NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
265
27
23:00, MATCH4
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Én is ezért mondtam, hogy inkább nyerjék az indiánok a kóvbojok elleni csatát, nekünk így is úgy is nyernünk kell a fővárosban.sehogy se jó a dallas-wash. ha idegenben nyer a skins és mi kikapunk a GB-től, akkor meredek lenne a köv heti idegenbeli meccs washingtonban mert a skins átvehetné a vezetést a csoportban (6-6os holtverseny), brrrrrrr....Ilyen szempontból tökmind1, mert Washingtonban mindenképp nyernünk kell, ha PO-t akarunk. Innen már amúgy sem lesz könnyű meccs..Szesze
vittore
Azért azt nem gondoltam volna a szezon előtt, hogy a sasok már ilyen sokkal a vége előtt megint kiszállnak. Számomra érthetetlen.
több mint 13 éve
nem aktuális, de S.Rogers-sel az lett volna a matek, hogy őt nyilván double team-ezik az o-line játékosok, JPP-Tuck-Osi meg szabadabban tépheti az irányítót?
több mint 13 éve
Néztem a GB meccset, ha feljavulunk simán lehet egy adok-kapok, mint tavaly. Persze ehhez kell majd a jó passzjáték és a kevés hiba. Nem lesz egyszerű feladat, de nem megoldhatatlan.
több mint 13 éve
ha nem lesz nyomás rodgersen, nem sok esélyünk marad, mert nála sokkal szarabb qb-k is halmozták a big playeket ellenünk.és persze az egy hónapja szóló dal: az offense-től kell SOKKAL több
több mint 13 éve
A hétvégén nagyon drukkoltam a Ravensnek, meg a Falconsnak, remélhetőleg amikor játszunk velük, már nem kell mindenáron nyerniük a PO-hoz, és könnyebb dolgunk lesz. Egyébként óriási formajavulás kell a GB és a Wash ellen ahhoz, hogy ne másoljuk le pontosan a tavalyi szezon közepét, a 4 zakó zsinórban a 6-6-hoz című történetet. Mind a két csapat jó formában van.gyurcziAz biztos, h amit az utóbbi meccseken előadtunk az lófaszra nem lesz elég, de ezzel nyilván mindenki tisztában van ott is. A pihenő hét mindenképpen a legjobb időben jött, mert totál gödörbe kerültünk, kérdés h sikerül-e kilábalni.
Azért jó lett volna, ha a Browns leveri tegnap a Dallast, igazából absz meg is érdemelték volna, de sajnos kurva sok zászlót dobtak ellenük.
több mint 13 éve
A hétvégén nagyon drukkoltam a Ravensnek, meg a Falconsnak, remélhetőleg amikor játszunk velük, már nem kell mindenáron nyerniük a PO-hoz, és könnyebb dolgunk lesz. Egyébként óriási formajavulás kell a GB és a Wash ellen ahhoz, hogy ne másoljuk le pontosan a tavalyi szezon közepét, a 4 zakó zsinórban a 6-6-hoz című történetet. Mind a két csapat jó formában van.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
sehogy se jó a dallas-wash. ha idegenben nyer a skins és mi kikapunk a GB-től, akkor meredek lenne a köv heti idegenbeli meccs washingtonban mert a skins átvehetné a vezetést a csoportban (6-6os holtverseny), brrrrrrr....Ilyen szempontból tökmind1, mert Washingtonban mindenképp nyernünk kell, ha PO-t akarunk. Innen már amúgy sem lesz könnyű meccs..
vittore
több mint 13 éve
Végre kaptam munkát, erre jön két éjszakai meccs. :/
több mint 13 éve
sehogy se jó a dallas-wash. ha idegenben nyer a skins és mi kikapunk a GB-től, akkor meredek lenne a köv heti idegenbeli meccs washingtonban mert a skins átvehetné a vezetést a csoportban (6-6os holtverseny), brrrrrrr....
több mint 13 éve
viszonylagos mák, hogy jövő héten az 5-5os dallas és a 4-6os wash egymás ellen játszikvittoreAkkor most egyértelmű, hogy hajrá Skins!
több mint 13 éve
kár ezért a Dallas meccsért, a vége felé volt egy-kétÉn úgy láttam, az egész meccs tele volt olyan necces ítéletekkel, amelyek a Dallas-nak kedveztek, de nem akartam az eredménykövetőben borzolni a kedélyeket beírásokkal
necces ítélet is ami nekik kedvezett, de nem lehet mindig a másik hibájában bízni, mutatnunk kell most már nekünk is valamit legközelebb!yooker
több mint 13 éve
kár ezért a Dallas meccsért, a vége felé volt egy-két necces ítélet is ami nekik kedvezett, de nem lehet mindig a másik hibájában bízni, mutatnunk kell most már nekünk is valamit legközelebb!
több mint 13 éve
viszonylagos mák, hogy jövő héten az 5-5os dallas és a 4-6os wash egymás ellen játszik
több mint 13 éve
a Sandy miatt elázott kecójában gondolom segített szekrényeket emelgetni 😀
több mint 13 éve
Kb. 5-dik körtől simán. Csak valaki 4-ben elvitte... 😀 bár lehet igazából ott is jobb lett volna Robinsonnál...ja tényleg! akkor "csak" okosak voltak!UDFA volt, úgyhogy nagyot nem kockáztattak. De 6. körben simán hozható lett volna pl McCants helyett, aki talán már PS-ban sincs...AsbeeTippjáték 10. forduló végeredményilyesmi zakóra egyszerűen nem is gondoltam...
Mi sem villogtunk...Asbee
Burfict viszont beválni látszik a Bengalsnál!
érdemes volt kockáztatni vele , jó húzás volt tőlük!kár hogy mi nem gondoltunk rá, pedig van tapasztalat nevelés terén nálunk is és szükség is lenne rá!
yooker
mockon Te is húztad volna ha jól emlékszem! 😊
yooker
több mint 13 éve
ja tényleg! akkor "csak" okosak voltak!UDFA volt, úgyhogy nagyot nem kockáztattak. De 6. körben simán hozható lett volna pl McCants helyett, aki talán már PS-ban sincs...AsbeeTippjáték 10. forduló végeredményilyesmi zakóra egyszerűen nem is gondoltam...
érdemes volt kockáztatni vele , jó húzás volt tőlük!kár hogy mi nem gondoltunk rá, pedig van tapasztalat nevelés terén nálunk is és szükség is lenne rá!
yooker
mockon Te is húztad volna ha jól emlékszem! 😊
több mint 13 éve
UDFA volt, úgyhogy nagyot nem kockáztattak. De 6. körben simán hozható lett volna pl McCants helyett, aki talán már PS-ban sincs...Tippjáték 10. forduló végeredményilyesmi zakóra egyszerűen nem is gondoltam...
yooker
több mint 13 éve
Tippjáték 10. forduló végeredményilyesmi zakóra egyszerűen nem is gondoltam...
több mint 13 éve
Na a blog már megtalálható twitteren is
több mint 13 éve
8-8 al is kiegyeznék, de a dallas is álljon megy 8-8nál 😀
több mint 13 éve
Sztem se lesz két PO-s tőlünk.sztem csak a csopgyőztes lesz PO-s, de hogy azok mi leszünk-e arra finoman szólva se mernék mérget venni jelenleg 😊SzeszeKét hátralévő csoportmeccs alap, h nem bukható ezek után és ezen kívül még 2 győzelem kéne. Nem lesz könnyű 😊SzeszeIgen, de azért lenne fontos pl. a NO elleni, mert az a közvetlenül a PO-ért folyó harcban egymás elleniben jobban állnánk. Az Atlanta elleni meg az NFC-s mérleg miatt. Én úgy gondolom, hogy idén tőlünk 2 csapat is rájátszásba fog jutni (mi és a Cowboys)...balu10
Fura, de én a PHI-DAL párosból a PHI-től jobban féltem vasárnap előtt. Egyrészt ők még söpörhetnek minket, míg a DAL-t már kihoztuk 1-1-re, másrészt az 5 hazai meccsétől függetlenül én a DAL sorsolását nehezebbnek tartom, mint a PHI-jét. Így kicsit jobban szurkoltam a kóvbojok sikerének két nappal ezelőtt. Most már persze a sasokért szorítok a 12. heti meccsen.
Ha a DAL-szal leszünk versenyfutásban az első helyért, akkor a div mérleg alapján én mindkettőnknél 4-2-t várok. (igazság szerint 9-7-re veszem mindkét gárdát a szezon végén) Így jöhet az azonos ellenfelek elleni mérleg, amit most még egyáltalán nem lehet látni, hogy mi lenne. Ha esetleg ez is egyenlő lenne, akkor jönne a conf mérleg, amiben viszont már tuti, hogy jobbak leszünk, mert a DAL elbukta mindkét meccsét a tavalyi helyezésszám alapján kiosztott NFC-s ellen, mi meg ugye a SF ellen már behúztunk egy w-t. Tehát, ha mindenben ugyanúgy állunk, akkor a conf mérleg alapján mi nyerjük a tie-breakert.
Összességében szerintem picit jobb a helyzet, mint tavaly, mert legalább a vereségeinkből 2 már AFC-s ellen volt, miközben tavaly söpörtük az AFC-t (4-0), így a 9-7-es mérleg mellett a konf mérlegünk 5-7 lett, amivel senki ellen sem rúghattunk volna labdába azonos szezonmutató esetén.
Meg még azért is jobb, mert vhogy mi mindig akkor kapjuk össze magunkat, amikor jó csapatokkal játszunk és nagy a tét. Ettől függetlenül nagyon nem akarok 6-6-tal fordulni az utolsó 4 meccsre.
több mint 13 éve
sztem csak a csopgyőztes lesz PO-s, de hogy azok mi leszünk-e arra finoman szólva se mernék mérget venni jelenleg 😊Két hátralévő csoportmeccs alap, h nem bukható ezek után és ezen kívül még 2 győzelem kéne. Nem lesz könnyű 😊SzeszeIgen, de azért lenne fontos pl. a NO elleni, mert az a közvetlenül a PO-ért folyó harcban egymás elleniben jobban állnánk. Az Atlanta elleni meg az NFC-s mérleg miatt. Én úgy gondolom, hogy idén tőlünk 2 csapat is rájátszásba fog jutni (mi és a Cowboys)...balu10
több mint 13 éve
Két hátralévő csoportmeccs alap, h nem bukható ezek után és ezen kívül még 2 győzelem kéne. Nem lesz könnyű 😊SzeszeIgen, de azért lenne fontos pl. a NO elleni, mert az a közvetlenül a PO-ért folyó harcban egymás elleniben jobban állnánk. Az Atlanta elleni meg az NFC-s mérleg miatt. Én úgy gondolom, hogy idén tőlünk 2 csapat is rájátszásba fog jutni (mi és a Cowboys)...