New York Giants

49 feliratkozó

több mint 2 éve
GJohnny74 New York Giants 501
 www.youtube.com/watch?v=OFRTn8afKw8
több mint 2 éve
Kronos New York Giants 786
 bunteto.com/media/rovat/brian-daboll-csodat-tesz-a-giantsnel?fbclid=IwAR2iFlvFozdJRMsV0Ege_sKBEtMg0WgRKgFhVNnaZaww__r-duCse1tWrQQ
több mint 2 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Szeretem ezt az osszefoglalot egyebkent is meccsek utan de Hat ha valamikor akkor most nagyon erdemes megnezni :
 youtu.be/tPpiZ9dXPY4

Szerkesztette: yooker
több mint 2 éve
Vobox New York Giants 635
Egyébként innentől mindíg (ha épp nem dolgozom) minden meccset úgy nézek,hogy OBJ mezbe..(ahogy Luciano Pavarotti mondta:”Nem vagyok babonás,mert az szerencsétlenséget hoz).Említettem már szerintem,hogy a Giants mellett MU,Ac Milan,Aspinall és a legfontosabb ÚJPEST szurkoló vagyok…ínséges idők után most nem panaszkodom.

Szerkesztette: Vobox
több mint 2 éve
Sokféle képpen lehet nézni a jelenlegi helyzetünk..csak ha abból kiindulok amit én gondolok/érzek,az is visszás.Örök optimista vagyok,mint tudjátok.Egyrészt az jár a kobakban,hogy láttunk már olyat,hogy lesajnált csapatként SB,de ez tényleg csak a realitásokat nélkülöző énem.Örülök hogy nem náci kínzóeszköz a csapatomat látni a pályán…viszont (lehet ozi vágta belém ezt a negrealista hozzáállást😉) elkezdtem félni attól,hogy a coach staffot le fogják rabolni (mondhatnám Dabollni,csak szar szó vicc).Meg sajnos itt van a berögződés,hogy jön a ‘helyrerakó pofon’.Persze a legfontosabb,hogy nem a kilátástalanság amit látounk,hanem hogy valódi munka zajlik,és ezt nem lehet nem szeretni!Everybody welcome on the ONLY ONE TEAM IN NEW YORK’s bandwagon!Go BigBlue
több mint 2 éve
Egyébként azt néztem hosszabb összefoglalók során, hogy az elmúlt évek után DJnek mennyit fejlődött a PocketPresence képessége, jobban érzi a nyomást és a megfelelő helyre mozog nem a sackbe. Egy másik tudatosság amit látok Daboll/Kafka párosnak köszönhetően, hogy az esetek 2/3ban mozgatják DJ-t a zsebben és nem Pocket passert akarnak belőle csinálni, mert egyrészt a fal-nak is fejlődnie kell még bőven, és DJnek se az igazi jó képessége. Sok a bootleg, ki mozgás, zsebbe fellépés, és végre sok a playaction és RPO, amivel nem egysíkú a játék és a védelmet is lehet mozgatni. Másrészt pedig ez időt adhat az elkapoknak is, valamint nem olyan egyértelmű lesz a QB draw se, mint tavaly Garrett alatt.
Rodaron
Az utolsó mondatod kiegésziteném: …mint Garrett,McAdoo,Kitchens,bárki aki épp ráért alatt!!
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 2 077
Egyébként azt néztem hosszabb összefoglalók során, hogy az elmúlt évek után DJnek mennyit fejlődött a PocketPresence képessége, jobban érzi a nyomást és a megfelelő helyre mozog nem a sackbe. Egy másik tudatosság amit látok Daboll/Kafka párosnak köszönhetően, hogy az esetek 2/3ban mozgatják DJ-t a zsebben és nem Pocket passert akarnak belőle csinálni, mert egyrészt a fal-nak is fejlődnie kell még bőven, és DJnek se az igazi jó képessége. Sok a bootleg, ki mozgás, zsebbe fellépés, és végre sok a playaction és RPO, amivel nem egysíkú a játék és a védelmet is lehet mozgatni. Másrészt pedig ez időt adhat az elkapoknak is, valamint nem olyan egyértelmű lesz a QB draw se, mint tavaly Garrett alatt.
több mint 2 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
kikúrt rég kellett ilyen keveset görgetni
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F1010%2Fnfl_power6_cr_16x9.jpg
1-32 NFL Power Rankings poll: Updated playoff chances and biggest obstacles for every team
Through five games, here's how we see the entire NFL. Where do the Bills, Giants and Titans rank?
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 184
Az igazi, ékes bizonyítéka előre mutató fejlődésünknek, h ozinak elsősorban pozitív hangvételű posztjai vannak 🙂
Haba
Konkrétan csak azért, mert sajnos a negatív hangvétel nem volt más, mint a reális helyzet értékelés,
Sajnos amikor vlk már nem huszonpár éves, akkor kibaszottúl bosszantja az idő értelmetlen elfecsérlése.
Nem töltött el örömmel hogy igazam volt, inkább csak bosszantó volt ez a pancserság ami áradt a vezetőség minden döntéséből és a kilátástalanságból ami a Virág és a punter miatt /GB/ elvesztett PO meccs után történt velünk.
Sötét idők voltak, spongYát reá,

Csak kiböjtöltük valahogy.
Qrvára megérdemeltük!

| bocsánat, ha e közben bárkit is megbántottam ezek miatt,
zavaros idők voltak
|

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Haba New York Giants 655
Az igazi, ékes bizonyítéka előre mutató fejlődésünknek, h ozinak elsősorban pozitív hangvételű posztjai vannak 🙂
több mint 2 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Mondjuk az elmúlt 5 év legnagyobb győzelmének eléréséhez nem volt túl magasan a léc 😊
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 184
Bill Parcells told me he was screaming at TV for Brian Daboll to take a safety at the end of the game, which he did. Parcells was an elite game manager, so that's a strong endorsement of Daboll's game day skills. BP also said this was best Giants victory in 5 yrs. Once a Giant...
Gery Myers
több mint 2 éve
Maradjon DJ pár évet,szépen fejlesztjük körülötte a keretet,így amikor kihúzzuk Arch Manning-et (aki ugye megdöntötte a két nagybácsi rekordjait idén) már kész is vagyunk.👌😉
Vobox
jojo de Archie hany snapet kapott center alol?
csebi
Ja és DJnek egy Turnovere van az elmúlt 4 meccs alatt.
több mint 2 éve
Robert Foster érkezett.
Zet
A Training Camp alatt velünk volt, csak augusztusban IRre került Hamstring sérülés miatt és most nőtt vissza.
több mint 2 éve
Gyönyörű tacklek sora, ez a Giants Futball.
 twitter.com/baldynfl/status/1579445051033518082?s=46&t=ABlZLihkU6NAfVMACDndRA
több mint 2 éve
Zet New York Giants 1 564
Robert Foster érkezett.
több mint 2 éve
volt időm (és kedvem! 😀) újranézni a meccset, sok embert ki lehetne emelni, ill. csapatként tudtunk győzni, de azért Darius Slayton külön is megérdemli a kalaplengetést. az új rezsim érkezése óta hiába került nagyon mélyre a DC-n, nem kért cserét, belement a fizucsökkentésbe és most amikor nagyon kellett, akkor nagyon fontos játékokat hozott, remélem ez jó hatással lesz az önbizalmára ill. a csapaton belüli helyzetére is, értékes tagja lehet még ennek a gárdának.
kristof
Slayton volt a meccse embere ez nem kérdés szerintem.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
volt időm (és kedvem! 😀) újranézni a meccset, sok embert ki lehetne emelni, ill. csapatként tudtunk győzni, de azért Darius Slayton külön is megérdemli a kalaplengetést. az új rezsim érkezése óta hiába került nagyon mélyre a DC-n, nem kért cserét, belement a fizucsökkentésbe és most amikor nagyon kellett, akkor nagyon fontos játékokat hozott, remélem ez jó hatással lesz az önbizalmára ill. a csapaton belüli helyzetére is, értékes tagja lehet még ennek a gárdának.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
Maradjon DJ pár évet,szépen fejlesztjük körülötte a keretet,így amikor kihúzzuk Arch Manning-et (aki ugye megdöntötte a két nagybácsi rekordjait idén) már kész is vagyunk.👌😉
Vobox
jojo de Archie hany snapet kapott center alol?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Eddig az ment a külföldi sajtóban és itthon is szűk körökben, hogy "worst 2-0, worst 3-1 Team in the NFL" Ezt képezték le a Power Rankingek is (tudom elég szubjektív mindegyik) mert a 0-3 Raiders, Broncos vagy ezer sebből vérző Chargers, 2-2 Titans, 2-2 Jags is mind előttünk állt. Ennyi hiányzóval, hogy legyőztük az NFC elsőnek titulált GB-t, erre mondják, azt hogy statement meccs, amivel most már komolyan kell/fognak minket venni, mert eddig azt mondták, hogy ah Panthers, Bears gyenge keret, gyenge QB. Most ARodra és a GB-re nem fogják ezt mondani, valamint a tavalyi AFC és NFC 1-t is leboxoltuk.
Nyílván engem nem zavar, hogy mit mondanak rólunk, vagy, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, és ezt Dabollék is leszarják. Marad továbbra is a mottó: "One game at a time".

Ui.: Vasárnap jöhet Wink statement meccse 😀
több mint 2 éve
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold

Sixo
Ezt látva Deshaun Watson komolyan elgondolkozott azon, hogy rossz csapatba igazolt.

Itt meg egy másik aljas, tehát vicces mém.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Daboll az év edzője lesz simán, ha így folytatja
Szesze
ez basszus. nem tudom, hogy tarthato ez fenn hosszutavon. minden heten rettegek, hogy mikor jon a nagy koppanas, es mikor erkezunk meg a realitasok talajara az alomvilagbol mikozben lehet ez a realitas? lement 5 meccs es mar majdnem ott vagyunk, ahany gyozelmet josoltam.
viszont Doc baszki, ez a vedelem nagyon durva. ez a masodik felido. emlekszunk, hogy TC ota lenyegeben nulla hatasa volt az edzoknek a masodik felidore, most meg ujra vannak olyan valtoztatasok a felido utan, ami lenyeges.
mindezt egy alapvetoen bottom 5 kerettel.
ja es Daniel Jones, nem csillog villog statokban, de vhogy eleri, hogy nyerjunk.
csebi
Hát én nemtom mi a realitás.. igazából ezen a meccsen is úgy tűnt, h jön a koppanás, én már azzal elégedett voltam, h nem dőlt el a félidőre. A második félidő(k)re viszont már elég nehéz jelzőket találni, ezt nyilván nem lehet már a véletlenre meg a szerencsére fogni, elég hihetetlen kategória, főleg hogy az amúgy is gyenge keretünk jó része is lesérül a meccsen.
DJ meg csak megerősített, h ott van benne az X-faktor, szóval számomra ez nem meglepetés, de örülök neki, h kezdi ezt bizonyítani a kétkedőknek is 😉 én nagyon szurkolok, h ő maradjon nálunk a QB, mert én nagyon bírom, leszarom a hibáit.
Szesze
DJ egy nagyon kedvelheto jatekos off field. en nem vitatom, hogy rengeteg melot beletesz mind keszules mind csapatszellem epites szintjen. en csak azt nem latom meg mindig benne, hogy vele bmikor, szinte bmien kerettel tudnank SBt nyerni. marpedig, ha olyan qbd van akirol ezt nem hiszed el akkor nincs sok ertelme hosszu evekre lekotni. de lehet iden megforditja ezt bennem.
csebi
én elhiszem 😊
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
Szesze
ez basszus. nem tudom, hogy tarthato ez fenn hosszutavon. minden heten rettegek, hogy mikor jon a nagy koppanas, es mikor erkezunk meg a realitasok talajara az alomvilagbol mikozben lehet ez a realitas? lement 5 meccs es mar majdnem ott vagyunk, ahany gyozelmet josoltam.
viszont Doc baszki, ez a vedelem nagyon durva. ez a masodik felido. emlekszunk, hogy TC ota lenyegeben nulla hatasa volt az edzoknek a masodik felidore, most meg ujra vannak olyan valtoztatasok a felido utan, ami lenyeges.
ja es Daniel Jones, nem csillog villog statokban, de vhogy eleri, hogy nyerjunk.
csebi
Hát én nemtom mi a realitás.. igazából ezen a meccsen is úgy tűnt, h jön a koppanás, én már azzal elégedett voltam, h nem dőlt el a félidőre. A második félidő(k)re viszont már elég nehéz jelzőket találni, ezt nyilván nem lehet már a véletlenre meg a szerencsére fogni, elég hihetetlen kategória, főleg hogy az amúgy is gyenge keretünk jó része is lesérül a meccsen.
DJ meg csak megerősített, h ott van benne az X-faktor, szóval számomra ez nem meglepetés, de örülök neki, h kezdi ezt bizonyítani a kétkedőknek is 😉 én nagyon szurkolok, h ő maradjon nálunk a QB, mert én nagyon bírom, leszarom a hibáit.
Szesze
DJ egy nagyon kedvelheto jatekos off field. en nem vitatom, hogy rengeteg melot beletesz mind keszules mind csapatszellem epites szintjen. en csak azt nem latom meg mindig benne, hogy vele bmikor, szinte bmien kerettel tudnank SBt nyerni. marpedig, ha olyan qbd van akirol ezt nem hiszed el akkor nincs sok ertelme hosszu evekre lekotni. de lehet iden megforditja ezt bennem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Szesze
csebi