NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
189
24
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez biztosan így lesz és nálunk ebben semmi meglepő nincs is. Jövőre már meghatározó szerepe lehet Wilsonnak és nem hiszem h különösebben frusztrált lenne, mások sem kaptak ennél komolyabb szerepet nálunk első évükben, gondolom ő is tisztában volt vele, h ez így lesz vele is.Igazából azt várom, hogy a gyengélkedő futójáték miatt mikor vetjük be végre Wilson... Asbeeúgy érzem hogy ha eddig nem használtuk igazán, akkor a bajnokság ezen szakaszában (hacsak nincsenek sérülések)
akkor már nem kezdjük el többet játszatni. Bradshaw és Brown lesznek használva továbbra is!
yooker
több mint 13 éve
Igazából azt várom, hogy a gyengélkedő futójáték miatt mikor vetjük be végre Wilson... Asbeeúgy érzem hogy ha eddig nem használtuk igazán, akkor a bajnokság ezen szakaszában (hacsak nincsenek sérülések)
akkor már nem kezdjük el többet játszatni. Bradshaw és Brown lesznek használva továbbra is!
több mint 13 éve
Igazából azt várom, hogy a gyengélkedő futójáték miatt mikor vetjük be végre Wilson. Az oké, hogy gyengébb kicsit pass blockban meg elkapásban, de azért több lehetőséget érdemelne. Igaz garbage time-ban volt már néhány szép pillanata, de ez nem sokat jelent. Kicsit már őt is kezdi frusztrálni, hogy csak returnerként kap szerepet...Tavaly Da'Rel Scott bevetését is vártam, igaz ő mindössze hetedik körös volt, de egy első körös játékos mellőzésénél nem tudom mivel lehet védekezni egy ilyen esetben. Max azzal, hogy ez a támadófal alkalmatlan a futásblokkolásra és Wilsonnal sem járnánk előrébb. De akkor meg nem értem miért nem egy használható OL embert draftoltunk.
több mint 13 éve
az viszont biztató, hogy azért Romo csak összepasszolt a védelmük ellen 441 yardot, igaz 10 alatti futójátékot hívtak egész meccsen. bízom benne, hogy mi nem leszünk ennyire impotensek a földön, ez lesz a kulcs szvsz.kicsit kezdek aggódni a Skins kreatív támadójátéka és a mi impotens játékunk miatt... ironroySkins csak behúzta a meccset! 😊 ironroynagyon sima volt.. elég nagy esélyt kaptunk ezzel.Szesze
több mint 13 éve
Még azért várjunk, sok minden történhet jövő hétig. Azért érzésem szerint a Green Bay ellen keményebb lesz.
több mint 13 éve
kicsit kezdek aggódni a Skins kreatív támadójátéka és a mi impotens játékunk miatt...Skins csak behúzta a meccset! 😊 ironroynagyon sima volt.. elég nagy esélyt kaptunk ezzel.Szesze
több mint 13 éve
Skins csak behúzta a meccset! 😊 ironroynagyon sima volt.. elég nagy esélyt kaptunk ezzel.
több mint 13 éve
Skins csak behúzta a meccset! 😊
több mint 13 éve
totál elfelejtettem hogy ma hálaadás napi meccsek vannak!közte Dallas vs. Was ! tökéletes! 😊
több mint 13 éve
Nálam ott bukta be, hogy komolyabb embernek tartsam Vágási Ferinél, amikor az Eaglest idén már rakta első és 28. helyre is. Kicsit úgy érzem, hogy csak azért kavarja a listát meglepőre, hogy beszéljenek róla: pl Denver, mint liga második.
több mint 13 éve
msn.foxsports.com/nfl/powerRankingsvittoreBrian Billick nagy szakértő...
Annyit azért tudhatna, hogy a Pats 59 pontjából a Def csinált 2-t, a Spec meg 1-et, különben nem írna olyan hülyeséget a Colts-nál, hogy a hétvégi meccsükön a védelmük engedett 59 pontot...
Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam rögtön lenulláz egy "szakértőt", ha ilyen tárgyi tévedéseket vét.
több mint 13 éve
steelers rookie idejében volt hogy megcsinálta az elkapást, majd lement , de nem by contact és földhözcsapta a labdát. a védő köszönte és vitte
több mint 13 éve
Mér' szted egy 8-órás műszak után milyen illata van egy kohásznak?plaxico aláírt a büdös kohászokhoz.noelez "kedves" lett nagyon!yooker
😀
több mint 13 éve
plaxico aláírt a büdös kohászokhoz.noelez "kedves" lett nagyon!
több mint 13 éve
NFL-t ott kezdte
több mint 13 éve
plaxico aláírt a büdös kohászokhoz.
több mint 13 éve
Ha kihozza magából a csapat amit tud akkor bárki verhető, ezt többek között tavaly is bizonyítottuk 😊 a kérdés az, h sikerül-e kijönni a gödörből végre. (sztem egyébként még nem fog..)SzeszeNekem már az is elég, ha az Offense összeszedi magát és szoros meccs lesz.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az megvan, hogy Riversnek múlthéten autóbalesete is volt?Coughlin hoping it's only a bruised knee...
több mint 13 éve
Ha kihozza magából a csapat amit tud akkor bárki verhető, ezt többek között tavaly is bizonyítottuk 😊 a kérdés az, h sikerül-e kijönni a gödörből végre. (sztem egyébként még nem fog..)amennyiben továbbra is hasonlóan alakul a szezon mint tavaly, akkor ugye egy jó kis szoros meccsen, biztató játékkal fogunk kikapni a GB-től, majd rohadt izgalmas meccsen verjük a Skinst!Mondjuk ha jól emlékszem tavaly New Orleans ellen jött a Green Bay. Igencsak összekapta magát a csapat. Meg azt se hiszem, hogy ilyen hosszú ideig ennyire rossz legyen az offense. Jó kis csapat a Packers, de verhetőek.Asbee
abszolút el tudom képzelni hogy tényleg így lesz! yooker
több mint 13 éve
amennyiben továbbra is hasonlóan alakul a szezon mint tavaly, akkor ugye egy jó kis szoros meccsen, biztató játékkal fogunk kikapni a GB-től, majd rohadt izgalmas meccsen verjük a Skinst!Mondjuk ha jól emlékszem tavaly New Orleans ellen jött a Green Bay. Igencsak összekapta magát a csapat. Meg azt se hiszem, hogy ilyen hosszú ideig ennyire rossz legyen az offense. Jó kis csapat a Packers, de verhetőek.
abszolút el tudom képzelni hogy tényleg így lesz! yooker
több mint 13 éve
amennyiben továbbra is hasonlóan alakul a szezon mint tavaly, akkor ugye egy jó kis szoros meccsen, biztató játékkal fogunk kikapni a GB-től, majd rohadt izgalmas meccsen verjük a Skinst!abszolút el tudom képzelni hogy tényleg így lesz!
több mint 13 éve
Persze, nekünk egyértelműen egy Redskins győzelem lenne a jó.Én is ezért mondtam, hogy inkább nyerjék az indiánok a kóvbojok elleni csatát, nekünk így is úgy is nyernünk kell a fővárosban.sehogy se jó a dallas-wash. ha idegenben nyer a skins és mi kikapunk a GB-től, akkor meredek lenne a köv heti idegenbeli meccs washingtonban mert a skins átvehetné a vezetést a csoportban (6-6os holtverseny), brrrrrrr....Ilyen szempontból tökmind1, mert Washingtonban mindenképp nyernünk kell, ha PO-t akarunk. Innen már amúgy sem lesz könnyű meccs..Szesze
vittore
Azért azt nem gondoltam volna a szezon előtt, hogy a sasok már ilyen sokkal a vége előtt megint kiszállnak. Számomra érthetetlen.G-men
A Philly nekem is meglepetés, úgy néz ki valóban elfáradt az edzői kar ott..
több mint 13 éve
nem aktuális, de S.Rogers-sel az lett volna a matek, hogy őt nyilván double team-ezik az o-line játékosok, JPP-Tuck-Osi meg szabadabban tépheti az irányítót?vittoreNemtom, sztem pont a DLine az egyetlen csapatrész ami fejlődést mutatott az utóbbi meccseken. Az a baj, h kb minden más totál bebénult.. az offense és a ST katasztrófális produkciót mutattak be, remélem helyrerázzák őket ebben a két hétben.