New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Bradberry repült.
több mint 2 éve
Hozzánk is folyamatosan emlegetve van és tekintve, hogy PG nálunk DC, valóban lenne értelme 😊Bradberry állítólag a filibe megy ha kivágjuk 😕Èn egyelőre csak annyit olvastam, ha kívágnátok nekünk nem lenne rossz opció. De ennek már egy hete kb ès azóta semmi újabb konkrètum. Szóval egyelőre nyugi, mèg mehet Boyshoz vagy a Kommandósokhoz is 🤪😉
ozibozi
dande
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Bradberry állítólag a filibe megy ha kivágjuk 😕Èn egyelőre csak annyit olvastam, ha kívágnátok nekünk nem lenne rossz opció. De ennek már egy hete kb ès azóta semmi újabb konkrètum. Szóval egyelőre nyugi, mèg mehet Boyshoz vagy a Kommandósokhoz is 🤪😉
ozibozi
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
ozibozi
17 193
Bradberry állítólag a filibe megy ha kivágjuk 😕
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
elemezgetve a draftot es az offseasont es tekintettel az uj vezetosegre en be merem vallalni hogy jovore akar az 5 win!!! is meglehet a szezonban ha tenyleg kijon a lepes es minden klappolni fog!Úgy gondolom idén tényleg nem az eredmény lesz a legfontosabb. Látszódjon, hogy mi a tervünk, mit akarunk játszani, a fiatalok fejlődjenek, a nagy lóvésok meg szolgáljanak rá a pénzükre. Aki meg eddig folyamatosan sérült volt és most is az lesz, azt rúgjuk ki végre! DJ esetében szintén vízválasztó idény köbetkezik. Aztán jövőre lesz végre zsozsó, akkor már lehetünk eredménycentrikusak.
Ti mit gondoltok?😜
yooker
Azért a Dallasz/Phili-t oda-vissza 😜
Szerkesztette: vanek úr
több mint 2 éve
Zet
1 565
Lehet, h merész, de 7-8 győzelemre tippelek
több mint 2 éve
ozibozi
17 193
6 csak a csoportból meglesz 😉
több mint 2 éve
elemezgetve a draftot es az offseasont es tekintettel az uj vezetosegre en be merem vallalni hogy jovore akar az 5 win!!! is meglehet a szezonban ha tenyleg kijon a lepes es minden klappolni fog!Ti mit gondoltok?😜
több mint 2 éve
Vobox
635
Southport-ba nem tudunk aludni,de tottenham stadiontól kb másfél óra vonat ahol a ház tulaja vallja,hogy "Once a Giant,always a giant"Mondjuk ő hát hogy mondjam..szivárványos (de szépen megfogalmaztam hogy buzi) szóval a szintén magyar pasija miatt nem szabad beszólni (20 éve barátom) de szívesen lát bárkit és mindenbe segít
Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
Southport-ba nem tudunk aludni,de tottenham stadiontól kb másfél óra vonat ahol a ház tulaja vallja,hogy "Once a Giant,always a giant"
több mint 2 éve
Vobox
635
Jegyet kell szerezni minél többet, garantálható hogy nem marad meg feleslegbe.Parancs értettem 😉
Max Elboltóljuk’ simán akár itt is.
Menjen mindenki minimum 4 -re azt még engedik.
Ami marad az nem marad😉
ozibozi
több mint 2 éve
Vobox
635
3 jegy egymás mellé 8-15 sorBeszolhattok hogy s-el írtam xanaxot,de nálam többet jó jegyekért ebbe az országba nem tett senki...persze...a fostos 100$ sima liba,de az nem kell egy olyannak mint én
Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
3 jegy egymás mellé 8-15 sor
több mint 2 éve
A legutóbbi Rams-Bengals meccsre, ami a Wembleyben volt, StubHub-on vettem a jegyet, gyakorlatilag elővásárlassal, kb 150 jó angol fontért, a kapu mögött 10. sor. Felszámolnak némi kezelési költséget, de hamarabb megvettem a jegyet, minthogy elindult volna a jegyértékesítés. És ott a helyszínen a Wembleyparkban vettem át a lefoglalt jegyet.8-10 perc alatt elfogyKét laptop és két telefon nyomtam egyszerre az első release-nél...110-250 $ közötti jegyekre,2 db egymás mellé...nem sikerült...cimbi kint Londonba azonnal megtudta venni,még válogatni is tudott!!A New Yorki meccsekre bármikor tudsz venni,de a UK pártízezer jegyre sokmillióan mennek!Hogy érted hogy elbasztad, én online vettem mikor New Yorkban voltam 2019ben és nem volt vele baj? Ott kint hogyan tudnak venni, helyben vagy ott is online?Giants-packers Londonban ?Kinti barátommal megbeszéltem rég,hogy mégegyszer nem baszom el azzal,hogy online vegyek jegyet itthonról,megveszi kint,úgyis nála alszunk.
ozibozi
Vobox
Rodaron
Vobox
Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
Most nem bízom a véletlenlenre!Egy londoni és egy liverpooli cimbi ráállítva!A baj,hogy közben vennem kell jegyet az Allianz-ba is,mert oda meg Seahawks jön...Tengerpartra akartunk menni,de meghoztuk a családi döntést,hogy inkább a két meccs
Vobox
(igaz,hogy bukom az OBJ mezem,mert azt ígértem a segítségért cserébe)
Szerkesztette: Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
Most nem bízom a véletlenlenre!Egy londoni és egy liverpooli cimbi ráállítva!A baj,hogy közben vennem kell jegyet az Allianz-ba is,mert oda meg Seahawks jön...
több mint 2 éve
Vobox
635
8-10 perc alatt elfogyKét laptop és két telefon nyomtam egyszerre az első release-nél...110-250 $ közötti jegyekre,2 db egymás mellé...nem sikerült...cimbi kint Londonba azonnal megtudta venni,még válogatni is tudott!!A New Yorki meccsekre bármikor tudsz venni,de a UK pártízezer jegyre sokmillióan mennek!Hogy érted hogy elbasztad, én online vettem mikor New Yorkban voltam 2019ben és nem volt vele baj? Ott kint hogyan tudnak venni, helyben vagy ott is online?Giants-packers Londonban ?Kinti barátommal megbeszéltem rég,hogy mégegyszer nem baszom el azzal,hogy online vegyek jegyet itthonról,megveszi kint,úgyis nála alszunk.
ozibozi
Vobox
Rodaron
Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
Két laptop és két telefon nyomtam egyszerre az első release-nél...110-250 $ közötti jegyekre,2 db egymás mellé...nem sikerült...cimbi kint Londonba azonnal megtudta venni,még válogatni is tudott!!A New Yorki meccsekre bármikor tudsz venni,de a UK pártízezer jegyre sokmillióan mennek!Hogy érted hogy elbasztad, én online vettem mikor New Yorkban voltam 2019ben és nem volt vele baj? Ott kint hogyan tudnak venni, helyben vagy ott is online?Giants-packers Londonban ?Kinti barátommal megbeszéltem rég,hogy mégegyszer nem baszom el azzal,hogy online vegyek jegyet itthonról,megveszi kint,úgyis nála alszunk.
ozibozi
Vobox
Rodaron
több mint 2 éve
ozibozi
17 193
Meg kellene bízni egy hacker csapatot, hogy ne csak a legdrágább jegyek közül tudjunk válogatni 😊
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Aha ebben van rációSztem később, mert meg kell várni a Premier League schedule-t is.Mikortól lehet jegyet venni?Asszem május 12-tol amikor kijön a teljes NFL Release.
ozibozi
Rodaron
Zet
több mint 2 éve
Zet
1 565
Sztem később, mert meg kell várni a Premier League schedule-t is.Mikortól lehet jegyet venni?Asszem május 12-tol amikor kijön a teljes NFL Release.
ozibozi
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Mikortól lehet jegyet venni?Asszem május 12-tol amikor kijön a teljes NFL Release.
ozibozi
több mint 2 éve
Zet
1 565
Mikortól lehet jegyet venni?Mintha azt olvastam volna, hogy júniustól.
ozibozi