New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Én ezt jelenleg teljesen aláírnám. Plusz Neal és Kayvon mutassa azt, hogy lehet belőlük Franchise ember.7-10 pozitív jövőképpel.reálisan ki mit vár a szezontól?Sziasztok!Időnként elgondolkodom hogy be kéne írni valamit,hogy ne legyenn hullaház a topic...Mondjuk annak örülök,hogy relatíve kevés a hír,mert nem hiányoznak a JPP,Deandre,OBJ féle hírek.😉Komoly nyomot hagytak az elmult evek mindenkiben errol mar volt is szo de azert szerintem csendesen de mindenki varja a szezont!
Vobox
Valoban jo hogy nincs balhe + bizom hogy serules nelkul lehozzak a kulcsemberek a felkeszulest kb ennyi ami most fontos
szamomra pl...
yooker
Nemzetes és vitézlő csebi
Jones jó lesz, kinövi magát kezdő QB-nak Top 15-20 között.
KeyG
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
nagyjából én is ezt, végre vannak normális edzőink + javuló O-fal -> javuló Jones -> életképes támadósor.ha ez teljesül akkor 6-8 győzelemnek minimum össze kell jönnie.
több mint 2 éve
KeyG
9 520
7-10 pozitív jövőképpel.reálisan ki mit vár a szezontól?Sziasztok!Időnként elgondolkodom hogy be kéne írni valamit,hogy ne legyenn hullaház a topic...Mondjuk annak örülök,hogy relatíve kevés a hír,mert nem hiányoznak a JPP,Deandre,OBJ féle hírek.😉Komoly nyomot hagytak az elmult evek mindenkiben errol mar volt is szo de azert szerintem csendesen de mindenki varja a szezont!
Vobox
Valoban jo hogy nincs balhe + bizom hogy serules nelkul lehozzak a kulcsemberek a felkeszulest kb ennyi ami most fontos
szamomra pl...
yooker
Nemzetes és vitézlő csebi
Jones jó lesz, kinövi magát kezdő QB-nak Top 15-20 között.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
reálisan ki mit vár a szezontól?Sziasztok!Időnként elgondolkodom hogy be kéne írni valamit,hogy ne legyenn hullaház a topic...Mondjuk annak örülök,hogy relatíve kevés a hír,mert nem hiányoznak a JPP,Deandre,OBJ féle hírek.😉Komoly nyomot hagytak az elmult evek mindenkiben errol mar volt is szo de azert szerintem csendesen de mindenki varja a szezont!
Vobox
szamomra pl...
yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Na akkor Asbee után szabadon, a két fal sztárja eddig Thomas és Williams, ez nem meglepő! Neal szenved, de az nem baj, majd belejön! DJ kezd Fr. QBre hasonlítani, meglátjuk. Lassan de biztosan, Golloday és Barkley is kezd egy jó játékosnak kinézni.Adoree Jacksonnak lassan több INTje lesz mint valaha (TC alatt bármikor)!
A többiek tepernek....
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Sziasztok!Időnként elgondolkodom hogy be kéne írni valamit,hogy ne legyenn hullaház a topic...Mondjuk annak örülök,hogy relatíve kevés a hír,mert nem hiányoznak a JPP,Deandre,OBJ féle hírek.😉Komoly nyomot hagytak az elmult evek mindenkiben errol mar volt is szo de azert szerintem csendesen de mindenki varja a szezont!
Vobox
szamomra pl...
Szerkesztette: yooker
több mint 2 éve
Vobox
635
Sziasztok!Időnként elgondolkodom hogy be kéne írni valamit,hogy ne legyenn hullaház a topic...Mondjuk annak örülök,hogy relatíve kevés a hír,mert nem hiányoznak a JPP,Deandre,OBJ féle hírek.😉
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Feliciano csütörtökön kiszáradt/hőgutát kapott, azóta sem edz.a hiányában Lemieux ment be középre, az újonc Ezeudu pedig bal oldali guard, ez egyrészt biztató a fiatalokra nézve, másrészt Max Garcia teljesen felesleges igazolásnak tűnik.
legyen már szezon!
több mint 2 éve
szerintem 1500 scrimmage yard és 10 TD, de hát én mindig naiv vagyok 😀sztem meg a kettő között 😊
kristof
több mint 2 éve
szerintem 1500 scrimmage yard és 10 TD, de hát én mindig naiv vagyok 😀Tehetsege meg lenne hozza az ketsegtelen
kristof
de az onmagaban ugye keves
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
szerintem 1500 scrimmage yard és 10 TD, de hát én mindig naiv vagyok 😀
több mint 2 éve
ozibozi
17 193
Addig még egy laza lövöldözés is befigyelhet vagy más finomságok.
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Toney már többet csinált az idei holtszezonban, mint tavaly összesen:Kár, hogy még van másfél hónap a rajtig. Bármennyire is szeretném, nehezen tudom elképzelni, hogy addig egészséges marad. Pedig tényleg szükség lenne rá, ha már Shep szokás szerint megint elfoglalta kedvenc helyét a gyengélkedőn.
Daniel Jones to Kadarius Toney for the toe drag TD #GiantsCamp pic.twitter.com/kHdttv9lAB
— Madelyn Burke (@MadelynBurke) July 27, 2022
kristof
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Ami szép, az szép.Valóban, de két hsz-szel lejjebb sem volt csúnya 😊
Kadarius Toney with the TD of the day at Giants camp! pic.twitter.com/WN7mLup6Pf
— Bobby Skinner (@BobbySkinner_) July 27, 2022
iktriad
Ha geci akarnék lenni, azt írnám, hogy Daniel is többet csinált, mint eddig, de azért voltak már szép dolgai. Remélem, Daboll-lal összejön a szintlépés
több mint 2 éve
Ami szép, az szép.Kadarius Toney with the TD of the day at Giants camp! pic.twitter.com/WN7mLup6Pf
— Bobby Skinner (@BobbySkinner_) July 27, 2022
több mint 2 éve
ozibozi
17 193
Ha vlkinek akkor neked biztos odaadnám még az életem is 😊Kinek sikerült jegyet szerezni?Lecsúsztunk róla, ha esetleg valakinek van 2 felesleges jegye megvenném. 😊
Szerencsére úgy néz ki, hogy megyünk páran.
Palesz76
Cruuuz80
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Toney már többet csinált az idei holtszezonban, mint tavaly összesen:Daniel Jones to Kadarius Toney for the toe drag TD #GiantsCamp pic.twitter.com/kHdttv9lAB
— Madelyn Burke (@MadelynBurke) July 27, 2022
több mint 2 éve
New York Giants activate tight end Daniel Bellinger from PUP list
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) July 27, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Palesz76
502
Kinek sikerült jegyet szerezni?Szerencsére úgy néz ki, hogy megyünk páran.
több mint 2 éve
New York Giants placed rookie Daniel Bellinger on the physically unable to perform list due to a quadriceps injury
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) July 21, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
JustoVillar
626
Sziasztok, egy kérdés feletek, vett már valamelyikotok jegyet NFL meccsre StubHubon, mennyire megbízható oldal, és megkapod a jegyeket időben a meccs előtt?Egyszer vettem Giants meccsre, minden rendben volt.
Rodaron
Viszont egyszer megszivtam egy Benfica jeggyel, mert a stubhub oldalán rossz meccs kezdési időpont volt feltuntetve és én azt neztem nem azt ami a hegyen volt és jó lett volna.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 2 éve
ozibozi
17 193
Szegény Bills szívesen cserélne velünk ha tehetné…twitter.com/Giants/status/1549735991425961984/photo/1Bills edzők,Bills játékosok,Bills mez ....
ez a Bills meze
braxa88
már csak a játék színvonalát kell hozzájuk igazítani és szerintem meg is vagyunk 😊
yooker
Majd annyi SB győzelmük lehetne, ha nem tipikus lúzer vérük lett volna szegényeknek.
Maradjunk csak Giants. 😉