NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Igazából azt várom, hogy a gyengélkedő futójáték miatt mikor vetjük be végre Wilson... Asbee
úgy érzem hogy ha eddig nem használtuk igazán, akkor a bajnokság ezen szakaszában (hacsak nincsenek sérülések)
akkor már nem kezdjük el többet játszatni. Bradshaw és Brown lesznek használva továbbra is!

yooker
Ez biztosan így lesz és nálunk ebben semmi meglepő nincs is. Jövőre már meghatározó szerepe lehet Wilsonnak és nem hiszem h különösebben frusztrált lenne, mások sem kaptak ennél komolyabb szerepet nálunk első évükben, gondolom ő is tisztában volt vele, h ez így lesz vele is.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Igazából azt várom, hogy a gyengélkedő futójáték miatt mikor vetjük be végre Wilson... Asbee
úgy érzem hogy ha eddig nem használtuk igazán, akkor a bajnokság ezen szakaszában (hacsak nincsenek sérülések)
akkor már nem kezdjük el többet játszatni. Bradshaw és Brown lesznek használva továbbra is!
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Igazából azt várom, hogy a gyengélkedő futójáték miatt mikor vetjük be végre Wilson. Az oké, hogy gyengébb kicsit pass blockban meg elkapásban, de azért több lehetőséget érdemelne. Igaz garbage time-ban volt már néhány szép pillanata, de ez nem sokat jelent. Kicsit már őt is kezdi frusztrálni, hogy csak returnerként kap szerepet...Tavaly Da'Rel Scott bevetését is vártam, igaz ő mindössze hetedik körös volt, de egy első körös játékos mellőzésénél nem tudom mivel lehet védekezni egy ilyen esetben. Max azzal, hogy ez a támadófal alkalmatlan a futásblokkolásra és Wilsonnal sem járnánk előrébb. De akkor meg nem értem miért nem egy használható OL embert draftoltunk.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Skins csak behúzta a meccset! 😊 ironroy
nagyon sima volt.. elég nagy esélyt kaptunk ezzel.Szesze
kicsit kezdek aggódni a Skins kreatív támadójátéka és a mi impotens játékunk miatt... ironroy
az viszont biztató, hogy azért Romo csak összepasszolt a védelmük ellen 441 yardot, igaz 10 alatti futójátékot hívtak egész meccsen. bízom benne, hogy mi nem leszünk ennyire impotensek a földön, ez lesz a kulcs szvsz.
több mint 13 éve
Még azért várjunk, sok minden történhet jövő hétig. Azért érzésem szerint a Green Bay ellen keményebb lesz.

több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
nagyon sima volt.. elég nagy esélyt kaptunk ezzel.Szesze
kicsit kezdek aggódni a Skins kreatív támadójátéka és a mi impotens játékunk miatt...
több mint 13 éve
nagyon sima volt.. elég nagy esélyt kaptunk ezzel.
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Skins csak behúzta a meccset! 😊
több mint 13 éve
totál elfelejtettem hogy ma hálaadás napi meccsek vannak!
közte Dallas vs. Was ! tökéletes! 😊
több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Nálam ott bukta be, hogy komolyabb embernek tartsam Vágási Ferinél, amikor az Eaglest idén már rakta első és 28. helyre is. Kicsit úgy érzem, hogy csak azért kavarja a listát meglepőre, hogy beszéljenek róla: pl Denver, mint liga második.
több mint 13 éve
 msn.foxsports.com/nfl/powerRankingsvittore
Brian Billick nagy szakértő...

Annyit azért tudhatna, hogy a Pats 59 pontjából a Def csinált 2-t, a Spec meg 1-et, különben nem írna olyan hülyeséget a Colts-nál, hogy a hétvégi meccsükön a védelmük engedett 59 pontot...

Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam rögtön lenulláz egy "szakértőt", ha ilyen tárgyi tévedéseket vét.
több mint 13 éve
 msn.foxsports.com/nfl/powerRankings
több mint 13 éve
steelers rookie idejében volt hogy megcsinálta az elkapást, majd lement , de nem by contact és földhözcsapta a labdát. a védő köszönte és vitte
több mint 13 éve
plaxico aláírt a büdös kohászokhoz.noel
ez "kedves" lett nagyon!yooker
Mér' szted egy 8-órás műszak után milyen illata van egy kohásznak?
😀
több mint 13 éve
plaxico aláírt a büdös kohászokhoz.noel
ez "kedves" lett nagyon!
több mint 13 éve
noel New York Giants 203 — bELIeve
NFL-t ott kezdteAsbee
tudom, de gyűrűje velünk lett. és hogy!
több mint 13 éve
NFL-t ott kezdte

több mint 13 éve
noel New York Giants 203 — bELIeve
plaxico aláírt a büdös kohászokhoz.
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Ha kihozza magából a csapat amit tud akkor bárki verhető, ezt többek között tavaly is bizonyítottuk 😊 a kérdés az, h sikerül-e kijönni a gödörből végre. (sztem egyébként még nem fog..)Szesze
Nekem már az is elég, ha az Offense összeszedi magát és szoros meccs lesz.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az megvan, hogy Riversnek múlthéten autóbalesete is volt?
Coughlin hoping it's only a bruised knee...
több mint 13 éve
amennyiben továbbra is hasonlóan alakul a szezon mint tavaly, akkor ugye egy jó kis szoros meccsen, biztató játékkal fogunk kikapni a GB-től, majd rohadt izgalmas meccsen verjük a Skinst!
abszolút el tudom képzelni hogy tényleg így lesz! yooker
Mondjuk ha jól emlékszem tavaly New Orleans ellen jött a Green Bay. Igencsak összekapta magát a csapat. Meg azt se hiszem, hogy ilyen hosszú ideig ennyire rossz legyen az offense. Jó kis csapat a Packers, de verhetőek.Asbee
Ha kihozza magából a csapat amit tud akkor bárki verhető, ezt többek között tavaly is bizonyítottuk 😊 a kérdés az, h sikerül-e kijönni a gödörből végre. (sztem egyébként még nem fog..)
több mint 13 éve
amennyiben továbbra is hasonlóan alakul a szezon mint tavaly, akkor ugye egy jó kis szoros meccsen, biztató játékkal fogunk kikapni a GB-től, majd rohadt izgalmas meccsen verjük a Skinst!
abszolút el tudom képzelni hogy tényleg így lesz! yooker
Mondjuk ha jól emlékszem tavaly New Orleans ellen jött a Green Bay. Igencsak összekapta magát a csapat. Meg azt se hiszem, hogy ilyen hosszú ideig ennyire rossz legyen az offense. Jó kis csapat a Packers, de verhetőek.

több mint 13 éve
abszolút el tudom képzelni hogy tényleg így lesz!
több mint 13 éve
sehogy se jó a dallas-wash. ha idegenben nyer a skins és mi kikapunk a GB-től, akkor meredek lenne a köv heti idegenbeli meccs washingtonban mert a skins átvehetné a vezetést a csoportban (6-6os holtverseny), brrrrrrr....
vittore
Ilyen szempontból tökmind1, mert Washingtonban mindenképp nyernünk kell, ha PO-t akarunk. Innen már amúgy sem lesz könnyű meccs..Szesze
Én is ezért mondtam, hogy inkább nyerjék az indiánok a kóvbojok elleni csatát, nekünk így is úgy is nyernünk kell a fővárosban.

Azért azt nem gondoltam volna a szezon előtt, hogy a sasok már ilyen sokkal a vége előtt megint kiszállnak. Számomra érthetetlen.G-men
Persze, nekünk egyértelműen egy Redskins győzelem lenne a jó.
A Philly nekem is meglepetés, úgy néz ki valóban elfáradt az edzői kar ott..
több mint 13 éve
nem aktuális, de S.Rogers-sel az lett volna a matek, hogy őt nyilván double team-ezik az o-line játékosok, JPP-Tuck-Osi meg szabadabban tépheti az irányítót?vittore
Nemtom, sztem pont a DLine az egyetlen csapatrész ami fejlődést mutatott az utóbbi meccseken. Az a baj, h kb minden más totál bebénult.. az offense és a ST katasztrófális produkciót mutattak be, remélem helyrerázzák őket ebben a két hétben.