New York Giants

49 feliratkozó

több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 2 077
Ez baszki. És az h Barkley lefekszik a végén ahelyett h Tdert menne. Mennyire elkepesztoen képzik az edzők a játékosokat minden egyes szitura?
DJ amúgy összefoglaló alapján jó volt, védelemre továbbra sincsenek szavak
csebi
Barkley azt mondta a meccs után, hogy Daboll kifejezetten elmondta neki mi van akkor ha meglesz a FirstDown, szóval tényleg brutál jó és konzekvens munka megy a csapatnál.
több mint 2 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Hát Barkley előtt le a kalappal azért a jelenetért (még ha fantasy szempontból nem is esett annyira jól 😊 )
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
Ez baszki. És az h Barkley lefekszik a végén ahelyett h Tdert menne. Mennyire elkepesztoen képzik az edzők a játékosokat minden egyes szitura?
DJ amúgy összefoglaló alapján jó volt, védelemre továbbra sincsenek szavak

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Tibo ismét kulcsmozzanattal jelentkezett a meccs végén, mint múlthéten. Még nem az a domináns rusher, de pozitív jelek vannak.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Lamar jackson is now 12-1 against NFC teams...ezt az átkot is leszedtük, a szó amit keres minden NFC csapat, az a Köszönjük 😀
Rodaron
+ Tucker sorozata is ellenünk szakadt meg
Szesze
Így 😊
több mint 2 éve
Lamar jackson is now 12-1 against NFC teams...ezt az átkot is leszedtük, a szó amit keres minden NFC csapat, az a Köszönjük 😀
Rodaron
+ Tucker sorozata is ellenünk szakadt meg
több mint 2 éve
több mint 2 éve
mondjuk azért ehhez a meccshez összességében közünk nem volt.. ez nem kis szerencse volt, hanem hihetetlen-kibaszott nagy szerencse + még azért a zebrák se voltak ellenünk, h finom legyek
de mivel 5 éve kb kivétel nélkül minden meccsen a fasz rossz oldalán álltunk, így kicsit sem érzem szarul magam emiatt 😊
Szesze
Szerintem nem volt semmi kirívó ítélet a javunkra, egyszerűen elbalfaszkodták a hollók, mi meg kihasználtuk.
Henderson
szerintem sem volt kirívó (a dpi jogos volt sztem), de azért jött pár olyan zászló ami minimum necces volt. De mondjuk nem ezen múlt, tényleg ők baszták el ezt, de nagyon.
több mint 2 éve
Henderson New York Giants 1 046
mondjuk azért ehhez a meccshez összességében közünk nem volt.. ez nem kis szerencse volt, hanem hihetetlen-kibaszott nagy szerencse + még azért a zebrák se voltak ellenünk, h finom legyek
de mivel 5 éve kb kivétel nélkül minden meccsen a fasz rossz oldalán álltunk, így kicsit sem érzem szarul magam emiatt 😊
Szesze
Szerintem nem volt semmi kirívó ítélet a javunkra, egyszerűen elbalfaszkodták a hollók, mi meg kihasználtuk.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
vanek úr New York Giants 1 906
Uraim, jövő héten a Jaguárokkal a
6-1a tét, azért játszunk.
ozibozi
Most jön az a 4 meccs, amiből legalább 3 győzelmet vártam, de nehezen tudom megtippelni, hogy melyiket nem fogjuk megnyerni.
több mint 2 éve
Zet New York Giants 1 564
5-1, emberek, 5-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alig akarom elhinni.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 595
Elég egyszer vezetni a meccsen 🙂 nem találok szavakat, tényleg le a kalappal az új vezetőség előtt, mert végre életet leheltek a haldokló franchise-ba. A játékosok pedig az utolsó percig küzdenek, egy kurva szavunk nem lehet idén

Az NFL Kecskemétje vagyunk

Szerkesztette: jusssipekka
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
Barkley for President! Senki se hitt benne, de szerintem van benne meg kakao boven. Gratula sracok, nagyon egyben van a csapat nalatok!
több mint 2 éve
Egyszerűen, amit a védelem művel kulcs szituálciókban az valami zseniális. Engedik, engedik, nincs QB nyomás, de jön egy sack, egy RZ stop, vagy a végén egy strip sack és eltüntetik a 408-268 yardos hátrányt. Az offense meg végig nyugodt marad, nem kapkodunk, haladunk ahogy kell, és végre egy kis szerencsénk is van, és a magunk javára fordítjuk ezeket a momentumokat. Nem tudom ezt az utolsó negyedet honnan húztuk elő

Szerkesztette: Rodaron
több mint 2 éve
És GW drive DJ-től
gyurczi
Idén a 4. (legtöbb természetesen)
több mint 2 éve
És GW drive DJ-től

több mint 2 éve
Zet New York Giants 1 564
Ez valami őrült álom!
Bár, ha jobban belegondolok, nagyon kellemetlen ellenünk játszani. Azt érezni, hogy akármennyi az eredmény, akármennyi yardot engedtünk, soha nem adjuk fel, kapaszkodunk, mint a kullancs, mindig mindenki odateszi magát maximálisan.
Nyilvánvaló, hogy szerencse is kell néha, de az a fentiekből jön 😊
több mint 2 éve
Nem akarok telhetetlen llenni, de szeretném ha az O egyszer 30 fölé jutna

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 184
Uraim, jövő héten a Jaguárokkal a
6-1a tét, azért játszunk.
több mint 2 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Hihetetlen...
több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Gratula!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Leonard Williams és Wan'Dale Robinson is visszatérhet, ezek ugyan jó hírek, de az előző hozzászólás kérdésfelvetése alapján én nem (sem?) vagyok optimista.

27-17 L
több mint 2 éve
vanek úr New York Giants 1 906
Azért Las Vegas még a realitások mezein áll
NYG /3,1x pénz—-BR/1,4x zsozsóért
ozibozi
Jah, hát JPP nyilván felvitte a szorzónkat 😊

Amúgy most majd kiderül, hogy a futkározós, de jól passzoló qb-k elleni kritikán aluli védekezésünk is fejlődött-e valamennyit?
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 184
Azért Las Vegas még a realitások mezein áll
NYG /3,1x pénz—-BR/1,4x zsozsóért