New York Giants
50 feliratkozó
több mint 2 éve
De most, hogy jobban belegondolok, tényleg. Amikor utoljára jó támadófalunk volt akkor olyan védőink voltak, mint Strahan, Tuck vagy Osi. A mostaniak meg csak a zöldfülű hangulatemberTibó, a mindig rokkant Ojulari, meg az impotens Ward és Ximines ellen tudnak gyakorolni. Csoda, hogy nem fejlődnek?Neal-nél mi ment ennyire félre? Draft előtt ha jól emlékszem kb konszenzus top10 pick volt és a legtöbben all-pro karriert vizionáltak neki...Lehet nem is Neal-el van az igazi baj, hanem azokkal a pass rusherekkel, akik ellen az egyetemen játszott 😊
warr_b
vanek úr
Szerkesztette: vanek úr
több mint 2 éve
6-27én bízom benne, hogy ha más nem, legalább a garbage time-ban összejön egy TD
Szesze
10-31 L
Szerkesztette: törölt kristof
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
Egyébként ha ma látok egy kis grit-et, küzdést, szoros meccset örülök, mert tudom, hogy az első két fordulót magunk mögött hagytuk és egy NFC champ esélyes csapatot szorítottunk meg.Én egy kis pozitivumot látok. Barkley hiányában talán kevésbé fogjuk erőltetni a futást, a levegőben viszont inkább sebezhető a Niners D.
Rodaron
több mint 2 éve
Neal-nél mi ment ennyire félre? Draft előtt ha jól emlékszem kb konszenzus top10 pick volt és a legtöbben all-pro karriert vizionáltak neki...Lehet nem is Neal-el van az igazi baj, hanem azokkal a pass rusherekkel, akik ellen az egyetemen játszott 😊
warr_b
több mint 2 éve
Egyébként ha ma látok egy kis grit-et, küzdést, szoros meccset örülök, mert tudom, hogy az első két fordulót magunk mögött hagytuk és egy NFC champ esélyes csapatot szorítottunk meg.
több mint 2 éve
6-27
több mint 2 éve
Neal-nél mi ment ennyire félre? Draft előtt ha jól emlékszem kb konszenzus top10 pick volt és a legtöbben all-pro karriert vizionáltak neki...Simán lehet coaching probléma...meg a technikáján kellene fejlesztenie. AT is azért lett TOP LT, mert egy év és egy offseason alatt tökéletesítette a technikáját. Neal prototípus athlete, de a technikája nagyon szar, azon kellen igazán javítani.
warr_b
Ma estére én bemondom a meglepi W-t, mégiscsak a születésnapomon játszanak, go kicsi óriások 😛
több mint 2 éve
Neal-nél mi ment ennyire félre? Draft előtt ha jól emlékszem kb konszenzus top10 pick volt és a legtöbben all-pro karriert vizionáltak neki...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
MAI TIPP:megembereljük magunkat kicsit igy végül
30:17 L
Nem volt messze a tipp
Sajnos ugy nez ki mar megint egy kiugrott evrol volt szo tavaly nem pedig rendes fejlodesrol!
10+ eve nem tudunk osszerakni egy o falat es egy/vagy egy vedelmet! Igy nem is lehet..
A bizalom egyebkent megmaradt mert Daboll nem hulye gyerek de ez most jelenleg edes keves
Szerkesztette: yooker
több mint 2 éve
Mai tipp: 38-35 L (overtime).
több mint 2 éve
Majd az lesz a taktika, hogy a pálya mellett tartsuk a védelmüket 😁a Barkley, Thomas, Bredeson, Ojulari kvartett már hivatalosan is OUT besorolás kapott, McFadden és Wan'Dale egyelőre Q.Szerintem ültessètek le DJt tuti ami tuti ne sèrüljön meg ő is, a szezon lènyegibb rèsze úgyis ezután a meccs után jön 🙂
akkor most is lehet pörgetni az Ezeudu-Glowinski-JMS-McKethan-Neal támadófalat, nincsenek nagy reményeim. 😀 ha jól számolom így mindössze Lemiuex és Peart a két bevethető csere-OL, bátor dolog így nekimenni a 49ers ellen. 😐
törölt kristof
dande2
több mint 2 éve
Justin Pugh jött próbajátékra, tavaly mindössze öt meccsen tudott pályára lépni, 33 éves, de mindenképp szükségünk van mélységre, így ha bírja a teste, akkor én azonnal leigazolnám. LG-RG-RT poszton is van tapasztalata, nekünk pedig mindenhol elfér a segítség, ráadásul "saját nevelés". 😊
több mint 2 éve
Szerintem bárkit játszhatni felesleges aki nem egészséges, sőt én azokat is inkább a Seahawks ellen tartalékolnám. Az a meccs meglehetne,
több mint 2 éve
Ehelyett Adoree Jackson, és McKinney borzalmas. Pinnock viszi a prímet hátul mégaz ugye megvan, hogy nincs se labdaszerzesunk, se sackunk a vedelemtol? ket meccs utan.Hawkins mondjuk majdnem fogott egyet a Cardinals ellen, szerencsére elejtette, így jobb helyzetből jöhettünk. 😀
csebi
egyébként sem ő, sem Banks sem mutat rosszul, ahhoz képest, hogy rookieként lettek bedobva a mélyvízbe, egy elég nehéz poszton.
törölt kristof
több mint 2 éve
a Barkley, Thomas, Bredeson, Ojulari kvartett már hivatalosan is OUT besorolás kapott, McFadden és Wan'Dale egyelőre Q.Szerintem ültessètek le DJt tuti ami tuti ne sèrüljön meg ő is, a szezon lènyegibb rèsze úgyis ezután a meccs után jön 🙂
akkor most is lehet pörgetni az Ezeudu-Glowinski-JMS-McKethan-Neal támadófalat, nincsenek nagy reményeim. 😀 ha jól számolom így mindössze Lemiuex és Peart a két bevethető csere-OL, bátor dolog így nekimenni a 49ers ellen. 😐
törölt kristof
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
a Barkley, Thomas, Bredeson, Ojulari kvartett már hivatalosan is OUT besorolás kapott, McFadden és Wan'Dale egyelőre Q.akkor most is lehet pörgetni az Ezeudu-Glowinski-JMS-McKethan-Neal támadófalat, nincsenek nagy reményeim. 😀 ha jól számolom így mindössze Lemiuex és Peart a két bevethető csere-OL, bátor dolog így nekimenni a 49ers ellen. 😐
több mint 2 éve
Az lenne a hihetetlen, ha egyszer végig tudna játszani egy egész mérkőzést.Ojulari és A. Thomas játéka erősen kérdéses csütörtök éjjelre. Barkley nyilván out. De, hogy Ojulari képtelen egészséges maradni kb. hihetetlenMiért?
ironroy
ozibozi
több mint 2 éve
Ojulari és A. Thomas játéka erősen kérdéses csütörtök éjjelre. Barkley nyilván out. De, hogy Ojulari képtelen egészséges maradni kb. hihetetlenMiért?
ironroy
több mint 2 éve
Ojulari és A. Thomas játéka erősen kérdéses csütörtök éjjelre. Barkley nyilván out. De, hogy Ojulari képtelen egészséges maradni kb. hihetetlen
több mint 2 éve
az ugye megvan, hogy nincs se labdaszerzesunk, se sackunk a vedelemtol? ket meccs utan.Hawkins mondjuk majdnem fogott egyet a Cardinals ellen, szerencsére elejtette, így jobb helyzetből jöhettünk. 😀
csebi
egyébként sem ő, sem Banks sem mutat rosszul, ahhoz képest, hogy rookieként lettek bedobva a mélyvízbe, egy elég nehéz poszton.
több mint 2 éve
az ugye megvan, hogy nincs se labdaszerzesunk, se sackunk a vedelemtol? ket meccs utan.Mennyivel értékesebb lesz így az első mindkettőből, amikor megérkezik 😊
csebi
több mint 2 éve
Lancet 3 első körért 😁Oké, és akkor kit hoztál volna helyette, aki olcsóbb és jobb?nekem nem tűnik jó befektetésnek, inkább elengedtem volna hiába veszélyes lábon, de lehet hogy több Giants meccset kellene néznem.Vissza az alapfelvetésedhez...Mert 40 milliós QB? Nem kell általánosítani. Más csapat topicja és megy a karóra húzás mert megmeri szólni valaki a csapatot normálisan hogy eddig jól építkeztek de nem értem miért DJ erre anyázásba megy át lassan ja meg Lance fiúval mizu?? Jézusom srácok ennyire ne legyetek érzékenyek. Ha még habzó szájjal szidtam volna bárkit isMár csak ezért is jó lenne ha sikerülne valami vállalhatót mutatni a pályán, mert ha szar az O-fal, nincs pass rush, vakok a LB-k vagy beszopunk egy punt return TD-t, rögtön megjelennek a minekadtatokneki40milliótperév emberek.bizony a flegmazas az lett volna, hogy ha megkerdezed, hogy all az a 2021ben indult qb projekt, amiert 3 elso koros valasztast sikerult adni. mert, hogy en nem latom, hogy a hetvegen is hogyan dobott a srac, nem talalom a heti statjait, de biztos bennem van a hiba.nem sértődtem meg és flegmázni se akartam, de azért erre valamit muszáj volt írni ezt te is megértheted 😊Lehet itt flegmázni mintha egy elit csapat ellen lett volna meg a fordítás de nem. Nem kell minden kommentet támadásnak venni és megsértődni.nézd meg a második félidőt és megérted 😉3 emberes PassRush és lenyomnak minket, én beveszem a Frontint es alszok. Itt valami óriási baj van a fejekben, mert ilyen mértékű leolvadásra nem tudom mikor volt utoljára példaHatalmas koponya Daboll, de nem tudom mi zajlott le a fejekben amikor Jonest kitömték. Mondjuk nem csak az irányítóval vannak itt gondok..
Rodaron
brokpurdi
Szesze
brokpurdi
Szesze
csebi
Henderson
brokpurdi
Azon MI már rég túl vagyunk, hogy megfizettük a fr.QB-t! Nagyjából konszenzus van köztünk (Giants topik), hogy jó döntés volt!
A személyes véleményem, hogy DJ ugyan nem topQB, de JÓ QB! Fejlődik, lsd. fumbik, és vannak remek tulajdonságai, ahogy hibái is!
Látjuk a korlátait, de DJ miatt ITT nem aggódik senki...
nagir
brokpurdi
vanek úr
Komolyra fordítva a szót nem tudom, de jogos kérdés. Szerintem Daboll és csapata mikor ide került úgy voltak vele hogy első évben kiszórni a rossz szerződéseket, lesz egy top3 pick amivel új QB jön, DJ kap egy franchise taget maximun, aztán borult az eredeti terv. Ami jó vagy rossz majd az idő eldönti.
több mint 2 éve
az ugye megvan, hogy nincs se labdaszerzesunk, se sackunk a vedelemtol? ket meccs utan.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.