New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
na..Robinson vakbélműtét!meglátjuk mit tudnak a cserék
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
És a 2 első körösötök közül sztem Thibs a nagyobb tehetség. Mondjuk ebben lehet van némi wishful thinking is a részemről.A pass rusherek közül meg őt akartam.
empty taxi
több mint 2 éve
És a 2 első körösötök közül sztem Thibs a nagyobb tehetség. Mondjuk ebben lehet van némi wishful thinking is a részemről.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Én megnéztem Evan Neal playeit + nagyon fókuszáltam rá meccs közben is már.Azt hiszem már írtam korábban, hogy időhiány miatt nem nagyon szoktam egyetemi focit nézni, de tavaly valahogy végignéztem egy Alabama meccset, és egyből eldöntöttem, hogy Neal-t akarom 1. körben. Aztán megnéztem a Bills vs Pats rájátszás meccset, és eldöntöttem, hogy Daboll-t akarom HC-nak...
Vélemény:
-Újonc hibák voltak
-Néha kereste a helyét, hogy kit blokkoljon, idő előtt abbahagyta a blokkot, mert nem érzékelte jól, hogy pályán belül hol van ő és hol van hozzáképest DJ
-Néha túl agresszív volt
+Néhány playben brutál ledominálta az ellenfelét fizikálisan
+Volt pár play, ahol a play közben olyan korrekciót végzett a mozgásán, amit RT-től ritkán látni
+Voltak nagyon szép blitz felvételek is
Elmúlt időszak legjobb Giants RT teljesítménye. Van potenciál fejlődni és szerintem fog is sokat fejlődni. Nekem nagyon pozitív a véleményem róla. Persze majd lesznek ettől rosszabb meccsek is, amikor komolyabb ellenfelekkel fog szembenézni.
GiantsMLBhunter
Azóta Schoen a barátom 😊
Szerkesztette: vanek úr
több mint 2 éve
Sebii
3 536
Nem volt tragédia, egy közepes szintet hozott. Ha már újonc T, akkor Abraham Lucas viszont nagyot ment, de nem akarom szétoffolni a topicot.Aikman dicserte a kozvetitesben tobbszor Crosst en onnan gondoltamUgy lattam , hallottam C.Cross kivaloan mutatkozott be...mMajdnem olyan jól mint Neal.
yooker
vanek úr
yooker
több mint 2 éve
Aikman dicserte a kozvetitesben tobbszor Crosst en onnan gondoltamUgy lattam , hallottam C.Cross kivaloan mutatkozott be...mMajdnem olyan jól mint Neal.
yooker
vanek úr
több mint 2 éve
Mivel nem ugyanazokkal az ellenfelekkel játszottak ezért ennek az összehasonlításnak semmi értelme.Asbee után szabadon:Ugy lattam , hallottam C.Cross kivaloan mutatkozott be...mMajdnem olyan jól mint Neal.
yooker
vanek úr
Evan Neal: 2 pressure 0 sack
Tyler Smirh: 2 pressure 1 sack
Carles Cross: 4 pressure 2 sack
Ikem Ekwonu: 4 pressure 2 sack.
Ilyen volt az első körösök teljesítménye, az első fordulóban.
nagir
több mint 2 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Én megnéztem Evan Neal playeit + nagyon fókuszáltam rá meccs közben is már.Vélemény:
-Újonc hibák voltak
-Néha kereste a helyét, hogy kit blokkoljon, idő előtt abbahagyta a blokkot, mert nem érzékelte jól, hogy pályán belül hol van ő és hol van hozzáképest DJ
-Néha túl agresszív volt
+Néhány playben brutál ledominálta az ellenfelét fizikálisan
+Volt pár play, ahol a play közben olyan korrekciót végzett a mozgásán, amit RT-től ritkán látni
+Voltak nagyon szép blitz felvételek is
Elmúlt időszak legjobb Giants RT teljesítménye. Van potenciál fejlődni és szerintem fog is sokat fejlődni. Nekem nagyon pozitív a véleményem róla. Persze majd lesznek ettől rosszabb meccsek is, amikor komolyabb ellenfelekkel fog szembenézni.
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 2 éve
Asbee után szabadon:Ugy lattam , hallottam C.Cross kivaloan mutatkozott be...mMajdnem olyan jól mint Neal.
yooker
vanek úr
Evan Neal: 2 pressure 0 sack
Tyler Smirh: 2 pressure 1 sack
Carles Cross: 4 pressure 2 sack
Ikem Ekwonu: 4 pressure 2 sack.
Ilyen volt az első körösök teljesítménye, az első fordulóban.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Ugy lattam , hallottam C.Cross kivaloan mutatkozott be...mMajdnem olyan jól mint Neal.
yooker
több mint 2 éve
hááát...szerintem a Hox topicban nálam pontosabban elmondják a srácok. Vegyes érzelmek vannak. Mondjuk Chubb ellen nem annyira király bemutatkozni. Én még várnék az ítélettelDe...ő...Ugy lattam , hallottam C.Cross kivaloan mutatkozott be...mEz nem Charles Cross ugye?! Remélem nem kérdezek hülyét, még tanulom a Giants környékét. 😊
yooker
Helmut _Professional drinker
Miert,?
yooker
több mint 2 éve
De...ő...Ugy lattam , hallottam C.Cross kivaloan mutatkozott be...mEz nem Charles Cross ugye?! Remélem nem kérdezek hülyét, még tanulom a Giants környékét. 😊
yooker
Miert,?
több mint 2 éve
Hmmm...jól van megvan az emberem 😀Mèg tanulhatod mert (a Charles) Kings Cross Londonban van (bocs 😏🥴)Ugy lattam , hallottam C.Cross kivaloan mutatkozott be...mEz nem Charles Cross ugye?! Remélem nem kérdezek hülyét, még tanulom a Giants környékét. 😊
yooker
dande2
több mint 2 éve
Mèg tanulhatod mert (a Charles) Kings Cross Londonban van (bocs 😏🥴)Ugy lattam , hallottam C.Cross kivaloan mutatkozott be...mEz nem Charles Cross ugye?! Remélem nem kérdezek hülyét, még tanulom a Giants környékét. 😊
yooker
több mint 2 éve
Ugy lattam , hallottam C.Cross kivaloan mutatkozott be...mEz nem Charles Cross ugye?! Remélem nem kérdezek hülyét, még tanulom a Giants környékét. 😊
yooker
több mint 2 éve
Ugy lattam , hallottam C.Cross kivaloan mutatkozott be...m
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Thomas is nagyon gyengén indult, és ha így folytatja akkor idén All-Pro lesz a pali, szóval Nealnek adjunk esélyt. A playhivason és az OLine mozgáson látszik a tudatos mozgás, viszont a kémia nincs még meg közöttük, és sokszor azért néztem, hogy a Crossoknal és a besegíteseknel nincs meg még az osszeszokottsag, de szerintem ez is javulni fog.
több mint 2 éve
Haba
655
Kicsit olyan érzésem van a tegnapi meccsel, mint amikor "ilyen volt (1. half), ilyen lett (2. half)" képeket mutogatnak. Úgy érzem ez a W irtó fontos volt, mert a legfontosabb, h a játékosok elhigyjek, most aztán tényleg minden megváltozott. Ha esetleg a Panthers, netán a Dak nélküli cowboys is megvolna, egész érdekes kis szezon elé néznénk. Nem várok csodát, de úgy gondolom az elmúlt évek szarába az inkompetens edzői gárdán túl, az is erősen bejátszott, h már a játékosok sem hitték el, hogy lehet nyerni is. Remélem idén ez is máshogy lesz.
több mint 2 éve
Palesz76
502
Számomra meglepetés volt az első félidő. A második pedig mégnagyobb.Ennyire szar játékot azért nem vártam az első félidőben.
A második pedig nem várt fordulatot mutatott.
Pozitívumok:
Daboll : számomra màtol ő : Dani D
Barkley: emlékeimben Wesley Snipes volt ennyire pusztító utoljára
Negatívum:
Neal: óvodában voltam ennyire megszeppenve amikor ràmszólt Klári néni mert megfogtam a mellét.
DJ: neki még a tojásaival kell foglalkozni el ne hagyja. Remélem szezon végére lesz egy másfél órás compilation videó a jó játékáról.
Def: messze még a liga elit...
Jó érzés volt a végén megélni a győzelmet. Remélem ez a W ad egy plusz motivációt a csapatnak.
Go big blue
Szerkesztette: Palesz76
több mint 2 éve
fodetra
63
Szerencsére egész nap nem néztem meg az eredményt, így végig tudtam izgulni ma is. Ennyi szenvedés és ennyi utolsó perces vereség után nagyon kijárt ez nekünk. Azt nem lehet mondani, hogy hiba nélkül játszottunk, mert rengeteg hiba volt. De nagyon remélem, hogy ez az utolsó másodperces győzelem kizökkenti a fiúkat és megindulnak felfelé. Hátha átveszik ezt a győztes mentalitást. Mindenesetre jó volt úgy izgulni, hogy a végén nem akartam kidobni a laptopot.
több mint 2 éve
A futás mondjuk baszott jól ment tegnap minden szinten, ez elég váratlan pozitív meglepetés volt és végül tudta kompenzálni a kibasz gyenge pass-protectiont.
több mint 2 éve
persze nagy segítség, nélkülük tényleg 0 , mondjuk velünk sem leszünk azért ligaelit de jöhetnének márMartinez tegnap valoban nem annyira hianxzott ez jo hir ....Thibs és Ojulari visszatérése óriási lökést adhat a D nek.
Viszont ezt a passzvedekezest egy komolyabb offense durvan szetszedi majd pass rush nelkul...erre kivancsi leszek tudunk e barmit lepni majd
yooker
Az éjjel pass rush nélkül nyertünk, ezt ne felejtsük el.
Kronos
több mint 2 éve
Kronos
786
Martinez tegnap valoban nem annyira hianxzott ez jo hir ....Thibs és Ojulari visszatérése óriási lökést adhat a D nek.
Viszont ezt a passzvedekezest egy komolyabb offense durvan szetszedi majd pass rush nelkul...erre kivancsi leszek tudunk e barmit lepni majd
yooker
Az éjjel pass rush nélkül nyertünk, ezt ne felejtsük el.
több mint 2 éve
Kronos
786
Sziasztok, aludva egyet a latottakra, ez még mindig egy baromi nagy lélekemelő W volt ! 😃Ez a Titans, nem a Liga utolsó harmadába sorolható, játékerő tekintetében, szal nagyon értékes ez a győzelem. Nagyon bizakodó vagyok, a hibák ellenére, meg a mazlink ellenére...megérdemeltük a győzelmet,tettünk érte , a második félidőben. Lehet, hogy jatekeroben,a Liga végéhez tartozunk, de fiatal csapatunk van, óriási plusz energiákat mozgosithat 1-2 ilyen W. Sorsolasunk elég könnyűnek tűnik, ebből még bármi , akármi kijöhet...látva Daboll és a csapat közötti kémiát, ahogy DJ-t helyrerakta, ahogy utána DJ reagált,mikor visszatért a pályára,mind-mind bizakodásra adhat okot. 😊