New York Giants
Vagy csak reálisan látja a Texans játékerejét. 😀A 21. Mez újra felértékelődik.Meg mindig furcsa nekem ozis hurra optimista hsz-ket olvasni 😀
A védelem simán megoldja a köv meccset, a támadók hozzanak 20 felett. Bitte.
ozibozi
yooker
Egyébként érdekes ez a mi védelmünk. Az elmúlt 2 évben azt mondtuk, hogy Graham mekkora penge, ilyen gyenge anyagból ennyit kihozni. De elnézve az idei Vegas D-t, meg a korábbi Miami munkásságát, most már inkább hajlok arra, hogy a védőink voltak alul értékelve.
A 21. Mez újra felértékelődik.Meg mindig furcsa nekem ozis hurra optimista hsz-ket olvasni 😀
ozibozi
A 21. Mez újra felértékelődik.Obvi én is rá gondoltam először. StrongSafetykent vissza is térhetne a régi munkájába, de azon se csodálkoznék ha Belton lenne a next Man up.
ozibozi
Jó, hát attól nem fogok kiborulni, ha vele történik valami.Jihad Ward instajat se nézzétek akkor, mert a pali folyamat két keréken baszatja a quaddal és egyéb nem mindennapi járművekkel parádézik 😀Biztos megcsúszott a quad a műfüvön... de örülök, hogy ennyire ki vannak éhezve a játékosaink a különböző extrém sportokra. Remélem vannak még lelkes követői a sziklamászásnak, az óriás műlesiklásnak és az ejtőernyőzésnek is. A klubtól is nagyon szép, hogy így támogatja a szabadidő hasznos eltöltésében őket.Ez hiányzott igazán.In other news... #Giants S Xavier McKinney suffered a broken hand while on vacation during the bye week, source said, and now will miss several weeks.
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 7, 2022
Tony Adams
Kb, mint annak idején JPP a petárdával.
Zet
vanek úr
Rodaron
Jihad Ward instajat se nézzétek akkor, mert a pali folyamat két keréken baszatja a quaddal és egyéb nem mindennapi járművekkel parádézik 😀Biztos megcsúszott a quad a műfüvön... de örülök, hogy ennyire ki vannak éhezve a játékosaink a különböző extrém sportokra. Remélem vannak még lelkes követői a sziklamászásnak, az óriás műlesiklásnak és az ejtőernyőzésnek is. A klubtól is nagyon szép, hogy így támogatja a szabadidő hasznos eltöltésében őket.Ez hiányzott igazán.In other news... #Giants S Xavier McKinney suffered a broken hand while on vacation during the bye week, source said, and now will miss several weeks.
Tony Adams
Zet
vanek úr
Biztos megcsúszott a quad a műfüvön... de örülök, hogy ennyire ki vannak éhezve a játékosaink a különböző extrém sportokra. Remélem vannak még lelkes követői a sziklamászásnak, az óriás műlesiklásnak és az ejtőernyőzésnek is. A klubtól is nagyon szép, hogy így támogatja a szabadidő hasznos eltöltésében őket.Ez hiányzott igazán.In other news... #Giants S Xavier McKinney suffered a broken hand while on vacation during the bye week, source said, and now will miss several weeks.
Tony Adams
Zet
— Xavier McKinney (@mckinney15__) November 7, 2022
Ez hiányzott igazán.In other news... #Giants S Xavier McKinney suffered a broken hand while on vacation during the bye week, source said, and now will miss several weeks.
Tony Adams
In other news... #Giants S Xavier McKinney suffered a broken hand while on vacation during the bye week, source said, and now will miss several weeks.
Eléggé követem a ligát, szóval tudom 😉 Viszont az összes meccsüket láttam idén és hetek óta olyan olyan dominánsak voltak eddig, h nem igazán láttam jönni, h a Jets (akiket szintén követek amúgy és eddig is tetszett a játékuk) képes lesz egyáltalán megszorongatni őket, nem hogy megverni. Ugyanezt az Eagles-nél pl nem érzem ennyire erősnek, de majd meglátjuk.lehet Neked verhetetlennek tűnt a Bills de azért őket már korábban is verték csak szólok..nemcsak tegnap 😉elnézve a mai meccseket is az Eaglesnek nincs igazán komoly vetélytársa az NFC címért...viszont az NFC döntőbe kb bárki odajuthat még aki versenyben még jelenleg is a rájátszásért !Szerintem a Dallas pl simán meg tudja verni az Eaglest, de pl az a Bills aki szinte verhetetlennek tűnt, most kikapott a Jets-től. Nincsenek nagy szakadékok sztem, az alapszakaszt simán nyeri az Eagles, de a rájátszásban nem fognak kilógni sztem.
én amióta nézem az NFL-t nem láttam ekkora szakadékot a legesélyesebb és a többi csapat között itt az NFC-ben , illetve ekkora kavarodást (versengést) a sok közepes csapat tekintetében mondjuk a "2. helyért"....
szóval a PO-ba kerülés, meg ott az NFC döntőbe kerülés tűnik jelenleg érdekesnek és rohadt izgalmasnak...
yooker
Szesze
+persze lehet bármi de ha nem jön közbe nekik kulcssérülés nálam favoritok azért a konf döntőig!
yooker
lehet Neked verhetetlennek tűnt a Bills de azért őket már korábban is verték csak szólok..nemcsak tegnap 😉elnézve a mai meccseket is az Eaglesnek nincs igazán komoly vetélytársa az NFC címért...viszont az NFC döntőbe kb bárki odajuthat még aki versenyben még jelenleg is a rájátszásért !Szerintem a Dallas pl simán meg tudja verni az Eaglest, de pl az a Bills aki szinte verhetetlennek tűnt, most kikapott a Jets-től. Nincsenek nagy szakadékok sztem, az alapszakaszt simán nyeri az Eagles, de a rájátszásban nem fognak kilógni sztem.
én amióta nézem az NFL-t nem láttam ekkora szakadékot a legesélyesebb és a többi csapat között itt az NFC-ben , illetve ekkora kavarodást (versengést) a sok közepes csapat tekintetében mondjuk a "2. helyért"....
szóval a PO-ba kerülés, meg ott az NFC döntőbe kerülés tűnik jelenleg érdekesnek és rohadt izgalmasnak...
yooker
Szesze
+persze lehet bármi de ha nem jön közbe nekik kulcssérülés nálam favoritok azért a konf döntőig!
Én egyre inkább azt érzem hogy ‘barátilag’ meg innék egy sört Engram,Geno,Toney trióval…OBJ is csatlakozhat, ha véletlenül Dallaszba eszi a fene. Bár állítólag megint New Yorkban bandázott SS haverjával.
Vobox
Egy-két váratlan sérülés, fáradság stb simán hozhat változásokat. Az elmúlt pár évtizedben nem feltétlen az a csapat járt jól a végén aki az elején magaslott ki a mezőnyből.
elnézve a mai meccseket is az Eaglesnek nincs igazán komoly vetélytársa az NFC címért...viszont az NFC döntőbe kb bárki odajuthat még aki versenyben még jelenleg is a rájátszásért !Szerintem a Dallas pl simán meg tudja verni az Eaglest, de pl az a Bills aki szinte verhetetlennek tűnt, most kikapott a Jets-től. Nincsenek nagy szakadékok sztem, az alapszakaszt simán nyeri az Eagles, de a rájátszásban nem fognak kilógni sztem.
yooker
egyelőre nem látok olyan domináns védelmet ami megállíthatná az O-t nálatok ! és még mellé van támadósoruk is rendesebb...elnézve a mai meccseket is az Eaglesnek nincs igazán komoly vetélytársa az NFC címért...viszont az NFC döntőbe kb bárki odajuthat még aki versenyben még jelenleg is a rájátszásért !Azért még óvatosan ezzel, pont most gondolkodtam ezen, rohadtul meg kell becsülnünk ezt a 8-0-t a Bears is kezd alakulni a Skinsnek is kijöhet a lépés, és hát ugye a PO más kávéház. Szóval óvatosak vagyunk, szerencsére a csapar is 😀
yooker
dande2
nyilván 1 meccsen bármi lehet ! én is ebben bízok 😊
elnézve a mai meccseket is az Eaglesnek nincs igazán komoly vetélytársa az NFC címért...viszont az NFC döntőbe kb bárki odajuthat még aki versenyben még jelenleg is a rájátszásért !Azért még óvatosan ezzel, pont most gondolkodtam ezen, rohadtul meg kell becsülnünk ezt a 8-0-t a Bears is kezd alakulni a Skinsnek is kijöhet a lépés, és hát ugye a PO más kávéház. Szóval óvatosak vagyunk, szerencsére a csapar is 😀
yooker
En egyaltalan nem zarnam meg ki azt az opciot higy nem hulye a gyerek csak hulyere vette (meghackelte) eddig a Giantset...ez mar az elso cipos storynal a legelejen is igy eteztem egybol es ez nem valtozott azota sem ....Koszoni szepen az "aprot" mert kurvara leszarja egyebkent a dolgot, nem akarja osszetoretni magat , kiveszi azt amit tud penzt jatek nelkul es most tovabbalva folytatja...Azután, hogy Toney nálunk csak két meccsen játszott térdsérülés miatt, most varázslatos módon újra teljesen egészséges és játszani is fog a heti Chiefs meccsen. Remélem a jövőben sikerül elkerülnünk az ilyen játékosokat.ha egy hülyét leigazol egy csapat első körben az nem a hülye hibája..
#Chiefs HC Andy Reid said they expect WR Kadarius Toney to play on Sunday night vs. the #Titans.
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) November 4, 2022
GJohnny74
Szesze
Benne van az is hogy ha mar nagyon muszaj (mondjuk most) odateszi magat kicsit es aztan ellavirozik amig lehet aztan vegul kiszall...de ha ugy szottyan kedve lehet meg jatszik is rendesen ...
Szuletett troll a gyerek es kurvara elvezi
Sobri utan szabadon :posztmodern 😉
Szerkesztette: yooker
Azután, hogy Toney nálunk csak két meccsen játszott térdsérülés miatt, most varázslatos módon újra teljesen egészséges és játszani is fog a heti Chiefs meccsen. Remélem a jövőben sikerül elkerülnünk az ilyen játékosokat.ha egy hülyét leigazol egy csapat első körben az nem a hülye hibája..
#Chiefs HC Andy Reid said they expect WR Kadarius Toney to play on Sunday night vs. the #Titans.
GJohnny74
Koszi! Azert ez sajnos beszedes hogy mashol wr6!!! -kent jegyzett jatekostol varjuk a "csodat" (most ezzel kell foznunk es pont) de meg akar a robbanas is osszejohet ha palyara kerul es meccsenkent stabilan tud hozni 30-40 yardot nalunk😉Tipikus tc/preseason player, közönségkedvenc (külföldi fórumokon imádják), nálunk kb wr6 lett volna, csak Kumerow tud játszani ST-ben is így sosem kapott esélyt. Egyébként drukkolok neki, Daboll ismeri, jó helyre is került, remélem rámcáfol és robbant egyet6-4, 210, legalább szép nagy célpont és valóban, ebben az egységben bárki előrelépés lehet.Semmi vesztenivalonk nincs vele ha kiprobaljuk szerintem6. körben draftolta a Bills 2020-ban, azóta 4 elkapása van összesen.Isaiah Hodgins segít be az elkapásoknál majd. Reméljük, upgrade lesz.nem tudom kicsoda de biztos...
Zet
yooker
Zet
yooker
Henderson
ThySoul