NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Philadelphia Eagles
1
1
2:15, ARENA4
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 15 éve
Mindegy, Jackson mozgékonyabb, gyakorolhatunk a jövőhétre. Chicagoban űber körülmények vannak.ez nem jött be 😊
Vmelyik nyer 3-0-ragyurczi
több mint 15 éve
Mindegy, Jackson mozgékonyabb, gyakorolhatunk a jövőhétre. Chicagoban űber körülmények vannak.Vmelyik nyer 3-0-ra
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 15 éve
Eszement volt ez a Lions meccs (jövőre nagyon jók lesznek) , de kell még a Bears bukta is ugyebár...Magyar idő szerint mikor lesz ameccs hétfőn?? Csak hogy hányra húzzam az órát (éjjel).. 😊 😊
Kösz!
1. Mi lesz a végeredmény? B
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? D
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? D
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen összesen? C
5. Sikerül 100 yard alatt tartani Adrian Petersont? A
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)?A
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? E) Grant
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot?B
9. Hány sacket szerzünk? D
10. Hány sacket szedünk be? C
11. Jacobsnak meglesz a 100+ futott yard?B
12. Hány 20 yardnál hosszabb kickoff/illetve 10 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C
több mint 15 éve
Na az öreg se biztos abban, hogy játszani fog. Pedig drukkoltam neki, hogy próbálja meg elérni a 300-at. Kellet volna a játéka nekünk.gyurcziElég egy snapre bemenni aztán csere bár nyilván elég látványos lenne és méltatlannak érezné így elérni a 300-t majd kiderül sztem túl éli ha e nélkül fejezi be a karrierjét nem hiszem, hogy belekezd újabb 300-ba 😛
több mint 15 éve
Na az öreg se biztos abban, hogy játszani fog. Pedig drukkoltam neki, hogy próbálja meg elérni a 300-at. Kellet volna a játéka nekünk.
több mint 15 éve
Jah, most már láttam, h mi volt, ettől függetlenül Ganon ment el a meccs.. de a lényeg, h a GB kikapott, ez nektek is ugyanolyan jó, mint nekünkLions tett nekünk egy szívességet, megverték a GB-t aki a legnagyobb WC riválisunk. (Rodgers agyrázkódást szenvedett, így egy félidőt játszott csak kb). Sajna a Tampa megverte a Washington-t, így ők is 8-5-el állnak.Hát ezen én is nagyot mérgelődtem de itt nem Gano volt a hibás hanem a snappet nem bírta megfogni a holder így esélye sem volt kihagyni már előtte elment grrrr. Titeket meg nem irigyellek, bár jó lenne nekünk ha kikapnátok de kívánom, hogy a cspat egészsége ne szenvedje meg ezt a tortúrátokat!dande
BAZDMEG! Most látom, h a Redskins mégis megcsinálta a TD-t, Gano meg kihagyta az XPt azok után, h előtte kihagyott két huszon-yardos FG-t, beszarás!
és mi még szídtuk Tynes-t..Szesze
több mint 15 éve
Lions tett nekünk egy szívességet, megverték a GB-t aki a legnagyobb WC riválisunk. (Rodgers agyrázkódást szenvedett, így egy félidőt játszott csak kb). Sajna a Tampa megverte a Washington-t, így ők is 8-5-el állnak.Hát ezen én is nagyot mérgelődtem de itt nem Gano volt a hibás hanem a snappet nem bírta megfogni a holder így esélye sem volt kihagyni már előtte elment grrrr. Titeket meg nem irigyellek, bár jó lenne nekünk ha kikapnátok de kívánom, hogy a cspat egészsége ne szenvedje meg ezt a tortúrátokat!
BAZDMEG! Most látom, h a Redskins mégis megcsinálta a TD-t, Gano meg kihagyta az XPt azok után, h előtte kihagyott két huszon-yardos FG-t, beszarás!
és mi még szídtuk Tynes-t..Szesze
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Csapat megérkezett Detroitba. A képek alapján ott se sokkal jobb az idő.
több mint 15 éve
Lions tett nekünk egy szívességet, megverték a GB-t aki a legnagyobb WC riválisunk. (Rodgers agyrázkódást szenvedett, így egy félidőt játszott csak kb). Sajna a Tampa megverte a Washington-t, így ők is 8-5-el állnak.BAZDMEG! Most látom, h a Redskins mégis megcsinálta a TD-t, Gano meg kihagyta az XPt azok után, h előtte kihagyott két huszon-yardos FG-t, beszarás!
és mi még szídtuk Tynes-t..
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Isten áldja a Lionst! 😀 😀 Végre valami jó hír. 😊
több mint 15 éve
legjobb h kb péntek óta nem néztem fel, jövök h bazz megint nem tippeltem, nyitom az atdhe-t sehol link, mondom mi van...még így sem örülök h tudtam tippelni, hiányozni fog az a 2és fél nap (repüléssel együtt) a philly ellen...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 15 éve
Tippjáték 13. forduló1. B
2. E
3. D
4. C
5. B
6. A
7. C
8. B
9. D
10. B
11. B
12. D
több mint 15 éve
Az ok, h a Vikings sem otthon játszik, de legalább eddig edzhettek, mi szoptunk 2 napot repülőtereken meg Kansas City szállodában az idő miatt. Nem érzem h olyan nagy előny lenne ez most nekünk.Szsziszkasenkinek se előny, főleg h pont a Philly meccs jön ezután, ami kb 10x fontosabb, mint a Vikings elleni
több mint 15 éve
Az ok, h a Vikings sem otthon játszik, de legalább eddig edzhettek, mi szoptunk 2 napot repülőtereken meg Kansas City szállodában az idő miatt. Nem érzem h olyan nagy előny lenne ez most nekünk.
több mint 15 éve
Blues
12
http://www.youtube.com/watch?v=MsPFUPDKTvshttp://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d81cd4343/Metrodome-roof-collapses
42 mp-nél a különbséget érdemes megnéznigerle
hát még itt😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ez gáz 😐
több mint 15 éve
1. B2. C
3. B
4. B
5. A
6. B
7. C
8. B
9. D
10. A
11. B
12. C
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 15 éve
http://www.youtube.com/watch?v=MsPFUPDKTvs42 mp-nél a különbséget érdemes megnézni
több mint 15 éve
Blues
12
Azt ki találta ki, hogy egy hóviharok verte minneapolis-ba, ilyen tetejű dómot építsenek😀 a többi már csak negatív következmény. Tényleg, így ti kerültök hátrányosabb helyzetbe, de szerintem így is respekt a ligának, hogy "csak" ennyi áldozattal, de ilyen rövid idő alatt, sikerült megoldani ezt a problémát.Teknikailag ? Közelebb van New Yorkhoz Detroit mint hozzánk. Nem tudom a jegyekkel ílyekor mivan de két lehetőség van vagy félig üresek lesznek a lelátók vagy erős Giants többség lesz. Hazai pályáról elvinni Detroitba ki a rák találta ezt ki ?TocaLeague considering Detroit for NYG vs Viks gameJa, Detroitban játszuk hétfőn.
Állítólag, link egyelőre nincs.
Valami TV csatornán mondták be.Bazzani
Már hivatalos.
Mehehe, technikailag akkor a Vikes is idegenben lesz 😛Winters
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
1. Mi lesz a végeredmény? B)2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? E)
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? C)
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen összesen? C)
5. Sikerül 100 yard alatt tartani Adrian Petersont? B)
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A)
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? B)
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? D)
9. Hány sacket szerzünk? B)
10. Hány sacket szedünk be? A)
11. Jacobsnak meglesz a 100+ futott yard? B)
12. Hány 20 yardnál hosszabb kickoff/illetve 10 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C)
több mint 15 éve
Ebből nem hinném,hogy Vikes jönne ki jól.(ez már nekik is idegenbeli)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
Teknikailag ? Közelebb van New Yorkhoz Detroit mint hozzánk. Nem tudom a jegyekkel ílyekor mivan de két lehetőség van vagy félig üresek lesznek a lelátók vagy erős Giants többség lesz. Hazai pályáról elvinni Detroitba ki a rák találta ezt ki ?League considering Detroit for NYG vs Viks gameJa, Detroitban játszuk hétfőn.
Állítólag, link egyelőre nincs.
Valami TV csatornán mondták be.Bazzani
Már hivatalos.
Mehehe, technikailag akkor a Vikes is idegenben lesz 😛Winters
több mint 15 éve
Csak az a bajom ezzel, hogy a 2 órás kezdésnél az 1.20 szarabb.Hogy mér nem szakadt le a hó meg a tető egy héttel később, vagy előbb.
több mint 15 éve
1. B2. C
3. C
4. B
5. B
6. A
7. B
8. B
9. C
10. C
11. B
12. C
több mint 15 éve
Blues
12
Ford field, kedd hajnal 1:20 a végső döntés. Akkor csak egy napot csúszunk, remélem ez nem lesz különösebben hatással ránk. Cserébe viszont ma Favre nem játszott volna, holnap pedig már esélyesebb, ami szerintem csak kedvező nekünk😊