New York Giants
Mint a Thomas sràcra, de me legyen îgazam.
Most nincs idom visszaolvasni a kommenteket csak arra akartam írni h erre a teljesítményre lehet alapozni Jonesnal, tetszett a tegnapi meccse.Nem láttam még a meccset, de érdekes ilyeneket olvasni, egy statok alapján nem túl acélos teljesítmény után: www.bigblueview.com/2022/9/27/23372618/giants-cowboys-kudos-wet-willies-winners-losers-daniel-jones-evan-neal-more
csebi
Metlife turf témához: sok éve pedzegetik már a dolgot én lassan kezdem elhinni, hogy van ebben valami és ha így van nagyon gáz.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
Mclaurint? Köszi! 😉😀Kölcsönadjuk a miénket? 😆Like I Said This Shit krazy. You kan literally get hurt doing nothing. https://t.co/nKWTeToX0H
— Kadarius Toney (@0fficialC2N) September 27, 2022
Toney is elővette a stadion borítását, mint potenciális veszélyforrás. nem tudom ez mennyire valid, de remélem az új vezetés ennek is utána fog járni.
Shepnek jobbulást!
kristof
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Vagyis a valódi neve CadariusA sztarelkapo, aki meg a c betut sem ismeri. 😀Like I Said This Shit krazy. You kan literally get hurt doing nothing. https://t.co/nKWTeToX0H
Toney is elővette a stadion borítását, mint potenciális veszélyforrás. nem tudom ez mennyire valid, de remélem az új vezetés ennek is utána fog járni.
Shepnek jobbulást!
kristof
Bocs, off. 😀
Shepardnek meg jobbulast, a liga egyik belszerencsesebb jatekosa...
Stez
Ez sajnos mar nem szerencse kerdese. 😕A sztarelkapo, aki meg a c betut sem ismeri. 😀Like I Said This Shit krazy. You kan literally get hurt doing nothing. https://t.co/nKWTeToX0H
Shepnek jobbulást!
kristof
Bocs, off. 😀
Stez
A sztarelkapo, aki meg a c betut sem ismeri. 😀Like I Said This Shit krazy. You kan literally get hurt doing nothing. https://t.co/nKWTeToX0H
Shepnek jobbulást!
kristof
Bocs, off. 😀
Köszi, de inkább elkérjük a Jets-ét, az a jelek szerint sokkal jobb.😁Kölcsönadjuk a miénket? 😆Like I Said This Shit krazy. You kan literally get hurt doing nothing. https://t.co/nKWTeToX0H
Shepnek jobbulást!
kristof
warr_b
jah, hát ez nagyon durva tényleg, egyenesen kocog baszki..még csak irányt sem váltott, akinek így szakad a szalagja az már kóros esethát ha ez valid, akkor az nagyon gáz (lenne), de én azért meglepődnék ezenLike I Said This Shit krazy. You kan literally get hurt doing nothing. https://t.co/nKWTeToX0H
Shepnek jobbulást!
kristof
Szesze
Adirotor
még csak irányt sem váltott, akinek így szakad a szalagja az már kóros esethát ha ez valid, akkor az nagyon gáz (lenne), de én azért meglepődnék ezenLike I Said This Shit krazy. You kan literally get hurt doing nothing. https://t.co/nKWTeToX0H
Shepnek jobbulást!
kristof
Szesze
Kölcsönadjuk a miénket? 😆Like I Said This Shit krazy. You kan literally get hurt doing nothing. https://t.co/nKWTeToX0H
Shepnek jobbulást!
kristof
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
hát ha ez valid, akkor az nagyon gáz (lenne), de én azért meglepődnék ezenLike I Said This Shit krazy. You kan literally get hurt doing nothing. https://t.co/nKWTeToX0H
Shepnek jobbulást!
kristof
Like I Said This Shit krazy. You kan literally get hurt doing nothing. https://t.co/nKWTeToX0H
Shepnek jobbulást!
jah, hát nehéz élete lehet ezzel a szerződéssel..én ezt a Golladay dolgot amúgy kurvára nem értem.. mi a fasz történt ezzel az emberrel?depressziós lehet komolyan ....
Szesze
yooker
én ezt a Golladay dolgot amúgy kurvára nem értem.. mi a fasz történt ezzel az emberrel?depressziós lehet komolyan ....
Szesze
én ezt a Golladay dolgot amúgy kurvára nem értem.. mi a fasz történt ezzel az emberrel?Egyébként tényleg nem tudni.
Szesze
Abban szinte 100%-ig bizttos vagyok, hogy Schoen biztos nem fog év közben egy LW szintű tradet lenyomni, Toney, Shep, Robinson sérülései miatt muszáj lesz Golladayt használni, csak az a kérdés, hogy amiben ő kiemelkedő volt a Lionsnél a Contestant catchek terén az mennyire van benne a playbookba, de igen ha már itt van akkor használjuk. Főleg, hogy tavaly is szenvedett, idén is szenved, hátha nem figyelnek rá és lehet felé könnyebben dobálni 😀Pontosan. Konkrétan minden afelé mutat, hogy Golladaynek meg kell adni az esélyt. Ha a kereten van, akkor ebben a helyzetben kezdjen, ha meg esetleg konkrétan rombolja az öltözőt, akkor tényleg küldjék el még most és nyeljék le a békát. De annak az égvilágon semmi értelmét nem látom, hogy a padon ücsörög.Az a baj, hogy Golladay szerződése borzasztó szar, csak akkor tudjuk teljesmértékbn offloadolni, ha az új csapata átveszi a nehéz szerződését is, különben 10-20 milliós dead capünk lesz. Szóval valahogy fel kell hozni őt is egy competitív szintre.Viszont a legdrágább WR corps, a legszarabb is. Többször is látszódott, hogy végig kémleli a downfieldet DJ és nem tud senkinek sem passzolni, egyszerűen ezek az utolsó körös és undrafted emberek erre képesek (Shep és Golladay-en kívül). Golladay motivációja a segge alatt, és valszeg kedve sincs játszani, Shep szegínyem nem ússza meg a durva sérüléseket, Sills használhatatlan egyszerűen nem értem miben jobb mint Golladay. Toney-t kell többet bevonn, ha visszajön és egészséget tud maradni, valamint hozni kell valami használható FA-t még, mert ez siralmas volt. A baj viszont, hogy nincs pénzünk erre, csak ha átalakítgatunk megint szerződéseket, vagy sikerülne valakit eltradelni.Ez egy nagyon fontos témafelvetés, és szerintem pontosan itt van az első olyan inflexiós pont, ahol kiderül, hogy Schoen mennyire lehet majd jó GM hosszútávon. Természetesen a szurkoló első reakciója az, hogy nagy gondok vannak, úgyhogy azonnal valamiféle külső megoldás felé kell nyúlni.
Rodaron
Az a baj, hogy pontosan ez az, amit tilos egy ilyen építkező csapatnak csinálnia, ezért tartotok ott, ahol. Bármiféle értékelhető külső pickup komoly anyagi vonzatot fog magával hozni - legyen szó idei vagy jövőbeli cap dollárokról. Továbbá egy ilyen megoldás 99%-ban az idény hátralevő részére szól (senki nem köt ilyenkor hosszútávú szerződést), azaz semmiféle impactje nem lesz a jövőre nézve. Fel kell tehát tenni a kérdést: A Giants jelenlegi keretével és játékerejével érdemes erőforrásokat elvonni a jövőtől? A válasz szerintem egyértelműen az, hogy NEM.
És akkor arról még nem is beszéltem, hogy az újonnan érkező veterán egyrszét snap-számokat von el a fiataloktól, másrészt valószínűleg igen komoly injury riskkel is érkezne (pl. Beckham, Fuller), szóval lehet, hogy 3-4 meccsért fizetne a csapat. Draftpickeket feladni pedig konkrétan tilos ebben a stádiumban.
Itt van a csapatnál egy tavalyi első körös Toney személyében, egy túlfizetett, de közel sem reménytelen, viszonylag fiatal Golladay, valamint jó pár olyan fiatal játékos, akiből még akár lehet is valami (James, Sills, stb.). Ki kell használni ezt a fos helyzetet arra, hogy a csapat megfelelően felmérje azt, hogy pontosan mije is van a poszton. Én értem, hogy edzői szempontból Golladay mondjuk kevésbé szorgalmas, Toney meg duzzog, de ilyenkor kell az asztalra csapnia a GM-nek és használni a roster meglévő erőforrásait. Ha kiderül, hogy mindenki szar, akkor mi a legrosszabb eset? Kicsit kevésbé fun meccsek, esetleg egy elbukott playoff wildcard hely, de legalább a teljes FO be tud állni amögé, hogy a 0-ról kell újraépíteni az egységet és már ősszel elkezdődhet a készülés a free agencyre és a draftra a poszton.
Ellenben ha ne adj isten kiderül, hogy a rosteren lévők közül valaki mégis tehetséges és csak egy kis lelkizés, önbizalom meg játéklehetőség kellett, akkor spóroltok magatoknak egy prémium erőforrást, amit más pozícióba lehet majd fektetni.
Összefoglalva: Fogat összeszorítva türelmesnek kell maradni és vetmines fiatalokon kívül tilos külső megoldás felé nyúlni a poszton. Ez az év nem éri meg azt, hogy a jövőből vegyetek el.
Hulkeinstein
Rodaron
Hulkeinstein
Pontosan. Konkrétan minden afelé mutat, hogy Golladaynek meg kell adni az esélyt. Ha a kereten van, akkor ebben a helyzetben kezdjen, ha meg esetleg konkrétan rombolja az öltözőt, akkor tényleg küldjék el még most és nyeljék le a békát. De annak az égvilágon semmi értelmét nem látom, hogy a padon ücsörög.Az a baj, hogy Golladay szerződése borzasztó szar, csak akkor tudjuk teljesmértékbn offloadolni, ha az új csapata átveszi a nehéz szerződését is, különben 10-20 milliós dead capünk lesz. Szóval valahogy fel kell hozni őt is egy competitív szintre.Viszont a legdrágább WR corps, a legszarabb is. Többször is látszódott, hogy végig kémleli a downfieldet DJ és nem tud senkinek sem passzolni, egyszerűen ezek az utolsó körös és undrafted emberek erre képesek (Shep és Golladay-en kívül). Golladay motivációja a segge alatt, és valszeg kedve sincs játszani, Shep szegínyem nem ússza meg a durva sérüléseket, Sills használhatatlan egyszerűen nem értem miben jobb mint Golladay. Toney-t kell többet bevonn, ha visszajön és egészséget tud maradni, valamint hozni kell valami használható FA-t még, mert ez siralmas volt. A baj viszont, hogy nincs pénzünk erre, csak ha átalakítgatunk megint szerződéseket, vagy sikerülne valakit eltradelni.Ez egy nagyon fontos témafelvetés, és szerintem pontosan itt van az első olyan inflexiós pont, ahol kiderül, hogy Schoen mennyire lehet majd jó GM hosszútávon. Természetesen a szurkoló első reakciója az, hogy nagy gondok vannak, úgyhogy azonnal valamiféle külső megoldás felé kell nyúlni.
Rodaron
Az a baj, hogy pontosan ez az, amit tilos egy ilyen építkező csapatnak csinálnia, ezért tartotok ott, ahol. Bármiféle értékelhető külső pickup komoly anyagi vonzatot fog magával hozni - legyen szó idei vagy jövőbeli cap dollárokról. Továbbá egy ilyen megoldás 99%-ban az idény hátralevő részére szól (senki nem köt ilyenkor hosszútávú szerződést), azaz semmiféle impactje nem lesz a jövőre nézve. Fel kell tehát tenni a kérdést: A Giants jelenlegi keretével és játékerejével érdemes erőforrásokat elvonni a jövőtől? A válasz szerintem egyértelműen az, hogy NEM.
És akkor arról még nem is beszéltem, hogy az újonnan érkező veterán egyrszét snap-számokat von el a fiataloktól, másrészt valószínűleg igen komoly injury riskkel is érkezne (pl. Beckham, Fuller), szóval lehet, hogy 3-4 meccsért fizetne a csapat. Draftpickeket feladni pedig konkrétan tilos ebben a stádiumban.
Itt van a csapatnál egy tavalyi első körös Toney személyében, egy túlfizetett, de közel sem reménytelen, viszonylag fiatal Golladay, valamint jó pár olyan fiatal játékos, akiből még akár lehet is valami (James, Sills, stb.). Ki kell használni ezt a fos helyzetet arra, hogy a csapat megfelelően felmérje azt, hogy pontosan mije is van a poszton. Én értem, hogy edzői szempontból Golladay mondjuk kevésbé szorgalmas, Toney meg duzzog, de ilyenkor kell az asztalra csapnia a GM-nek és használni a roster meglévő erőforrásait. Ha kiderül, hogy mindenki szar, akkor mi a legrosszabb eset? Kicsit kevésbé fun meccsek, esetleg egy elbukott playoff wildcard hely, de legalább a teljes FO be tud állni amögé, hogy a 0-ról kell újraépíteni az egységet és már ősszel elkezdődhet a készülés a free agencyre és a draftra a poszton.
Ellenben ha ne adj isten kiderül, hogy a rosteren lévők közül valaki mégis tehetséges és csak egy kis lelkizés, önbizalom meg játéklehetőség kellett, akkor spóroltok magatoknak egy prémium erőforrást, amit más pozícióba lehet majd fektetni.
Összefoglalva: Fogat összeszorítva türelmesnek kell maradni és vetmines fiatalokon kívül tilos külső megoldás felé nyúlni a poszton. Ez az év nem éri meg azt, hogy a jövőből vegyetek el.
Hulkeinstein
Rodaron
On the other hand...
Nagyon reménykeltő, hogy ebből a foshalmazból, amit az előzőekben leírtatok, 2-1-es mutatót hoztak ki, és nem kilátástalan, nézhetetlen az egész.
Ez a meccs is szoros lett, ahhoz képest, milyen talent különbség van a csapatok között.
Jobb a helyzet mint
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!