NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Pick Analysis: "I told you it wasn't sexy, but I love the pick. He can play left tackle. He can play right tackle. He can play left guard. He can play right guard." -- Mike Mayock

több mint 12 éve
Egyébként mikor volt utoljára, hogy nem olyan embert választottunk, aki a helyszínen volt?

több mint 12 éve
Szóval bent maradt holnapra Arthur Brown, Khaseem Greene, Manti Te'o és Kevin Minter is. Talán bentmarad közülük 1-2, mire jövünk. Ha mondjuk jön Brown, Teo'o, vagy Minter, akkor az első két körösünk (bár felcserléve) a vártakat hozza. Úgy örülnék neki, nagyon is!

ui. Vagy egy kibaszott tradet csinálhatnánk már végre. Simán ki kellett volna tradelnünk 1/19-ről, mert mondjuk a 49ers cserélve jött volna még egy 2. körös és Pugh ott is bent lett volna...

több mint 12 éve
"In March, NFL Network's Daniel Jeremiah compared Pugh to "a better version of Andy Levitre." Levitre played left tackle at Oregon State and has grown into one of the NFL's top left guards."
Hát a próféta szóljon Jeremiahból.
Lehet LG lesz és Boothe megy RTbe? Jó, ez még korai majd campben kiderül.
A teljesen felbaszott idegállapotból most ott vagyok, hogy Reesék nem hülyék, nyilván viszonylag magasan volt a boardon és nagyon kellett OLbe valaki, bízzunk benne, hogy bejön.Henderson
Boothe nem megy RT-be az szinte biztos. Inkább helyette, vagy Snee helyett jövőre Pugh a Guard. Kérdés az előző évi késői körösökkel mit kezdünk, mert akár RT-is simán lehet Pugh.

több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
"In March, NFL Network's Daniel Jeremiah compared Pugh to "a better version of Andy Levitre." Levitre played left tackle at Oregon State and has grown into one of the NFL's top left guards."
Hát a próféta szóljon Jeremiahból.
Lehet LG lesz és Boothe megy RTbe? Jó, ez még korai majd campben kiderül.
A teljesen felbaszott idegállapotból most ott vagyok, hogy Reesék nem hülyék, nyilván viszonylag magasan volt a boardon és nagyon kellett OLbe valaki, bízzunk benne, hogy bejön.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Hát ez (legalább) egy körös reach 😀 Ha bejön akkor végülis senki nem fogja ezt mondani és mindenki Reese zsenialitását dícséri majd, de ha nem...abba nem akarok belegondolni. Azt mondják mindenhol el tud játszani, én leginkább guardként látok benne jövőt. Kegyetlen rövid karjai vannak, emiatt még szenvedhet. Végülis ha beválik senki nem fog szólni miatta. Blogra megírtam róla ismertetőt is.Asbee
Nyugodjál meg, hogy kapjuk majd a sarat rendesen érte, de jöjjön be. Én már Pough-os pizsiben alszom, rajongok érte stb. 😀

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hát ez (legalább) egy körös reach 😀 Ha bejön akkor végülis senki nem fogja ezt mondani és mindenki Reese zsenialitását dícséri majd, de ha nem...abba nem akarok belegondolni. Azt mondják mindenhol el tud játszani, én leginkább guardként látok benne jövőt. Kegyetlen rövid karjai vannak, emiatt még szenvedhet. Végülis ha beválik senki nem fog szólni miatta. Blogra megírtam róla ismertetőt is.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Mondjuk annak örülhetünk, hogy nincs LB run. A végén még holnap megmarad Te'o vagy Minter, esetleg még Brown is.

több mint 12 éve
In Reese we trust, in Reese we trust, in Reese we.....a faszt! Ezt így most nagyon nehéz lenyelni, remélem, hogy mi nevetünk a végén és valami nagy kincset találtunk. Go Pugh, hogy rohadjál meg! 😀lotus86
Nagyjából annyit hoznak fel neki gyengeségnek, hogy nem játszott elit ellenfelek ellen és hogy elfér még 1 év tanulás neki. Végülis nem rossz prospect, illetve mi akartuk az OT draftot, mondjuk ez óriási reach. Lehet az tetszett benne, hogy baromi okos és jó a passzvédekezésben.

több mint 12 éve
In Reese we trust, in Reese we trust, in Reese we.....a faszt! Ezt így most nagyon nehéz lenyelni, remélem, hogy mi nevetünk a végén és valami nagy kincset találtunk. Go Pugh, hogy rohadjál meg! 😀

több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
Rohadtul kétségbeesett picknek tűnik ez, Brewerre valószínűleg egyáltalán nem számítunk és fostunk, hogy a másodikban nem lesz már senki akit azonnal betehetünk RT-nek. Ez az egyetlen logikus magyarázat amit el tudok képzelni.
De még így is kurva szarnak tűnik.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
WTF! Hol ebben a BPA? Tavaly sokkal többre tartott OT-ket bent hagytunk!

Most nagyon fogom a fejem! Björn Werner, Sharrif Floyd, vagy bármelyik kibaszott LB!

több mint 12 éve
No!
már nem kell sokat várni!
szeretnék holnap valami frankó bevállalós kis pickre ébredni! 😊yooker
Te'o... 😀Asbee
Latimore bevállalósabb lenne 😀

több mint 12 éve
No!
szeretnék holnap valami frankó bevállalós kis pickre ébredni! 😊yooker
Te'o... 😀

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
No!
szeretnék holnap valami frankó bevállalós kis pickre ébredni! 😊
több mint 12 éve
"NFL Network's Ian Rapoport notes the Vikings and Bears love Notre Dame ILB Manti Te'o. "If Minnesota wants to grab him, they'll need to jump up over Chicago," Rapoport tweeted. "That's what they plan to do." We are a bit surprised that Te'o is getting this much love in the top 20. Both teams like to run Cover 2, and Te'o's lack of great range could be an issue in that system"

Nos, Reese azt mondta, hogy utálunk ilyen korán választani, én nagyon szívesen üzletlnék a Vikingekkel az 1/23-ért plusz pár későbbi pickért, ha az értelmes emberek kimennek korán. Draft value chart alapján az 1/25 és a 3/21 megfelelő ellenérték lenne, de 1/23-nak jobban örülnék...mégiscsak többet ér. 😀

több mint 12 éve
😀 bocsi

Tuck egyébként azt nyilatkozta, hogy nem zavarja ha egy csapattársa meleg, csak segítsen megnyerni a meccseket, érik a Teo draft?! :rolleyes:kristof
Nyilván örülne Te'o érkezésének, mindketten ND játékosok voltak. De kitudja mi van a háttérben... 😀

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
😀 bocsi

Tuck egyébként azt nyilatkozta, hogy nem zavarja ha egy csapattársa meleg, csak segítsen megnyerni a meccseket, érik a Teo draft?! :rolleyes:kristof
Nem hiszem, h Tucknak túl sok beleszólása van a dolgokba 😊 Tőlem jöhet Teo csak ne az első körben.. (mondjuk másodikban se bontanék pezsgőt, de ott már azért bőven beleférne)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😀 bocsi

Tuck egyébként azt nyilatkozta, hogy nem zavarja ha egy csapattársa meleg, csak segítsen megnyerni a meccseket, érik a Teo draft?! :rolleyes:
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
GM játékban én gyakorlatilag mindenemet odaadtam érte (mmint Austinért), sírnék örömömben ha itt kötne ki 😊

*persze tudom, hogy szinte semennyi realitása nincs és nem is lenne túl ésszerűkristof
Már nem szeretem T Austint. Bent maradtam, csak azért, hogy megnézzem ezt a videót, 8. percnél rámtalált a góré, adott feladatot, ami miatt még bőven maradhatok. Grrrr
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
GM játékban én gyakorlatilag mindenemet odaadtam érte (mmint Austinért), sírnék örömömben ha itt kötne ki 😊

*persze tudom, hogy szinte semennyi realitása nincs és nem is lenne túl ésszerű
több mint 12 éve
WR tuti nem jön. A Cruz-Nicks párosból egyik úgyis itt marad hosszútávon, meg azért ott van Randle is.Asbee
Más nem is kéne, de Austin azért minimum elgondolkodtató. (persze egyértelműen luxuspick lenne amit nem igazán engedhetünk meg magunknak)
több mint 12 éve
WR tuti nem jön. A Cruz-Nicks párosból egyik úgyis itt marad hosszútávon, meg azért ott van Randle is.

több mint 12 éve
Egyébként ha 19re még bent lenne Tavon Austin akkor luxuspick ide v oda én nagyon örülnék neki is.Szesze
Neki én is örülnék és szintén nem tartom elképzelhetetlennek a WR 1. körös draftot. Így, hogy Cruz túl sokat kér, sőt még a tenderét sem hajlandó aláírni simán benne van a pakliban a WR draft, bár sokkal nagyobb needjeink vannak annál.

több mint 12 éve
Mayock 1/19-re Pugh(!) picket jósol, be is szarnék, ordas reach, attól függetlenül, hogy sztem jó játékos lesz az NFL-ben is.kristof
Mint említettem én a legjobban OL embernek örülnék az első körben, de ez azért túlzás 😊 Ha második körben elhozzuk akkor már oké. (bár vszínű ott is lesznek olyanok akiknek jobban örülnék)