NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 1 éve
ozibozi
17 170
Igazoltunk vlm spanyol nevű csere DT-t Ami feltűnő hogy a belső falemberek durva pénzeket kapnak,
de az LB-k is röpködnek. Bíztam hogy egyet lecsapunk mi is ma, egy másikat meg a drafttól hozunk.😅
több mint 1 éve
Rodaron
2 076
NunezRoches az első FA-nk
több mint 1 éve
Nagyon remélem, hogy feltett szándékunk kezdő Centert hozni a draftról...Azt legkésőbb a második, max harmadik körben tudnátok.
nagir
Schmitz, Wypler, Tippmann és Oluwatimi lehetnek kezdőként esélyesek szerintem. Esetleg Avila, ő nem tudom center vagy Guard lesz-e a nagyok között.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nyitott a FA piac és semmi igazolás nálunk? Majd csipegetünk a maradékból később?Ahogy lehetett szamitani...a kulcsjatekosokat akarjuk megtartani leginkabb
GJohnny74
több mint 1 éve
Nagyon remélem, hogy feltett szándékunk kezdő Centert hozni a draftról...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
GJohnny74
500
Nyitott a FA piac és semmi igazolás nálunk? Majd csipegetünk a maradékból később?
több mint 1 éve
Jah, igen, csak fibula és tibia is tört akkor.Egy sérülése volt csak, de az nem volt egyszerű, csoda, hogy visszatért. Jobb nem lett tőle, de én inkább őt tartottam volna meg mint Felicianót. Minden poszton használható a falban, és jó arc. Egymaga nem fog nagy javulást jelenteni, de hasznos tud lenni, ha jól használják és ha bírja a lába.Nick Gates-et leigazolta a WAS! 😕Meséljetek róla.
nagir
A sérülései mennyire látszódtak a teljesítményén?
warr_b
vanek úr
Köszi ☺️
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Egy sérülése volt csak, de az nem volt egyszerű, csoda, hogy visszatért. Jobb nem lett tőle, de én inkább őt tartottam volna meg mint Felicianót. Minden poszton használható a falban, és jó arc. Egymaga nem fog nagy javulást jelenteni, de hasznos tud lenni, ha jól használják és ha bírja a lába.Nick Gates-et leigazolta a WAS! 😕Meséljetek róla.
nagir
warr_b
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Nick Gates-et leigazolta a WAS! 😕Kalapácsra van lóvé, kapukra nincs. Beszarás. Remélem legalább Love-ra futja majd.
nagir
több mint 1 éve
Nick Gates-et leigazolta a WAS! 😕Meséljetek róla.
nagir
több mint 1 éve
Nick Gates-et leigazolta a WAS! 😕
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Ennek van egy még rosszabb hozadéka! Ezek szerint marad a ST edző is! Pedig Ő nagyon kilóg lefelé ebből a FOból...
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Ezek tuti megegyeztek már Leo szerződés átalakításáról a háttérben, hogy így dobálóznak a millókkal.🫡Vagy az új haditetv szerint neki megyünk minden negyediknek
ozibozi
több mint 1 éve
Nah hát Gillan nekem se volt a kedvencem.. mondjuk valószínű nem ezen fog múlni a szezon.
több mint 1 éve
ozibozi
17 170
Ezek tuti megegyeztek már Leo szerződés átalakításáról a háttérben, hogy így dobálóznak a millókkal.🫡
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Another big extension for the #Giants: They’ve agreed to terms with punter Jamie Gillan on a two-year, $4 million deal that’s worth up to $5M with incentives, per source. The Scottish Hammer stays in the Big Apple.Mennyi a punter tag? 😉
Beki
több mint 1 éve
ozibozi
17 170
Páros lábbal kellett volna azt a marhát pics@n rúgni, nem hogy ennyi pénzt adni neki.
több mint 1 éve
Zet
1 563
Another big extension for the #Giants: They’ve agreed to terms with punter Jamie Gillan on a two-year, $4 million deal that’s worth up to $5M with incentives, per source. The Scottish Hammer stays in the Big Apple.Ne mááááár
Beki
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Another big extension for the #Giants: They’ve agreed to terms with punter Jamie Gillan on a two-year, $4 million deal that’s worth up to $5M with incentives, per source. The Scottish Hammer stays in the Big Apple.Neee! na ez nagyon nem tetszik, szerintem kurvagyenge volt tavaly.
Beki
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Another big extension for the #Giants: They’ve agreed to terms with punter Jamie Gillan on a two-year, $4 million deal that’s worth up to $5M with incentives, per source. The Scottish Hammer stays in the Big Apple.
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Szerintem ez már ilyen karitatív dolog, ne legyen már munkanélküli szegény srác. Meglepne ha a végső rosteren lenne szeptemberben, pedig nagyon bírtam mindig, de nem tud sajnos egészséges maradni.Shepardot visszahozzuk vet. minimumért.kicsit ilyen gyaloggalopp fekete lovagos már a sztori
Henderson
de vet minért teljesen rendben van ez így!remélem bírni fogja
yooker
Érdekes lehet még számunkra Daron Payne szerződése, 4 év, 90 milla, Sexynek is valószínűleg minimum ilyesmit kell majd adni.
több mint 1 éve
Shepardot visszahozzuk vet. minimumért.kicsit ilyen gyaloggalopp fekete lovagos már a sztori
Henderson
de vet minért teljesen rendben van ez így!remélem bírni fogja
több mint 1 éve
Ezzel nehéz vitatkozni, sok jó döntést nem hozott a tulajdonosi kör az elmúlt évtizedben az biztos. Ettől még egyrészt nem valószínű/nem az látszik, hogy az önkritika benne lenne a tulajoknál a top skillek között, másrészt viszont én továbbra se hiszem, h ezt az egészet Mara tolta le Schoen/Daboll torkán.Csak az a bibi, hogy Mara az elmúlt 10 évben bőven bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlan arra a feladatra, hogy ő döntsön szakmai kérdésekben. Én (na jó, egy kis túlzással) inkább aláírnám, hogy Mara anyja legyen a QB, mintsem, hogy ő a GM. Az oké, hogy jól prosperáló helyeken közösen dönt a tulaj, GM, HC hármas a lényeges dolgokban, de ő a saját bevallása és a statisztikák szerint is hibát hibára halmozott eddig. Mondhatni, a texasi plébánosnak több érzéke volt a focihoz mint neki. A legfontosabb személyi kérdésekben tavaly sikerült először jól döntenie, de ehhez is Tisch kellett, ha rajta múlik, még mindig Judge lenne az edző. Szóvel ezek után lehetne már annyi önkritikája, hogy arra hagyja a vezetést, aki ért hozzá.Bocs, de én ezeket a kritikákat se értem.. a tulajdonosoknak azért teljesen természetes, hogy van egyfajta beleszólása az alap dolgokba. Nyilván ha az anyját szeretné QB-ként játszatni akkor az gáz lenne, de az ilyesmi szerintem nem az, minimum ennyire szinte az összes tulaj belepofázik a dolgokba, nem véletlenül veszik meg a csapatot.A Palesz optimizmus a rendszerleàllàs utàn nem tért vissza.Az egyéni szimpátia kérdése, hogy kinek ki a kedvenc játékosa, de ha a pénzt sokallod, akkor miért nem arra haragszol inkább, aki megadja neki? Te reklamánál a munkaadódnál hasonló esetben, hogy kevesebbért is aláírsz? A csapat szempontjából meg annyira nem vészes így a szitu, hogy 2 év múlva el lehet engedni, mintha mondjuk tag alatt játszana. Ami viszont inkább kiakasztó, ha igazak a hírek - márpedig ilyesmit minden alap nélkül nem talál ki senki - az az, hogy Schoen inkább elengedte volna DJ-t, de Mara nem engedte neki.
Mindig is tudtam, nem veszek DJ mezt .
Nekem ez a szerződés csak akkor fog tetszeni,ha elit szàmokat hoz három éven keresztül. Akkor pedig csak azért se veszek.
Egyetlen pozitívum az ,hogy beárazta a nàla jobb Qb ket így a riválisok is belenyúlnak majd a bukszàba.
Palesz76
vanek úr
Szesze
vanek úr
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Shepardot visszahozzuk vet. minimumért.
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Csak az a bibi, hogy Mara az elmúlt 10 évben bőven bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlan arra a feladatra, hogy ő döntsön szakmai kérdésekben. Én (na jó, egy kis túlzással) inkább aláírnám, hogy Mara anyja legyen a QB, mintsem, hogy ő a GM. Az oké, hogy jól prosperáló helyeken közösen dönt a tulaj, GM, HC hármas a lényeges dolgokban, de ő a saját bevallása és a statisztikák szerint is hibát hibára halmozott eddig. Mondhatni, a texasi plébánosnak több érzéke volt a focihoz mint neki. A legfontosabb személyi kérdésekben tavaly sikerült először jól döntenie, de ehhez is Tisch kellett, ha rajta múlik, még mindig Judge lenne az edző. Szóvel ezek után lehetne már annyi önkritikája, hogy arra hagyja a vezetést, aki ért hozzá.Bocs, de én ezeket a kritikákat se értem.. a tulajdonosoknak azért teljesen természetes, hogy van egyfajta beleszólása az alap dolgokba. Nyilván ha az anyját szeretné QB-ként játszatni akkor az gáz lenne, de az ilyesmi szerintem nem az, minimum ennyire szinte az összes tulaj belepofázik a dolgokba, nem véletlenül veszik meg a csapatot.A Palesz optimizmus a rendszerleàllàs utàn nem tért vissza.Az egyéni szimpátia kérdése, hogy kinek ki a kedvenc játékosa, de ha a pénzt sokallod, akkor miért nem arra haragszol inkább, aki megadja neki? Te reklamánál a munkaadódnál hasonló esetben, hogy kevesebbért is aláírsz? A csapat szempontjából meg annyira nem vészes így a szitu, hogy 2 év múlva el lehet engedni, mintha mondjuk tag alatt játszana. Ami viszont inkább kiakasztó, ha igazak a hírek - márpedig ilyesmit minden alap nélkül nem talál ki senki - az az, hogy Schoen inkább elengedte volna DJ-t, de Mara nem engedte neki.
Mindig is tudtam, nem veszek DJ mezt .
Nekem ez a szerződés csak akkor fog tetszeni,ha elit szàmokat hoz három éven keresztül. Akkor pedig csak azért se veszek.
Egyetlen pozitívum az ,hogy beárazta a nàla jobb Qb ket így a riválisok is belenyúlnak majd a bukszàba.
Palesz76
vanek úr
Szesze
Szerkesztette: vanek úr