New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
vilicus4
34
Széép volt!
több mint 2 éve
Haba
655
Elképesztő tökös dolog volt Winktől 4. és 2re dupla safty blitzet hívni. Nálam play of the game volt
több mint 2 éve
Reggelire Packers verest nezni nem rossz!Baszki ez hihetetelen...biztam a stabban hogy tartjuk magunkst de ez maga a csoda!lassan keszulodom es igyekszem kiszurkolni a Dallas vereseget...😀
több mint 2 éve
fodetra
63
Ez az edzői brigád hihetetlen. Csapatot tettek elénk. Győztes mentalitású csapatot.
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Még mindig remegek, olyan második félidőt nyomtunk, egyszerűen perfect félidőt hoztunk le. 😀
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Nem lehetne Londonban több meccset rendezni? Szarban lenne a Miami
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Hát régen örültem ennyire bárminek is, most főleg jól jött ez, mert amúgy ömlik a fos rendesen..Kitartást mester!
Szesze
több mint 2 éve
jusssipekka
595
Végre van csapatunk ❤️💙
több mint 2 éve
Hát régen örültem ennyire bárminek is, most főleg jól jött ez, mert amúgy ömlik a fos rendesen..
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Hát én nem igazán tudom elképzelni, hogy ez a meccs szoros tudjon lenni, de ne legyen igazam..Nem is volt szoros, a végén még öngólt is rúghattunk 😊
Szesze
több mint 2 éve
Daboll az év edzője lesz simán, ha így folytatja
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
A tavalyi két első seedes csapatot vertünk meg idén 5 meccs alatt. Ennyi sérülttel mindkét oldalon, Kafka, Daboll, Wink mindenki előtt le a kalappal.
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
OZI mester a nevünkben is igyál meg egy sört, mert az egész bagázs megérdemli
több mint 2 éve
Hát én nem igazán tudom elképzelni, hogy ez a meccs szoros tudjon lenni, de ne legyen igazam..
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Azt várom a mai meccstől, hogy fingassuk meg kicsit ARod barátunkat, és vegyük el egy picit a kedvét, legyen szoros a meccs. Valamint azt kérem leginkább, hogy ne sérüljön meg senki pluszba, mert már így is elég vékonyak vagyunk.
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
LW utolsó pillanatban OUT lesz. Csakis tökéletes játékkal nyerhetünk ma, mint tettük két éve Seattle-ben McCoy-al.Mind a Giants, mind a Packers szurkereknek jó szurkolást a helyszínről, mi meg itthonról toljuk a Dreherrel 😀
GoBigBlue
több mint 2 éve
Na jah, csak ott valami Aaron Rogers dobálgat Nekik. 😉Giants will go with only 4 wide receivers tomorrow vs. the Packers in London: Richie James, David Sills, Darius Slayton and Marcus Johnson.Szinte szó szerint ezt mondta a sajtfejű haverom a saját csapatáról 😁
~15 éve nézek NFL-t, de nem hiszem, hogy valaha láttam ennyire gyenge elkapósort egy csapatnál.
kristof
vanek úr
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Giants will go with only 4 wide receivers tomorrow vs. the Packers in London: Richie James, David Sills, Darius Slayton and Marcus Johnson.Szinte szó szerint ezt mondta a sajtfejű haverom a saját csapatáról 😁
~15 éve nézek NFL-t, de nem hiszem, hogy valaha láttam ennyire gyenge elkapósort egy csapatnál.
kristof
több mint 2 éve
Majd a TE-ek meg Barkely megoldják azt is....😉😁😜Giants will go with only 4 wide receivers tomorrow vs. the Packers in London: Richie James, David Sills, Darius Slayton and Marcus Johnson.Hubmeg. Itt aztán rengeteg elkapas várható, mi az over/under az elkap sokra wrektol? 4-5 db?
kristof
csebi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Giants will go with only 4 wide receivers tomorrow vs. the Packers in London: Richie James, David Sills, Darius Slayton and Marcus Johnson.Hubmeg. Itt aztán rengeteg elkapas várható, mi az over/under az elkap sokra wrektol? 4-5 db?
kristof
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Most landoltam Lutonban, és az első dolog, ami fogadott, a Giants magángépe volt(Én örök pesszimista vagyok, sztem ma nyertek)
több mint 2 éve
Baszott nagy hazai pálya várható holnap. Konkrétan a belvárosban kb egy a százhoz az arány csütörtök óta a népviselet alapján.Jo szurkolast minden Giants drukkernek innen a forumrol holnapra a helyszinen! Nekem most LA-ben a Rams-Dallas "jutott" a Sofiban...
Remélhetőleg a komák a
Kocsmákban ültek és nem a várost nézték de ne lepődjön meg senki ha zöldesebb lesz a stadion holnap 😕
ozibozi
Remelem egy Dallas veressel a vegen...😀
Mellesleg valoban elkepeszto ez a nevsor ,csoda lenne ha vegig meccsben tudnank maradni de ez a stab es csapat tuti meg fog tenni erte mindent! Lets Go Giants!!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Giants will go with only 4 wide receivers tomorrow vs. the Packers in London: Richie James, David Sills, Darius Slayton and Marcus Johnson.~15 éve nézek NFL-t, de nem hiszem, hogy valaha láttam ennyire gyenge elkapósort egy csapatnál.