New York Giants
50 feliratkozó
több mint 2 éve
Ahogy én látom.3 jó csapat ellen, vagy PO csapat ellen vesztett a Törpz. Boys, Sihox, niners. A Cards meccs meglett.
Tavaly a Giants túlteljesített a kezdeti
De az idei 3 (9ers nem, de úgy veszem) vesztes meccsbeli ellenfél tavaly is lenyomta a Törpzt. Csak nem ily' simán. Nyilván nem is lehet mindig túlteljesíteni.
Ráadásul építkezni kell jelenleg. Annyit tudunk, aki QB Jones, lehet Mac vagy Dan, nem elég. Most az a kérdés, a nyerhetõ meccseken mi lesz? A sorsolás szvsz nehezebb, kevesebb az ilyen meccs. A tavalyi 9 W sztem eleve kizárt volt. De 1/1 sem lesz. Vannak arra rosszabb csapatok.
Ja, és még lehet nincs vége. Most megnéztem, Dölfins, Bills jön. Sok sikert!
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Először a pozitívum. Én már most sem maradtam fenn megnézni. Este lebeszéltem magam róla. 😬Itt valami kibaszott kurva nagy baj van, csak azt nem tudom felfogni, mi! Nem az a baj, hogy szarok vagyunk, hanem, h összehasonlíthatatlanul szarabbak a tavalyinál. 7 félidő alatt 15 szerzett pont! Lehet itt szidni akárkit, de ez már egyértelműen coaching probléma, amit rettenetesen sajnálok, mert a tavalyi év után bíztam ebben a gárdában. Lehet Daboll+Kafka marha nagy O mind, de úgy tűnik nem nagyon sikerül a keret képességeihez igazítani a playeket. Mondjuk az O falunk edzőjének én adnék még egy kis időt, mert a mai 11-gyel már nem vagyunk messze az egy meccsen minden idők legtöbb sackjét benyelő csapat cimétől (eddig 14 a top). Szerintem emögött valamiféle Guttmann féle átok lehet.
több mint 2 éve
Ilyen szintű leolvadas azért brutal…ez a McAdoo Era legalja szint kb, egyszerűen totál elveszett a csapat? Mi a fasz történt itt egy offseason alatt?Nincs itt semmi látnivaló. Daboll semmilyen változtatást nem tervez, sem személyit, sem taktikait. Csak így tovább!
Rodaron
(Mondjuk ahogy meccs közben elnéztem a fejét, ezt belül biztos máshogy gondolja)
Szerkesztette: vanek úr
több mint 2 éve
rendes csapat vagyunk, bárkivel tudunk játszani egy felhozó meccset.Nem is akárnelyik egységünket sikerült megisteníteni, a passrushunk az első 3 héten konkrétan a béka picsája alatt volt, kb bottom 3.
törölt kristof
Ebből sikerült kihozni a tegnap estit.
Őszinte részvétem és kitartást!
több mint 2 éve
Ilyen szintű leolvadas azért brutal…ez a McAdoo Era legalja szint kb, egyszerűen totál elveszett a csapat? Mi a fasz történt itt egy offseason alatt?
több mint 2 éve
Jöjjenek a palesz féle "tuti tippek"Valami jött
24-20 big W.
Mindenki odabsz.
DJ 3 db 30 y feletti passz.
KT 2 sack
Meg lesz az első Int is.
Palesz76
Meg jól oda is bsztak
több mint 2 éve
Valamivel jobb meccset várok, mint az eddigiek, azt tippelem, hogy a 3. negyed végéig meccsben leszünk, de aztán jön a vereség ismét (és ezzel a szezon érdemi részének is vége lesz vélhetően számunkra). Örülnék, ha rám cáfolnának..Már megint elvitt ez a fránya optimizmus..
Szesze
több mint 2 éve
Nagyjából tényleg úgy néz ki, h nincs több győzelmünk idén.Bátran ajánlom figyelmetekbe a 14. hetet 😀
Zet
több mint 2 éve
rendes csapat vagyunk, bárkivel tudunk játszani egy felhozó meccset.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
Nagyjából tényleg úgy néz ki, h nincs több győzelmünk idén.
több mint 2 éve
Azt hiszem en is.Vagy meccset nézni. Idén utoljára követtem el azt a hibát, hogy nem alszok éjszaka ezek miatt.a seahawks még soha nem kapott ki a metlife-ban, jones 0-6 a monday nightokon😀😀😀😀😀😀😀😀
ezért most giants win, 28-21
jusssipekka
Idén már nem szabad meccset nyerni
jusssipekka
vanek úr
Minden szinten szinte semmi….hat ez demoralizalo volt, legalabbis szamomra.
Elkene engedni ezt az evet, es tankolni, hosszabb lesz ez a rebud mint gondoltuk.
Nem szidom DJt, mert az INT en kivul kb mindent megtett, az az ove volt, azt nem is ertem, azmeghogy????
Ilyen playbookkal, es ilyen O Fallal nem lehet sokra menni.
Hat ezt meg emeszteni kell, “elment egy ujabb ev”…..
több mint 2 éve
Vagy meccset nézni. Idén utoljára követtem el azt a hibát, hogy nem alszok éjszaka ezek miatt.a seahawks még soha nem kapott ki a metlife-ban, jones 0-6 a monday nightokon😀😀😀😀😀😀😀😀
jusssipekka
Idén már nem szabad meccset nyerni
jusssipekka
Szerkesztette: vanek úr
több mint 2 éve
a seahawks még soha nem kapott ki a metlife-ban, jones 0-6 a monday nightokon😀😀😀😀😀😀😀😀
jusssipekka
Idén már nem szabad meccset nyerni, és látva Jonest, az O-linet és az egész csapatot, nem is nagyon lesz izgulnivalonk
több mint 2 éve
Nyerünk nagyon nagy mázlival (Geno pick-6 az utolsó percben) 22-17
több mint 2 éve
a seahawks még soha nem kapott ki a metlife-ban, jones 0-6 a monday nightokonezért most giants win, 28-21
több mint 2 éve
kicsit megint jobbak leszünk mivel az ellenfél sem a top csapatokból jön de azért sajnos megint nem látom hogy győzhetünknem lesz nagy különbség de azért az elejétől Seahawks dominanciára számítok a vége ilyen zárkózós
27:20 L
+bármi is lesz a vége de nagy respect a Was-nak amit most az Eagles ellen nyomnak
elég irigy is vagyok rájuk remélem nézik New Yorkban is!
Szerkesztette: yooker
több mint 2 éve
őket lealázza Bellinger 😊hát ezt az ötödik héten esedékes Dolphins elleni meccset nem várom :')És a hatodik héten esedékes Bills ellenit? 😉
törölt kristof
vanek úr
több mint 2 éve
hát ezt az ötödik héten esedékes Dolphins elleni meccset nem várom :')És a hatodik héten esedékes Bills ellenit? 😉
törölt kristof
több mint 2 éve
Valamivel jobb meccset várok, mint az eddigiek, azt tippelem, hogy a 3. negyed végéig meccsben leszünk, de aztán jön a vereség ismét (és ezzel a szezon érdemi részének is vége lesz vélhetően számunkra). Örülnék, ha rám cáfolnának..
több mint 2 éve
jó lenne, ha mindannyian vissza tudnának térni, bár nyilván Thomas lenne a legfontosabb.hát Thomas mondjuk pont nem lesz... Barkley meccs előtt derül ki.
törölt kristof
KT 2 sacktőle is kell a nagy meccs, de a teljes védőfaltól úgy en bloc, a Seahawks OL is nagyon toldozott-foltozott, nem lehet kifogás egy újabb gyenge meccsre.
Palesz76
több mint 2 éve
Jöjjenek a palesz féle "tuti tippek"24-20 big W.
Mindenki odabsz.
DJ 3 db 30 y feletti passz.
KT 2 sack
Meg lesz az első Int is.
több mint 2 éve
The Lowest QB rating allowed by Rookies in the NFL through Week 3 (min. 10 targets):
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) September 27, 2023
1) #Commanders CB Emmanuel Forbes - 61.1
2) #Buccaneers S Christian Izien* - 76.0
3) #Giants CB Deonte Banks - 77.1
4) #Lions S Brian Branch - 83.2
5) #Seahawks CB Devon Witherspoon - 84.7
6)… pic.twitter.com/zdNo836mS6
Csevegőből loptam....

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
GIANTS INJURY REPORT 9/28Limited:
RB Saquon Barkley (ankle)
TE Daniel Bellinger (neck)
DL D.J. Davidson (elbow)
OLB Azeez Ojulari (hamstring)
T Andrew Thomas (hamstring)
Full:
OL Ben Bredeson (concussion)
jó lenne, ha mindannyian vissza tudnának térni, bár nyilván Thomas lenne a legfontosabb.