New York Giants
50 feliratkozó
több mint 1 éve
Darius Slayton visszatért a Giantshez befejezte a mini holdoutját és megjelent a csapat keddi edzésén.
több mint 1 éve
Persze, mi mást is mondhatna, ezért nem értem minek ezt firtatni egyáltalán. Ilyenkor megkérdezném a riportert/újságírót, hogy keresnek ám embert a te helyedre is, hátha valaki tud okosabbakat kérdezni, mit szólsz hozzá?hát ez nagyon uborkaszezonos hír. Akkor lett volna faszagyerek, ha bemondja, hogy örült neki, mert padon ülve ennyit keresni kurva jó lett volna.😀
Henderson
Jol hangzik de ha valoban megtette volna azert annak jo nagy anyazas a vege ha belegondulunk
yooker
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
😀hát ez nagyon uborkaszezonos hír. Akkor lett volna faszagyerek, ha bemondja, hogy örült neki, mert padon ülve ennyit keresni kurva jó lett volna.Daniel Jonesnak nem tetszett, hogy a Giants irányítót keresett a drafton
GJohnny74
Henderson
Jol hangzik de ha valoban megtette volna azert annak jo nagy anyazas a vege ha belegondulunk
több mint 1 éve
hát ez nagyon uborkaszezonos hír. Akkor lett volna faszagyerek, ha bemondja, hogy örült neki, mert padon ülve ennyit keresni kurva jó lett volna.Daniel Jonesnak nem tetszett, hogy a Giants irányítót keresett a drafton
GJohnny74
több mint 1 éve
Breaking: NY Giants Darren Waller retires as the team Close Deal To Sign In Proposed Contract
több mint 1 éve
Mi ezt már látjuk innen, nem kell nekünk hozzá 3 nap 😂😎3. nap az óvodában. Lehet ez még máshogy. Amúgy új ofal edzővel minimum én is megnézném, főleg úgy, h Thomason kívül, mindenki hulladék volt a falban, nem csak ő.Jon Runyan RG-ként gyakorol, ez nem meglepő, annak viszont kevésbé örülök, hogy Eluemunor az LG, így pedig Neal maradt RT. cáfoljon rám!Úgy látszik Virág ügyből nem tanulnak🥲
törölt kristof
ozibozi
Haba
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
3. nap az óvodában. Lehet ez még máshogy. Amúgy új ofal edzővel minimum én is megnézném, főleg úgy, h Thomason kívül, mindenki hulladék volt a falban, nem csak ő.Jon Runyan RG-ként gyakorol, ez nem meglepő, annak viszont kevésbé örülök, hogy Eluemunor az LG, így pedig Neal maradt RT. cáfoljon rám!Úgy látszik Virág ügyből nem tanulnak🥲
törölt kristof
ozibozi
több mint 1 éve
Jon Runyan RG-ként gyakorol, ez nem meglepő, annak viszont kevésbé örülök, hogy Eluemunor az LG, így pedig Neal maradt RT. cáfoljon rám!Úgy látszik Virág ügyből nem tanulnak🥲
törölt kristof
több mint 1 éve
Jon Runyan RG-ként gyakorol, ez nem meglepő, annak viszont kevésbé örülök, hogy Eluemunor az LG, így pedig Neal maradt RT. cáfoljon rám!
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Térd, nyak, fej. Kb Ezeknek kell majd mind klappolni szeptemberre, és utána folyamatosan hétről-hétre🥲
több mint 1 éve
DJ már edzett 7v7 OTA-n, ezek szerint a térd felépülés tényleg jól halad. Csak építsük fel fejben is...
több mint 1 éve
Hát anno a Tampa meccsre én kb 760000. voltam 🙂Beregisztraltam, jol gondolom, hogy sorsolas lesz?Eddig kaptunk egy linket amin lehetett ezutan vasarolni ami meg sima sorban allos volt csak ott random sorrendet kaptal kb
Kronos
onDier
Hátha most összejön
több mint 1 éve
Beregisztraltam, jol gondolom, hogy sorsolas lesz?Eddig kaptunk egy linket amin lehetett ezutan vasarolni ami meg sima sorban allos volt csak ott random sorrendet kaptal kb
Kronos
több mint 1 éve
Beregisztraltam, jol gondolom, hogy sorsolas lesz?
több mint 1 éve
Nemetbe eddig nekem is eselytelen volt, most hatha a csapatok miatt nem tobb millioan akarnak menni, Angliaba viszonylag konnyu jegyet szerezni viszont, hogy ott mar nincs az ujdonsag ereje.2 éve sikerült 2x4 jegyet lőni vlhogy utána visszavonultam, de most próbát teszek, bár a némethez vlsz nagyobb mák kell😅De o tenyleg tud vmin keresztul, vagy csak a poenkodas meg?Ozi lesz a dealer, remek! Beállnék a sorba, 2db jegy kellene... 😉beszállok 😀 nehogy már csak a Giants fanok képviseljék magukat itthonról! 😀Jegyet a muncheni meccsre hol lehet majd venni?Remélem majd nálam
Kronos
ozibozi
onDier
nagir
onDier
ozibozi
több mint 1 éve
2 éve sikerült 2x4 jegyet lőni vlhogy utána visszavonultam, de most próbát teszek, bár a némethez vlsz nagyobb mák kell😅De o tenyleg tud vmin keresztul, vagy csak a poenkodas meg?Ozi lesz a dealer, remek! Beállnék a sorba, 2db jegy kellene... 😉beszállok 😀 nehogy már csak a Giants fanok képviseljék magukat itthonról! 😀Jegyet a muncheni meccsre hol lehet majd venni?Remélem majd nálam
Kronos
ozibozi
onDier
nagir
onDier
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
De o tenyleg tud vmin keresztul, vagy csak a poenkodas meg?Ozi lesz a dealer, remek! Beállnék a sorba, 2db jegy kellene... 😉beszállok 😀 nehogy már csak a Giants fanok képviseljék magukat itthonról! 😀Jegyet a muncheni meccsre hol lehet majd venni?Remélem majd nálam
Kronos
ozibozi
onDier
nagir
több mint 1 éve
Ozi lesz a dealer, remek! Beállnék a sorba, 2db jegy kellene... 😉beszállok 😀 nehogy már csak a Giants fanok képviseljék magukat itthonról! 😀Jegyet a muncheni meccsre hol lehet majd venni?Remélem majd nálam
Kronos
ozibozi
onDier
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
beszállok 😀 nehogy már csak a Giants fanok képviseljék magukat itthonról! 😀Jegyet a muncheni meccsre hol lehet majd venni?Remélem majd nálam
Kronos
ozibozi
több mint 1 éve
Ha így lesz és nekem nem sikerül feliratkozom kettőre nálad is 😀Jegyet a muncheni meccsre hol lehet majd venni?Remélem majd nálam
Kronos
ozibozi
több mint 1 éve
Jegyet a muncheni meccsre hol lehet majd venni?Remélem majd nálam
Kronos
több mint 1 éve
Jegyet a muncheni meccsre hol lehet majd venni?