New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Zet
1 565
OBJ beugrott nem hivatalos látogatásra tegnap. Állítólag csak bandázni.Vajon készül-e valami?
több mint 2 éve
Martnez a Raidersben. Nem meglepő, Graham a DC...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Felszedtük AJ Kleint a waiverről
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Neal is hozott egy stabil meccset.Evan Neal in week 4:
• 21 pass blocking snaps
• 0 sacks allowed
• 0 pressures allowed
• 0 hurries allowed
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Korábban meg másnak volt könnyű sorsolása. Nem kell mostanában olyan nagy szerencse egy jó sorsoláshoz. Régebben 3-4 csapat lógott ki lefelé a mezőnyből, most meg van legalább egy tucat átlag alatti franchise. szvszKomoly. Ahogy látom az adatok alapján jelenleg a miénk a legerősebb division. Az első 10-ben három nfc east csapat.Az elmúlt min.10 év leggyengébb sorsolása az idei.... Nekünk.
GJohnny74
nagir
több mint 2 éve
Komoly. Ahogy látom az adatok alapján jelenleg a miénk a legerősebb division. Az első 10-ben három nfc east csapat.Az elmúlt min.10 év leggyengébb sorsolása az idei.... Nekünk.
GJohnny74
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Komoly. Ahogy látom az adatok alapján jelenleg a miénk a legerősebb division. Az első 10-ben három nfc east csapat.Azért egy kappa hiányzik a végéről.
GJohnny74
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Wink rendszerébe egyébként elég jól illeszked, hibrid LB/S-t simán tudna játszani, szeret a LOS környékén vadászni és lehet küldeni blitzelni is. Love legalább visszaléphetne, és lehet olcsóbban LB-t játszatni Collins-al.Hopp-Hopp, Landon Collins ma visiten van a csapatnál.ha van utlevele es tud qbt is jatszani, johet 😊
Rodaron
csebi
több mint 2 éve
Hopp-Hopp, Landon Collins ma visiten van a csapatnál.ha van utlevele es tud qbt is jatszani, johet 😊
Rodaron
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Bellinger és Hudson tetszettek, jó végre Engram után valami értelmezhető TE játékot látni.Golladay blokkokban már hasznos, de jó lenne, ha elkezdene elkapóként is több szerepet vállalni. csóri Slayton valszeg mentálisan padlón van, nagy nehezen megkapta a lehetőséget, erre drop, egy DPI-t kiharcolt, de az INT-nél lehetett volna ő is kicsit figyelmesebb/keményebb.
reméljük a legtöbb sérülés nem súlyos, (főleg Jones és Neal), ill. ha LW is rendbe jön, akkor szerintem bőven meccsben lehetünk a Packers ellen is, nyerni szerintem nem fogunk, de szoros maradhat végig.
több mint 2 éve
Haba
655
Erről a meccsről azt hiszem annyit érdemes mondani, h házi feladat hibátlanul megoldva. Hosszú évek szenvedése után, jó látni végre egy nem hogy kompetens, de kifejezetten jó coachingot. 😁👍
több mint 2 éve
Vobox
635
A Legacy mezek mellé, visszahoztuk a 80-as évek fociját, 262 rushing yard, 82 passing, és 12 engedett pont 😀Gettleman: “mondtam én bazzeg” Bocs,nem akartam sebeket feltépni,de ez így beugrott 😂😂😂
Rodaron
több mint 2 éve
Kronos
786
Mondjuk a GB ellen amúgy se váltanánk meg a világot.Nem olyan acelos ez a Packers, lehet ellenuk keresnivalonk….B csapattal nyilvan nem.
gyurczi
több mint 2 éve
Kronos
786
Igen ezaz, benéztem 😁Total yardokra fogadtál lehet, szerzett még 24 yardot elkapásból úgyh úgy megvan.90 fölé raktam és az Unibet megadta, fura 🤔Herbert hány yardot futott? 🤔 mixhez kéne 😀77
Kronos
nagir
Kronos
davemayer
több mint 2 éve
Total yardokra fogadtál lehet, szerzett még 24 yardot elkapásból úgyh úgy megvan.90 fölé raktam és az Unibet megadta, fura 🤔Herbert hány yardot futott? 🤔 mixhez kéne 😀77
Kronos
nagir
Kronos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Meccs közben nem akartam jinxelni, de a héten láttam egy statot, hogyha Eddie Jackson INT-et szerzett, akkor nyert a Bears, szerencsére ez most ellenünk véget ért 😛
több mint 2 éve
Kronos
786
90 fölé raktam és az Unibet megadta, fura 🤔Herbert hány yardot futott? 🤔 mixhez kéne 😀77
Kronos
nagir
több mint 2 éve
Nem akarok senkit megsérteni, de ez a Chicago valami elképesztően gyengén teljesített a játék minden elemében. Az hogy gyakorlatilag esélyük se volt nyerni még így se ellenünk eléggé röhej kategória. A mi részünkről meg persze újabb nagy fegyvertény, h ezt le tudtuk hozni.
Szerkesztette: Szesze
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Nyolcig számoltam a sérültjeinket, aztán meguntam.
több mint 2 éve
Mellesleg 5 sacket szereztünk a meccsen, Lawrence 2 is.
több mint 2 éve
Herbert hány yardot futott? 🤔 mixhez kéne 😀77
Kronos
több mint 2 éve
Mondjuk a GB ellen amúgy se váltanánk meg a világot.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Az a baj regenerálódni se lesz sok idő, mert menni kell Londonba...de mindegy jövő héten futunk 50szer 😀