New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Valaki homályosítson már fel please, hogy miért kell mindenkinek fehérben lennie a tehenészek ellen hétfő este?miért? miért? mert a világ legsötétebb suttyói ellen játszunk
vanek úr
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Thibs már együtt nyomta a csapattal ma az edzésen, Neal ellen állt fel sokat. Valamint Daboll azt nyilatkozta Golladay kommentjeiről, hogy nem haragszik rá, sőt örül neki mert bizonyítani akar. Hát a mai edzéseken, folyamatosan az élre állt a csaptnak és ő az aki először csinálja meg a drilleket. Azt hiszem jót tett neki ez a kis "fricska" a önbecsülésének, és Bold prediction: megszerzi első TD-jét Giants mezben hétfőn 😛 😀Ojulari azt nyilatkozta, hogy ready to go hétfőn a meccsen...
Rodaron
több mint 2 éve
Total rememytelen volt ugye az elozo 2!! stab...probalkoztak ok is de Thomason kivul semmi..Jah, hát ez egyértelmű hogy nem mehet egy offseason alatt, alapvetően elégedett is vagyok az eddigi tevékenységükkel, az eredményekkel pláne, de bíztam benne, h az OL jobban fog mutatni már a szezon elején is, ez egyelőre nem valósult meg. Reméljük lesz fejlődés év közben és köv szezonra most már tényleg meg lehetne oldani ezt az alapvető és sok-sok éve fennálló problémát. A tackle-ek úgy néz ki megvannak, a belső pozíciókat kell megoldani. Az a baj, h enélkül a QB-ről se nagyon lehet reális képet kapni, akárki is (lesz) az.
Azert Ne varjuk mar hogy az uj rezsim most 1 offseason alatt penz nelkul egybol mindent helyrerakjon es csodat csinaljon...
Ugy higy az O falon kivul is ezer sebbol verzik minden! Nem is ertem miert keritek ezt most hirtelen szamon rajtuk....
yooker
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Thibs már együtt nyomta a csapattal ma az edzésen, Neal ellen állt fel sokat. Valamint Daboll azt nyilatkozta Golladay kommentjeiről, hogy nem haragszik rá, sőt örül neki mert bizonyítani akar. Hát a mai edzéseken, folyamatosan az élre állt a csaptnak és ő az aki először csinálja meg a drilleket. Azt hiszem jót tett neki ez a kis "fricska" a önbecsülésének, és Bold prediction: megszerzi első TD-jét Giants mezben hétfőn 😛 😀
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Valaki homályosítson már fel please, hogy miért kell mindenkinek fehérben lennie a tehenészek ellen hétfő este?A fehér ColorRush mezünkben, és a vintage GIANTS sisakban fogunk játszani, és Daboll megkérte a szurkolókat, hogy vegyen fel mindenki fehér pólót, emellett minden szurkoló kap egy fehér törcsit is.
vanek úr
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Valaki homályosítson már fel please, hogy miért kell mindenkinek fehérben lennie a tehenészek ellen hétfő este?
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Asszem jó kezekben van a csávó, és a pozíció is.www.si.com/nfl/giants/news/brian-daboll-nurturing-qb-daniel-jones-growth
több mint 2 éve
Total rememytelen volt ugye az elozo 2!! stab...probalkoztak ok is de Thomason kivul semmi..Azert Ne varjuk mar hogy az uj rezsim most 1 offseason alatt penz nelkul egybol mindent helyrerakjon es csodat csinaljon...
Ugy higy az O falon kivul is ezer sebbol verzik minden! Nem is ertem miert keritek ezt most hirtelen szamon rajtuk....
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
AT már most All-Pro szinten nyomja, de tavaly egész évben is. Neal jó menedzsmenttel felnőhet arra a szintre. Azt tudtuk, hogy egy offseason alatt nem fogunk tudni minden lyukat betömni. Glowinski, Feliciano, Bredeson sokat látott veteránok, de az összeszokottság még hiányzik.Nekem is csalódás ez, mert valahol ez lett volna a legfontosabb.. (és 4-5 éve ez lenne a legfontosabb ugyebár). Bízom benne, h lesz javulás az OL-ben (is) év közben, mert DJ-t is akkor lehetne érdemben értékelni, ha ez megtörténne.nem ez nem. szar a fal kozepe ez teny. nyilvan olyan is van, hogy tul sokaig tartogatja a labdat.Természetesen ez is az ő hibája.Daniel Jones the most pressured QB after 2 weeks https://t.co/qsKcayt7Yo
— NBC Sports EDGE Football (@NBCSEdgeFB) September 21, 2022
empty taxi
Szesze
az viszont a FO mindenkori hulyesege, hogy meg sem probalnak neki normalis falat adni. egy picit ebben csalodas az uj rezsim is, de nem lehet mindent egy ev alatt megoldani azt is elismerem.
csebi
Szesze
több mint 2 éve
mondom, hoztak egy RT, a szel megoldva. picit csalodas, hogy a 2. korben nem hoztunk senkit fal kozepere, de en nem lattam a boardunkat, siman lehet ott nem volt senki, aki tetszett. nezzuk mit csinalnak jovore, mikor lesz rengeteg penzunk ha csak nem vagjuk ki Gollodayt.Nekem is csalódás ez, mert valahol ez lett volna a legfontosabb.. (és 4-5 éve ez lenne a legfontosabb ugyebár). Bízom benne, h lesz javulás az OL-ben (is) év közben, mert DJ-t is akkor lehetne érdemben értékelni, ha ez megtörténne.nem ez nem. szar a fal kozepe ez teny. nyilvan olyan is van, hogy tul sokaig tartogatja a labdat.Természetesen ez is az ő hibája.Daniel Jones the most pressured QB after 2 weeks https://t.co/qsKcayt7Yo
empty taxi
Szesze
az viszont a FO mindenkori hulyesege, hogy meg sem probalnak neki normalis falat adni. egy picit ebben csalodas az uj rezsim is, de nem lehet mindent egy ev alatt megoldani azt is elismerem.
csebi
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Nekem is csalódás ez, mert valahol ez lett volna a legfontosabb.. (és 4-5 éve ez lenne a legfontosabb ugyebár). Bízom benne, h lesz javulás az OL-ben (is) év közben, mert DJ-t is akkor lehetne érdemben értékelni, ha ez megtörténne.nem ez nem. szar a fal kozepe ez teny. nyilvan olyan is van, hogy tul sokaig tartogatja a labdat.Természetesen ez is az ő hibája.Daniel Jones the most pressured QB after 2 weeks https://t.co/qsKcayt7Yo
empty taxi
Szesze
csebi
több mint 2 éve
nem ez nem. szar a fal kozepe ez teny. nyilvan olyan is van, hogy tul sokaig tartogatja a labdat.Természetesen ez is az ő hibája.Daniel Jones the most pressured QB after 2 weeks https://t.co/qsKcayt7Yo
empty taxi
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Jah, hát ez a gödör nagyon mélyre lett ásva az biztos..Az ilyen elmebeteg faszságok miatt tartunk ott ahol..Szeszeja, szerencsére sem Schoen sem Daboll nem szívbajosak, bárkit kitesznek, padoztatnak, de azért így sem 1-2 év lesz a romok eltakarítása. az irány jó és ez a legfontosabb!
kristof
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Az ilyen elmebeteg faszságok miatt tartunk ott ahol..Szeszeja, szerencsére sem Schoen sem Daboll nem szívbajosak, bárkit kitesznek, padoztatnak, de azért így sem 1-2 év lesz a romok eltakarítása. az irány jó és ez a legfontosabb!
több mint 2 éve
Sok elképesztő baromságot sikerült összehozni az utóbbi években, de ez a Golladay igazolás még ezek között is élmezőnyös. Még akkor is marhaság lett volna, ha bevált volna (ergo előre látszott, hogy idiótizmus volt őt nagy pénzért idehozni), de így még jelzőt is nehéz találni rá ami megfelelően jellemezné ezt a lépést. Az ilyen elmebeteg faszságok miatt tartunk ott ahol..Joe Haden visszavonult, pedig én elnézegettem volna idén Jackson párjaként. Biztos nem voltunk elég vonzók...én azt sajnálom főleg, hogy Golladay helyett Bradberryt küldtük el.
nagir
kristof
Szerkesztette: Szesze
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Joe Haden visszavonult, pedig én elnézegettem volna idén Jackson párjaként. Biztos nem voltunk elég vonzók...én azt sajnálom főleg, hogy Golladay helyett Bradberryt küldtük el.
nagir
több mint 2 éve
Természetesen ez is az ő hibája.Daniel Jones the most pressured QB after 2 weeks https://t.co/qsKcayt7Yo
empty taxi
több mint 2 éve
Joe Haden visszavonult, pedig én elnézegettem volna idén Jackson párjaként. Biztos nem voltunk elég vonzók...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Azért csak kell, hogy érjen egy bejegyzést, hogy Bakley a hét támadója az NFCben...Ezen a héten Gano érdemelte ki a hét spec. játékosa címet az NFCben!
nagir
Jövő héten ki lesz a Dből? Tippeket várok... 😉😁🤣
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Daniel Jones the most pressured QB after 2 weeks https://t.co/qsKcayt7Yo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Joe Schoebert volt nálunk try-on.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
PL.: Elnézve Kirk Kapitány éjszakai produkcióját, 35milláért dobott (kis szerencsével)Offhétnégy INT-t. (Burrow se néz ki, eddig idén frQB-nak.) Ehhez viszonyítva DJ egy áldás. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy mindíg a megfelelő aspektusba helyezve kell értékelni QBnk hozzáadott értékét csapatunkhoz...
nagir
Röhögni fox, de a Bengays fala, meg a Törpfalatok össze se hasonlítható. A tigrismacskák a snap mínusz egy szekundumban hátrányba kerülnek, onnan nincs visszaút sehova. Káosz van, de lehet jobb. Jonest sztem a Cincy fal mögött fenn sem lehetne tartani, Burrow ellenünk iszonyat agyterhelést kapott, annyira gyorsan és pontosan DÖNTÖTT.
A Vikings nekem egy full unalmas támadósor, 0-1-re elpasszolja Kirk valahova a labdát, jó esetben Jeff ott lesz. Nincs szinkronjuk, zsenialitásra alapoznak. Nem tudom, hogy mi folyik ott, majd az okosok megmondják, h Cousins nem tud/akar tanulni, változni, alkalmazkodni.
ON
Én örülök nektek, meg az eredménynek, de azért verjetek meg egy szétesett Panthersnél jobb csapatot.
6 meccs után talán lesz elég minta.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Én ezen gondolatsor mentén próbáltam mentegetni Mitch Trubisky-t, csak unalomba fulladtam közben.Szerintem is elég sarkos, amivel támadjátok DJ-t. Ennyi erővel Burrow mennyire szar, 4 INT, 3 Fumble-el áll két meccs alatt. Josh Allennek 9 INT, 14 Fumble volt második évében. Ezeknek a fiatal QBknak állandóság és jó coaching kell. DJnek is ha az elmúlt 4 évében nem 3 HC-ja, meg 4 OC-ja lett volna sokkal stabilabb és konzisztensebb lenne. DJről év végén kell véleményt mondani, Allent se baszták ki 2 év után, hanem folyamatosan időt és energiát fektettek belé. Ha DJ év végén továbbra is kretén megoldásokat hoz, és rajta/miatta megy el meccs, akkor tuti nem fog se Tag-et, se szerződést kapni, viszont pár évig tuti el lesz még a ligában, mint Fitzpatrick, mert okos, alázatos gyerek.holdingtol fuggetlenul sem lett volna jo a dobas. csak arra akartam felhivni a figyelmet, hogy a hibait viszont elhallgattad, innentol azt mondani h ezek tenyek haat. de mindegy, ugy latom, hogy teljesen maskepp latjuk Jonest, ez van. sztem te olyat akarsz belelatni, ami nincs benne.Asszem kicsit túltolod ezt a jogászkodós marhaságot 😊 Nem hallgatok én el semmit, nem vagyok az a típus, ellentétben a jogászokkal 😉 Szerintem te vagy elfogult, de hogy valóban máshogy látjuk, ez tény, (bár mint említettem én sem azt mondom, h tutira látom benne a hero-t, csak nálam még van realitása, h legyen belőle valami). Én a magam részéről lezártam ezt itt.
csebi
Szesze
Rodaron
több mint 2 éve
Szvsz, Ő kifejezetten élvezte a NY-i életerérzést. Azóta meg a FO kicserélődött, Maráékat kivéve.Per a league source, #Giants HC Brian Daboll has been FaceTiming with free agent wide receivers.OBJ esetén azon is meglepődnék, ha valóban megtörtént volna a facetime.
Will Fuller, TY Hillton, Allen Hurns, OBJ, akik még talán nagyon nevek és szabadok.
Rodaron
GiantsMLBhunter
több mint 2 éve
PL.: Elnézve Kirk Kapitány éjszakai produkcióját, 35milláért dobott (kis szerencsével) ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!