New York Giants
50 feliratkozó
több mint 15 éve
olyan lesz ez a második eagles meccs mint a 3-2 Bernben (1954)
több mint 15 éve
Hát igen. Olyan csapat ne nyerjen, akit 3,5 negyeden keresztül szétszedtünk, és mind a két meccsünkön szerencsével és saját f..ságunk miatt nyertek ellenünk.Szénc vs. Pecc
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 15 éve
Saints/Packs-Pats/Pitts nekem mind1 csak ne madarak nyerjenek SB-t 😀
több mint 15 éve
falcons (ryan 20-2 otthon asszem) és pats/steelers az kb döntetlen nekem
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Siants-Steelers
több mint 15 éve
kiket vártok az SB-be? én packers-ravensre számítok
több mint 15 éve
They can line up, and kiss my ass! http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/01/06/behind-closed-doors-coughlin-tells-critics-to-kiss-my-ass/#commentseddig is bírtam 😊
több mint 15 éve
ahogy így utána olvastam Foxhoz idei szezonra tampa 2-t írtak, hát ha marad goff mlb-ben akkor nagyon megszívtuk...(de nem fog úgysem remélem)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 15 éve
Fewell meg Fox lehet helyet cserélnek!Már itt anno vezetett egy nagyon jó 4-3 védelmet, de sztem ő nem cover2-t irányítana!
több mint 15 éve
Írtak egy hírt nem rég itt az oldalon :jó kérdés, erről az tud nyilatkozni aki emlékszik rá, hogy milyen volt akkor az ígülsz offense?
A Minnesotától kirúgott Brad Childress visszatérhet korábbi állásába, 2010-től Phillyben lehet újra offensive coordinator
5:56 AM Dec 23rd, 2010 via
ha ez igaz , az jó , vagy rossz nekünk szerintetek??yooker
több mint 15 éve
a frisco szerintem stanfordból hozna HC-tvittoreJim Harbaugh fasza edző...
több mint 15 éve
Írtak egy hírt nem rég itt az oldalon :A Minnesotától kirúgott Brad Childress visszatérhet korábbi állásába, 2010-től Phillyben lehet újra offensive coordinator
5:56 AM Dec 23rd, 2010 via
ha ez igaz , az jó , vagy rossz nekünk szerintetek??
több mint 15 éve
a frisco szerintem stanfordból hozna HC-t
több mint 15 éve
Na igen, ráadásul, ha ebből a sok rosszból csak egy nem következik be (például ha nyerjük a Philly meccset, ami egyébként statisztikailag a legnagyobb 4. negyedes comeback - értsd balfaszkodás - az NFL történetében), akkor most valószínűleg arról beszélgetnénk, hogy mit kellene változtatni a GB elleni második ütközeten 😕WintersEhhez az is elég lett volna ha nem dobnak be a zebrák egy totál kamu holdingot Chris Johnson 86 yardos TD-jénél a Bears ellen. :]
Reméljük sikerül produktívan működnünk a FA piacon és akkor szánhatunk bőven az olinera a pickjeinkből.
Legyen mar meg a rohadt CBA mert addig minden log a levegoben, meg a ST edzot se fogja kirakni a csapat amig nincs meg.
Kozben Fewellnek megjott a negyedik keroje a Broncos. Ez komoly is lehet, mert nekik biztos nem a Rooney Rule miatt kell. Jelenleg meg gondolkozik melyik interjukra mond igent mert - az ismerosei szerint - nem szereti ha csak disz-feketenek kell. Eloszor a Pantersnek es a Brownsnak valaszol, utana majd a 49ersnek es a Broncosnak. Szivas a kobon.
több mint 15 éve
Na igen, ráadásul, ha ebből a sok rosszból csak egy nem következik be (például ha nyerjük a Philly meccset, ami egyébként statisztikailag a legnagyobb 4. negyedes comeback - értsd balfaszkodás - az NFL történetében), akkor most valószínűleg arról beszélgetnénk, hogy mit kellene változtatni a GB elleni második ütközeten 😕Utána D. Hixon az edzőtáborban, ami ugye a visszahordásunkat vágta galyra egész szezonra. És még sorolhatnánk...G-menTovábbra sem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy a DAL elleni otthoni vereségünkkel ástuk meg a sírgödrünket.G-menAz első kapavágás Chad Jones autóbalesete volt szerintem még a szezon előtt.
salander
több mint 15 éve
A draftcetlikkel úgy számoljunk, h nincs 5. körösünk jelen állás szerint a Rosenfels trade miatt.Az a baj, h egyik oldalon se hangzik túl jól 😊
Beatty RT-t annyira sem tud játszani, mint LT-t. Saját bevallása szerint is a bal oldalon érzi jól magát. Szóval McKie mögött Beatty mint backup nem hangzik jól.Szsziszka
több mint 15 éve
FA piacon kérdés mennyit költenének a tulajok, illetve hogy állnak összességében, gondolom a stadion felének kiköhögése sem volt egyszerű
több mint 15 éve
A draftcetlikkel úgy számoljunk, h nincs 5. körösünk jelen állás szerint a Rosenfels trade miatt.Beatty RT-t annyira sem tud játszani, mint LT-t. Saját bevallása szerint is a bal oldalon érzi jól magát. Szóval McKie mögött Beatty mint backup nem hangzik jól.
több mint 15 éve
Ha a meccseket nézzük, akkor mindenképp a Dallas elleni is. Plusz már az Eagles-nek is kijárna egy nagy verés tőlünk, ami most eljöhetett volna. Ráadásul amilyen előnyünk volt...Utána D. Hixon az edzőtáborban, ami ugye a visszahordásunkat vágta galyra egész szezonra. És még sorolhatnánk...G-menTovábbra sem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy a DAL elleni otthoni vereségünkkel ástuk meg a sírgödrünket.G-menAz első kapavágás Chad Jones autóbalesete volt szerintem még a szezon előtt.
salander
több mint 15 éve
a tökéletesen működő falnak egy pocket qb esetén ( mint Eli ) még nagyobb jelentősége van mint másoknál , tehát annak tényleg maximálisan rendben kell lennie !
amúgy bosszankodtam idén néhányszor Eli immobilitása miatt ( bár neki meg kellene tiltani a futást az idei 2 (!) alapján ) ,de közben rájöttem hogy nem is rossz az ha nem szaladgál , legalább a sérülés nincs így benne (annyira) a játékában ! a legtöbb qb sérülés idén a
szaladgálásból ( Rodgers,Kolb,Vick ) ill. a rossz fal teljesítményből adódóan került elő( őket főleg mi iktattuk ki.. 😛 ) pótlásuk mindig nehéz ami komoly sérülésnél a szezonba kerülhet!
több mint 15 éve
Utána D. Hixon az edzőtáborban, ami ugye a visszahordásunkat vágta galyra egész szezonra. És még sorolhatnánk...Továbbra sem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy a DAL elleni otthoni vereségünkkel ástuk meg a sírgödrünket.G-menAz első kapavágás Chad Jones autóbalesete volt szerintem még a szezon előtt.
salander
több mint 15 éve
Továbbra sem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy a DAL elleni otthoni vereségünkkel ástuk meg a sírgödrünket.G-menAz első kapavágás Chad Jones autóbalesete volt szerintem még a szezon előtt.
Ha az orvosok életet tudnak lehelni a falunkba, akkor nem olyan vészes a kép: ami majdnem biztos draft/FA OLB, MLB, C, CB, S. Ez talán még bele is fér. A RB, DT, OT, DE, TE/FB dolog meg nagyon homályos még. Mindenki szurkoljon hogy kezdjenek valamit Adrews hátával meg Seubert térdével.
több mint 15 éve
Akkor mindenki kell 😊összegezve az eddig itt draft/fa -ra felmerült posztokat :Ha a Tollefson/Kiwi páros egyike sem marad akkor kell DE is 😊
-C
-RB
-P
-KR
-OLB
-MLB
-LT
-RT
-CB
-TE
- ?
talán a QB és a DE amik biztosan nem merültek fel.... 😉
nagyon érdekes lesz ez az offseason úgy érzem !yooker
De azért ennyire nem vészes a helyzet, ezek közül csak az LB-k kritikusak, a többi mind a jövőre vonatkozó lépés lenne.Szesze
Összefoglalom: Egy Super Bowl győztes csapat kell!!!
több mint 15 éve
az erőviszonyokat tekintve jó lenne ha a divisional meccsek nem odavissza rendszerben történnének, hanem csak 1 game lenne. a kieső 3 meccset pótolnám az AFC-ből, mivel másodikok lettünk ezért az AFC east mellett játszanánk: SD, ravens, jax2002 óta, amikor kialakult a jelenlegi csoportrendszer, 9 év alatt 18 NFC-s s 18 AFC-s wild card hely volt, ezeket a következő elosztásban adták az egyes divíziók:
így egy nfc csapat 9 conf és 7 non-conf meccset tolna. ez kiegyenlítené a ligát és nem lenne akkora előny hulladék divízióban lenni (nfc west) és nem lenne akkora szopás egy erősben boxolni (nfc north)vittore
NFC AFC
East: 9 South: 6
South: 4 North: 5
North: 3 East: 4
West: 2 West: 3
Tehát magasan a mi csoportunk a legerősebb, legnehezebb az NFL-ben!
Ez a lista persze egyéb érdekességeket is megmutat, pl. amit mindenki tudott, hogy a West-ek a leggyengébbek, de azt is, és itt szerintem téves elképzelések vannak az emberek fejében, hogy az NFC North korántsem olyan erős (9 év alatt 3 wc-csapat)!
Valaki írta korábban, hogy jövőre nehezebb dolgunk lesz, mert biztos nem fog 2 divízióriválisunk is csak 6 győzelmet elérni. Én ezt pont fordítva látom: az, hogy a DAL idén gyenge volt, éppen a wild card-ért velünk vetélkedő NFC-s gárdákat erősítette: ld. GB vagy NO.
Továbbra sem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy a DAL elleni otthoni vereségünkkel ástuk meg a sírgödrünket.
Meg tudjuk akkor is nyerni a divíziót, ha a többiek 8-8-as, 9-7-es, 10-6-os mérlegeket csinálnak. Viszont ha 2-ok leszünk, a wild card-ért feltétlenül előnyösebb nekünk, ha a csoporttársaink fontos vereségeket osztanak ki a szezon során a riválisoknak, ez most elmaradt.
több mint 15 éve
összegezve az eddig itt draft/fa -ra felmerült posztokat :Ha a Tollefson/Kiwi páros egyike sem marad akkor kell DE is 😊
-C
-RB
-P
-KR
-OLB
-MLB
-LT
-RT
-CB
-TE
- ?
talán a QB és a DE amik biztosan nem merültek fel.... 😉
nagyon érdekes lesz ez az offseason úgy érzem !yooker
De azért ennyire nem vészes a helyzet, ezek közül csak az LB-k kritikusak, a többi mind a jövőre vonatkozó lépés lenne.