New York Giants
49 feliratkozó
több mint 1 éve
Kronos
786
Basky 😁 iygBaszki!😁Baszki, nem bírok mást mondani, csak, hogy baszki😄😄😄🤣🤣🤣🤣😄😄Baszki, nem vagy egyedül!😊
Zet
Jerico
nagir
több mint 1 éve
Haba
655
Egyszerűen egész héten az volt bennem, hogy Dabollek tudjak hogyan kell összerakni a tökéletes gameplant. Most az egész évben túl teljesítő Defense volt az, aki kicsit lemaradt és az Offense hozta a meccset, nagyon kellett a 30+ pont és a 0 turnover. Az Execution pedig közel tökéletes volt, Perfetto, amit az első félidőben és a 4.Ben csináltunk. Egyszerűen még mindig remegek az izgatottsagtol, aludni se tudok pedig korán kéne kelni 😁Én is reménykedtem, hogy nem a fel...szottságtól, hanem az adrenalintól nem fogok tudni aludni 😀
De a kurva életbe, de rohadtul szükségünk volt már egy ilyen sikerre 😁 Grat mindenkinek.
Rodaron
több mint 1 éve
Ja és mi nyertünk elsőként idegenben idén a PObanígy szoktuk csinálni, már csak hármat kell 😉
Rodaron
több mint 1 éve
Rodaron
2 076
Ja és mi nyertünk elsőként idegenben idén a POban
több mint 1 éve
Rodaron
2 076
Egyszerűen egész héten az volt bennem, hogy Dabollek tudjak hogyan kell összerakni a tökéletes gameplant. Most az egész évben túl teljesítő Defense volt az, aki kicsit lemaradt és az Offense hozta a meccset, nagyon kellett a 30+ pont és a 0 turnover. Az Execution pedig közel tökéletes volt, Perfetto, amit az első félidőben és a 4.Ben csináltunk. Egyszerűen még mindig remegek az izgatottsagtol, aludni se tudok pedig korán kéne kelni 😁De a kurva életbe, de rohadtul szükségünk volt már egy ilyen sikerre 😁 Grat mindenkinek.
több mint 1 éve
Haba
655
Nem tudom Daboll hogyan csinálja, de Slayton dropján kívül, nem volt hiba. DJ borzasztóan ott volt fejben
több mint 1 éve
A legjobbkor játszotta a csapat a legjobb meccsét. Won and not done!!!!és DJ is.. most bebizonyította (nekem is) amit egész évben hangoztattam róla, h ugyanaz megvan benne, mint Eli-ban volt. Gyakorlatilag tökéletes meccset játszott, tele extrával.
jusssipekka
Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
Haba
655
Hát akkor Baszki 😀😀Bakker 😁Baszki!😁Baszki, nem bírok mást mondani, csak, hogy baszki😄😄😄🤣🤣🤣🤣😄😄Baszki, nem vagy egyedül!😊
Zet
Jerico
nagir
Rodaron
több mint 1 éve
Rodaron
2 076
Bakker 😁Baszki!😁Baszki, nem bírok mást mondani, csak, hogy baszki😄😄😄🤣🤣🤣🤣😄😄Baszki, nem vagy egyedül!😊
Zet
Jerico
nagir
több mint 1 éve
jusssipekka
594
A legjobbkor játszotta a csapat a legjobb meccsét. Won and not done!!!!
több mint 1 éve
Zet
1 563
Azt is hozzá kell tenni, h Jeffersont 47 yardon tartottuk
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Jó lenne egy hosszabbítás, aztán Kirk kapitány belecsúszna a prime time-baHát az utolsó drive már főműsoridőben indult 😄😄😄
vanek úr
több mint 1 éve
GJohnny74
500
Nagyon összeszedett volt a teljes csapat.
több mint 1 éve
GJohnny74
500
Király! 😊
több mint 1 éve
DJ.vel minél előbb meg kell kötni azt a szerződést, mert egyre többet fog bukni vele a csapat ahogy telik az idő 😉 Szenzációs meccs volt, örülök hogy a D tudta lezárni a végén, így volt teljes a kép.
több mint 1 éve
Baszki!😁Baszki, nem bírok mást mondani, csak, hogy baszki😄😄😄🤣🤣🤣🤣😄😄Baszki, nem vagy egyedül!😊
Zet
Jerico
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Jerico
279
Baszki, nem bírok mást mondani, csak, hogy baszki😄😄😄🤣🤣🤣🤣😄😄Baszki, nem vagy egyedül!😊
Zet
több mint 1 éve
Zet
1 563
Baszki, nem bírok mást mondani, csak, hogy baszki😄😄😄🤣🤣🤣🤣😄😄
több mint 1 éve
Jerico
279
Ezután nehéz azt mondani, hogy ne DJ legyen a QB jövöre.
több mint 1 éve
El sem tudom hinni!😆
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Hihetetlen... És nem feltartott kézzel megyünk az Eagleshöz!!!
több mint 1 éve
Aludnom kellene, de nem sok esélyt látok. Nincsenek szavak a csapatra.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Jó lenne egy hosszabbítás, aztán Kirk kapitány belecsúszna a prime time-ba
több mint 1 éve
Rodaron
2 076
Szerintem Davis meggyőzte a stábot.Mai inaktív lista:McFadden kimaradása kissé meglepő, de így a pár hete igazolt Jarrad Davis lép fel Jaylon Smith mellé.
GIANTS
CB Rodarius Williams
RB Jashaun Corbin
LB Micah McFadden
G Wyatt Davis
G Jack Anderson
WR Kalil Pimpleton
DT Henry Mondeaux
VIKINGS
CB Cameron Dantzler
RB Ty Chandler
OLB Luiji Vilain