New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Előre gondolkodunk, ez tetszik...The Giants & safety Julian Love’s reps have had conversations about a contract extension, according to a source.
— Pat Leonard (@PLeonardNYDN) November 3, 2022
Love, 24, a 2019 4th round pick from Notre Dame, is a captain, an indispensable player & pending UFA
Joe Schoen wants to get any in-season extensions done this week pic.twitter.com/F1xwnt0zmn
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
ThySoul
1 622
Tipikus tc/preseason player, közönségkedvenc (külföldi fórumokon imádják), nálunk kb wr6 lett volna, csak Kumerow tud játszani ST-ben is így sosem kapott esélyt. Egyébként drukkolok neki, Daboll ismeri, jó helyre is került, remélem rámcáfol és robbant egyet6-4, 210, legalább szép nagy célpont és valóban, ebben az egységben bárki előrelépés lehet.Semmi vesztenivalonk nincs vele ha kiprobaljuk szerintem6. körben draftolta a Bills 2020-ban, azóta 4 elkapása van összesen.Isaiah Hodgins segít be az elkapásoknál majd. Reméljük, upgrade lesz.nem tudom kicsoda de biztos...
Zet
yooker
Zet
yooker
Henderson
több mint 2 éve
ozibozi
17 183
Négy elkapás négy elkapás, na de micsoda elkapások voltak 😉Gollodayhez képes ez a Srác már most 2x annyit kapott el! 😉6-4, 210, legalább szép nagy célpont és valóban, ebben az egységben bárki előrelépés lehet.Semmi vesztenivalonk nincs vele ha kiprobaljuk szerintem6. körben draftolta a Bills 2020-ban, azóta 4 elkapása van összesen.Isaiah Hodgins segít be az elkapásoknál majd. Reméljük, upgrade lesz.nem tudom kicsoda de biztos...
Zet
yooker
Zet
yooker
Henderson
nagir
több mint 2 éve
Gollodayhez képes ez a Srác már most 2x annyit kapott el! 😉6-4, 210, legalább szép nagy célpont és valóban, ebben az egységben bárki előrelépés lehet.Semmi vesztenivalonk nincs vele ha kiprobaljuk szerintem6. körben draftolta a Bills 2020-ban, azóta 4 elkapása van összesen.Isaiah Hodgins segít be az elkapásoknál majd. Reméljük, upgrade lesz.nem tudom kicsoda de biztos...
Zet
yooker
Zet
yooker
Henderson
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Kronos
786
Elvileg a héten egyeztet a csapat arról, hogy kell-e átalakítani játékos szerződéseket a megfelelő működéshez, a lehetséges hosszabbításokról, kiemelten Jones-t és Barkley-t. Kíváncsi leszek mi lesz. Vajon lesz tag-elés?Barkley tag, DJ vel pedig alá lehet írni egy szerződést, ésszerű keretek között és építeni köré a csapatot.
GJohnny74
DJ intelligens,okos fiú, szerintem maradni szeretne,meglehet vele egyezni... elnézve az újonc iranyitokat az elmúlt években, óriási lutri húzni,eladni a vesed, mert nem fogunk elől draftolni 🤔
Annyi lyuk van a keretben, hogy szerintem nem ez az elsődleges most, hogy mindenképpen húzzunk vkit.
DJ-t ismerjük, szeretjük, nem láttuk még a plafonjat,én örülnék,ha maradna.
Tud meccseket nyerni,ha....
több mint 2 éve
Henderson
1 046
6-4, 210, legalább szép nagy célpont és valóban, ebben az egységben bárki előrelépés lehet.Semmi vesztenivalonk nincs vele ha kiprobaljuk szerintem6. körben draftolta a Bills 2020-ban, azóta 4 elkapása van összesen.Isaiah Hodgins segít be az elkapásoknál majd. Reméljük, upgrade lesz.nem tudom kicsoda de biztos...
Zet
yooker
Zet
yooker
Szerkesztette: Henderson
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Semmi vesztenivalonk nincs vele ha kiprobaljuk szerintem6. körben draftolta a Bills 2020-ban, azóta 4 elkapása van összesen.Isaiah Hodgins segít be az elkapásoknál majd. Reméljük, upgrade lesz.nem tudom kicsoda de biztos...
Zet
yooker
Zet
több mint 2 éve
Zet
1 563
6. körben draftolta a Bills 2020-ban, azóta 4 elkapása van összesen.Isaiah Hodgins segít be az elkapásoknál majd. Reméljük, upgrade lesz.nem tudom kicsoda de biztos...
Zet
yooker
több mint 2 éve
van komoly 4 elkapasa.Isaiah Hodgins segít be az elkapásoknál majd. Reméljük, upgrade lesz.nem tudom kicsoda de biztos...
Zet
yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Isaiah Hodgins segít be az elkapásoknál majd. Reméljük, upgrade lesz.nem tudom kicsoda de biztos...
Zet
több mint 2 éve
Vobox
635
Nyilván nem,de bíztató,hogy valódi előremutató,tudatosan tervező munka zajlik.Elvileg a héten egyeztet a csapat arról, hogy kell-e átalakítani játékos szerződéseket a megfelelő működéshez, a lehetséges hosszabbításokról, kiemelten Jones-t és Barkley-t. Kíváncsi leszek mi lesz. Vajon lesz tag-elés?Jah, hát ez most egy elég éles szituáció, nem könnyű eldönteni, hogy mi legyen.. bár nem hinném, hogy most fognak erről érdemi döntést hozni.
GJohnny74
Szesze
több mint 2 éve
Elvileg a héten egyeztet a csapat arról, hogy kell-e átalakítani játékos szerződéseket a megfelelő működéshez, a lehetséges hosszabbításokról, kiemelten Jones-t és Barkley-t. Kíváncsi leszek mi lesz. Vajon lesz tag-elés?Jah, hát ez most egy elég éles szituáció, nem könnyű eldönteni, hogy mi legyen.. bár nem hinném, hogy most fognak erről érdemi döntést hozni.
GJohnny74
több mint 2 éve
GJohnny74
500
Elvileg a héten egyeztet a csapat arról, hogy kell-e átalakítani játékos szerződéseket a megfelelő működéshez, a lehetséges hosszabbításokról, kiemelten Jones-t és Barkley-t. Kíváncsi leszek mi lesz. Vajon lesz tag-elés?
több mint 2 éve
Zet
1 563
Isaiah Hodgins segít be az elkapásoknál majd. Reméljük, upgrade lesz.
több mint 2 éve
Azt írják azzal hogy Schoen nem hozott elkapót és Kadarius Toney sincs már, Golladay-en mégjöbban nő a nyomás, hogy alkosson valamit miután visszatér a 10. héten a Texans ellen a térd sérüléséből. Hát kíváncsi leszek.Szarik o a nyomasra ....annak a palinak vege sajnos!
GJohnny74
Hangyafasznyi eselyt latok hogy erdemben hozzategyen barmit is meg ehhez a csapathoz!
Ha valami kulonleges csoda folytan ez megis megtortenne az max kb 2-3 meccs lehet mert annal tobbet nem bir ki !
több mint 2 éve
GJohnny74
500
Azt írják azzal hogy Schoen nem hozott elkapót és Kadarius Toney sincs már, Golladay-en mégjöbban nő a nyomás, hogy alkosson valamit miután visszatér a 10. héten a Texans ellen a térd sérüléséből. Hát kíváncsi leszek.
több mint 2 éve
Nekem még a hosszú passzai sem tetszenek! Olyan érzésem van amikor dobja, mint ha félve engedné el és persze nem is lesz pontos, szinte soha...Itt meg a masik problema..hogy "dragan" lehet hozni vagy aki olcso az meg olyan is lesz...Na kérem itt van a kutya elásva! Nem mondom, hogy steril körülményeket kell teremteni Neki, de egyszerűen nincs esélye jó, sok passzt kiosztani, mert mindig valami elszaródik. Ezért is vannak pletykák róla, hogy hozunk egy WRt, a FO is érzi, hogy addig nem lehet jó döntést hozni Róla, amíg nem láttuk mit is tud valójában...Nincs elkapója de Cserébe Viszont a végét nem számítva feltűnő volt mennyi ideje van a fal mögött sok snap alatt, vlsz Eli kutatna az emlékei között sokáig, Pedig 2 helyen is csere játszott. Ez azért mégis csak előrelépés még aEz meg a masik , hogy vegre van ideje es jobb a fal de a wr problema megintcsak oda vezet hogy nem tudod realisan megitelni a teljesitmenyt . Es most nem pro bowl allomamyra gondolok neki hanem egy legalabb minimalis tamogatasra..
kommentátorok is többször kiemelték pedig nem sok pozitívumról beszéltek.
ozibozi
Szoval most a jelenlegi szituban elegge elkezdett zavarni ez a helyzet
yooker
nagir
De lehet most azt mondanam inkabb hogy
erdemes lett volna valakit megprobalni mert idot sporoltunk volna vele magunknak...kiveve ha Dabollek e nelkul is tudnak majd jol donteni! Egyebkent Jones valoban sokmindenben fejlodott ez nem kerdes de az olvasas problema meg mindig ami leginkabb aggaszt vele kapcsolatban!
yooker
több mint 2 éve
ozibozi
17 183
Daboll külön akarta a denveri srácot, de a második kört meg aprót keveseltèk így el lett engedve a történet, mert nem ér többet és nem létkérdés.Arról mondjuk nem jött hír hogy a Pittsburgh meg lett e keresve. Gyanítom nem.
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Nem trade-eltünk senkiért, Schoen szerint túl sokat kértek, és nem akarta amortizálni a draft capitalt.Szerintem jól tettük, hogy nem fizettünk túl senkit, plusz tudjak az ellenfelek, hogy ki vagyunk éhezve és simán letudnak húzni minket, szóval inkább maradunk azoknál akiket ki is tudunk ingyen választani akar drafton, akar majd pénzért FA-n. Schoen is azt mondta ma, “never Go shopping when you are hungry”. Nem vagyunk win-now módban, így kapkodni se kell. 6-2 egy jó alapja, hogy a kövi meccsekre is legyen önbizalmunk és tudjunk jó játékokat felrajzolni, ha visszajönnek a sérültek, és talán Golladayt is be lehet majd vetni valahogy.
Jelenleg nem nagyon van elkapónk, ezért vagy megyünk tovább azokkal, akik vannak (és ahogy a Seahawks kielemzett minket, mások is megteszik), vagy esetleg szerzünk vkit az FA piacról.
Tudom, h rebuild van és 6-2, ami kurva jó és hihetetlen, de 5 csoportmeccs van hátra.
A kérdés: akarjuk-e OBJ-t, kell-e nekünk 2 ACL szakadás utàn?
Zet
több mint 2 éve
ozibozi
17 183
Nem trade-eltünk senkiért, Schoen szerint túl sokat kértek, és nem akarta amortizálni a draft capitalt.Ha egészséges akkor ő dönt a sorsáról és nem mi 😊
Jelenleg nem nagyon van elkapónk, ezért vagy megyünk tovább azokkal, akik vannak (és ahogy a Seahawks kielemzett minket, mások is megteszik), vagy esetleg szerzünk vkit az FA piacról.
Tudom, h rebuild van és 6-2, ami kurva jó és hihetetlen, de 5 csoportmeccs van hátra.
Zet
A
Mondjuk 2 ilyen sérülés után lehet inkább csak a következő évre lesz ő bármilyen formában is.
több mint 2 éve
Zet
1 563
Nem trade-eltünk senkiért, Schoen szerint túl sokat kértek, és nem akarta amortizálni a draft capitalt.Jelenleg nem nagyon van elkapónk, ezért vagy megyünk tovább azokkal, akik vannak (és ahogy a Seahawks kielemzett minket, mások is megteszik), vagy esetleg szerzünk vkit az FA piacról.
több mint 2 éve
Itt meg a masik problema..hogy "dragan" lehet hozni vagy aki olcso az meg olyan is lesz...Na kérem itt van a kutya elásva! Nem mondom, hogy steril körülményeket kell teremteni Neki, de egyszerűen nincs esélye jó, sok passzt kiosztani, mert mindig valami elszaródik. Ezért is vannak pletykák róla, hogy hozunk egy WRt, a FO is érzi, hogy addig nem lehet jó döntést hozni Róla, amíg nem láttuk mit is tud valójában...Nincs elkapója de Cserébe Viszont a végét nem számítva feltűnő volt mennyi ideje van a fal mögött sok snap alatt, vlsz Eli kutatna az emlékei között sokáig, Pedig 2 helyen is csere játszott. Ez azért mégis csak előrelépés még aEz meg a masik , hogy vegre van ideje es jobb a fal de a wr problema megintcsak oda vezet hogy nem tudod realisan megitelni a teljesitmenyt . Es most nem pro bowl allomamyra gondolok neki hanem egy legalabb minimalis tamogatasra..
ozibozi
yooker
nagir
De lehet most azt mondanam inkabb hogy
erdemes lett volna valakit megprobalni mert idot sporoltunk volna vele magunknak...kiveve ha Dabollek e nelkul is tudnak majd jol donteni! Egyebkent Jones valoban sokmindenben fejlodott ez nem kerdes de az olvasas problema meg mindig ami leginkabb aggaszt vele kapcsolatban!
több mint 2 éve
Na kérem itt van a kutya elásva! Nem mondom, hogy steril körülményeket kell teremteni Neki, de egyszerűen nincs esélye jó, sok passzt kiosztani, mert mindig valami elszaródik. Ezért is vannak pletykák róla, hogy hozunk egy WRt, a FO is érzi, hogy addig nem lehet jó döntést hozni Róla, amíg nem láttuk mit is tud valójában...Nincs elkapója de Cserébe Viszont a végét nem számítva feltűnő volt mennyi ideje van a fal mögött sok snap alatt, vlsz Eli kutatna az emlékei között sokáig, Pedig 2 helyen is csere játszott. Ez azért mégis csak előrelépés még aEz meg a masik , hogy vegre van ideje es jobb a fal de a wr problema megintcsak oda vezet hogy nem tudod realisan megitelni a teljesitmenyt . Es most nem pro bowl allomamyra gondolok neki hanem egy legalabb minimalis tamogatasra..
ozibozi
yooker
több mint 2 éve
Nincs elkapója de Cserébe Viszont a végét nem számítva feltűnő volt mennyi ideje van a fal mögött sok snap alatt, vlsz Eli kutatna az emlékei között sokáig, Pedig 2 helyen is csere játszott. Ez azért mégis csak előrelépés még aEz meg a masik , hogy vegre van ideje es jobb a fal de a wr problema megintcsak oda vezet hogy nem tudod realisan megitelni a teljesitmenyt . Es most nem pro bowl allomamyra gondolok neki hanem egy legalabb minimalis tamogatasra..
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 183
Legjobb pontok: OWR Darius Slayton (75.6)
C Jon Feliciano (70.4)
LT Andrew Thomas (68.5)
TE Tanner Hudson (67.5)
RB Saquon Barkley (67.1)
Legrosszabb:
QB Daniel Jones (38.3)
LG Joshua Ezeudu (50.2)
WR Marcus Johnson (51.2)
RT Tyre Phillips (55.3)
WR Wan’Dale Robinson (56.0)
Legjobb: D
CB Adoree’ Jackson (87.9)