New York Giants
50 feliratkozó
több mint 3 éve
Tudom, most nagyon előre szaladok, de ami biztos, akárhogy is alakul a PO, Dabollék jó magasra rakták a lécet maguknak, a következő szezonra.
több mint 3 éve
Grat a PO-hozTuti maradni fog, már a meccs előtt elkezdtük vele és Barkley-val a tárgyalást.
És megint felvetném, mi lesz DJ sorsa?
zacknorb
több mint 3 éve
Grat a PO-hozÉs megint felvetném, mi lesz DJ sorsa?
több mint 3 éve
DJ-re valaki esetleg valami negatívum? 😉Adós maradt a negyedik négyéves game winning driveval 😊
Szesze
Viccet leszámítva nagyon kiváncsi vagyok mit alkot a PO meccsen
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
DJ-re valaki esetleg valami negatívum? 😉Giants QB 😉 🤪 grat a POhoz.
Szesze
több mint 3 éve
DJ-re valaki esetleg valami negatívum? 😉
több mint 3 éve
EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Was mai vereségével a saját kezükben lesz a sorsuk
Rogerséknak
ozibozi
Zet
több mint 3 éve
Sztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
több mint 3 éve
Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
több mint 3 éve
Egyebkent siman hoztuk a kotelezot! Mar mar zavarbaejtoen magabiztosan....Erosen le kell porolni az emlekeket hogy mikor is volt hasonlo dominans meccsunk legutobb...
38 pont! Elvezgessuk 😀Es most hagyjunk minden korulmenyt...
1het boldogsag minimum jar
több mint 3 éve
Azta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Kb ezt erezhette a Philly ellenunk legutobb....
több mint 3 éve
Grat 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Azta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.
több mint 3 éve
Meg aztán mi szombaton játszottunk, ők meg kedd hajnalban. Nincs kifogás.
több mint 3 éve
Hát ezt nyerni kell, nincs mese.. nem is azért mert annyival jobbak lennénk, hanem egyszerűen akkora motivációs különbségnek kell lenni a két csapat közt ami, ha nem jön ki a javunkra akkor tényleg nincs miről beszélni. Persze biztos szenvedős lesz, de ennek jönnie kell.
több mint 3 éve
Olyat hogy 2 év után ne fájjon
több mint 3 éve
Ian Rapoport értesülése szerint megkezdtük a tárgyalást a Daniel Jones-Saquon Barkley kettőssel, mindkettejüknek hosszútávú szerződést akarunk adni!
több mint 3 éve
Ma elég sok minden arra felé mutat, hogy nyernünk kell, nagyon kell vigyázni ezzel. Fontos lenne, hogy nyerjünk, hogy az utolsó körben már lehessen pihentetni, vagy próbálgatni a dolgokat. Bízom az edzőkben, mert az elmúlt pár hétben fejben nagyon ott voltunk, és felkészülésben is, így én is győzelmet várok ma. Elég izgatott is vagyok a meccs miatt, mert 6 éve nem volt részünk PO meccsben, és hogy az utolsó előtti fordulóban a kezünkben a sorsunk, és csak rajtunk múlik mit csinálunk velük. Boldog Új Évet kívánok srácok, és remélem győzelemmel ünnepelhetünk majd 😊
több mint 3 éve
Nos, ki, mit vár a mai meccsen?26-13 Giants W
28-14 W
Zet
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
20 - 20 T