New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
ozibozi
17 194
Mikortól lehet jegyet venni?
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Hogy érted hogy elbasztad, én online vettem mikor New Yorkban voltam 2019ben és nem volt vele baj? Ott kint hogyan tudnak venni, helyben vagy ott is online?Giants-packers Londonban ?Kinti barátommal megbeszéltem rég,hogy mégegyszer nem baszom el azzal,hogy online vegyek jegyet itthonról,megveszi kint,úgyis nála alszunk.
ozibozi
Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
Giants-packers Londonban ?Kinti barátommal megbeszéltem rég,hogy mégegyszer nem baszom el azzal,hogy online vegyek jegyet itthonról,megveszi kint,úgyis nála alszunk.
ozibozi
több mint 2 éve
Vobox
635
Jerry Jones bemutatta a Dallas draft boardját. A sztorit biztos ismeritek, de most páran kikockázták, hogy kik is voltak rajta. íme a lista eleje a cikkből:Ez az év 365 napján igaz 😂
fuzovelkifele.com/2022/05/igy-nezhetett-ki-a-cowboys-draft-boardja/?fbclid=IwAR14JMcCXYZ9juaBx3Q6tS8wT_lwoI8wk5lAD3k5avYNKLMHwMvsDq3Xc_I
1. Kayvon Thibodeaux, DE, Oregon (1/5 Giants)
2. Evan Neal, OT, Alabama (1/7 Giants)
3. Aidan Hutchinson, DE, Michigan (1/2 Lions)
4. Garrett Wilson, WR, Ohio State (1/10 Jets)
5. Ahmad Gardner, CB, Cincinnati (1/4 Jets)
6. Derek Stingley, CB, LSU (1/3 Texans)
7. Travon Walker, DE, Georgia (1/1 Jaguars)
8. Kyle Hamilton, S, Notre Dame (1/14 Ravens)
9. Ikem Ekwonu, OT, North Carolina State (1/6 Panthers)
10. Drake London, WR, USC (1/8 Falcons)
Ezek szerint a dallas szívesen lett/lenne volna a helyünkbe 😊
GiantsMLBhunter
több mint 2 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Jerry Jones bemutatta a Dallas draft boardját. A sztorit biztos ismeritek, de most páran kikockázták, hogy kik is voltak rajta. íme a lista eleje a cikkből: fuzovelkifele.com/2022/05/igy-nezhetett-ki-a-cowboys-draft-boardja/?fbclid=IwAR14JMcCXYZ9juaBx3Q6tS8wT_lwoI8wk5lAD3k5avYNKLMHwMvsDq3Xc_I
1. Kayvon Thibodeaux, DE, Oregon (1/5 Giants)
2. Evan Neal, OT, Alabama (1/7 Giants)
3. Aidan Hutchinson, DE, Michigan (1/2 Lions)
4. Garrett Wilson, WR, Ohio State (1/10 Jets)
5. Ahmad Gardner, CB, Cincinnati (1/4 Jets)
6. Derek Stingley, CB, LSU (1/3 Texans)
7. Travon Walker, DE, Georgia (1/1 Jaguars)
8. Kyle Hamilton, S, Notre Dame (1/14 Ravens)
9. Ikem Ekwonu, OT, North Carolina State (1/6 Panthers)
10. Drake London, WR, USC (1/8 Falcons)
Ezek szerint a dallas szívesen lett/lenne volna a helyünkbe 😊
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 2 éve
ozibozi
17 194
Giants-packers Londonban ?
több mint 2 éve
az oké, csak sanax ne kelljen😊Xanax mindenkepp kell...ha szoros azert ha nem azert...😀Üveggömbre váltottak 😉Bánomén,felőlem délisarki pöttyösteve csontokat is használhatnak,csak sanax nélkül nézhető meccseink legyenek. 😀
ozibozi
Vobox
yooker
több mint 2 éve
Xanax mindenkepp kell...ha szoros azert ha nem azert...😀Üveggömbre váltottak 😉Bánomén,felőlem délisarki pöttyösteve csontokat is használhatnak,csak sanax nélkül nézhető meccseink legyenek. 😀
ozibozi
Vobox
több mint 2 éve
ozibozi
17 194
Giants senior pro scouting executive Ken Sternfeld and senior pro scout/football systems analyst Matt Schauger are also no longer with the team, per source. Sternfeld (2002) and Schauger (2005) were long-time employees in the pro personnel department. They're on the pro side, so likely minimal involvement in the draft process. But front office contacts typically run through the draft, so this is when changes are usually made. - per Dan Duggan
több mint 2 éve
Vobox
635
Üveggömbre váltottak 😉Bánomén,felőlem délisarki pöttyösteve csontokat is használhatnak,csak sanax nélkül nézhető meccseink legyenek. 😀
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 194
Üveggömbre váltottak 😉
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Végre a scouting részlegen is elindult a renoválás.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 392
Igen, én sem adnám oda ingyen a Baltimore-nak 😊Ilyen fizetés mellett ami neki van és a mi cap helyzetünk, akkor a draft után már lúzerség lenne eltradelni. Be kell törni, kivenni ami benne van. Ha nem megy, mert idióta akkor kibaszni a picsába.Egyetértek.Nem kaphatunk érte annyit amekkora hozzáadott értéke lehet az offensehez.Meg kell próbálni rendet rakni a fejében.
ozibozi
Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
Ilyen fizetés mellett ami neki van és a mi cap helyzetünk, akkor a draft után már lúzerség lenne eltradelni. Be kell törni, kivenni ami benne van. Ha nem megy, mert idióta akkor kibaszni a picsába.Egyetértek.Nem kaphatunk érte annyit amekkora hozzáadott értéke lehet az offensehez.Meg kell próbálni rendet rakni a fejében.
ozibozi
több mint 2 éve
Szerintetek egy Toney trade mar kizart? Es ha a 'soha se mondd hogy soha' alapallasbol kiindulva mondani kene ra egy csereerteket, akko realisan nezve mi lenne az?Szerintem nagyon max 4-5 kört, de csak mert még fiatal, és egy normálisabb környezetben ő is normális lehet,amire azért nem sok esély van. Viselkedése miatt nem hinném hogy többet adnának.
RedFive
több mint 2 éve
Szerintetek egy Toney trade mar kizart? Es ha a 'soha se mondd hogy soha' alapallasbol kiindulva mondani kene ra egy csereerteket, akko realisan nezve mi lenne az?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
amúgy 2-3 év múlva érdekes lesz visszanézni a draft 2-7. köreire. eléggé reacheknek tűnő húzásaink voltak. mennyire válnak majd be, jó kérdés lesz.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
ozibozi
17 194
KösziMc FaddenLB fickó mit vétett, hogy 5. Körösnek lett behúzva, de mindenhol egy A-B+ húzásnak tartják egy igazi szörnyetegnek, aki kezdő is lesz.Az volt vele "gond", hogy belso ILBnek nem eleg kemeny, nem nyomul eleg fizikalisan. Kivul pedig nem eleg gyors, atletikus. Marmint NFL szinten. Tweener, csak a NFLben LB poszotn nem hatekonyak a tweenerek. Persze, ha vki megtalalja a posztjat ... meglassuk. Sztem jo, de nemtom hol.
Vlk aki tudja pls magyarázza el ne kelljen guglizni. Köszi
ozibozi
ulpianus
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Mc FaddenLB fickó mit vétett, hogy 5. Körösnek lett behúzva, de mindenhol egy A-B+ húzásnak tartják egy igazi szörnyetegnek, aki kezdő is lesz.Az volt vele "gond", hogy belso ILBnek nem eleg kemeny, nem nyomul eleg fizikalisan. Kivul pedig nem eleg gyors, atletikus. Marmint NFL szinten. Tweener, csak a NFLben LB poszotn nem hatekonyak a tweenerek. Persze, ha vki megtalalja a posztjat ... meglassuk. Sztem jo, de nemtom hol.
ozibozi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
ozibozi
17 194
Köszi,Mc FaddenLB fickó mit vétett, hogy 5. Körösnek lett behúzva, de mindenhol egy A-B+ húzásnak tartják egy igazi szörnyetegnek, aki kezdő is lesz.Csak, h ne fáraszd magad 😉
ozibozi
“He was critiqued for a lack of length and overall athleticism”
Haba
Holnap már rendeltem a
Mezt is, ha csak ennyi a baj.
több mint 2 éve
Haba
655
Mc FaddenLB fickó mit vétett, hogy 5. Körösnek lett behúzva, de mindenhol egy A-B+ húzásnak tartják egy igazi szörnyetegnek, aki kezdő is lesz.Csak, h ne fáraszd magad 😉
ozibozi
“He was critiqued for a lack of length and overall athleticism”
több mint 2 éve
Haba
655
Azért ezen ne bánkódjunk.Mc FaddenLB fickó mit vétett, hogy 5. Körösnek lett behúzva, de mindenhol egy A-B+ húzásnak tartják egy igazi szörnyetegnek, aki kezdő is lesz.Kanállal ette a mákostésztát!😂
ozibozi
viccen kívül amúgy én sem értem miért csúszott eddig!
Vobox
Szóval két napja emésztve az eseményeket, nekem tetszik egyrészt, h volt koncepció, másrészt mindenhova húztunk, ahova kellett. Ha csak a harmada lesz igazán használható, a többi meg mélységet ad egy-egy poszton, már királyság. Esetleg a fele bejön, az a nonplus ultra. Az elmúlt években, ha 2 nem volt tök kuka, az már csoda számba ment. Jövőre, vagy utána pedig be lehet fejezni az építkezést.
több mint 2 éve
Vobox
635
Mc FaddenLB fickó mit vétett, hogy 5. Körösnek lett behúzva, de mindenhol egy A-B+ húzásnak tartják egy igazi szörnyetegnek, aki kezdő is lesz.Kanállal ette a mákostésztát!😂
ozibozi
viccen kívül amúgy én sem értem miért csúszott eddig!