New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
hát azért így is nagyon kemény lesz, Dak nélkül is bőven jobbnak tűnnek, mint a PanthersHihetetlen!!! A meccs elején kiírták, de olyan régen volt, hogy nem is tudom, mikor álltunk 2-0-n!!És a qb nélküli dallasz jön...
Zet
vanek úr
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Jó mondjuk nyílván csak lelépett előbb és semmi ilyesmi nem lesz.Uhh, tényleg. 35,6 millió.30 milkó feletti Dead money ra emlékszem, azt azért csak nem kellene benyelni. Legalább vlmtLeonard Williams on his knee injury: “Don’t thinks it’s going to be too bad.”
Reméljük egy MCL sprain-el megússza mint Thibs.
RodaronKenny Golladay was not in locker room postgame. His locker was empty after the 15 minute cooling off period for media #GiantsEsélyes
lehet, holnap cut?
Rodaron
Zet
ozibozi
Zet
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Mondjuk valamit mondtak, hogy Daboll direkt padoztatja és forgatja az elkapókat, hogy lássa meccs szituációban ki mit tesz hozzá, szóval valszeg ugyanaz mint múlt héten BekőTónival.Uhh, tényleg. 35,6 millió.30 milkó feletti Dead money ra emlékszem, azt azért csak nem kellene benyelni. Legalább vlmtLeonard Williams on his knee injury: “Don’t thinks it’s going to be too bad.”
RodaronKenny Golladay was not in locker room postgame. His locker was empty after the 15 minute cooling off period for media #GiantsEsélyes
lehet, holnap cut?
Rodaron
Zet
ozibozi
Zet
több mint 2 éve
Zet
1 565
Uhh, tényleg. 35,6 millió.30 milkó feletti Dead money ra emlékszem, azt azért csak nem kellene benyelni. Legalább vlmtLeonard Williams on his knee injury: “Don’t thinks it’s going to be too bad.”
lehet, holnap cut?
Rodaron
Zet
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 193
30 milkó feletti Dead money ra emlékszem, azt azért csak nem kellene benyelni. Legalább vlmtLeonard Williams on his knee injury: “Don’t thinks it’s going to be too bad.”
lehet, holnap cut?
Rodaron
Zet
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Nekem kifejezetten a coaching tetszik. Látszódott a blokkolási séma változás is a 3. negyedben, főleg a TD driveban, és ahogy végre tudtunk futni is. Sokkal jobbak voltak az elkapó route-ok is. Nekem ez az ami végre nagyon tetszik, hogy látjuk a hibákat, és tudunk rajta javítani is.Szepnek nem szep de W!így van, egyelőre úgy néz ki igazad lesz ebben, én nem bíztam ebben a védelemben, de kihozzák magukból a 100%-ot eddig. Az OL továbbra is csalódás, de igazából a lényeg, h kettőből kettő, a többi kit érdekel? 😊
A szezon elott egyedul voltam vele de (bar keves a minta) eddig inkabb bejon hogy az O bosszanto dolgokat muvel a villanasok mellett mig a D eron felul teljesitve meccsben tart...
Jones a vegen megfutotta meg nagyot nem hibazott de a fr qb szinttol most nekem eleg messzinek tunt a meccs nagy reszeben sajnos....
Ami igen fura hogy a depht chart szerinti wr1 fele labda nem megy 2 meccs alatt...
Egyebkent kifejezetten hulye erzes 2:0 mellett
kritizalni 😀
yooker
Szesze
Wink meg egyelőre tényleg hozza a Blue Collar védelmet, és ami szembetűnő, hogy egyelőre a mistackle-ek száma is kevesebb.
több mint 2 éve
Szepnek nem szep de W!így van, egyelőre úgy néz ki igazad lesz ebben, én nem bíztam ebben a védelemben, de kihozzák magukból a 100%-ot eddig. Az OL továbbra is csalódás, de igazából a lényeg, h kettőből kettő, a többi kit érdekel? 😊
A szezon elott egyedul voltam vele de (bar keves a minta) eddig inkabb bejon hogy az O bosszanto dolgokat muvel a villanasok mellett mig a D eron felul teljesitve meccsben tart...
Jones a vegen megfutotta meg nagyot nem hibazott de a fr qb szinttol most nekem eleg messzinek tunt a meccs nagy reszeben sajnos....
Ami igen fura hogy a depht chart szerinti wr1 fele labda nem megy 2 meccs alatt...
kritizalni 😀
yooker
több mint 2 éve
Zet
1 565
Leonard Williams on his knee injury: “Don’t thinks it’s going to be too bad.”
Rodaron
Kenny Golladay was not in locker room postgame. His locker was empty after the 15 minute cooling off period for media #GiantsEsélyes
lehet, holnap cut?
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Kenny Golladay was not in locker room postgame. His locker was empty after the 15 minute cooling off period for media #Giantslehet, holnap cut?
több mint 2 éve
Szepnek nem szep de W!A szezon elott egyedul voltam vele de (bar keves a minta) eddig inkabb bejon hogy az O bosszanto dolgokat muvel a villanasok mellett mig a D eron felul teljesitve meccsben tart...
kritizalni 😀
több mint 2 éve
Grat és köszönjük 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Leonard Williams on his knee injury: “Don’t thinks it’s going to be too bad.” Reméljük egy MCL sprain-el megússza mint Thibs.
több mint 2 éve
jusssipekka
595
Daboll megtanította győzni a csapatot, ezért már megérte
több mint 2 éve
Na Jones mutatott vmit, a td driveban azok a passzok, egyik nagyon szűk windowba... Na talán bizakodhatunk.De a fal belseje omg.
Hiába nincs a Dallasnak Dak, az a D front ezzel a fallal azt csinál amit akar.
Mindegy a 2-0 az 2-0.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Ja igen, true2016 BenibubuvalHihetetlen!!! A meccs elején kiírták, de olyan régen volt, hogy nem is tudom, mikor álltunk 2-0-n!!2009-ben
Zet
Rodaron
csebi
több mint 2 éve
Zet
1 565
Nem is nagyon mutatták 😀Ő most is segített amit tudott.2016 BenibubuvalHihetetlen!!! A meccs elején kiírták, de olyan régen volt, hogy nem is tudom, mikor álltunk 2-0-n!!2009-ben
Zet
Rodaron
csebi
ozibozi
több mint 2 éve
értem 😊Inkább Gano nyerte meg sztem, ma ő hozott pluszot ezzel a két hosszú fgvel, de már az is szép dolog h Jones figyelt a labdára és a végén lezárta a meccset.Jones nem vesztette el a meccset sőt mikor kellett a végén volt mersze megfutninyugodtan beírhatod, h a végén megnyerte 😉 kibírod
csebi
Szesze
csebi
több mint 2 éve
Inkább Gano nyerte meg sztem, ma ő hozott pluszot ezzel a két hosszú fgvel, de már az is szép dolog h Jones figyelt a labdára és a végén lezárta a meccset.Jones nem vesztette el a meccset sőt mikor kellett a végén volt mersze megfutninyugodtan beírhatod, h a végén megnyerte 😉 kibírod
csebi
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
ozibozi
17 193
Ő most is segített amit tudott.2016 BenibubuvalHihetetlen!!! A meccs elején kiírták, de olyan régen volt, hogy nem is tudom, mikor álltunk 2-0-n!!2009-ben
Zet
Rodaron
csebi
több mint 2 éve
Ebbe a lyukas védelembe, ha visszajon még Thibs és Ojulari, elég baszó lesz...sajna LW valszeg season ending lesz szerintem 😕Igen ezen gondolkoztam h a védelem emberfeletti érdemi edge játék nélkül.
Rodaron
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Jones nem vesztette el a meccset sőt mikor kellett a végén volt mersze megfutninyugodtan beírhatod, h a végén megnyerte 😉 kibírod
csebi
több mint 2 éve
2016 BenibubuvalHihetetlen!!! A meccs elején kiírták, de olyan régen volt, hogy nem is tudom, mikor álltunk 2-0-n!!2009-ben
Zet
Rodaron
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Hihetetlen!!! A meccs elején kiírták, de olyan régen volt, hogy nem is tudom, mikor álltunk 2-0-n!!És a qb nélküli dallasz jön...
Zet
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Hihetetlen!!! A meccs elején kiírták, de olyan régen volt, hogy nem is tudom, mikor álltunk 2-0-n!!2009-ben
Zet
több mint 2 éve
Zet
1 565
Hihetetlen!!! A meccs elején kiírták, de olyan régen volt, hogy nem is tudom, mikor álltunk 2-0-n!!