NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 15 éve
Szesze New York Giants 21 835 — Giants fan
Mindegy, Jackson mozgékonyabb, gyakorolhatunk a jövőhétre. Chicagoban űber körülmények vannak.

Vmelyik nyer 3-0-ragyurczi
ez nem jött be 😊
több mint 15 éve
gyurczi New York Giants 2 557 — Giants fan
Mindegy, Jackson mozgékonyabb, gyakorolhatunk a jövőhétre. Chicagoban űber körülmények vannak.

Vmelyik nyer 3-0-ra

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 15 éve
yooker New York Giants 7 458 — Expect the Best !
Eszement volt ez a Lions meccs (jövőre nagyon jók lesznek) , de kell még a Bears bukta is ugyebár...
Magyar idő szerint mikor lesz ameccs hétfőn?? Csak hogy hányra húzzam az órát (éjjel).. 😊 😊
Kösz!

1. Mi lesz a végeredmény? B
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? D
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? D
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen összesen? C
5. Sikerül 100 yard alatt tartani Adrian Petersont? A
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)?A
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? E) Grant
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot?B
9. Hány sacket szerzünk? D
10. Hány sacket szedünk be? C
11. Jacobsnak meglesz a 100+ futott yard?B
12. Hány 20 yardnál hosszabb kickoff/illetve 10 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C
több mint 15 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 985 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na az öreg se biztos abban, hogy játszani fog. Pedig drukkoltam neki, hogy próbálja meg elérni a 300-at. Kellet volna a játéka nekünk.gyurczi
Elég egy snapre bemenni aztán csere bár nyilván elég látványos lenne és méltatlannak érezné így elérni a 300-t majd kiderül sztem túl éli ha e nélkül fejezi be a karrierjét nem hiszem, hogy belekezd újabb 300-ba 😛
több mint 15 éve
Na az öreg se biztos abban, hogy játszani fog. Pedig drukkoltam neki, hogy próbálja meg elérni a 300-at. Kellet volna a játéka nekünk.

több mint 15 éve
Lions tett nekünk egy szívességet, megverték a GB-t aki a legnagyobb WC riválisunk. (Rodgers agyrázkódást szenvedett, így egy félidőt játszott csak kb). Sajna a Tampa megverte a Washington-t, így ők is 8-5-el állnak.
BAZDMEG! Most látom, h a Redskins mégis megcsinálta a TD-t, Gano meg kihagyta az XPt azok után, h előtte kihagyott két huszon-yardos FG-t, beszarás!
és mi még szídtuk Tynes-t..Szesze
Hát ezen én is nagyot mérgelődtem de itt nem Gano volt a hibás hanem a snappet nem bírta megfogni a holder így esélye sem volt kihagyni már előtte elment grrrr. Titeket meg nem irigyellek, bár jó lenne nekünk ha kikapnátok de kívánom, hogy a cspat egészsége ne szenvedje meg ezt a tortúrátokat!dande
Jah, most már láttam, h mi volt, ettől függetlenül Ganon ment el a meccs.. de a lényeg, h a GB kikapott, ez nektek is ugyanolyan jó, mint nekünk
több mint 15 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 985 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lions tett nekünk egy szívességet, megverték a GB-t aki a legnagyobb WC riválisunk. (Rodgers agyrázkódást szenvedett, így egy félidőt játszott csak kb). Sajna a Tampa megverte a Washington-t, így ők is 8-5-el állnak.
BAZDMEG! Most látom, h a Redskins mégis megcsinálta a TD-t, Gano meg kihagyta az XPt azok után, h előtte kihagyott két huszon-yardos FG-t, beszarás!
és mi még szídtuk Tynes-t..Szesze
Hát ezen én is nagyot mérgelődtem de itt nem Gano volt a hibás hanem a snappet nem bírta megfogni a holder így esélye sem volt kihagyni már előtte elment grrrr. Titeket meg nem irigyellek, bár jó lenne nekünk ha kikapnátok de kívánom, hogy a cspat egészsége ne szenvedje meg ezt a tortúrátokat!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Csapat megérkezett Detroitba. A képek alapján ott se sokkal jobb az idő.
több mint 15 éve
és mi még szídtuk Tynes-t..
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Isten áldja a Lionst! 😀 😀 Végre valami jó hír. 😊
több mint 15 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 875 — Lucas Scott
legjobb h kb péntek óta nem néztem fel, jövök h bazz megint nem tippeltem, nyitom az atdhe-t sehol link, mondom mi van...
még így sem örülök h tudtam tippelni, hiányozni fog az a 2és fél nap (repüléssel együtt) a philly ellen...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 15 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Tippjáték 13. forduló

1. B
2. E
3. D
4. C
5. B
6. A
7. C
8. B
9. D
10. B
11. B
12. D
több mint 15 éve
Az ok, h a Vikings sem otthon játszik, de legalább eddig edzhettek, mi szoptunk 2 napot repülőtereken meg Kansas City szállodában az idő miatt. Nem érzem h olyan nagy előny lenne ez most nekünk.Szsziszka
senkinek se előny, főleg h pont a Philly meccs jön ezután, ami kb 10x fontosabb, mint a Vikings elleni
több mint 15 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Az ok, h a Vikings sem otthon játszik, de legalább eddig edzhettek, mi szoptunk 2 napot repülőtereken meg Kansas City szállodában az idő miatt. Nem érzem h olyan nagy előny lenne ez most nekünk.
több mint 15 éve
Blues 12
http://www.youtube.com/watch?v=MsPFUPDKTvs
42 mp-nél a különbséget érdemes megnéznigerle
http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d81cd4343/Metrodome-roof-collapses

hát még itt😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ez gáz 😐
több mint 15 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 875 — Lucas Scott
1. B
2. C
3. B
4. B
5. A
6. B
7. C
8. B
9. D
10. A
11. B
12. C

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 15 éve
gerle 185 — Buckeye
http://www.youtube.com/watch?v=MsPFUPDKTvs
42 mp-nél a különbséget érdemes megnézni

több mint 15 éve
Blues 12
League considering Detroit for NYG vs Viks game

Állítólag, link egyelőre nincs.
Valami TV csatornán mondták be.Bazzani
Ja, Detroitban játszuk hétfőn.
Már hivatalos.

Mehehe, technikailag akkor a Vikes is idegenben lesz 😛Winters
Teknikailag ? Közelebb van New Yorkhoz Detroit mint hozzánk. Nem tudom a jegyekkel ílyekor mivan de két lehetőség van vagy félig üresek lesznek a lelátók vagy erős Giants többség lesz. Hazai pályáról elvinni Detroitba ki a rák találta ezt ki ?Toca
Azt ki találta ki, hogy egy hóviharok verte minneapolis-ba, ilyen tetejű dómot építsenek😀 a többi már csak negatív következmény. Tényleg, így ti kerültök hátrányosabb helyzetbe, de szerintem így is respekt a ligának, hogy "csak" ennyi áldozattal, de ilyen rövid idő alatt, sikerült megoldani ezt a problémát.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
1. Mi lesz a végeredmény? B)
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? E)
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? C)
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen összesen? C)
5. Sikerül 100 yard alatt tartani Adrian Petersont? B)
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A)
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? B)
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? D)
9. Hány sacket szerzünk? B)
10. Hány sacket szedünk be? A)
11. Jacobsnak meglesz a 100+ futott yard? B)
12. Hány 20 yardnál hosszabb kickoff/illetve 10 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C)
több mint 15 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 264 — Eagles fan
Ebből nem hinném,hogy Vikes jönne ki jól.(ez már nekik is idegenbeli)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
League considering Detroit for NYG vs Viks game

Állítólag, link egyelőre nincs.
Valami TV csatornán mondták be.Bazzani
Ja, Detroitban játszuk hétfőn.
Már hivatalos.

Mehehe, technikailag akkor a Vikes is idegenben lesz 😛Winters
Teknikailag ? Közelebb van New Yorkhoz Detroit mint hozzánk. Nem tudom a jegyekkel ílyekor mivan de két lehetőség van vagy félig üresek lesznek a lelátók vagy erős Giants többség lesz. Hazai pályáról elvinni Detroitba ki a rák találta ezt ki ?
több mint 15 éve
Csak az a bajom ezzel, hogy a 2 órás kezdésnél az 1.20 szarabb.

Hogy mér nem szakadt le a hó meg a tető egy héttel később, vagy előbb.

több mint 15 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
1. B
2. C
3. C
4. B
5. B
6. A
7. B
8. B
9. C
10. C
11. B
12. C
több mint 15 éve
Blues 12
Ford field, kedd hajnal 1:20 a végső döntés. Akkor csak egy napot csúszunk, remélem ez nem lesz különösebben hatással ránk. Cserébe viszont ma Favre nem játszott volna, holnap pedig már esélyesebb, ami szerintem csak kedvező nekünk😊