre, persze ha egészségesek és nem kérnek túl sokat.
Mondjuk a legfontosabb Cruz hosszútávú szerződése kellene hogy legyen meg szerintem Nicks-szel sem lenne hülyeség most hosszabítani egy gyengébb év után és talán még a capből spórolhatnánk vele.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
mi lenne, ha az RT posztot betöltenénk Winston-nal. így, hogy a chiefs is kivágta sztem lazán el tudnánk hozni 4 misi körül / év kb 3 éves szerződéssel!csebi
Úgy gondolom házon (és/vagy drafton) akarjuk megoldani a támadó fal kérdéseket. De jó lenne, ha több cap helyünk lenne...

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
mi lenne, ha az RT posztot betöltenénk Winston-nal. így, hogy a chiefs is kivágta sztem lazán el tudnánk hozni 4 misi körül / év kb 3 éves szerződéssel!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.