New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Elképesztő tökös dolog volt Winktől 4. és 2re dupla safty blitzet hívni. Nálam play of the game voltnem az a tokos, hogy behivja, hanem az, hogy nem lett belole TD tehat az osszes jatekos fel van keszitve, hogy mi fog tortenni.
Haba
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Daboll az év edzője lesz simán, ha így folytatjaez basszus. nem tudom, hogy tarthato ez fenn hosszutavon. minden heten rettegek, hogy mikor jon a nagy koppanas, es mikor erkezunk meg a realitasok talajara az alomvilagbol mikozben lehet ez a realitas? lement 5 meccs es mar majdnem ott vagyunk, ahany gyozelmet josoltam.
Szesze
viszont Doc baszki, ez a vedelem nagyon durva. ez a masodik felido. emlekszunk, hogy TC ota lenyegeben nulla hatasa volt az edzoknek a masodik felidore, most meg ujra vannak olyan valtoztatasok a felido utan, ami lenyeges.
mindezt egy alapvetoen bottom 5 kerettel.
ja es Daniel Jones, nem csillog villog statokban, de vhogy eleri, hogy nyerjunk.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Looks like @ProwayDarnay is having an even better time than me at #NFLLondon today #GiantsPackers #nfl #NFLUK @AroundTheNFL pic.twitter.com/LYhPgrZdpS
— Brennan Reece (@BrennanReece) October 9, 2022
több mint 2 éve
Hat a Dallas kb simazott de most nem is erdekelt annyira ...elveztem a meccset ( kb hazai palya volt Boysnak amugy ) Baszott jo erzes most ujra focit nezni 😀
több mint 2 éve
Kiváló második félidő, nagy élmény volt a sok gb mezest látni amikor a lelátót mutatták a végén.Sajnáltam hogy Daboll hozzátok ment és nem hozzánk, mert láthatóan ő képes lehet elvinni az adott franchise-t a bills-es úton, ma már Jones is qbnak nézett ki.
Az első félidőben azokkal a screen hívásokkal 3.-ra kikergetett a világból, de mutatva a kvalitásait képes volt felismerni hogy milyen homályon volt a packers sec és Jones megdobta azokat a labdákat amiket meg kellett. Nagy élmény volt ez a meccs még tvn keresztül is, le a kalappal!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Next Man UpGiants beat the Packers without their top four receivers, 3 of their top 4 cornerbacks, Saquon injuring his shoulder, and Daniel Jones bleeding from his throwing hand.
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Az elmúlt 5 évben ha az offense harmadik down előtt volt, érezni lehetett, hogy nem lesz meg. Most viszont érezni lehetett, h megcsináljuk, amikor kell.Ehhez rohadtul kell az is, ami régen mindig hiányzott, hogy 3& rövid legyen, így sokkal jobban megoldható. Lehet futni vagy passzolni is, tehát sokszínűbb is tud lenni, de a lényeg a lényeg, hogy tényleg nagyon pozitív irányba haladunk 😊
Olyan hívások vannak, amiket évek óta nem láttunk.
Csapat lettünk végre, amelyik hajt az utolsó percig .
Kurva jó érzés!
(Most látszik, mennyire elbaszott edzőket + GM-et hoztunk ide évekig.)
Ja, és Slayton is visszatalált a kezdőbe végre.
Zet
több mint 2 éve
Zet
1 564
Az elmúlt 5 évben ha az offense harmadik down előtt volt, érezni lehetett, hogy nem lesz meg. Most viszont érezni lehetett, h megcsináljuk, amikor kell. Olyan hívások vannak, amiket évek óta nem láttunk.
Csapat lettünk végre, amelyik hajt az utolsó percig .
Kurva jó érzés!
(Most látszik, mennyire elbaszott edzőket + GM-et hoztunk ide évekig.)
Ja, és Slayton is visszatalált a kezdőbe végre.
több mint 2 éve
Lehet OBJ is elgondolkodik...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
ozibozi
17 184
Próbáltam rejtőzködik, de konkrétan ez első first down lebuktatott😎Te milyen mezben nyomtad? Eli | Appleben | ?Évek óta először néztem OBJ mezben meccset…ha ez kellett így lesz mindíg!Megérdemelt győzelem!CSAPATUNK VAN!Nyugi, Manning és Barkley mez után kint sem volt ritka, sőt…
Vobox
Tele vagyunk egyéniségekkel és tehetségekkel, de ez ma kit érdekel 😎
ozibozi
nagir
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
ki fog pukkani ez a lufi, mert tehetségben az NFL bottom csapatai közé tartozik a keretünk, amit a sérülések is tizedelnek. ennek ellenére rettentően boldog vagyok, végre büszkén, élvezettel lehet nézni a meccseinket, van jövőnk! és remélem ennek Daniel Jones is a részese lesz, hihetetlen munkát tesz bele a srác.Tehetség tekintetében Hawks, Texans, Lions, Colts, Washington (2X) nem jobb semmivel. Egyáltalán nem irreális most már a PO, mégha tényleg hihetetlenül is hangzik.
kristof
több mint 2 éve
Te milyen mezben nyomtad? Eli | Appleben | ?Évek óta először néztem OBJ mezben meccset…ha ez kellett így lesz mindíg!Megérdemelt győzelem!CSAPATUNK VAN!Nyugi, Manning és Barkley mez után kint sem volt ritka, sőt…
Vobox
ozibozi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
ozibozi
17 184
Évek óta először néztem OBJ mezben meccset…ha ez kellett így lesz mindíg!Megérdemelt győzelem!CSAPATUNK VAN!Nyugi, Manning és Barkley mez után kint sem volt ritka, sőt…
Vobox
több mint 2 éve
Az idejét sem tudom, mikor voltunk utoljára ennyire hatékonyak RZ-ban? Lehet jót tett, hogy nem volt útban a sok WR 😊ez a védelemre is igaz, kibasz jó a red zone D
vanek úr
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Az idejét sem tudom, mikor voltunk utoljára ennyire hatékonyak RZ-ban? Lehet jót tett, hogy nem volt útban a sok WR 😊
több mint 2 éve
Zet
1 564
Emberek!!! Ez iszonyat jooooooo volt!!!
több mint 2 éve
🏈 Feltámadt a foci! 🏈
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
ozibozi
17 184
Daboll az év edzője lesz simán, ha így folytatjaMár az / bármi lesz is később/
Szesze
több mint 2 éve
Vobox
635
Évek óta először néztem OBJ mezben meccset…ha ez kellett így lesz mindíg!Megérdemelt győzelem!CSAPATUNK VAN!
több mint 2 éve
Azért gratv😏😉
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
ki fog pukkani ez a lufi, mert tehetségben az NFL bottom csapatai közé tartozik a keretünk, amit a sérülések is tizedelnek. ennek ellenére rettentően boldog vagyok, végre büszkén, élvezettel lehet nézni a meccseinket, van jövőnk! és remélem ennek Daniel Jones is a részese lesz, hihetetlen munkát tesz bele a srác.
több mint 2 éve
Ez az edzői brigád hihetetlen. Csapatot tettek elénk. Győztes mentalitású csapatot.Joe Judge jó alapot hagyott itt 😂😂😂
fodetra
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
vilicus4
34
Széép volt!
több mint 2 éve
Haba
655
Elképesztő tökös dolog volt Winktől 4. és 2re dupla safty blitzet hívni. Nálam play of the game volt