New York Giants
50 feliratkozó
több mint 15 éve
lófaszt simán nyertek... ők utolsó 2 meccsükön L, ti meg 2Wolyan lesz ez a második eagles meccs mint a 3-2 Bernben (1954)vittoreEzek szerint a Packers, amely elverte őket az alapszakaszban, most kikap amikor igazi tét van? 😕Gergőbácsi
több mint 15 éve
olyan lesz ez a második eagles meccs mint a 3-2 Bernben (1954)vittoreEzek szerint a Packers, amely elverte őket az alapszakaszban, most kikap amikor igazi tét van? 😕
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 15 éve
olyan lesz ez a második eagles meccs mint a 3-2 Bernben (1954)
több mint 15 éve
Hát igen. Olyan csapat ne nyerjen, akit 3,5 negyeden keresztül szétszedtünk, és mind a két meccsünkön szerencsével és saját f..ságunk miatt nyertek ellenünk.Szénc vs. Pecc
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 15 éve
Saints/Packs-Pats/Pitts nekem mind1 csak ne madarak nyerjenek SB-t 😀
több mint 15 éve
falcons (ryan 20-2 otthon asszem) és pats/steelers az kb döntetlen nekem
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Siants-Steelers
több mint 15 éve
kiket vártok az SB-be? én packers-ravensre számítok
több mint 15 éve
They can line up, and kiss my ass! http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/01/06/behind-closed-doors-coughlin-tells-critics-to-kiss-my-ass/#commentseddig is bírtam 😊
több mint 15 éve
ahogy így utána olvastam Foxhoz idei szezonra tampa 2-t írtak, hát ha marad goff mlb-ben akkor nagyon megszívtuk...(de nem fog úgysem remélem)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 15 éve
Fewell meg Fox lehet helyet cserélnek!Már itt anno vezetett egy nagyon jó 4-3 védelmet, de sztem ő nem cover2-t irányítana!
több mint 15 éve
Írtak egy hírt nem rég itt az oldalon :jó kérdés, erről az tud nyilatkozni aki emlékszik rá, hogy milyen volt akkor az ígülsz offense?
A Minnesotától kirúgott Brad Childress visszatérhet korábbi állásába, 2010-től Phillyben lehet újra offensive coordinator
5:56 AM Dec 23rd, 2010 via
ha ez igaz , az jó , vagy rossz nekünk szerintetek??yooker
több mint 15 éve
a frisco szerintem stanfordból hozna HC-tvittoreJim Harbaugh fasza edző...
több mint 15 éve
Írtak egy hírt nem rég itt az oldalon :A Minnesotától kirúgott Brad Childress visszatérhet korábbi állásába, 2010-től Phillyben lehet újra offensive coordinator
5:56 AM Dec 23rd, 2010 via
ha ez igaz , az jó , vagy rossz nekünk szerintetek??
több mint 15 éve
a frisco szerintem stanfordból hozna HC-t
több mint 15 éve
Na igen, ráadásul, ha ebből a sok rosszból csak egy nem következik be (például ha nyerjük a Philly meccset, ami egyébként statisztikailag a legnagyobb 4. negyedes comeback - értsd balfaszkodás - az NFL történetében), akkor most valószínűleg arról beszélgetnénk, hogy mit kellene változtatni a GB elleni második ütközeten 😕WintersEhhez az is elég lett volna ha nem dobnak be a zebrák egy totál kamu holdingot Chris Johnson 86 yardos TD-jénél a Bears ellen. :]
Reméljük sikerül produktívan működnünk a FA piacon és akkor szánhatunk bőven az olinera a pickjeinkből.
Legyen mar meg a rohadt CBA mert addig minden log a levegoben, meg a ST edzot se fogja kirakni a csapat amig nincs meg.
Kozben Fewellnek megjott a negyedik keroje a Broncos. Ez komoly is lehet, mert nekik biztos nem a Rooney Rule miatt kell. Jelenleg meg gondolkozik melyik interjukra mond igent mert - az ismerosei szerint - nem szereti ha csak disz-feketenek kell. Eloszor a Pantersnek es a Brownsnak valaszol, utana majd a 49ersnek es a Broncosnak. Szivas a kobon.
több mint 15 éve
Na igen, ráadásul, ha ebből a sok rosszból csak egy nem következik be (például ha nyerjük a Philly meccset, ami egyébként statisztikailag a legnagyobb 4. negyedes comeback - értsd balfaszkodás - az NFL történetében), akkor most valószínűleg arról beszélgetnénk, hogy mit kellene változtatni a GB elleni második ütközeten 😕Utána D. Hixon az edzőtáborban, ami ugye a visszahordásunkat vágta galyra egész szezonra. És még sorolhatnánk...G-menTovábbra sem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy a DAL elleni otthoni vereségünkkel ástuk meg a sírgödrünket.G-menAz első kapavágás Chad Jones autóbalesete volt szerintem még a szezon előtt.
salander
több mint 15 éve
A draftcetlikkel úgy számoljunk, h nincs 5. körösünk jelen állás szerint a Rosenfels trade miatt.Az a baj, h egyik oldalon se hangzik túl jól 😊
Beatty RT-t annyira sem tud játszani, mint LT-t. Saját bevallása szerint is a bal oldalon érzi jól magát. Szóval McKie mögött Beatty mint backup nem hangzik jól.Szsziszka
több mint 15 éve
FA piacon kérdés mennyit költenének a tulajok, illetve hogy állnak összességében, gondolom a stadion felének kiköhögése sem volt egyszerű
több mint 15 éve
A draftcetlikkel úgy számoljunk, h nincs 5. körösünk jelen állás szerint a Rosenfels trade miatt.Beatty RT-t annyira sem tud játszani, mint LT-t. Saját bevallása szerint is a bal oldalon érzi jól magát. Szóval McKie mögött Beatty mint backup nem hangzik jól.
több mint 15 éve
Ha a meccseket nézzük, akkor mindenképp a Dallas elleni is. Plusz már az Eagles-nek is kijárna egy nagy verés tőlünk, ami most eljöhetett volna. Ráadásul amilyen előnyünk volt...Utána D. Hixon az edzőtáborban, ami ugye a visszahordásunkat vágta galyra egész szezonra. És még sorolhatnánk...G-menTovábbra sem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy a DAL elleni otthoni vereségünkkel ástuk meg a sírgödrünket.G-menAz első kapavágás Chad Jones autóbalesete volt szerintem még a szezon előtt.
salander
több mint 15 éve
a tökéletesen működő falnak egy pocket qb esetén ( mint Eli ) még nagyobb jelentősége van mint másoknál , tehát annak tényleg maximálisan rendben kell lennie !
amúgy bosszankodtam idén néhányszor Eli immobilitása miatt ( bár neki meg kellene tiltani a futást az idei 2 (!) alapján ) ,de közben rájöttem hogy nem is rossz az ha nem szaladgál , legalább a sérülés nincs így benne (annyira) a játékában ! a legtöbb qb sérülés idén a
szaladgálásból ( Rodgers,Kolb,Vick ) ill. a rossz fal teljesítményből adódóan került elő( őket főleg mi iktattuk ki.. 😛 ) pótlásuk mindig nehéz ami komoly sérülésnél a szezonba kerülhet!
több mint 15 éve
Utána D. Hixon az edzőtáborban, ami ugye a visszahordásunkat vágta galyra egész szezonra. És még sorolhatnánk...Továbbra sem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy a DAL elleni otthoni vereségünkkel ástuk meg a sírgödrünket.G-menAz első kapavágás Chad Jones autóbalesete volt szerintem még a szezon előtt.
salander
több mint 15 éve
Továbbra sem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy a DAL elleni otthoni vereségünkkel ástuk meg a sírgödrünket.G-menAz első kapavágás Chad Jones autóbalesete volt szerintem még a szezon előtt.
Ha az orvosok életet tudnak lehelni a falunkba, akkor nem olyan vészes a kép: ami majdnem biztos draft/FA OLB, MLB, C, CB, S. Ez talán még bele is fér. A RB, DT, OT, DE, TE/FB dolog meg nagyon homályos még. Mindenki szurkoljon hogy kezdjenek valamit Adrews hátával meg Seubert térdével.