New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Ez baszki. És az h Barkley lefekszik a végén ahelyett h Tdert menne. Mennyire elkepesztoen képzik az edzők a játékosokat minden egyes szitura?Barkley azt mondta a meccs után, hogy Daboll kifejezetten elmondta neki mi van akkor ha meglesz a FirstDown, szóval tényleg brutál jó és konzekvens munka megy a csapatnál.
DJ amúgy összefoglaló alapján jó volt, védelemre továbbra sincsenek szavak
csebi
több mint 2 éve
Hát Barkley előtt le a kalappal azért a jelenetért (még ha fantasy szempontból nem is esett annyira jól 😊 )
több mint 2 éve
Ez baszki. És az h Barkley lefekszik a végén ahelyett h Tdert menne. Mennyire elkepesztoen képzik az edzők a játékosokat minden egyes szitura?DJ amúgy összefoglaló alapján jó volt, védelemre továbbra sincsenek szavak
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Tibo ismét kulcsmozzanattal jelentkezett a meccs végén, mint múlthéten. Még nem az a domináns rusher, de pozitív jelek vannak.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Így 😊Lamar jackson is now 12-1 against NFC teams...ezt az átkot is leszedtük, a szó amit keres minden NFC csapat, az a Köszönjük 😀+ Tucker sorozata is ellenünk szakadt meg
Rodaron
Szesze
több mint 2 éve
Lamar jackson is now 12-1 against NFC teams...ezt az átkot is leszedtük, a szó amit keres minden NFC csapat, az a Köszönjük 😀+ Tucker sorozata is ellenünk szakadt meg
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Lamar jackson is now 12-1 against NFC teams...ezt az átkot is leszedtük, a szó amit keres minden NFC csapat, az a Köszönjük 😀
több mint 2 éve
szerintem sem volt kirívó (a dpi jogos volt sztem), de azért jött pár olyan zászló ami minimum necces volt. De mondjuk nem ezen múlt, tényleg ők baszták el ezt, de nagyon.mondjuk azért ehhez a meccshez összességében közünk nem volt.. ez nem kis szerencse volt, hanem hihetetlen-kibaszott nagy szerencse + még azért a zebrák se voltak ellenünk, h finom legyekSzerintem nem volt semmi kirívó ítélet a javunkra, egyszerűen elbalfaszkodták a hollók, mi meg kihasználtuk.
de mivel 5 éve kb kivétel nélkül minden meccsen a fasz rossz oldalán álltunk, így kicsit sem érzem szarul magam emiatt 😊
Szesze
Henderson
több mint 2 éve
Henderson
1 046
mondjuk azért ehhez a meccshez összességében közünk nem volt.. ez nem kis szerencse volt, hanem hihetetlen-kibaszott nagy szerencse + még azért a zebrák se voltak ellenünk, h finom legyekSzerintem nem volt semmi kirívó ítélet a javunkra, egyszerűen elbalfaszkodták a hollók, mi meg kihasználtuk.
de mivel 5 éve kb kivétel nélkül minden meccsen a fasz rossz oldalán álltunk, így kicsit sem érzem szarul magam emiatt 😊
Szesze
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Uraim, jövő héten a Jaguárokkal aMost jön az a 4 meccs, amiből legalább 3 győzelmet vártam, de nehezen tudom megtippelni, hogy melyiket nem fogjuk megnyerni.
6-1a tét, azért játszunk.
ozibozi
több mint 2 éve
mondjuk azért ehhez a meccshez összességében közünk nem volt.. ez nem kis szerencse volt, hanem hihetetlen-kibaszott nagy szerencse + még azért a zebrák se voltak ellenünk, h finom legyekde mivel 5 éve kb kivétel nélkül minden meccsen a fasz rossz oldalán álltunk, így kicsit sem érzem szarul magam emiatt 😊
több mint 2 éve
jusssipekka
595
Elég egyszer vezetni a meccsen 🙂 nem találok szavakat, tényleg le a kalappal az új vezetőség előtt, mert végre életet leheltek a haldokló franchise-ba. A játékosok pedig az utolsó percig küzdenek, egy kurva szavunk nem lehet idénAz NFL Kecskemétje vagyunk
Szerkesztette: jusssipekka
több mint 2 éve
Toto21
5 961
Barkley for President! Senki se hitt benne, de szerintem van benne meg kakao boven. Gratula sracok, nagyon egyben van a csapat nalatok!
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Egyszerűen, amit a védelem művel kulcs szituálciókban az valami zseniális. Engedik, engedik, nincs QB nyomás, de jön egy sack, egy RZ stop, vagy a végén egy strip sack és eltüntetik a 408-268 yardos hátrányt. Az offense meg végig nyugodt marad, nem kapkodunk, haladunk ahogy kell, és végre egy kis szerencsénk is van, és a magunk javára fordítjuk ezeket a momentumokat. Nem tudom ezt az utolsó negyedet honnan húztuk elő
Szerkesztette: Rodaron
több mint 2 éve
És GW drive DJ-tőlIdén a 4. (legtöbb természetesen)
gyurczi
több mint 2 éve
És GW drive DJ-től
több mint 2 éve
Zet
1 564
Ez valami őrült álom!Bár, ha jobban belegondolok, nagyon kellemetlen ellenünk játszani. Azt érezni, hogy akármennyi az eredmény, akármennyi yardot engedtünk, soha nem adjuk fel, kapaszkodunk, mint a kullancs, mindig mindenki odateszi magát maximálisan.
Nyilvánvaló, hogy szerencse is kell néha, de az a fentiekből jön 😊
több mint 2 éve
Nem akarok telhetetlen llenni, de szeretném ha az O egyszer 30 fölé jutna
több mint 2 éve
Hihetetlen...
több mint 2 éve
Gratula!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Leonard Williams és Wan'Dale Robinson is visszatérhet, ezek ugyan jó hírek, de az előző hozzászólás kérdésfelvetése alapján én nem (sem?) vagyok optimista. 27-17 L
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Azért Las Vegas még a realitások mezein állJah, hát JPP nyilván felvitte a szorzónkat 😊
NYG /3,1x pénz—-BR/1,4x zsozsóért
ozibozi
Amúgy most majd kiderül, hogy a futkározós, de jól passzoló qb-k elleni kritikán aluli védekezésünk is fejlődött-e valamennyit?
több mint 2 éve
ozibozi
17 184
Azért Las Vegas még a realitások mezein állNYG /3,1x pénz—-BR/1,4x zsozsóért