NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
341
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
172
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Free agent WR Julian Edelman is visiting the Giants.empty taxiHixon ugye aláírt a Panthershez, felőlem jöhet a helyére.
több mint 12 éve
Free agent WR Julian Edelman is visiting the Giants.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Szavazzatok, mert még ez a gyökér játék lesz minden idők play-e!több mint 12 éve
Te'o-t sztem felejtsük el egy életre 😀
több mint 12 éve
Két guardot kivitték, Ogletree nálam nem egy nagy kedvenc, tight endet hoztunk, cornerbackeket sem érzem olyan meggyőzőnek első körben, OT pedig ordas nagy need. Újabb projektet felesleges lett volna hozni, ezzel lenne biztosan egy kezdő right tackle. Klein reach, de más normális LB-t akkor már nem találtam, 5. körben pedig lehet emiatt már elvitték volna. Igen jó kis mentalitással rendelkezik, ennyi belefér.Asbee
Egyedül a 2. körrel nem értek egyet. Én Te'o-t húztam volna, ott már igen nagy steal lett volna szerintem, de mondjuk ő nálam személyes kedvenc 😊
Azért remélem a drafton lesz 1-2 nagy csúszó, pl. a top két guard, vagy a 3 OT közül.
több mint 12 éve
Két guardot kivitték, Ogletree nálam nem egy nagy kedvenc, tight endet hoztunk, cornerbackeket sem érzem olyan meggyőzőnek első körben, OT pedig ordas nagy need. Újabb projektet felesleges lett volna hozni, ezzel lenne biztosan egy kezdő right tackle. Klein reach, de más normális LB-t akkor már nem találtam, 5. körben pedig lehet emiatt már elvitték volna. Igen jó kis mentalitással rendelkezik, ennyi belefér.
több mint 12 éve
Mock draft game:Leginkább csak profilok olvasgatása alapján ismerem a prospecteket, de ezzel kb. ki is egyeznék.
1/19: D.J. Fluker, OT (Alabama)
2/19: Cornellius Carradine, DE (Florida State)
3/19: B.W. Webb, CB (William & Mary)
4/19: A.J. Klein, ILB (Iowa State)
5/19: Coby Hamilton, WR (Arkansas)
6/19: Hugh Thornton, OG (Illinois)
7/19: Steve Greer, ILB (Virginia)
7/47*: Onterio McCalebb, RB (Auburn)Asbee
Mondjuk szerintem valóságban a BPA miatt nem fogjuk Flukert húzni elsőben, ha nem lenne need őt korainak érezném ott.
Fogalmam sincs miért, de van egy olyan érzésem, hogy lesz pár nagy stealünk ezen a drafton.
Egy Warmack, Arthur Brown, Carradine első három például. Na ez persze a több mint álom kategória, de ha ebből legalább kettőt beszereznénk én már örülnék mint majom a farkának.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Mock draft game:1/19: D.J. Fluker, OT (Alabama)
2/19: Cornellius Carradine, DE (Florida State)
3/19: B.W. Webb, CB (William & Mary)
4/19: A.J. Klein, ILB (Iowa State)
5/19: Coby Hamilton, WR (Arkansas)
6/19: Hugh Thornton, OG (Illinois)
7/19: Steve Greer, ILB (Virginia)
7/47*: Onterio McCalebb, RB (Auburn)
több mint 12 éve
Oszitól azért szép dolog hogy nem az NFC east-ben landolt 😀
több mint 12 éve
Asbee!Kössz 😊 Még nem gondolkodtam kik lesznek a következők, de lehet rá esély. Ötletek jöhetnek.
Jó lett az új cikked, a "Hasznos pickek lehetnek I." része. Aaron Dobsont, illetve JC Trettert is bele fogod írni a kövi részek valamelyikébe? Vagy szerinted nem lennének jó pickek?balu10
több mint 12 éve
Asbee! Jó lett az új cikked, a "Hasznos pickek lehetnek I." része. Aaron Dobsont, illetve JC Trettert is bele fogod írni a kövi részek valamelyikébe? Vagy szerinted nem lennének jó pickek?
több mint 12 éve
Én is szerettem Osi-t, főleg amikor visszatért a sérüléséből, DE amit az utóbbi években a fizetése miatt rinyált, meg amikor Reese-t támadta a Lockout alatt, itt volt az ideje, hogy menjen, a csapat érdekében is. Sajnos egy dimenziós játékos lett, futás ellen használhatatlan volt. Sokat tett a csapatért, Giantként NFL rekordja is van, hiányozni fog, de nem az utóbbi időben mutatott játéka miatt.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
blackburn aláírt a panthershezbár voltak hiányosságai , de nagyon bírtam az embert , szeretem az ilyen csupa szív játékosokat , akik, még ha nem is megy éppen annyira a játék kihajtják a belüket minden meccsen és abszolút pozitív , figurák!Nagyban szerepe volt a legutóbbi SB win-ben úgy gondolom!Remélem lesznek még szép pillanatai !
van egy olyan érzésem, h idén sem fog megerősödni az lb sorunk 😕jusssipekka
Osit pedig a DE között kiemelkedő intelligenciája miatt szeretem igazán!
azon kevesek közé tartozik akik képesek tovább látni
egy-egy szituációban a QB pusztításánál...
+ számomra ismét egy ős Giant távozott személyében...
igazolások terén Myers igazi sztárnak számít ( az előző évekhez képest ) 😊 nagyon várom belőle mit tudunk kihozni!
Connor azok után amit itt írtatok csak kellemes meglepetés lehet ,míg Murphyben meg szintén lehet fantázia!
több mint 12 éve
Hasznos pickek lehetnek - 1. rész
több mint 12 éve
Osi a Falconsnál 😕Én sajnálom, kedvenc DEF játékosom volt!
több mint 12 éve
blackburn aláírt a panthershezde legalább gyengülni se tud 😊
van egy olyan érzésem, h idén sem fog megerősödni az lb sorunk 😕jusssipekka
több mint 12 éve
blackburn aláírt a panthershezvan egy olyan érzésem, h idén sem fog megerősödni az lb sorunk 😕
több mint 12 éve
Pár apró érdekesség amiről még talán nem esett szó:Myersről mindenhol azt lehetett olvasni, hogy gyengén blokkol, de kiderült, hogy sérült AC ízülettel játszott egész évben és ez rendesen megnehezítette a blokkolást. Remélem tényleg jobb lesz ebben is, azt már tudjuk, hogy elkapni elég jól tud. Egyre jobban tetszik ez az igazolás.
Adrien Robinson meg szezon közben 280 fontra ment fel,és Reese szerint ő lehet a "big blocking TE".
Snee azt nyilatkozta, hogy vagy öt éve nem mozgott ilyen jól a csípője, mint most a műtét után. Ez lehet csak duma, de azért bíztató.
Azt is rebesgetik, hogy Tuck megy jobb oldalra, JPP meg balra és nem fogjuk őket annyit variálni mint eddig.
Coughlin meg azt mondta, hogy JPP szar kondícióban érkezett tavaly a campbe, érdekes, hogy az utóbbi két évben Tuck is erre fogta a gyengébb teljesítményt, remélem idén mindketten pengék lesznek, bár Tucknál lehet, hogy már inkább az öregedéssel van baj.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Na Diehl végre megkapta a fizetéscsökkentését
több mint 12 éve
Fene se gondolta volna pár éve, h ennek örülni fogok, de kifejezetten fontos volt az ő visszaigazolása. Ettől természetesen simán lehet (és lesz is) korai körös OL pick.Boothe-t újraigazoltuk 1 évre!Boothe 1 évre írt alá, elmúlt 30. Snee szintén 30 fölött, csípőműtét után. Sztem ez a re-sign nem befolyásolja egy esetleges Warmack-pick esélyét. Úgyis bpa lesz.Szsziszka
Igaz kicsit érdekes, mivel a hétvégén Warmackkal beszélgetett 1 jót az edzői stáb...Asbee
több mint 12 éve
Boothe-t újraigazoltuk 1 évre!Boothe 1 évre írt alá, elmúlt 30. Snee szintén 30 fölött, csípőműtét után. Sztem ez a re-sign nem befolyásolja egy esetleges Warmack-pick esélyét. Úgyis bpa lesz.
Igaz kicsit érdekes, mivel a hétvégén Warmackkal beszélgetett 1 jót az edzői stáb...Asbee
több mint 12 éve
Boothe-t újraigazoltuk 1 évre!Igaz kicsit érdekes, mivel a hétvégén Warmackkal beszélgetett 1 jót az edzői stáb...
több mint 12 éve
az az igazság, hogy idehoztuk Muprhyt az nekünk win-win szitu... évközben kiderül mennyire jó, akár még lentebb is viheti Cruz árfolyamátén örülök, végre egy legit mélységi célpont!
WR sor így pofás lesz idén: Cruz, Nicks, Randle, Murphy
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Cruznak évi 7 milliós szerződést ajánlottunk 3 vagy 4 évre. Így majd újra alá tudna írni később még egy nagy szerződést...AsbeeÉs jelentős belőle a garantált lóvé. Ha évi 7 millás szerződéssel megúsznánk, az szép munka lenne az FO részéről. De sanszos h megy ez még feljebb, különben már aláírt volna. Valahol ugye Mara is említette h van egy határ, ami fölé nem megyünk. Kíváncsi lennék mennyi az.
több mint 12 éve
Cruznak évi 7 milliós szerződést ajánlottunk 3 vagy 4 évre. Így majd újra alá tudna írni később még egy nagy szerződést...