New York Giants

50 feliratkozó

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 966
This is what sets teams back if they don't draft right.

New York Giants 2021 Draft Class:

1:20 WR Kadarius Toney
2:50 LB Azeez Ojulari
3:71 CB Aaron Robinson
4:116 Edge Elerson Smith
6:196 RB Gary Brightwell
6:201 CB Rodarius Williams

•Kadarius Toney-played >50% of snaps in 7 of 23 games
•Azeez Ojulari-will have missed 16 of last 25 games
•Aaron Robinson-missed 28 of 39 games & counting
•Elerson Smith-missed 23 of 33 games then cut. Most snaps he played in a game was 36%.
•Gary Brightwell- is Gary Brightwell
•Rodarius Williams-played 8 of 33 games for Giants
több mint 2 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
Mai tipp: sok - nagyon kevés L

Jó lenne meglepetést okozni, de nem nagyon látom, hogyan szerzünk egyáltalán pontot.
Zet
Szerintem 6ig elvergodunk valahogy
több mint 2 éve
Azeez IR. Szomorú, h ez a srác sem tud egészséges maradni. Tényleg nem a mi évünk...
Haba
Konkrétan már a draftolásakor is sérült volt, és azóta is folyamatosan a sérülésből való felépülés közben lesérül újra. Amikor véletlenül kezdeni tudott egy meccsen, azt sem játszotta végig. Lehet szerencsétlenségre hivatkozni, de a kiválasztásra célszerűbb lenne.
vanek úr
Benne volt hogy sajnos igy alakul majd a karrierje nem veletlen csuszott....
Azon a helyen mar absz megerte megkockaztatni
Az mar mas kerdes hogy amikor palyan volt akkor sem hozta a remelt szintet szoval igy dupla bust 😀
több mint 2 éve
Zet New York Giants 2 013
Mai tipp: sok - nagyon kevés L

Jó lenne meglepetést okozni, de nem nagyon látom, hogyan szerzünk egyáltalán pontot.
több mint 2 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 290
Na meg TT. Tavaly egyszer állt be, abba is belesérült, idén eddig egyszer, szintén...
Legalább láthatjuk deVitót
több mint 2 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 290
Azeez IR. Szomorú, h ez a srác sem tud egészséges maradni. Tényleg nem a mi évünk...
Haba
Konkrétan már a draftolásakor is sérült volt, és azóta is folyamatosan a sérülésből való felépülés közben lesérül újra. Amikor véletlenül kezdeni tudott egy meccsen, azt sem játszotta végig. Lehet szerencsétlenségre hivatkozni, de a kiválasztásra célszerűbb lenne.
több mint 2 éve
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 301 — Browns GM
Barkley játszani fog, nem tudom mennyi értelme van egy ilyen összekukázott fal mögött erőltetni... :/

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
Haba New York Giants 929
több mint 2 éve
a legszomorúbb, hogy még csak október közepe van, de kvázi kilátástalan a helyzet a tehetetlenség miatt. nem tudom azt mondani, hogy igazoljunk egy támadófalembert, linebackert, akárkit, mert az sem oldana meg semmit. az elmúlt években legalább a mock draftokat lehetett nézegetni, meg álmodozni, de most fogalmam sincs milyen irányba kéne elindulni, hogy változás legyen. 😕
törölt kristof
Valoban van ok az elkeseredesre nem erre szamitottunk(a jatek ",minosegere" gondolok foleg , a merleg sz akar benne is volt)
Azert meg hosszu a szezon es amiert szurkolhatunk , szurkolni kell hogy visszatalaljunk kicsit az utra...
A teljes szetesettsegbol legalabb kisse stabilizaljuk magunkat,eletet verjunk a csapatba foleg ugye O oldalon...(bar nyilvan a D is gyenge)
Azert ha visszaternek a serultek a falba es a stab is osszekapja magat meg a fejeket, ez osszejohet es akkor valamemnyire tisztulhat a kep a folytatast illetoen..
Hogy mi van akkor ha ez a teljes fos matad ev vegeig bele sem merek gondolni

Szerkesztette: yooker
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 2 149
a legszomorúbb, hogy még csak október közepe van, de kvázi kilátástalan a helyzet a tehetetlenség miatt. nem tudom azt mondani, hogy igazoljunk egy támadófalembert, linebackert, akárkit, mert az sem oldana meg semmit. az elmúlt években legalább a mock draftokat lehetett nézegetni, meg álmodozni, de most fogalmam sincs milyen irányba kéne elindulni, hogy változás legyen. 😕
törölt kristof
Most minden összejött...szarok vagyunk, gyenge a játék, sok a hiba, rohadt sok a sérült. Nálunk olyan kicsi a margin of error, hogy ha csak 1 tényező elromlik, már nehezen kezeljük, de így hogy egyszerre minden fosch beüt, semmit nem tudunk tenni. Valahogy ki kell jönni ebből, és nem túl görcsölni a dolgokat.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Henderson New York Giants 1 077
Hivatalos: DJ nem játszik a Bills ellen
Zet
Plusz AT, JMS, Peart is out, Neal meg Doubtful, szóval jól állunk. Én azt mondom, ha játszik Barkley, akkor Wildcat és Navy/Army playbook
Rodaron
Így inkább ne küldjük be a darálóba, maradjon valami trade értéke. Ki tudunk rakni egyáltalán egy teljes falat, vagy beugrik még valaki az utcáról?

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Zet
Plusz AT, JMS, Peart is out, Neal meg Doubtful, szóval jól állunk. Én azt mondom, ha játszik Barkley, akkor Wildcat és Navy/Army playbook
több mint 2 éve
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 706 — Lucas Scott
DJ ma se edzett szóval szerintem ő off. Jeudy meg valszeg NFC csapatba lesz el cserélve, vajon rá megyunk? 😂 Dallas lehet még cél szerintem, West csapatok nem, Southban Falconst mondtam volna, de odament Van Jefferson. Lions/Packers/Vikings még lehet főleg JJ sérülése miatt is.
Rodaron
Felesleges jelenleg bármilyen WR-t idehozni..
Szesze
igen, wr fronton mar megvagyunk. vmi normalis fal kellene a qb ele.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Szesze New York Giants 21 869 — Giants fan
DJ ma se edzett szóval szerintem ő off. Jeudy meg valszeg NFC csapatba lesz el cserélve, vajon rá megyunk? 😂 Dallas lehet még cél szerintem, West csapatok nem, Southban Falconst mondtam volna, de odament Van Jefferson. Lions/Packers/Vikings még lehet főleg JJ sérülése miatt is.
Rodaron
Felesleges jelenleg bármilyen WR-t idehozni..
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Legalább egy pozitívum
Deonte Banks is allowing just 5.1 Yards per Target.

That is lower than:

- Sauce Gardner
- AJ Terrell
- Denzel Ward
- Stephon Gilmore
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 966
Én a helyében már rég sérülést szimuláltam volna, ha ilyen falat tennének elém. /ő inkább megsérült merr nem ilyen/
Taylor nem sokáig tud egészséges maradni anúgy sem, nemhogy egy ilyen fal mögött,
szóval itt még Danny deVito unokája mellett jönni fog még Vlk vlsz
Szomorúan vicces maradék szezon előtt állunk újra.
több mint 2 éve
Haba New York Giants 929
Van egy olyan érzésem, hogy DJ nem fog játszani vasárnap.
Rodaron
Ha van egy kis eszük, akkor nem. Még ha jól is érzi magát, nem gondolom, h érdemes egy újbóli nyakrángatást kockáztatni, egy nem túl nagy esélyekkel rendelkező meccsen, márpedig kizárt, h a fal varázsütésre parádézni fog
több mint 2 éve
Van egy olyan érzésem, hogy DJ nem fog játszani vasárnap.
több mint 2 éve
DNP:
QB Daniel Jones (Neck)
ILB Micah McFadden (Ankle)
OLB Azeez Ojulari (Ankle)
T Matt Peart (Shoulder)
WR Wan’Dale Robinson (Knee)
C John Michael Schmitz (Shoulder)
T Andrew Thomas (Hamstring)
TE Darren Waller (Groin)

Limited:
CB Deonte Banks (Ankle)
RB Saquon Barkley (Ankle)
RB Gary Brightwell (Ankle)
CB Cor’Dale Flott (Ankle)
G Shane Lemieux (Groin)
OL Marcus McKethan (Knee)

mondanám, hogy semmi értelme kiállni, de a kedvenc mezemben fogjuk tolni, szóval legalább lehet szép képeket lőni a földbe döngölt Barkleyról

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 326 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igaz mèg tegnapi de szerintem elfèr 😉

több mint 2 éve
La’el Collins vizitel majd állítólag.
(Nem hiszem, hogy a térde rendbe jött teljesen.)
több mint 2 éve
Haba New York Giants 929
Tavalyi szezon nagyon elfedte a problémákat és a lyukakat a rosterben és a játékban. Szerencsénk is volt, a sérülések is elkerültek minket, a sorsolásunk is easy volt és az edzők ki tudták hozni a legjobbat belőle. Sajna a vége felé már repedezett a fal, de ahhoz elég volt, hogy legyen hosszú idő után győztes szezon, PO és még PO továbbjutás is. Nyáron Schoen tovább takarította a keretet és kipucolta a farnehéz szerződéseket, és a tavalyi teljesítményre építve adott az embereknek szerződést, és vásárolt be amit és akit tudott az FA piacon.
A tavalyi év vége már előrevetíthette, hogy bár erőn felül küzdünk, de a TOP10-12 csapat ellen vajmi kevés esélyünk van, főleg ha ehhez jönnek a sérülések AT, SB, akik vitték tavaly a hátukon a csapatot. Továbbá az ellenfeleknek van már egy év videója Dabollékból és feltudnak jól készülni mindenre, mivel ez a keret nem alkalmas, hogy színezze a játékot.
Ez a valóság, ami most itt van, a szerencse is elpártolt mellőlünk, sok a sérült Offense oldalon és a mélység a keretben nem alkalmas, hogy szintet tartsunk bárkivel. Zavar, kurvára zavar, hogy mindenki rommá ver minket, mert a Vikings akiket hozzánk hasonlíottak, TD-n belül kap ki és nem bucira verik őket.
Nyílván tökre örülök a tavalyi évnek, és jó is, hogy nem tankoltunk, csak azt felejtettük el, hogy ez egy rebuild eleje-közepe, és még mindig vannak a múlt rendszer szarjai, amitől majd meg kell szabadulni, hogy lehessen máshova befektetni (LW, Adoree szerződése, talán SB is).
Daboll-nak és Schoen-nek fel van adva a lecke, hosszú még a szezon, és vissza lehet hozni a jobb formát és a szurkolókat is a csapat mellé, de ezért tenni is kell bőven. Én bízom mindkettőjükben, Daboll régóta van a ligában, és látott már sok mindent, épített ő jó offenset és keretet már, úgyhogy képes megcsinálni. Schoen-nek, meg ez volt a második Offseasonje, és a jövő évi lesz az, amikor végre a saját maga épített pénzkeretével, és nagyjából az ő ember állományával sáfárkodhat.
Ha már visszajön AT és SB is, akkor remélem azért Dabollék is előreveszik a teljes playbookot, mert nem lesz idő könnyelműsködni, és konzervatívan venni a játékokat. Week-to-week liga ez, egy fokkal jobbak voltunk szerintem a Miami ellen, mint a Seahawks ellen, de még mindig van hova fejlődni. Egyelőre engem is az zavar, hogy tudom nem vagyunk világverő banda, de ekkora mélyrepülésre nem számítottam azért, kíváncsian várom Dabollék, hogyan kapaszkodnak vissza ebből.
Rodaron
Abs egyetértek.
Nekem amit Schoen eddig csinál, kifejezetten tetszik. Lehet vannak, voltak olyan húzásai, amik nem jöttek be, de ez ilyen. A draft pickek kifejezetten tetszettek (még Neal is, hiszen mindenki tehetségesnek modnta, úh ezért sem tudom hibáztatni). Gyakorlatilag idén az első 3 körben elhozta azt a 3 játékost, akiket a különböző mockok első körös opciónak mondtak a csapathoz. Az FA-n a lehetőségeihez mérten jól dolgozott. DJ esetében is azt gondolom, hogy továbbra sem látom az elmúlt nyáron mi lett volna a jobb lehetőség, függetlenül attól, hogy úgy érzem sajnos hosszú távon nem ő a megoldás.
Dabollal kapcsolatban sem érzem azt, amit Judge vagy McAdoo esetében éreztem. Szerintem benne van lehetőség, illetve a másik kettőben nem láttam a változtatás képességét, benne igen. Lehet nem is baj, hogy ebben a szezonban szembesül azzal, hogy nem mindig jön be minden, sőt!
Azt továbbra is tartom, hogy végre kéne kukázni valahonnan egy jó O fal edzőt. Nem értek hozzá, de úgy tűnik ez nem is olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, viszont ha arra gondolok, Scarnecchia hogyan épített majdnem mindig jól használható falat "senkikből", csinált belőlük akár probowlert, hogy aztán máshol alig mutassanak valamit, azért úgy tűnik nagyon sokat számít.