NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
The 5-1 #Giants open as 2.5-point underdogs on the road at the 2-4 Jaguars this Sunday.

én örülök ennek az underdog szerepnek. 😊 a héten egyébként tanácstalan vagyok, szinte semmit nem láttam az idei Jax-ből, így fogalmam sincs mire számítsak tőlük.
kristof
????????????? azért ez elég lebecsülés számotokra...simán nektek kellene a favoritoknak lenni, az elmúlt-2, 3 forduló után pláne, nagyon meglepne ha nem nyernétek.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The 5-1 #Giants open as 2.5-point underdogs on the road at the 2-4 Jaguars this Sunday.

én örülök ennek az underdog szerepnek. 😊 a héten egyébként tanácstalan vagyok, szinte semmit nem láttam az idei Jax-ből, így fogalmam sincs mire számítsak tőlük.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Csak szólok,hogy lement a bet365-ön az odds 41-re.(801-volt draft előtt)
Vobox
Én a múlt héten raktam 10ret, hogy Super Bowlba jutunk, akkor még 51x oddsa volt
Kronos
na, ha bejutunk azzal le is védted az inflációt erre a tízesre.
több mint 3 éve
Taz New York Giants 350
Grat!

Szerintem az NFL csapatok 90%a benneteket irigyel, mert az edzői munka mestermunka.

Ha ehhez még a skill playerek is megjönnek…

Én mindenesetre rettentően irigylem az edzői stábot.

Rászolgáltatok!!! Azt hiszem mióta én NFL-t nézek (cirka 10 éve) nem volt NY-ban foci

Erre most egyszerre robban..😊
Miknar
2016ban volt egy jó évünk 😊
több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Grat!

Szerintem az NFL csapatok 90%a benneteket irigyel, mert az edzői munka mestermunka.

Ha ehhez még a skill playerek is megjönnek…

Én mindenesetre rettentően irigylem az edzői stábot.

Rászolgáltatok!!! Azt hiszem mióta én NFL-t nézek (cirka 10 éve) nem volt NY-ban foci

Erre most egyszerre robban..😊
több mint 3 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 214
Ami nekem a legjobb érzés, h ha eljutunk a red zoneba, halál nyugodtan várom a TD-t, és nem azon bosszankodom, h hogy lehet ilyen old school faszságokat hívni. Az utolsó 7 RZ tripből 6 TD, a 7. meg Barkley lemenetele. Szóval Wink egy zseni, de én Kafkának legalább annyira örülök. Elképesztő, mit hoz ki ebből az állományból.
Haba
Én spec kezdek is aggódni amiatt,hogy Kafka-t el fogják vinni.
Vobox
Elképzeltem, hogy legrosszabb esetben majd arra kényszerül Daboll, hogy ő hívja a játékokat, de nem nagyon estem kétségbe 😄

Persze azért sajnálnám Margitot.
több mint 3 éve
Kronos New York Giants 848
Vobox
Én a múlt héten raktam 10ret, hogy Super Bowlba jutunk, akkor még 51x oddsa volt
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 20 243
Ami nekem a legjobb érzés, h ha eljutunk a red zoneba, halál nyugodtan várom a TD-t, és nem azon bosszankodom, h hogy lehet ilyen old school faszságokat hívni. Az utolsó 7 RZ tripből 6 TD, a 7. meg Barkley lemenetele. Szóval Wink egy zseni, de én Kafkának legalább annyira örülök. Elképesztő, mit hoz ki ebből az állományból.
Haba
Vobox
Talán az egy év OC koordinátorság még nem elég hogy vezető edzőnek hívják. Wink meg szerintem nem is akar HC lenni. Az pedig a góré dolga hogy ne is akarjanak máshol ugyanabba a pozícióba átmenni.
Előbb utóbb valós veszély lesz, de azért tartjuk a dagi kopasz Jézusunk, hogy oldja meg mikor időszerű lesz.
#wetrustinDaboll
több mint 3 éve
Haba New York Giants 903
Haba
Vobox
Ilyen teljesítmények mellett, sajnos ez folyamatos aggódás lehet, mind OC, mind DC oldalon, de inkább ez legyen a problémánk, mint a kutyának sem kellő, inkompetens balfékek.
több mint 3 éve
Vobox New York Giants 654
Haba
több mint 3 éve
Haba New York Giants 903
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Hivatalosan is megalakítom a Bellinger Dániel szurkolói klubot mától...
ozibozi
Tagdíjat hova kell utalni? 👌😁
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Fura, hogy az eddigiekkel ellentétben ma mennyire nem hívtunk DJ-re futójátékokat.
Szesze
sztem az a boka meg messze van a 100%tol.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Culture van,a csapatnak arca van és egy örök érvényű sport mondás: “mindíg a jobb csapatnak van szerencséje!” Még nem fogom fel ami történik,nem merem elhinni,de kezd 2011 feelingem lenni…
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 431 — Bla, bla, bla
Nem nagyon ismerem a csávót, de nekem úgy tűnik, hogy Lamarnak a győzelem helyett a saját statisztikájának a javítása a fontosabb, a zsírosabb szerződés érdekében, lásd az utolsóelőtti drive, meg a korábbi meccseken is csinált hasonlókat. Csak azért írom, mert Tiki Barber szerint mindent meg kell tennünk azért, hogy nálunk játszon...
vanek úr
🤣
Inkább ne ...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 214
Nem nagyon ismerem a csávót, de nekem úgy tűnik, hogy Lamarnak a győzelem helyett a saját statisztikájának a javítása a fontosabb, a zsírosabb szerződés érdekében, lásd az utolsóelőtti drive, meg a korábbi meccseken is csinált hasonlókat. Csak azért írom, mert Tiki Barber szerint mindent meg kell tennünk azért, hogy nálunk játszon...
több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149
ozibozi
Ha nar Lajosunk ugy sincs,legalabb lesz Dánielunk😀
yooker
meg Tibink
Szesze
még jön mellé a Wandál, Jihad és kb lehetne Árpa Attilának ötletet adni az új Argo filmre 😀
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
ozibozi
yooker
meg Tibink
több mint 3 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
ozibozi
több mint 3 éve
Giants 2022 Rookie Class

Evan Neal: played his best game by far
Kayvon Thibodeaux: game winning strip sack
Wan'Dale Robinson: 3 catches 37 yards 1 TD
Daniel Bellinger: 5 catches 38 yards 1 TD

The rookies made a huge difference today and the Giants are 5-1 because of it.
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Fura, hogy az eddigiekkel ellentétben ma mennyire nem hívtunk DJ-re futójátékokat.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Eloben errol is lemaradtam de talaltam nehany hosszabb osszefoglalot youtubon (legalabb elvagyok mert meg 2 ora mire indul a gép 😀)
Elegge elkaptuk ezt a szezonrajtot most mar biztos....valoban mindent dob nekunk a gep de megerdemeljuk es pont😀
Most a Ravens fegyelmezetlensege volt a kulcs ahogy irtatok ,
De volt egy csomo pozitivum ismet amit orom nezni!Robinson ,Thibs, Jones....+Nem lehet elegszer dicserni a stabot ...
több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Még egy dolog ami feltűnt, hogy végre van újra egy hangos stadionunk, és végre a szurkolók is beleteszik a magukét, mert legalább 4-5 FalseStart-ba belenyomtuk a Ravens O falat a meccsen, ami ilyen kiélezett meccsen elég sokat számíthat.