NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
37
7
2:20, ARENA4
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 3 éve
Brutál, ami management megy a csapaton belül, és adjustment a félidőben.Jaguars had the third best run defense in the NFL, giving up just 89.3 rushing yards per game.
#Giants rushed for 236 yards with Daniel Jones getting 107 and Barkley getting 110.
több mint 3 éve
Hétből hat!!!!!! A Jags mellett a mocskos bírókat is lenyomtuk!
Jövő héten Seattle, ahol a kicsi Geno biztosan nagyon fogja szívni magát, hasonló meccs lehet a maihoz.
több mint 3 éve
Kiesik két kezdő Olinemen, kiesik Bellinger, az első félidőben Barkley -1 yard futás, majd a másodikban szétfutjuk őket, és okos focival felőröljük a védelmüket. Egyszerűen kurv@ jók vagyunk, next man up és így is megy a séma. Grat Big BlueAz OL mondjuk csak jobb lett
Rodaron
több mint 3 éve
Grat a W-hez. Daboll és Kafka a legjobb dolog, ami a Giants-el történt, mióta Coughlin elment.És Wink mester!!!
iktriad
több mint 3 éve
Bellinger remélem nem veszíti el a látását.Bellinger szeme eléggé bedagadt már mire ment le, Neal-nél MCL sérülést mondtak, de többet holnapra tudunk majd.
Neal térde is jó lenne ha oké lenne.
GiantsMLBhunter
több mint 3 éve
Grat a W-hez. Daboll és Kafka a legjobb dolog, ami a Giants-el történt, mióta Coughlin elment.Már Daboll is kéne? 😊
iktriad
több mint 3 éve
Bellinger remélem nem veszíti el a látását. Neal térde is jó lenne ha oké lenne.
több mint 3 éve
Az komoly volt, amit Barkley és Jones letolt ezen a meccsen is.
több mint 3 éve
Kiesik két kezdő Olinemen, kiesik Bellinger, az első félidőben Barkley -1 yard futás, majd a másodikban szétfutjuk őket, és okos focival felőröljük a védelmüket. Egyszerűen kurv@ jók vagyunk, next man up és így is megy a séma. Grat Big Blue
több mint 3 éve
Te kis matek Zseni!!! 😀😀😀 😉6-15
nagir
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Grat a W-hez. Daboll és Kafka a legjobb dolog, ami a Giants-el történt, mióta Coughlin elment.
több mint 3 éve
6-15
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
imádom ezt a csapatot, úgy, ahogy van
több mint 3 éve
6-1

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
6-1 fááákkkk
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Nagyon nehéz belőni ezt a meccset, elsősorban a Jaguars miatt. 4 meccset láttam tőlük a 6-ból idén, azok alapján azt mondanám, h egyértelműen ők a favoritok, mert a Chargerst és a Colts-ot az első meccsen úgy megverték mint a szart és a második Colts meccsen is kifejezetten jók voltak, közben az Eagles ellen bár kikaptak, de kifejezetten éles meccsen. Ez alapján azt lehetne mondani, h egyértelmű az előrelépés, csakhogy közben kikaptak a Washingtontól és a Houstontól is, akik nálam bottom 5 csapat idén.. szóval bár egyértelmű, h javulóban vannak, de hogy (még) nem stabilak az biztos, mert akkor ők is simán állhatnának 5-1-gyel. Amúgy sem könnyű megtippelni 1-1 meccset az nfl-ben, de ez most különösen nehéz, tényleg bármi lehet belőle.
több mint 3 éve
Mai meccsre van egy boldom: meglesz a Dnek a második int, McKinney pick6 Engram kezéről felpattanó labdából.Komolyra fordítva, nagyon nehéz meccsre számítok, amennyit láttam belőlük kezd összeállni ez a Jags is, leginkább Etienne-től féltem a védelmet, ha átjut a nagyfiúkon nem lesz aki megakadályozza a nagy játékot. Az Otól viszont azt várom hogy az idei legtöbb pontot hozzák és ezzel legyen meg a W. (D Jones a héten az irányítóm az egyik fantasy csapatban, úgyhogy muszáj lesz 😀)
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 3 éve
Ojularit meg IR-re raktuk, szóval az a vádli sérülés elég komoly, így legalább 4 meccsre off.
több mint 3 éve
Egy kis olvasnivaló ráhangolódásként a holnapi meccsre, akit esetleg érdekel, a fókusz elsősorban az ellenfélen van, de azért itt-ott becsempésztem egy-két a Giantsre nézve is érdekes triviát a mondandómba, giantsfootball.blog.hu/2022/10/22/q_a_a_jaguars_elleni_merkozes_elott
több mint 3 éve
Nagyon remélem, h tudjuk folytatni a győzelmi sorozatot vasárnap, de ugyanakkor trap game-nek érzem. A mutatott játék alapján nem rossz a Jaguars, ráadásul Pederson is mindig keveri a lapokat, szóval szerintem nagyon nehéz lesz.
több mint 3 éve
elég karcsúak leszünk pass rush fronton vasárnap! Ximines és Ojulari sem játszik...sajnos utóbbinál ugye már a draftolásnál is benne volt ez a faktor remélem nem állandósul majd ez a probléma !
Kellemesebb ellenfélnek tűnik ugyan a Jags a Packers , Ravens párosnál de történt is eddig bármi én még mindig úgy érzem hogy a profi edzői stáb , az igazi csapat mentalitás nem fogja tudni mindig kompenzálni a talent hiányt ...pláne hogy aki még kiemelkedőbb vagy az lehetne nem is játszik!
Szerkesztette: yooker
több mint 3 éve
www.theringer.com/nfl/2022/10/19/23412153/new-york-giants-hot-start-brian-daboll-daniel-jones-saquon-barkleyJópofa cikk...
A legtöbb meccsen úgy voltam vele, hogy na most van vége, de mégis megcsinálták, megfordították.
Továbbra is úgy ülök le a meccseket nézni, hogy na most jön a reality check, de szerencsére nem. Remélem minél később lesz.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!