NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Carr visszajött mégisAsbee
Biztos meglepődött, hogy nem kapkodnak utána...a végén még Osi is visszajön egy marék szotyiért

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Carr visszajött mégis

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Közben a Kosoknál is fogy a lé, még nagyobb az esély így Cruz maradására 😊

több mint 12 éve
Elnézve a piacot, meglepődnék ha Osi valami nagy összeget vágna zsebre. Nagy pénzt egyébként sem szabad már neki adni, hiszen igaz hogy jó kis DE még mindig, meg első lépéseivel és gyorsulásával képes megverni a falembert, de sebessége olyan már, hogyha én menekülnék előle még engem sem érne utol. Persze a legjobban annak örülnék, ha bagóért vissza tudnánk hozni, de erre elég kevés az esély + ahogy Phillips-ből kiindulunk úgy vélhetően Umenyiorát sem hozná vissza Reese még akkor sem ha lenne rá lehetősége. Ha újra motivált lesz mindenki és Kiwi is ismét DE lesz, akkor van 3 jó játékosunk ezen a poszton és melléjük kell felzárkóznia a Tracy, Trattou, Ojomo hármas valamelyikének. Nem tudom miért, de Ojomo-ban én eléggé bízom 😊

több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Alaposabban is megnézegettem a fizetéseket, jövőre könnyebb dolgunk lehet már. Néhány játékostól meg kell majd válnunk, de pl. ha Cruzért nem érkezik most ajánlat, akkor vele is (kb. 10 millió/év) és Nicks-szel is (kb. 7-8 millió/év) szerződést lehetne hosszabbítani. Védőoldalon a D-line kaphatna majd egy kis upgrade-et és remélhetőleg Tuck megelégszik majd egy max. 5 milliós évenkénti fizetéssel. Fiatalabb nem lesz már, de az elmúlt két évben mutatott játékához képest jobb még lehet.Asbee
Tuck majd meglátja, Osi mennyit ért a szabadpiacon, és ahhoz méri az igényeit.
több mint 12 éve
Alaposabban is megnézegettem a fizetéseket, jövőre könnyebb dolgunk lehet már. Néhány játékostól meg kell majd válnunk, de pl. ha Cruzért nem érkezik most ajánlat, akkor vele is (kb. 10 millió/év) és Nicks-szel is (kb. 7-8 millió/év) szerződést lehetne hosszabbítani. Védőoldalon a D-line kaphatna majd egy kis upgrade-et és remélhetőleg Tuck megelégszik majd egy max. 5 milliós évenkénti fizetéssel. Fiatalabb nem lesz már, de az elmúlt két évben mutatott játékához képest jobb még lehet.

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
pont ezért reménykedtem hogy a tavalyi évet megnyomja még a csapat, mert várható volt hogy idén komoly távozások lesznek és túl sok jót nem várhatunk!
csak hát ez a fránya SB győzelem elvette a motivációt a csapattól... 😊yooker
Mondjuk ahogy nekiindultunk SB-s évnek, szezon elején mindent gondolhattunk, csak azt nem hogy megnyerjük...Asbee
és szezon közben sem nagyon... 😊
több mint 12 éve
pont ezért reménykedtem hogy a tavalyi évet megnyomja még a csapat, mert várható volt hogy idén komoly távozások lesznek és túl sok jót nem várhatunk!
csak hát ez a fránya SB győzelem elvette a motivációt a csapattól... 😊yooker
Mondjuk ahogy nekiindultunk SB-s évnek, szezon elején mindent gondolhattunk, csak azt nem hogy megnyerjük...

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Rogers még itt van? ha játszik a D line-ban, akkor double team kell rá, JPP és Osi (ha marad) szabadabban garázdálkodhatvittore
Osi nem fog maradni, de a JPP-Tuck-Kiwi trió, kiegészülve a fiatalokkal bőven jó DE poszton. Sajnos számomra minden más pozíció minimum kérdőjeles.
több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Rogers még itt van? ha játszik a D line-ban, akkor double team kell rá, JPP és Osi (ha marad) szabadabban garázdálkodhat
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
csak hát ez a fránya SB győzelem elvette a motivációt a csapattól... 😊
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Picit én is aggódom. Lb-k nélkül eddig is megvoltunk, de most azt érzem, h a d-line és a sec is gyengébb. A tavalyi D teljesítmény után komolyabb erősítést vártam. A cb helyzet pl katasztrófa volt és nem is javult eddig túl sokat és a kezdő ss-nk is lelépett. A D-line tekintetében Canty ki, Jenkins be, mondhatjuk h nem jelent változást, de Osi hiányát lehet megérezzük majd. Az O-line-ba meg per pillanat "csak" 2 kezdő kaliberű játékos hiányzik.
Sok a rosteren a 30 körüli túl sokat kereső játékos, vhogy a cap helyzetet kéne rendbe tenni. Jövő offseason sem ígérkezik könnyűnek.
több mint 12 éve
Mondjuk amíg Eli itt van, addig leírni semmiképp sem lehet minket. Az tuti, hogy egyfajta generációváltás most fog bekövetkezni és a következő 2-3 évben lesznek eddig a legjobban megdolgoztatva Reese-ék. Offense oldalon nálam az elsődleges prioritás, hogy hosszú évekre idekössük a Cruz-Nicks párost. Remélem senki nem tesz ajánlatot Cruzért. Sajnos belátható, hogy egy 7-8 milliós ajánlattal nem lenne elégedett...Ennyit kb Nicks-nek kellene adni. Baas elküldésével jövőre spórolhatunk kb. 4 milliót, így valószínű az utolsó szezonját futja nálunk, ahogy Snee is. Ha valamikor, akkor most lehetne egy komoly draft cetlit áldozni egy falemberért. A védőfal idén igen szar volt, hát még ha hozzávesszük, hogy Tuck és Joseph szerződése is lejár. Valaki innen menni fog...Kiwanuka is tutira az utolsó évét futja, nem egy rossz játékos de olyan sok pénzt keresne, hogy felesleges lenne megtartani. A secondary-ben Rolle ugyanez. Webster pedig remélhetőleg 2011-es formáját hozza és egy jó utolsó évet produkál.
Szóval nagy változások lehetnek itt nem is inkább most, hanem majd jövőre. Az idei évet egy 8-8 körüli mérleggel biztosan abszolválni tudjuk. Hogy utána mi lesz az csupa csupa kérdőjel. Vélhetően több mozgástere is lesz Reese-nek, hiszen néhány nagy fizetésű játékostól is meg kell majd szabadulni, de egy-egy jó vagy éppen rossz döntés könnyen elmozdíthatja az egyik vagy a másik irányba a csapatot.

Most meg mekkora vicc már, hogy Osi kb. az eddigi szerződéseivel sem volt elégedett, aztán most meg a kutyának sem kell már. Végén még visszajön minimumért... 😀

több mint 12 éve
engem meglepne, ha ez a csapat PO-ba tudna jutni, az utóbbi idők leggyengébb/legtöbb sebből vérző kerete ez Giants szempontból sztem és még sérülések nem is voltak 😊Szesze
Én ezt a véleményt nem osztom. Egy jó drafttal és a fiatalok beérésével simán ott lehetünk a PO-ba! Ha csak a kezdőket nézzük, akkor max. 3 helyen (LG, RT, MLB) van need, de oda is van ígéretes fiatal (előző évek hátsó körös pickjei), aki akár kezdővé is léphet elő. 1-2 kezdő potenciállal bírót meg nehogymár ne találjunk a drafton!balu10
hát majd meglátjuk, remélem neked lesz igazad 😊
több mint 12 éve
engem meglepne, ha ez a csapat PO-ba tudna jutni, az utóbbi idők leggyengébb/legtöbb sebből vérző kerete ez Giants szempontból sztem és még sérülések nem is voltak 😊Szesze
Én ezt a véleményt nem osztom. Egy jó drafttal és a fiatalok beérésével simán ott lehetünk a PO-ba! Ha csak a kezdőket nézzük, akkor max. 3 helyen (LG, RT, MLB) van need, de oda is van ígéretes fiatal (előző évek hátsó körös pickjei), aki akár kezdővé is léphet elő. 1-2 kezdő potenciállal bírót meg nehogymár ne találjunk a drafton!

több mint 12 éve
Nem voltak illúzióim az offseasont illetően hisz a cap helyzetünk eléggé árulkodó volt, eddig semmi olyasmi nem történt ami ne lenne logikus és teljesen várható lépés. Ezzel nincs is gond, viszont legalább ilyen nyilvánvalónak tűnik, h kb minden poszton gyengülni fog a csapat az előző évekhez képest, itt már régen nem csak az LB sorral van/lesz a gond, hanem mindennel. Persze lehetnek váratlanul jó teljesítmények olyan játékosoktól akik eddig nem mutattak semmit, de én az ilyesmiben nem hiszek, főleg nem nagy számban. Ettől még továbbra is igaz lesz ránk, h jó napjainkon bárkit elverhetünk, de hogy lesz jópár olyan zacskó ami eddig nem volt benne a pakilban arra sztem jó ha minden Giants szurkoló felkészül.. engem meglepne, ha ez a csapat PO-ba tudna jutni, az utóbbi idők leggyengébb/legtöbb sebből vérző kerete ez Giants szempontból sztem és még sérülések nem is voltak 😊
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Nagyjából én is így gondolom. Nem lesz lehetőségünk komoly erősítésre a cap miatt, a draft meg bizonyos részben lutri. Amíg minden évben az utolsó meccsig a po-ért harcolunk, nem érheti komoly kritika a FO-t.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Azért azt ne felejtsük el, hogy képtelenség minden csapatrészt ütőképessé varázsolni. Meg lehet ezt csinálni, de maximum 1-2 évig lehet ezt fenntartani, mert úgysem tudsz megfizetni mindenkit. Évek óta playoff contenderként tartanak minket számon és úgy néhányszor elvéreztünk az alapszakasz hajrájában, de 5 év alatt 2 Super Bowlt nyertünk. KETTŐT...Sok csapatnak egy sincs. Mi egy ideje a LB soron spóroltunk. Szabadügynökökre nincs pénzünk, max foltozni tudjuk a lyukakat és építeni egyébként sem onnan kell, hanem a drafton. Idei class-al kapcsolatban pedig vannak fenntartásaim. Mondjuk minden poszton... 😀

több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Myersnek örülök, kellett - megúszom az 1. körös te-picket is 😛 .Persze a fizuja azért érdekelne. Connor...áh hagyjuk...nincs bajom a fickóval, de amit lb sor megerősítése címen előadunk ÉVEK ÓTA, azt nem nagyon értem. De majd alakul.
több mint 12 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Ha tényleg a kezdő pozícióért fog küzdeni akkor szarban vagytok. 😊gyeek
hogy szarban vagyunk-e az nem kérdés sajnosSzesze
Túl pesszimista vagy!

Van egy UDFA Herzlichünk, aki gyakorlatilag senki ellen nem képes kivívni a kezdő posztot, pedig nagyon neki szeretnénk adni. Van egy volt 1.körös Riversünk, aki olyan kőkemény, hogy talán tapsolás közben is el tudja törni a saját kezét. Van egy Connor, akit a Dallas fanok örömmel küldtek. Egy UDFA Paysinger, aki kevesebbszer lát pályát, mint Steiner Kristóf női nemiszervet és végül egy 6. körös Williams aki még jó is lehet. De mindezek ellenére a mi elképesztően hozzáértő stábunk, Pery Fewell-lel az élen, csapattá, működő gépezetté varázsolta ez.......várj csak, lóf@szt, azért játszanak, mert nincs más.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 701
Myers-l jól jártatok!
Csöndes, keményen melózó, problémáktól mentes, sérülés álló 😊 elkapó TE.
Mondjuk azt is meg kell említeni,hogy Knapp rendszere egy dologban mindig jó volt és az a TE-k használata (anno Zach Miller, most Myers) Szóval ez biztos dobott a statjain de ettől függetlenül jó játékos!
Elvileg blokkolni is tudd, gyakorlatilag ne várjatok csodát, viszont hihetetlen biztosak a kezei!

több mint 12 éve
Úgy tűnik Brandon Myers megvan 😀

több mint 12 éve
Ha tényleg a kezdő pozícióért fog küzdeni akkor szarban vagytok. 😊gyeek
hogy szarban vagyunk-e az nem kérdés sajnos
több mint 12 éve
Brandon Myers érkezhet. Pöpec lenne...

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Ha tényleg a kezdő pozícióért fog küzdeni akkor szarban vagytok. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass