New York Giants

50 feliratkozó

több mint 15 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
League considering Detroit for NYG vs Viks game

Állítólag, link egyelőre nincs.
Valami TV csatornán mondták be.Bazzani
Ja, Detroitban játszuk hétfőn.
Már hivatalos.

Mehehe, technikailag akkor a Vikes is idegenben lesz 😛
több mint 15 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Vikings-Giants moved to Detroit
The Giants and Vikings will be played at Ford Field on Monday at 7:20 p.m. ET.
több mint 15 éve
Szesze New York Giants 21 835 — Giants fan
Tippjáték 13. forduló - tippelni a meccskezdésig lehet, akármikor is lesz az...(jelen állás szerint kedd hajnali 2:00). A 12. kérdést módosítottam az eddigiekhez képest, csak szólok 😊

1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 15 ponttal nyerünk B) 7-14 ponttal nyerünk C) 1-6 ponttal nyerünk D) kikapunk
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? A) 0-250 B) 251-300 C) 301-350 D) 351-400 E) 400+
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? A) 0-220 B) 221-270 C) 271-330 D) 331-380 E) 380+
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen összesen? A) 0-2 B) 3 C) 4 D) 5 E) 6 vagy több
5. Sikerül 100 yard alatt tartani Adrian Petersont? A) igen B) nem
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A) Tuck B) Osi C) Boley D) Goff
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A) Webster B) Thomas C) Rolle D) Philips E) Grant
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Smith B) Nicks C) Manningham D) más
9. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
10. Hány sacket szedünk be? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 E) 4 vagy több
11. Jacobsnak meglesz a 100+ futott yard? A) igen B) nem
12. Hány 20 yardnál hosszabb kickoff/illetve 10 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 E) 4 vagy több
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 004 — Axel Foley
League considering Detroit for NYG vs Viks game

Állítólag, link egyelőre nincs.
Valami TV csatornán mondták be.

több mint 15 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
hát egyelőre még Minnesota-ban is azon panaszkodnak, hogy nem tudnak A pontból B-be jutni, de mostmár ideje lenne felrakni őket valami gépre és lerendezni ezt Kansas-ben (asszem most pont ott vagyunk) vagy akkor már New York-ban...Jets után még az ülések is melegek lennének a seggük alatt, viszont így teljesen hazavágják a felkészülésünk.Blues
Üdv a fórumon!

Ez tényleg ultra-szopás! És pont Philly meccs előtt... :mad:
Egy kis rugalmasság kéne a liga részéről, na meg gyors döntéshozatal, és simán lejátszhatnánk máshol a meccset pl. az említett Kansas City, Detroit, v nálunk. Tényleg mihamarabb el kéne dönteni...csak nem fog elmaradni!
Részünkről is plusz költséggel fog ez járni sztem, de a továbbiakra nézve azért legkésőbb hétfőn jó lenne lejátszani a meccset!Szsziszka
És akkor mi lesz a sok jegytulajdonossal? Még a Golden Gophers stadionjába se fér be mindenki. Azért van szopás rendesen az ő részükről is. Csak nekik nem kell olyan holmi semmiségekkel foglalkozni, mint csoportelsőség, vagy po.
több mint 15 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
hát egyelőre még Minnesota-ban is azon panaszkodnak, hogy nem tudnak A pontból B-be jutni, de mostmár ideje lenne felrakni őket valami gépre és lerendezni ezt Kansas-ben (asszem most pont ott vagyunk) vagy akkor már New York-ban...Jets után még az ülések is melegek lennének a seggük alatt, viszont így teljesen hazavágják a felkészülésünk.Blues
Üdv a fórumon!

Ez tényleg ultra-szopás! És pont Philly meccs előtt... :mad:
Egy kis rugalmasság kéne a liga részéről, na meg gyors döntéshozatal, és simán lejátszhatnánk máshol a meccset pl. az említett Kansas City, Detroit, v nálunk. Tényleg mihamarabb el kéne dönteni...csak nem fog elmaradni!
Részünkről is plusz költséggel fog ez járni sztem, de a továbbiakra nézve azért legkésőbb hétfőn jó lenne lejátszani a meccset!
több mint 15 éve
Blues 12
hát egyelőre még Minnesota-ban is azon panaszkodnak, hogy nem tudnak A pontból B-be jutni, de mostmár ideje lenne felrakni őket valami gépre és lerendezni ezt Kansas-ben (asszem most pont ott vagyunk) vagy akkor már New York-ban...Jets után még az ülések is melegek lennének a seggük alatt, viszont így teljesen hazavágják a felkészülésünk.
több mint 15 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
basszák már meg, hát ott van a Lions stadion, elég közel, nem igaz hogy nem lehet ugyanazt csinálni mint amikor a saints-nél hurrikán volt.

vagy meccseljünk itt http://www.insidesocal.com/usc/MINNESOTA.jpg
több mint 15 éve
Blues 12
Beszakadt a Metrodome teteje, úgyh valószínüleg ugrik a hétfő is, bár még nincsenek részletek. A phily meccset pedig egyre jobban kezdjük megszívni...:S

ja és amúgy hello mindenkinek! bocsi, hogy ilyen rossz első kommentel kell kezdjem😊
több mint 15 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
Ó a f*sz ki van az időjárással 😕
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Csodálom hogy ilyen mérlegünk van ilyen balszerencsés szezon után.
több mint 15 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
kristof: szerintem nincs választási lehetőségük
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
hát ez szopás, bár lehet h a 2 mnfből inkább ezt adja majd a sport tv ha van eszük 😛

Szesze, ha ráérsz majd csinálj tippjátékot h mindenkinek legyen ideje tippelni 😉
több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Az egyetlen stresszoldó holnap reggelre, ha az SNF meccset nyeri a Cowboys!

több mint 15 éve
Szesze New York Giants 21 835 — Giants fan
fasza... ez tényleg szopás, a hétfő hajnali meccsnézés ráadásul nekem is minimum necces
több mint 15 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
a Büdös francba! hát erre kell felkelnem??? :mad: tök jó hogy este simán megtudtam volna nézni az espn-n a meccset...áhhh :mad: nem is beszélve arról, mínusz egy nap felkészülési idő az Íggülsz ellen :/
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Állítólag most került áthelyezésre a meccs időpontja, a Giants nem fog odaérni, így hétfőn játszáttok. (twitteről)deny79
Ahogy én olvastam még odaéertünk volna de a stadion tetejének megtisztítása miatt kértek haladékot. (bla-bla) Ami nekünk biztos nem jó mert ők edzenek még 1-et, ill. a sérültek +1 napot gyógyulhatnak, mi meg szállodában pörgünk meg reptereken ráadásul, a Philly elleni felkészülés is rövidül!! 😕😕
több mint 15 éve
gyurczi New York Giants 2 557 — Giants fan
Hát igen, én is azért írtam, hogy remélem. Az egy nap mínusz rosszul is elsülhet ellenetek.

Nem tudom, hogy ez bosszant-e jobban, vagy az, hogy nem fogom látni élőben a meccsünket. 😕

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Hát ez remek. 😕

A kényelmes vasárnap esti 7 helyett kedd hajnal 2.

Remélem jól jövünk ki ebből a halasztásból.gyurczi
Külföldi média már pedzegeti, hogy ez a kellemetlenségen túl még hátrányosabb lehet az Óriásoknak. Ugyanis utána velünk fogtok játszani, várhatólag egy NFC East title meccset, mel szempontjából az 1 nap sokat számíthat, illetve az a tény, hogy Minneapolisból vissza is kell verekedniük magukat NY-ba, ami a jelenlegi körülmények között...
több mint 15 éve
gyurczi New York Giants 2 557 — Giants fan
Hát ez remek. 😕

A kényelmes vasárnap esti 7 helyett kedd hajnal 2.

Remélem jól jövünk ki ebből a halasztásból.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Állítólag most került áthelyezésre a meccs időpontja, a Giants nem fog odaérni, így hétfőn játszáttok. (twitteről)
több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Hát asszem ez kezd a Barcelona tortúrájához hasonlítani. Ha a végeredményt nézzük az nekünk nem jó mert ugye a Barca simán nyert (annak mondjuk nagyon tudtam örvendeni 😊 ) de azért kívánom mindenki érjen oda egészségben (meg haza) s legyen egy jó meccs kivételesen lila győzelemmel 😛 (pedig amúgy a kék a kedvenc színem a zöld mellett)dande
Off Jó lenne ha nem mindakét meccs lila veréssel érne vége /Off
Mondjuk Hutch,Cook nem játszik Harvin eléggé kérdéses inkább nem. Hát ha nem lesz AP csoda aligha nyerünk.
több mint 15 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 036 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát asszem ez kezd a Barcelona tortúrájához hasonlítani. Ha a végeredményt nézzük az nekünk nem jó mert ugye a Barca simán nyert (annak mondjuk nagyon tudtam örvendeni 😊 ) de azért kívánom mindenki érjen oda egészségben (meg haza) s legyen egy jó meccs kivételesen lila győzelemmel 😛 (pedig amúgy a kék a kedvenc színem a zöld mellett)
több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Nem sikerült még eljutni Minnesotában, és az NFL nem halasztja a meccset, még úgy se, ha holnap reggel fogtok repülni.

Itt a pontos riport: Giants team plane diverted to Kansas City, @giantspathanlon reports. Minneapolis airport closed due to driving snow and 25-mph winds.tenorx
Ilyenkor mi van amúgy? Lehet most kéne még elkezdeni stoppolni. 😂 Kérdés reggelig megoldódik e ez a gond.(amúgy halasztottak már időjárás miatt)

szerk:menni kell e legközelebbire ami fogad..és onnan egyéni.Greengo
Vikings fanok meg csinálnak egy dugót és a fontosabb játékosok pont nem érnek oda. 😀
több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
https://twitter.com/#!/giantspathanlon
Itt tudjátok követni a csapat szenvedéseit 😀