New York Giants
49 feliratkozó
több mint 1 éve
Mai inaktív lista:McFadden kimaradása kissé meglepő, de így a pár hete igazolt Jarrad Davis lép fel Jaylon Smith mellé.
GIANTS
CB Rodarius Williams
RB Jashaun Corbin
LB Micah McFadden
G Wyatt Davis
G Jack Anderson
WR Kalil Pimpleton
DT Henry Mondeaux
VIKINGS
CB Cameron Dantzler
RB Ty Chandler
OLB Luiji Vilain
DL Esezi Otomewo
DL Ross Blacklock
Rodaron
több mint 1 éve
Rodaron
2 076
Mai inaktív lista:GIANTS
CB Rodarius Williams
RB Jashaun Corbin
LB Micah McFadden
G Wyatt Davis
G Jack Anderson
WR Kalil Pimpleton
DT Henry Mondeaux
VIKINGS
CB Cameron Dantzler
RB Ty Chandler
OLB Luiji Vilain
DL Esezi Otomewo
DL Ross Blacklock
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Elvileg Jones felhívta a héten Eli-t, hogy adjon tanácsot neki a rájátszás meccs kezelésében. Eli elég jó volt ebben.Azért Eli-nak "valamivel" kevesebb oka is volt idegeskedésre. Minden PO meccsén volt legalább egy (de inkább 2-3 klasszis elkapója), és a legrosszabb támadófala is jobb volt bármelyiknél, amit DJ belülről látott. Na meg vélhetően eleve jobban állt önbizalom terén is.
giantswire.usatoday.com/2023/01/15/new-york-giants-daniel-jones-sought-eli-manning-advice-ahead-wild-card-game/
GJohnny74
több mint 1 éve
GJohnny74
500
Elvileg Jones felhívta a héten Eli-t, hogy adjon tanácsot neki a rájátszás meccs kezelésében. Eli elég jó volt ebben.giantswire.usatoday.com/2023/01/15/new-york-giants-daniel-jones-sought-eli-manning-advice-ahead-wild-card-game/
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Jövőre kiderül melyik irányba indul el, de az nem lesz elég ha csak a meccsenkénti büntiket redukálja.Ma este is jó lenne ha összekapná magát, mert az előző meccsen Z. Smith csak akkor nem ment át rajta amikor nem akart.
Drukkolunk neki,
jövőre a fal közepébe úgyis jönni fognak, majd kiderül meg tud ragadni vagy sem.
ozibozi
Azon a meccsen kb ő volt az egyetlen gyenge pont az O részéről, meg persze a buta turnoverek, ha ezeken javítunk jók az esélyek.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
ozibozi
17 172
GIANTS WILD CARD STATUSESOut: None
Doubtful: None
Questionable: None
több mint 1 éve
ozibozi
17 172
Jövőre kiderül melyik irányba indul el, de az nem lesz elég ha csak a meccsenkénti büntiket redukálja.Drukkolunk neki,
jövőre a fal közepébe úgyis jönni fognak, majd kiderül meg tud ragadni vagy sem.
több mint 1 éve
Haba
655
Azért azt had jegyezzem még, h AT első évét is sok mindennek lehetett nevezni, csak bíztatónak nem. Szóval én bízom benne. Másrészt egész szezonban kinlódott a bokájával (akárcsak Thomas az elsőben)Ugyanazokat a hibákat követi el szeptember óta, ha nem változik semmi, az vagy a játékos, vagy az OL edzők hibája. Mivel Daboll öszeségében is a liga egyik legjobb edzője és múltjából adódóan a támadófalhoz kell a legjobban értenie, ezért szerintem nem Neal képességeivel van a gond, mert akkor nem őt választotta volna. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy Peart vagy Philips játékával semivel nem lennénk beljebb.Van egy kis szerencsénk, talán Neil is out.Sajnos Neil valoban szornyen gyenge....
Így a szokásos 3-4 büntivel és a sok-sok nyomással talán kevesebb lesz a hétvégén.
ozibozi
Ez talan az egyetlen pont ami fajo az idei szezonban higy vele nem tudtunk mit kezdeni! Erthetetlen egyebkent...
Jovire nagy fordulatnak kellene jonnie kulonben gaz van
yooker
vanek úr
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Emiatt kell aggódnunk? Panthers, Texans seek interviews with Giants OC Mike KafkaAmíg Daboll a HC, addig én különösebben nem aggódom az OC miatt. De nem hinném, hogy 1 év után elmenne.
Itt azt írják teljese egészséges a csapat. giantswire.usatoday.com/lists/new-york-giants-completely-healthy-entering-wild-card-game-minnesota-vikings/
GJohnny74
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Ugyanazokat a hibákat követi el szeptember óta, ha nem változik semmi, az vagy a játékos, vagy az OL edzők hibája. Mivel Daboll öszeségében is a liga egyik legjobb edzője és múltjából adódóan a támadófalhoz kell a legjobban értenie, ezért szerintem nem Neal képességeivel van a gond, mert akkor nem őt választotta volna. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy Peart vagy Philips játékával semivel nem lennénk beljebb.Van egy kis szerencsénk, talán Neil is out.Sajnos Neil valoban szornyen gyenge....
Így a szokásos 3-4 büntivel és a sok-sok nyomással talán kevesebb lesz a hétvégén.
ozibozi
Ez talan az egyetlen pont ami fajo az idei szezonban higy vele nem tudtunk mit kezdeni! Erthetetlen egyebkent...
yooker
több mint 1 éve
Van egy kis szerencsénk, talán Neil is out.Sajnos Neil valoban szornyen gyenge....
Reméljük jövőre mutat vlmt ennyi pénzért és nem virág lesz belőle.
ozibozi
több mint 1 éve
ozibozi
17 172
Update:Peyton Hillis was taken off the ventilator and is doing much better in his recovery.
This is following a swimming accident while saving his two children who were caught in a riptide last week.
Continued prayers 🙏
több mint 1 éve
GJohnny74
500
Emiatt kell aggódnunk? Panthers, Texans seek interviews with Giants OC Mike KafkaItt azt írják teljese egészséges a csapat. giantswire.usatoday.com/lists/new-york-giants-completely-healthy-entering-wild-card-game-minnesota-vikings/
több mint 1 éve
Vobox
635
Sexy és AT second team all prok. Sexy nálam simán 1stMinimum…de mindketten 1st szvsz
Haba
több mint 1 éve
Mikor van ev edzoje valasztas? Tudja vkiMost. Én választok. És én vagyok az.
Kronos
Egyébként pedig a SB héten lesz, ha jól tudom.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Kronos
786
Mikor van ev edzoje valasztas? Tudja vki
több mint 1 éve
Haba
655
Sexy és AT second team all prok. Sexy nálam simán 1st
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Nfc továbbjutók szerintemMiért, jövőre nem jut PO-ba, vagy meg fogja nyerni a SB-t?
Seattle
Tampa
New York
Ezzel mi ütjük ki majd Bradyt utoljára a ràjàtszàsból.
Palesz76
több mint 1 éve
Palesz76
502
Nfc továbbjutók szerintemSeattle
Tampa
New York
Ezzel mi ütjük ki majd Bradyt utoljára a ràjàtszàsból.
A meccsre a tippem
A védelem legyilkolja Cousinst. 4sack
Offense 200 futott yard.
Szoros győzelem 27-24
több mint 1 éve
Rodaron
2 076
Aha, ami a Bears ellen is volt rajtunk.Na szerencsére megjött a Throwback Thibodeaux mezem időben, a meccs előtt, plusz egy amit lehet viselni 😁Az a piros kek? Ajj nekem is oylan kellett volna 🥺
Rodaron
Kronos
több mint 1 éve
Kronos
786
Na szerencsére megjött a Throwback Thibodeaux mezem időben, a meccs előtt, plusz egy amit lehet viselni 😁Az a piros kek? Ajj nekem is oylan kellett volna 🥺
Rodaron
több mint 1 éve
Kronos
786
Na szerencsére megjött a Throwback Thibodeaux mezem időben, a meccs előtt, plusz egy amit lehet viselni 😁En megrendeltem mar a szezon elejen a Thibs mezt 😁
Rodaron
több mint 1 éve
Egy kis èlettörtènet😊:www.nj.com/giants/2023/01/the-crying-shame-of-it-all-how-giants-leonard-williams-unloaded-his-haunting-past-to-finally-reach-the-nfl-playoffs.html
több mint 1 éve
Rodaron
2 076
Na szerencsére megjött a Throwback Thibodeaux mezem időben, a meccs előtt, plusz egy amit lehet viselni 😁